Stuur je recept op en maak kans op een Struik pakket!

Met de Krachtbouillons van Struik kun je veel variërende gerechten maken om lekker van te smullen!

De BK Soeppan heeft een diameter van 28cm met een inhoud van 9,5 liter.

Ik doe mee » De actie loopt t/m 31 mei 2020
Leuk artikel? Deel het
Laatste inzendingen
Reacties

De basis de rund kracht bouillon van Struik voor een heerlijke uiensoep. Ingrediënten: 750 gram gemengde uien (veel rode ui, gele ui en een paar sjallotten). Rode peper Knoflook (2 tenen) Paar takjes tijm Laurierblaadjes Olijfolie, (1 glas) rode wijn, peper en zout Snij de uien en fruit deze aan in olijfolie. Snij de peper in hele kleine stukjes en pers of beter schaaf de knoflook. Bak deze mee. Voeg ook de tijm en laurierblaadjes toe en voeg als laatste een rode wijn toe. Als de uien glazig zijn voeg dan de krachtbouilon toe met 2 potten water. Laat alles nog een half uurtje trekken op laag vuur. Voeg naar smaak peper en zout toe. Rooster alvast een stukje stokbrood met geraste kaas en serveer dit bij de soep. Eet smakelijk!

 
Linda van Dyk  |  5 dagen geleden

Bospaddenstoelensoep (helder) 4 volle eetl. Gedroogde Porcini (Eekhoorntjesbrood) laten wellen in 0,5 liter kokend water. In een soeppan 500 gr. soepvlees met koud water aan de kook brengen. Afschuimen. Voeg toe: - Porcini + weekwater (laatste restje niet, bevat zand) - peper en zout - 1 eetl. Gedroogde tijm - 1 bospaddenstoelenbouillonblok (Albert Heijn) - 2 stengels bleekselderij in kleine reepjes - 1 gesnipperde ui - 2 tenen gesnipperde knoflook Laat dit 4 uur trekken Maak de soep af met - in plakjes gesneden kastanjechampignons. - paddenstoelenfond (Albert Heijn). Even laten koken. - 4 stengels in ringen gesneden bosui - 1/2 bosje fijngesneden platte peterselie Bon apetit

 
CB Beldman  |  1 maand geleden

Spitskool met paprika en champignons en bosui en gehakt en 3 dl bouillon

 
MC Drost  |  1 maand geleden

Verrassende recepten met Struik krachtbouillon

Wist je dat je met Struik krachtbouillon een heleboel heerlijke gerechten kunt maken? Van kruidige soto ajam tot zomerse paella,
met dit krachtige basisproduct kun je alle kanten op en zet je binnen no-time verrassende en verantwoorde maaltijden op tafel.

Meer recepten »

Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Wat kan je allemaal met Struik krachtbouillon maken?

De krachtbouillons van Struik zijn de perfecte basis voor homemade soepen, sauzen en stoofgerechten maar kun je ook heel goed gebruiken in risotto, enchiladas en pasta. De bouillons zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee een verantwoorde vervanger voor het bouillonblokje.

Struik is verkrijgbaar bij

Top