Stuur je recept op en maak kans op een Struik pakket!

Met de Krachtbouillons van Struik kun je veel variërende gerechten maken om lekker van te smullen!

De BK Soeppan heeft een diameter van 28cm met een inhoud van 9,5 liter.

Ik doe mee » De actie loopt t/m 31 mei 2020
Leuk artikel? Deel het
Laatste inzendingen
Reacties

Eigen gemaakte maaltijd groente/ tomatensoep Bouillon , trostomaten 10 minuten in de oven, Italiaans groentepakket. Tomaten, groentepakket in de bouillon, Met de staafmixer pureren en ca 30 minuten op laag vuur doorkoken. Warm of koud met een stokbroodje.

 
H.J. van Putten  |  5 dagen geleden

Een mooie verse kipfilet in blokjes van 2 bij 2 cm Een bakje mooie stevige verse champignons in schijfjes/plakjes 2 mooie grote rode uien in fijne blokjes gesneden Curry Madras kruiden van Jonnie Boer, vierkant blikje met geel etiket, een flinke theelepel 2 flinke eetlepels Bloem 2 potjes Struik Bouillon Sojaroom % vet( kook room alprosoja) Misschien wat extra peper en zout naar eigen smaak Wat olijf olie en wat bleuband vloeibaar Doe olie en boter in de hete koekenpan en doe daar de curry madras kruiden in en laat een half minuutje fruiten en dan meteen de uien erbij, en laat dit ongeveer 7 á 10 minuten heel rustig gaar worden en dan de kipfileblokje erbij en flink aanbakken met de uien, zodat ook de kip de currykruiden helemaal opnemen en mooi geel worden van kleur....en vooral SMAAK.....doe eventueel wat meer olijfolie erbij als het wat te droog word...want de kipfilet moet wel lekker meegebakken worden met de uien en de curryMadras. dan doe je de champignons erbij en bak deze even snel met de uien en de kipfile op een wat hoger vuur, maar laat het niet aanbakken...de champignons moeten wel wit blijven. Als alles goed gaar is, vooral de kipfile moet gaar zijn maar niet droog gebakken...want dan is het niet lekker. Pak nu een ander pannetje en doe daar de Struikbouillon en verwarm deze tot bijna kookpunt, en doe deze even in een maatbeker, daarna doe je een flinke scheut boter ( echt een flinke scheut) En verwarm deze maar laat het niet bruin worden. Doe nu een paar flinke eetlepels bloem erbij en roer met een garde tot een flinke massa en blijf met je garde roeren, en doe de bouillon en in gedeeltes bij maar blijf roeren...tot alle Struikbouillon erbij zit en dan heb je een mooie gladde dikke massa, doe daaar eventueel wat peper bij en blijf roeren... Daarna doe je de champignonmassa erin en roer even goed door, vervolgens doe je er een flinke ( echt een flinke ) scheut sojaroom in, zodat je een romig massa hebt..... Blijven proeven of er zout en peper bij moet... Als een echte finishing kun je er een flinke scheut witte wijn doorheen roeren, dat geeft een echte heerlijke dementie eraan. Heerlijk in een pasteitje of ee geroosterde boterham...of smaakt ook heerlijk bij vers gebakken frietjes...kan je heerlijk met de frietjes soppen.. Smakelijk eten...

 
Aniet Gooren  |  1 week geleden

4 middelgrote courgettes, 1 potje struik krachtbouillon groente, verse italiaanse kruiden, oregano, marjolein, basilicum, salie bieslook, gesnipperd uitje,tijm, peterselie. Schil de courgettes en snijdt deze in stukken. Alle kruiden heb ik vers gedroogd. Volle eetlepel toevoegen en laat zachtjes alles gezamelijk koken .Pureer met de staafmixer. voeg eventueel spekreepje toe en 1 potje crême fraîche. Serveer eventueel met geschaafde pardano. Mijn kleinzoon van 8 noemde het pizzasoep en heeft een volle bord gegeten maar tegelijk ook de groentes !

 
Geetje101  |  2 weken geleden

Verrassende recepten met Struik krachtbouillon

Wist je dat je met Struik krachtbouillon een heleboel heerlijke gerechten kunt maken? Van kruidige soto ajam tot zomerse paella,
met dit krachtige basisproduct kun je alle kanten op en zet je binnen no-time verrassende en verantwoorde maaltijden op tafel.

Meer recepten »

Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Wat kan je allemaal met Struik krachtbouillon maken?

De krachtbouillons van Struik zijn de perfecte basis voor homemade soepen, sauzen en stoofgerechten maar kun je ook heel goed gebruiken in risotto, enchiladas en pasta. De bouillons zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee een verantwoorde vervanger voor het bouillonblokje.

Struik is verkrijgbaar bij

Top