Stuur je recept op en maak kans op een Struik pakket!

Met de Krachtbouillons van Struik kun je veel variërende gerechten maken om lekker van te smullen!

De BK Soeppan heeft een diameter van 28cm met een inhoud van 9,5 liter.

Ik doe mee » De actie loopt t/m 31 mei 2020
Leuk artikel? Deel het
Laatste inzendingen
Reacties

Vega: risotto met courgette en champignons Ingrediënten 4 personen 30 minuten bereidingstijd 1 ui 1 teentje knoflook 1 courgette 250 g champignons 300 g risotto-rijst 1 liter Struik groentebouillon 50 g vegetarische Parmezaanse kaas + extra voor garnering Bereidingswijze Snipper de ui en pers het teentje knoflook met een knoflookpers fijn. Geen knoflookpers in huis? Geen probleem, snijd dan de knoflook zo fijn mogelijk. Verhit een scheut olijfolie in een pan en voeg de ui en knoflook toe. Fruit 3 minuten op laag vuur. Snijd de courgette in blokjes en de champignons in plakjes. Voeg vervolgens de courgette en champignons toe en bak deze nog 5 minuten mee. Voeg de rijst toe en bak 3 minuten mee tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheut bouillon toe en roer door tot deze is opgenomen. Ga zo door tot de rijst gaar is. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Zet het vuur uit en voeg de kaas toe. Schep door de rijst. Schep de risotto op een bordje en maak af met wat extra Parmezaanse kaas.

 
Lonneke Brinkman  |  2 dagen geleden

Aardappelsoep Ingrediënten: 750 g aardappelen 2 uien 1 prei 50 gram spek 3 wortels 1 liter rundvlees bouillon van Struik Zout, peper, peterselie Worst Voorbereiding: Spek braden, voeg prei en fijngesneden ui toe en bak het tot het geroosterd is . Giet de bouillon erbij, voeg de in blokjes gesneden wortelen en aardappelen, zout, peper toe en kook tot ze zacht zijn. Giet de helft van de soep in een pot met de staafmixer en voeg toe aan de soep. Bestrooi met fijngehakte peterselie. Serveer met worstjes.

 
m gisberts  |  2 dagen geleden

Franse Ovenschotel INGREDIENTEN 500 gram kipfilet (kan ook met hamlapjes), 2 uien, 1 groene paprika,bakje champions, 1 blikje tomatenstukjes, 30 gram bloem, 4 dl kippen- of groente-bouillon , 1 dl rode wijn,zout, peper, nootmuskaat,wat tijm, 200 gram geraspte jonge kaas, 1 eetlepel boter. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijdt de kipfilet in stukjes en braad deze in de boter goed aan. Hierna de kipfilet in de ovenschaal overdoen. In het achtergebleven vet de uien en paprika fruiten tot de uien goudgeel zien. Hierna de bloem toevoegen en even meebakken. Scheutje voor scheutje de wijn en de bouillon toevoegen. Goed roeren. Zorg dat de saus wat dikker blijft dan je gewend bent. Saus op smaak brengen met zout en peper en wat tijm. Saus bovenop het vlees doen. Champions in plakjes erbovenop doen en de tomatenblokjes hier weer bovenop leggen. Even glad strijken en de kaas over de tomaten verspreiden. Wat nootmuskaat erover strooien. Deksel op de ovenschaal doen of eventueel afdekken met aluminiumfolie. Plaats de schaal in een oven van 200 graden, na 40 minuten is de ovenschotel klaar.

 
Joke van Deurne  |  4 dagen geleden

Verrassende recepten met Struik krachtbouillon

Wist je dat je met Struik krachtbouillon een heleboel heerlijke gerechten kunt maken? Van kruidige soto ajam tot zomerse paella,
met dit krachtige basisproduct kun je alle kanten op en zet je binnen no-time verrassende en verantwoorde maaltijden op tafel.

Meer recepten »

Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Wat kan je allemaal met Struik krachtbouillon maken?

De krachtbouillons van Struik zijn de perfecte basis voor homemade soepen, sauzen en stoofgerechten maar kun je ook heel goed gebruiken in risotto, enchiladas en pasta. De bouillons zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee een verantwoorde vervanger voor het bouillonblokje.

Struik is verkrijgbaar bij

Top