Stuur je recept op en maak kans op een Struik pakket!

Met de Krachtbouillons van Struik kun je veel variërende gerechten maken om lekker van te smullen!

De BK Soeppan heeft een diameter van 28cm met een inhoud van 9,5 liter.

Ik doe mee » De actie loopt t/m 31 mei 2020
Leuk artikel? Deel het
Laatste inzendingen
Reacties

300 gram rundvlees (sukadelap of riblap) 1 pot Struik krachtbouillon 500 gram gehakt 1/2 bosje platte peterselie 250 gram soepgroente of restjes rauwe groente uit je koelkast (wortel, bloemkool,prei,courgette etc.) 2 grote aardappelen vermicelli +/- 300gram Struik krachtbouillon aanlengen met 1 Liter water en even aan de kook brengen. Braad een stuk rundvlees (sukade of riblap) kort aan in de pan met een beetje boter, vuur (of pit) laag, voeg Struik krachtbouilling met water toen en minstens 120 minuten op laag vuur laten trekken Ondertussen: kruig gehakt met peper, zout en de helft van de platte perselie en draai er balletjes van in de grote die jij lekker vindt in de soep. snijd de aardappelen in blokjes/stukkjes van ongeveer 3-4cm bij verse groente, even klein snijden Nadat je rundvlees in de Struik bouillon minstens 120 minuten gekookt heeft, haal vlees uit de pan en snijd in kleine stukjes, doe terug in de pan. Voeg de gehaktballetjes en de aardappelen toe. Kook op middenhoog vuur (of stand) 30 minuten Laat zachtejes doorkoken en voeg de groente toe. Na 15 minuten voeg vermicelli toe. Als deze zacht is, laat de soep even afkoelen. Daarna....geniet van deze krachtige Struikbouillon soep :-) Laat eerst een stuk sukadevlees van ongeveer 300 gram 500 gr. gehakt, kruiden met peper,zout en blaadjes verse platte perterselie in kleine balletjes draaien. 250 gram soepgroente (of gebruik de overgebleven groenten in je koelkast zoals wortel, bloemkool, courgette,kool, bijna alles kan in de soep), 2 aardappels in blokjes, potje Struik kracjtbouillon rundvlees aanlengen met 1L water

 
Danielle79  |  5 dagen geleden

Paella: kip en chorizo aanbraden, risottorijst toevoegen (vet laten in trekken in de rijst, groentes en bouillon toevoegen, paella kruiden toevoegen, laten pruttelen en af en toe bouillon toevoegen tot rijst is gegaard. eetsmakkelijk

 
eg de waard  |  1 week geleden

kracht boullion in een pan , voeg er 4 tomaten aan toe, samen met 1 aubergine , laten koken , op het einde 1 grote zak verse spinazi toevoegen............ smullen maar

 
jmj van brakel  |  2 weken geleden

Verrassende recepten met Struik krachtbouillon

Wist je dat je met Struik krachtbouillon een heleboel heerlijke gerechten kunt maken? Van kruidige soto ajam tot zomerse paella,
met dit krachtige basisproduct kun je alle kanten op en zet je binnen no-time verrassende en verantwoorde maaltijden op tafel.

Meer recepten »

Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Wat kan je allemaal met Struik krachtbouillon maken?

De krachtbouillons van Struik zijn de perfecte basis voor homemade soepen, sauzen en stoofgerechten maar kun je ook heel goed gebruiken in risotto, enchiladas en pasta. De bouillons zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee een verantwoorde vervanger voor het bouillonblokje.

Struik is verkrijgbaar bij

Top