Stuur je recept op en maak kans op een Struik pakket!

Met de Krachtbouillons van Struik kun je veel variërende gerechten maken om lekker van te smullen!

De BK Soeppan heeft een diameter van 28cm met een inhoud van 9,5 liter.

Ik doe mee » De actie loopt t/m 31 mei 2020
Leuk artikel? Deel het
Laatste inzendingen
Reacties

Ik MOET altijd kippensoep maken van mijn dochter met deze kippenbouillon. Een andere wil ze echt niet. Gelukkig verwerken ik er lekker veel groente in; Voor 2 personen gebruik ik: 1 pot kippebouillon, soepgroente (of restant groente), vermecelli. In de pan de bouillon met 3 pottenwater Kip iets kleiner maken en aan de kook bregen Groente erbij tot het weer gaat koken Vermecelli erbij en laag zetten tot vermecelli goed is. (Dan zijn de groenyjes ook net gaar en hebben ze nog een lekkere bite) Pannetje gaat altijd op hier

 
jansie75  |  1 maand geleden

Gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto (35 minuten, 4 personen) Ingrediënten 300 gr risottorijst 200 gr paddestoelenmix 4 portobello’s 2 takjes kleine trostomaatjes 2 uien, fijngesneden 2 glazen witte wijn 700 ml Krachtbouillon Champignon (2 potten) 75 gr Parmezaanse kaas 4 takjes verse tijm 20 gr roomboter Olijfolie Bereiding Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaatje met bakpapier en leg de tomaatjes erop. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met zout. Zet ze 15 min. in de voorverwarmde oven. Doe een scheutje olijfolie en de boter in de pan met een dikke bodem. Voeg de fijngesneden ui toe en fruit dit aan voor 4-5 minuten. Voeg de risottorijst toe en schep om totdat de rijst een beetje glazig wordt (ongeveer 5 minuten). Giet de wijn in de pan, schep goed door en laat de rijst de wijn opnemen. Voeg dan scheutje bij scheutje de bouillon toe. Wacht elke keer tot dat de rijst het vocht heeft kunnen opnemen voordat je een nieuwe scheutje toevoegt. Schep de rijst ook elke keer goed om. Wanneer de rijst bijna gaar is voeg je de paddestoelen en verse tijm toe. Bekleed een bakplaat, ovenschaal of braadslede met wat bakpapier. Hol de portobello’s uit. Bestrijk de portobello’s met olijfolie en bestrooi ze met wat peper en zout. Wanneer de risottorijst gaar is, schep je de parmezaanse kaas door de risotto. Verdeel de rijst over de portobello’s. Zet de gevulde portobello’s voor 15 minuten in de voorverwarmde oven, leg de tomaatjes er tussen.

 
m chen  |  1 maand geleden

Melkmoes: Ingrediënten: 1 liter gortepap 200 gram grote rozijnen (vooraf in water laten weken) 1 rookworst Kervel Bieslook Stroop (Onze Oma gebruikte dat niet) Bereiding: Gortepap zachtjes aan de kook brengen, intussen rozijnen en stukjes rookworst erdoor. Goed roeren. Kervel en bieslook fijn snijden en deze op het laatst erbij doen. De stroop wordt er apart bijgedaan nadat de melkmoes is geserveerd.

 
T de Jong  |  2 maanden geleden

Verrassende recepten met Struik krachtbouillon

Wist je dat je met Struik krachtbouillon een heleboel heerlijke gerechten kunt maken? Van kruidige soto ajam tot zomerse paella,
met dit krachtige basisproduct kun je alle kanten op en zet je binnen no-time verrassende en verantwoorde maaltijden op tafel.

Meer recepten »

Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Wat kan je allemaal met Struik krachtbouillon maken?

De krachtbouillons van Struik zijn de perfecte basis voor homemade soepen, sauzen en stoofgerechten maar kun je ook heel goed gebruiken in risotto, enchiladas en pasta. De bouillons zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee een verantwoorde vervanger voor het bouillonblokje.

Struik is verkrijgbaar bij

Top