Ben jij al oliewijzer?

Handig: de Reddy Oliewijzer!

Lekker koken begint met de juiste olie

Al die oliën in het supermarktschap lijken misschien op elkaar, maar de verschillen zijn enorm. Wist je dat niet alle oliën geschikt zijn voor warme bereidingen? En dat sommige oliën minder spatten? Download de handige Reddy Oliewijzer en hang ‘m in je keukenkastje.

Download hier de Oliewijzer »

Win elke week een Reddy pakket

We geven iedere week een Reddy pakket weg, bestaande uit alle varianten Reddy olieblends, een handige spatel en een exemplaar van Smulweb magazine. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen op dit formulier en je maakt direct kans!

Ik doe mee » De actie loopt t/m 31 december 2020.
Leuk artikel? Deel het
 
Laatste inzendingen
Reacties

Zo gebruik je Reddy olieblends

De Reddy olieblends zijn ideaal voor in de keuken. Sabine laat je zien welke heerlijke recepten je kunt bereiden met Reddy Premium, Reddy Wokken & Roerbakken en Reddy Bakken & Braden. Eet smakelijk!

Wat weet Nederland over olie?

Welke olie gebruik jij in de keuken? Voor veel Nederlanders is de aankoop van olie routine; je pakt meestal hetzelfde product uit het schap. En toch is het goed om eens stil te staan bij alle soorten olie en de specifieke toepassingen ervan. Reddy ging de straat op en vroeg voorbijgangers naar hun kennis over olie.

Ontdek de olieblends van Reddy

Wokken & Roerbakken

  • Blend van o.a. koolzaadolie en zonnebloemolie
  • Spat minder
  • Bron van Omega 3

Reddy Wokken & Roerbakken is ideaal om mee te wokken en roerbakken. Deze olieblend is zeer geschikt om hoog te verhitten, is neutraal van smaak en een bron van Omega 3 vetzuren. Zo kan je zelf naar wens het wok- of roerbakgerecht op smaak brengen met eventueel extra kruiden en specerijen. Bovendien door de speciale mix van de plantaardige oliën spat het minder. Wel even schudden voor gebruik.

Bestel hier »

Bakken & Braden

  • Speciaal voor het bereiden van vlees
  • Spat minder
  • Bron van Omega 3

Reddy Bakken & Braden is speciaal ontwikkeld voor vlees. Deze olieblend spat het minder en plakt het ook niet aan de pan. Wel even schudden voor gebruik. Bakken & Braden is goed bestand tegen hitte en daardoor schroeit het vlees mooi dicht. Deze olie geeft nog meer smaak aan het vlees en is bovendien een bron van Omega 3 vetzuren.

Bestel hier »

Premium

  • Voor koude en warme bereidingen
  • Vol goede, onverzadigde vetzuren
  • Rijk aan Vitamine E

Reddy Premium bestaat uit een blend van zonnebloemolie en speciale High Oleic zonnebloemolie. High Oleic zonnebloemolie heeft een hoog oliezuur gehalte (oliezuur is een onverzadigd vet). Hierdoor is Reddy Premium van nature rijk aan onverzadigde vetten, dus gezonder en geschikt voor hoge temperaturen. Rijk aan vitamine E en perfect te gebruiken voor in sauzen, soepen en salades; veelzijdig in gebruik!

Bestel hier »

Volg Reddy op social media

Reddy is verkrijgbaar bij

Top