Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Varkensschnitzel

Varkensschnitzel recepten (204) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

varkensschnitzel

Het Mingus Minus-Dieet voor 5 augustus; 300 Kcal

INGREDIENTEN

1 ui, 1 paprika (verse, 100 gr), 100 gr tomaten, peterselie, olievrije slasaus, 125 gr varkensschnitzel, 1 theel olie, peper en zout, 1 knackebrod,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-08-2001
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel Met Sperziebonen

Roerbak

INGREDIENTEN

600 gr varkensschnitzel (ongep.), 500 gr sperziebonen, 1 st paprika (rood), 1 st paprika (geel), zout naar smaak, peper naar smaak, 1 tl paprikapoeder, sambal, 1 teen knoflook,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-1998
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wokschotel met varkensschnitzel

INGREDIENTEN

, 250 gram woknoedels, 3 eetlepels olie, 400 gram varkensschnitzel, 1 teentje knoflook, 400 gram peultjes, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel gembersiroop, 2 bosuitjes, 2 eetlepels sezamzaadjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-09-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met peultjes

INGREDIENTEN

1 pak woknoedels (248 g), 3 eetlepels olie, 2 x 200 g varkensschnitzel, in dunne reepjes, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 2 x 200 g peultjes, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel gembersiroop (Australische, flesje a 250 ml), 2 bosuitjes, in ringetjes, 2 eetlepels sesamzaadjes, geroosterd

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2007
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met sperziebonen

INGREDIENTEN

600 gr. varkensschnitzel, 500 gr. sperziebonen, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 3 el. olie, zout, peper, paprikapoeder, mespunt sambal oelek, evt. een teentje knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

GEPARNEERDE VARKENSSCHNITZEL

Vleesgerechten

INGREDIENTEN

200 g varkensschnitzel (dun, vrij mals)- 40g margarine - zout - peper - patentbloem - anglaise(eiwit opgeklopt in een paar druppels olie) - parneermeel - partjes citroen met schil

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met noedels

Hoofdgerecht voor 4 personen; ongeveer 280 Kcal p.p.

INGREDIENTEN

2 eetl (Chinese) sojasaus, 1 eetl droge sherry, zout, peper, 300 gr varkensschnitzel, in dunne reepjes, 250 gr glasnoedels, 200 gr peultjes, in reepjes, 3 eetl olie, 100 gr shii-take, in plakjes, 2 theel geraspte gemberwortel, 1 rode peper, zaadjes verwijderen, in dunne ringen, 3 lente-uitjes, in dunne ringen, 1 - 2 theel maizena, 0,5 dl kippenbouillon (van tablet), 2 eetl fijngesneden koriander,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-10-2003
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse Varkensschnitzel

Uit de oven

INGREDIENTEN

1 uitje, 1 vleestomaat, 2 witte boterhammen, 40 g boter, 2 ongepaneerde varkensschnitzels, zout, peper, 1 theelepel gedroogde salie, 1/2 eetlepel peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-03-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met brie

INGREDIENTEN

? 4 Varkensschnitzels (ongepaneerd), ? snufje peper, ? 100 gr brie, ? 2 tomaten, ? snufje zout, ? 2 el olie, ? 3 lenteuitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met brie

INGREDIENTEN

4 schnitzels, 2 el olie, 100 g brie, 2 tomaten, 4 sjalotjes, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-11-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met brie

Lekker met zelfgemaakte gebakken aardappeltjes

INGREDIENTEN

Peper, zout, 100 gram brie, 2 tomaten, 3 lente-uitjes, 2 el. olie, 4 ongepaneerde varkensschnitzels

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-11-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde varkensschnitzel

Smullen

INGREDIENTEN

4 varkensschnitzels van elk ongeveer 150 gram, 2 gehalveerde bollen mozzarella, 4 plakken parmaham, olijfolie, 4 blaadjes verse salie, wat peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-11-2006
  • Duits Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

250 g sperziebonen, 2 varkensschnitzels, 2 el boter, 1/2 zak rosti (Aviko, 600 g), 2 el tapenade van zongedroogde tomaten,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

gevulde varkensschnitzel

Eenvoudig en snel

INGREDIENTEN

Dun geslagen varkensschnitsels, mascarpone, truffel tappenade, rucolasla

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2007
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel stroganoff

INGREDIENTEN

1 rode en 1 groene paprika, in ringen, 3 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000 Selectie), 4 gepaneerde varkensschnitzels, 1 zakje Knorr stroganoffsaus a 37 gram, 1/2 dl rode wijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-12-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met uiensaus

INGREDIENTEN

4 magere hamlappen ca 400 gram, 2 eetl olie, 40 gr boter, zout en versgemalen peper, , UIENSAUS, , 1 flinke ui, 1 teentje knoflook, 2 eetl olie, 4 eetl blanke azijn, 1 dl bouillon van een tablet, 1 kuipje creme fraiche, zout en versgemalen peper, 2 eetl versgehakte peterselie of in rolletjes geknipte bieslook,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met rosti

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

? 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (a 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a 140 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel stroganoff

INGREDIENTEN

1 rode en 1 groene paprika, in ringen, 3 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000 Selectie), 4 gepaneerde varkensschnitzels, 1 zakje Knorr stroganoffsaus a 37 gram, 1/2 dl rode wijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-12-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel Met Sinasappel-Gembersaus

Simpel, maar erg lekekr

INGREDIENTEN

2 schnitzels, goed uitgeklopt, peper, 50 gr. boter, 1 dl sinaasappelsap, 2 el gembersiroop, 1 dl slagroom, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-01-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

? 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (a 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a 140 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-02-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met mango

Varkensschnitzel met mango

INGREDIENTEN

60 g boter,1 theel kaneelpoeder,1 dl kerriesaus,1 mango,4 takjes peterselie,4 gepaneerde varkensschnitzels

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-10-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

varkensschnitzel anders

Oost-west gepaneerde varkensschnitzel met limoen

INGREDIENTEN

4 ongepaneerde varkensschnitzels, 4 oude witte boterhammen, 50 gr. sesamzaad, ? rode peper, 1 theel. zout, 1 ei, 1 limoen, 50 gr. boter.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2004
  •  
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel Stroganoff

INGREDIENTEN

=1 Rode en 1 groene paprika, in ringen`=3 el Bakken en, braden., =4 Gepaneerde varkensschnit-, zels., =1 Zaskje sroganoffsaus[knor], =1/2 dl Rode wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-12-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel stroganoff

Varkensschnitzel stroganoffbron:www.c1000.nl

INGREDIENTEN

1 rode en 1 groene paprika, in ringen, 3 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000 Selectie), 4 gepaneerde varkensschnitzels, 1 zakje Knorr stroganoffsaus a 37 gram, 1/2 dl rode wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met brie

Www.vlees.nl.

INGREDIENTEN

? 4 varkensschnitzels (ongepaneerd), ? snufje peper, ? 100 g brie, ? 2 tomaten, ? snufje zout, ? 2 eetlepels olie, ? 3 lenteuitjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-03-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-10-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

. 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

? 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-08-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

varkensschnitzel met brie

INGREDIENTEN

- 1 bloemkool, , - 4 ongepaneerde varkensschnitzels, , - 150 gram brie, , - zout en peper, , - 100 gram bloem, , - vloeibare margarine, , - 1 theelepel kerrie, , - 1 ui, - cocktailprikkers, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met bieslook-knoflooksaus

INGREDIENTEN

1 bakje magere kwark a 225 gram, 2 bekertjes creme fraiche, 1 eetlepel honing, zout, peper, 3 teentjes knoflook, 1 bieslookplantje, 1 grote rode paprika, 4 varkensschnitzels, 75 gram boter of margarine

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde kalfs- of varkensschnitzel

Erg makkelijk, ziet er feestelijk en goed uit en lekker!

INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzel (of varkensschnitzel als goedkope versie). 1 pakje Boursin. 4 plakjes bacon. 8 salieblaadjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-08-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Varkensschnitzel uit de wok

Schnitzel op een andere manier, heel lekker

INGREDIENTEN

1 zak broccoliroosjes 300 gram, 1 zak kleine krieltjes 450 gram, paar eetlepels olie, 400 a 500 gram varkensschnitzel, 2 teentjes knoflook fijngesneden of gevijzeld, 2 appels in kleine stukjes, 1 tomaat in blokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2007
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met fruit en notensaus

WW-recept voor 4 personen; 430 kcal p.p. of 1 V, 3 E, 1 G, 1 Z, 1 F en 40 K.

INGREDIENTEN

12 halve gedroogde abrikozen, kleingesneden, 50 gr rozijnen, 1/2 kippenbouillontablet opgelost in 2,5 dl water, 4 x 120 gr varkensschnitzel, 2 eetl bloem, 3 theel olijfolie, 400 gr champignons, 20 gr pijnboompitten, 240 gr gekookte rijst, warm,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel uit de wok

INGREDIENTEN

1 zak broccoliroosjes (300g), 1 zak kleine krieltjes (450g), 4 el olie, 400 g varkensschnitzel, in reepjes, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 2 appels, in hele dunne reepjes, 1 tomaat, in blokjes, Zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2007
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel Met Champignon En Tagliatelle

Een keer anders dan gepaneerd ...

INGREDIENTEN

300 gr. Tagliatelle (pasta)of je eigen favoriete pasta alles mag, 1 ui, 1 bakje champignons, 1 bakje oesterzwammen, 400 gr. ongep. varkensschnitzel, zout, peper, 25 gr. boter, 2 theel. provencaalse kruiden, 1 bekertje slankroom, 100 gr. verse roomkaas met kruiden, 2 eetl. basilicum of peterselie ...

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-10-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

Dit is een lekker, feestelijk recept wat best snel klaar is. Wij houden niet van varkensvlees dus hebben dit met kipfilet gemaakt.

INGREDIENTEN

3 bosuitjes, 4 varkensschnitzels, 100 g rauwe ham (vleeswaren), 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g), 4 eetlepels olijfolie, 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g), 4 eetlepels Marsala (slijter), 1/2 bekertje slagroom (a 125 ml), zout en peper, 12 zwarte olijven zonder pit

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-10-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

Uit de allerhande uit nov. 2002 en iets aangepast

INGREDIENTEN

* 3 bosuitjes, * 2 varkensschnitzels, *, 100 g rauwe ham (vleeswaren), * 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g), * 4 eetlepels olijfolie, * 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g), * 4 eetlepels Marsala (slijter), * zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

INGREDIENTEN

3 bosuitjes 4 varkensschnitzels 100 g rauwe ham (vleeswaren) 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 4 eetlepels olijfolie 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g) 4 eetlepels Marsala (slijter) 1/2 bekertje slagroom (a 125 ml) zout en peper 12 zwarte olijven zonder pit

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

Met krieltjes in een romige Italiaanse saus

INGREDIENTEN

3 bosuitjes, 4 varkensschnitzels, 100 gram rauwe ham, 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix, 4 el. olijfolie, 1 zakje voorgekookte krieltjes, 4 el. marsala, half bekertje slagroom, zout, peper, 12 zwarte olijven zonder pit

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top