Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Runderlap Mager

Runderlap mager recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Snijbonen stamppot met runderlap stoof

Op een Zaterdag ochtend besloten het word stamppot dag. En wat kort moest duren ... hier de resultaat 3 uur later.

INGREDIENTEN

Stamppot, 1 kilo aardappelen (kruimig), 400 gr snijbonen, gekerfd, 1 wortel, in blokjes, 50 g boter, melk, zout, peper, nootmuskaat, , 1. Kook met zout tezamen de aardappel, wortel en snijbonen tot gaar en zacht., 2. Maak er verder een stamppot van aardappelmengsel en overige ingrediënten.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-07-2016
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Oxtail stew Ierland.

INGREDIENTEN

1 kg. runderlap mager, 2,50 dl.rode wijn, 30 gram ui, 4 stuks soep(ossestaart), 1theelp. salie en 1eetlp. bieslook (vers).

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-11-2002
  • Iers Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Rundsvlees met een kruidige tomatensaus

Lekkere pittig recept dat zich heerlijk leent bij pasta..

INGREDIENTEN

-750 g runderlap (mager en in stukjes), -2 uien (fijngehakt), -1 eetlepel bloem, -1/2 l bouillon, -4 eetlepels tomatenpuree, -1 dl witte wijn, -1 bouquet garnie(peterselie,tijm,laurier), -3 tenen knoflook (uit de pers), -fijngehakte peterselie, -40 g boter, -zout, peper, -1 eetlepel madera (facultatief)

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-02-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

GEVULDE ROLLADE

Een eigen rollade maken is heel apart vooral door de eigengemaakte vulling. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar is ook heerlijk van smaak.

INGREDIENTEN

600 g mager rundvlees in een dunne lap, 450 g diepvries spinazie, ontdooid, 1 ei, 1 pakje Mon Chou, verbrokkeld, 50 g geraspte oude kaas, peper, zout, nootmuskaat, 2 plakken gerookte boerenham (50 g), 1/2 e mosterd, 2 e olie, 25 g boter, 1/2 runderbouillontablet, 50 ml droge sherry, 1 e maïzena, 8 groene gevulde olijven, in plakjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-01-2010
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Trots zijn we op de nominatie voor de `Website van het jaar 2018`. Help ons winnen, onder de stemmers worden 5 kookboekenpakket t.w.v. € 100,-- verloot.… Lees verder »

Top