Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nasivlees

Nasivlees recepten (87) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Nasivlees

Stukjes varkensvlees in een verrassende pittige pinda-tomatensaus met schijfjes perzik. Verrassend anders. Wie durft?

INGREDIENTEN

2 uien, 2 tomaten, 400 gr. nasivlees, z p, 1 tl.paprikapoeder, boter of olie, 1 blikje tomatenpuree a 70 gram, 3 el. pindakaas, 1/2 literblik perzikschijfjes, 2 el ketjap manis, 2 tl sambal

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Maisbroccolisaus met nasivlees

Een echte aanrader.

INGREDIENTEN

? 500 g nasivlees, ? 500 g broccoli (kleine roosjes), ? snufje zout, ? snufje peper (versgemalen), ? 3 eetlepels olijfolie, ? 2 uien (fijngehakt), ? 2 teentjes knoflook (geperst), ? 1 blik mais (a 300 g), ? 2,5 deciliter witte wijn, ? 100 g mascarpone, ? 100 g geraspte kaas, ? allesbinder

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-07-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Nasi goreng, die je " Speciaal " maakt !!

Slanke versie met kruiden uit je eigen keuken en zo min mogelijke toevoegingen van geur en smaakstoffen. Het zelf kruiden en opbakken is een leuk proces om te doen !! Beetje voor beetje rijst toevoegen terwijl die heerlijke geuren op je af komen. Dit is echt een speciaal moment en je doet het helemaal zelf !! Je weet dan ook, dat je nooit meer een " relatief " duur zakje kruiden in de supermarkt gaat kopen.

INGREDIENTEN

* 250 gram basmati rijst, * 250 gram nasi vlees, * 50 gram ham, * 1 ui, * 1 prei, * 2 theelepels djahe, * 2 theelepels laos, * 2 theelepels ketoembar, * 2 theelepels gedroogde selderij, * 2 teentjes knoflook, * 2 eetlepels arachideolie, * 2 eetlepels ketjap manis, * Sambal Badjak, * 1 kippenbouillonblokje ( optie ), , Voor de omelet reepjes:, , * 2 eieren, * scheutje melk, * beetje maggi, * beetje gemalen zout en peper, * beetje gedroogde bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-08-2013
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paella

Paella zoals je hem alleen zelf kunt maken

INGREDIENTEN

1 pak Risotto of Paella Rijst (van Lassie), 4 drumsticks, 1 a 2 ons nasi vlees, 2 uien, 1 teen knoflook (is niet noodzakelijk), 1 rode paprika, 2 tomaten, 1 klein blikje erwtjes 1-persoon blikje, 1 klein blikje boontjes 1-persoon blikje, Scheut Olijfolie, 1 doosje (of twee zakjes) saffraan, 1 kippe bouillon blok, 1 Citroen, 1 bosje Peterselie, Zout, peper en parikapoeder, Visvulling: Dit kan een kant en klaar pakket fruits de mer zijn en/of losse soorten, zoals inktvis, garnalen, mosselen en andere schaal/schelpdieren., Voor extra garnering: kleine kreeftjes of grote gamba's.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-07-1999
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

babi ketjap/ ajam ketjap

Voor ajam-ketjap gebruikt men 10 kippedijtjes ipv nasivlees. Extra zout en 1 tl sambal toevoegen

INGREDIENTEN

700 gram nasivlees, 1/4 babi-ketjapblok (koningsvogel), 4 el ketjap, 2 el gemberpoeder

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2011
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

Nasi met zoet ketjapvlees

INGREDIENTEN

? 300 g Nasi/bamivlees, ? 300 g rijst, ? 2 eetlepels ketjap manis, ? 1 eetlepel bruine basterdsuiker, ? ? eetlepel citroensap, , ? 3 eetlepels olie, ? 1 teentje knoflook, ? 1 rode paprika, ? 1 nasi/bami groentepakket (a 250 gram), ? 1 zakje kruidenmix (nasimix met groenten)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-10-2005
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

nasi goreng van Yvonne

Lekkere indische nasi goreng

INGREDIENTEN

450 rijst, 250 gram nasi-vlees of kipfilet, 100 gram ham, 1 prei, 1 ui, 2 eieren, beetje boter, 1 flinke eetlepel laos, 1 flinke eetlepel djahe, 1 flinke eetlepel ketoembar, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olie (geen olijfolie), 2 eetlepels zoete ketjap, 1 eetlepel gedroogde selderie, 1 kippebouillonblokje,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-04-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Chinese Mie

INGREDIENTEN

1 ui, 1/2 rode peper, 3 el (zonnebloem)olie, 2 tl koenjit, 400 gram nasivlees, ketjap manis, 400 gram mienestjes, satesaus

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-01-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pittige bladerdeegflapjes.

Borrelhapje: bladerdeeg gevuld met nasivlees en sambal.

INGREDIENTEN

Pond nasivlees, pakje conimex nasi-kruiden, puddinglepel sambal, geraspte ui, teentje knoflook., Pak diepvriesbladerdeeg.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-04-2000
  •  
  •  20-30 min.

Chinese mie

INGREDIENTEN

1 ui - 1/2 rode peper - 3 eetlepels zonnebloemolie - 2 theelepels koenjit - 400 gram nasivlees - ketjap manis - 400 gram mie-nestjes - 100 gram sate-saus

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-03-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

spul van tante mien

Gekregen van mijn tante

INGREDIENTEN

- 1 literblik perziken, - 4 grote uien, - 4 ons nasivlees, - 1 kopje ketjap, - half hoog blikje tomaten puree, - 1 desert lepel sambal, - rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op06-08-2014
  • Hoofdgerecht
  •  

nasi goreng van ronnie

Lekkere nasi uit marinestad Den Helder

INGREDIENTEN

500 gram rijst 2 eieren 200 gram gerookt spek 300 gram nasivlees 100 gram ham in blokjes, 2 tenen knoflook 2 theelepels trassi prei, gebakken uitjes ketjap Ve-tsin Zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-02-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Pittig herfstpotje met wintergroenten

INGREDIENTEN

Vastkokende aardappelen in blokjes, 1 winterwortel in blokjes, 1 prei in dunne reepjes, 250 gr nasivlees, 1 blik bruine bonen, 1blikje tomatenpuree, ketjap, sambal, magere rookworst in plakjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Nasi Goreng

4 pers.; per persoon 310 Kcal. 1300 Kj;

INGREDIENTEN

400 gr. droogkokende rijst, 1 zakje boemboe nasi goreng, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 250 gr. prei, 1 winterwortel, 6 takjes selderij, weinig boter of olie, 400 gr. nasivlees, 3 el. ketjap, 1-2 tl. sambal goreng,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2003
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Nasi goreng

Lekkere nasi. Ons gezin kan hiervan blijven smullen.

INGREDIENTEN

400 gram droogkokende rijst, 250 gram nasivlees (of kip), 2 a 3 eetlepels olie, 1 theelepel zout, 3 kleingesneden uien, 2 teentjes knoflook, 1 à 2 theelepels sambal oelek, 2 theelepels ketoembar, ½ theelepel djintan, 1 theelepel djahé, 1 theelepel laos, 1 mespuntje vetsjin, 1 dunne prei in ringen, 1 à 2 eetlepels ketjap, 4 eieren, 100 gram ham, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2010
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Toemis boerenkool

Indisch boerenkoolgerecht

INGREDIENTEN

250 gram grof gesneden boerenkool, 300 gram bami- of nasivlees, 1 theelepel laos, 2 blokjes goudbouillon, 1 grote gesneden ui, 1 theelepel knoflook, 1 of 2 grote lomboks (rode pepers) of 1 paprika

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-2008
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Herfstpotje

INGREDIENTEN

Vastkokende aardappelen in blokjes, 1 winterwortel in blokjes, 1 prei in dunne reepjes, 250 gr nasivlees, 1 blik bruine bonen, 1blikje tomatenpuree, ketjap, naar smaak, sambal, naar smaak, magere rookworst

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-11-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

snelle mie

Voor als je weinig tijd hebt

INGREDIENTEN

400 gr mienestjes of chinese eiermie, 400 gr nasivlees, 1 ui, 1/2 rode peper of 1,5 tl sambal oelek, 2 tl koenjit, 3 el bakolie met knoflook, ketjap manis naar smaak, Satesaus (kant en klaar)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-08-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rijstschotel Met Tjap Tjoy-Saus

INGREDIENTEN

1 pak witte rijst, 200 gr sperziebonen, 300 gr. chinese kool, 4 eetl. zonnebloemolie, 400 gr. nasivlees, 2 blikken saus v. tjaptjoy, seroendeng, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-10-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Nasi Goreng

Een basisrecept voor dit Indonesische gerecht!

INGREDIENTEN

400 gram rijst, 1 zakje boemboe nasi goreng, 100 gram ontbijtspek (fijngesneden), 2 eetlepels arachideolie, 300 gram nasivlees (fijngesneden), 1 ui (gesnipperd), 2 eieren, 1 prei, 1-2 theelepels sambal oelek, 2 eetlepels ketjap

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-10-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

mie a la me

Mie a la me (spreek uit als mie(engels)) is een gerecht naar eigen samenstelling waarbij iedereen zijn vingers op eet.

INGREDIENTEN

400 gram nasivlees, 200 gram speklappen, 125 gram hamblokjes, 400 gram chinese groentenmix, 125 gram champignons, 250 gram chinese mie, 3 tenen knoflook, bamigorengmix conimex, mix voor satemarinade conimex, ketjap manis, Kikkoman sojasaus, sambal oelek, sambal badjak, gezouten cashew noten, olijfolie, sense bakolie oosterse kruiden.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-09-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pittige Nasi Goreng met paksoi

Pittige Nasi Goreng met paksoi

INGREDIENTEN

1 pak lassie nasi gorent, 3 eetl. ketjap manis, 1 theel. sambal oelek, 1 teentje knoflook geperst, 250gr. nasivlees in blokjes, 150gr. paksoi (ca 3 stengels), 3 eetl. olie fijngesnipperd, 1 rode paprika in blokjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-04-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Duveltjes eten

Heerlijk als je van pittig eten houdt!

INGREDIENTEN

3 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels ketjap manis, Sambal naar eigen smaak (mag lekker veel zijn), 500 g nasivlees, 1 zakje nasigroenten (gedroogd), 1 grote pot calve pindakaas, 1 bakje champignons, boontjes, rijst,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Hollandse erwtensoep

INGREDIENTEN

250 g spliterwten, 1 flesje Maggi Basis voor Groentesoep, 400 g nasivlees, 200 g ontbijtspek in dobbelsteentjes, 1 prei in ringen, 1 kleine selderijknol in blokjes, 2 aardappels in blokjes, 6 fijngesneden takjes bladselderij, 1 rookworst, zout en (versgemalen) peper

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-11-2003
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Erwtensoep volgens schoonmoeders recept

INGREDIENTEN

1 pak Spliterwten, 250 gram Nasivlees, 250 gram Verse worst (ontveld), 250 gram Uien, 500 gram prei,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-03-2009
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Nasi

Heerlijke nasi marine stijl

INGREDIENTEN

1 pak snelkookrijst, 1 prei, 2 uien, 3 eieren, 200 gr nasivlees, 100 gr ham, 100 gram spekreepjes, trassi, sambal oelek, knoflookpulp of poeder, pepper en zout, soja

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-10-2013
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Nasi

Een gerecht dat niet bij de rijsttafel mag ontbreken.

INGREDIENTEN

- 700 gr rijst, - 300 gr kipfilet of nasivlees, - 1 nasi groentenpaket, - 1 pakje gedroogde nasi kruiden of 2 el kruidenpasta., - zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-12-1998
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Nasi Goreng (2)

INGREDIENTEN

2-3 ons nasivlees, 1 ons garnalen, 4-5 stuks sjalotjes, 3 teentjes knoflook, 3 stuks rode peper, 2 theelepels trassi, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel djinten, 1 stuks prei, 1 scheutje ketjap, 400 gram rijst, 1 bakje fruitjes (gebakken uitjes), ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-10-2007
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Erwtensoep

Lekkere erwtensoep gemaakt met flesje maggibasis voor groentensoep. Bereiding 20 min. week-en kooktijd 2 uur

INGREDIENTEN

1 flesje maggi basis voor groentensoep* 250 gr spliterwten*400 gr nasivlees* 200 gr ontbijtspek* 1 prei* 1 kleine geschilde selderijknol* 2 geschilde aardappels* 6 takjes bladselderij* 1 rookworst* 1 winterpeen* zout en peper* 1,75 l water

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Nasi Goreng

INGREDIENTEN

400 gr. droogkokende rijst 1 zakje boemboe nasi goreng 1 grote ui 2 teentjes knoflook 250 gr. prei 1 winterwortel 6 takjes selderij weinig boter of olie 400 gr. nasivlees 3 el. ketjap 1-2 tl. sambal goreng

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-05-2002
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kruidige koolrabi/bonenwok

INGREDIENTEN

300 g nasivlees (varkensspiering in stukjes); 1 koolrabi; 1 blik bruine bonen; grote ui; 2 teentjes knoflook; wokolie (of olijfolie); 1/2 pakje Silvo Wok-it zoet/kruidig Japan

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-05-2010
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Nasi goreng met garnalen

INGREDIENTEN

250 gram rijst, 2,5 eetlepel zonnebloemolie, 1 gesnipperde ui, 1 teen fijngesneden knoflook, 300 gram nasivlees, 25 ml ketjap, 150 gram spitskool, 1 zakje nasimix, 100 ml water, 2 eieren, 0,5 eetlepel sambal, zout, 2 eetlepels fijngesneden bladselderij, 125 gram roze garnalen, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-07-2010
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Nasi goreng

INGREDIENTEN

400 gr. droogkokende rijst, 1 zakje mix voor nasi goreng, conimex 45gr.), 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 250 gr.prei, 250 gr. winterwortel, 6 takjes selderij, 400 gr. nasivlees, 3-4 eetlepels ketjap manis, 1-2 theelepels sambal goring, 4 eetlepels wokolie van conimex

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-12-2011
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

babi pangang

Lekker en gemakkelijk

INGREDIENTEN

5 ons nasivlees,5 eetlepels ketchup,5 eetlepels hot ketchup,6 theelepels suiker 2 teenttjes knoflook,1 eetlepl gembernat,1 theelepel ketjap,1 pot atjam tjampoer, 1 theelepel sambal,boter

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-02-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Mieschotel

Recept van Sjeeny

INGREDIENTEN

2 uien,1/2 rode paprika,1 kilo chinese kool, 1 pond nasivlees, 2 pakjes Honig roerbakmix, 2 pakken roerbakmie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Nasi Met Pittige Kaasomeletreepjes

INGREDIENTEN

300gr rijst/zout/1 zakje nasikruiden/4 el.olie/300gr nasivlees/1 nasi-groentenpakket, van 500gr/2 el.ketjap manis/sambal trassie/4 eieren/4el.fijngeraspte oude goudse kaas/2 el.gesnipperde bladselderij.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pilaf met rijst

INGREDIENTEN

Half pond nasivlees, 1 blik perziken, 2 a 3 uien, 1 t.l. sambal, 2 e.l. ketjap, klein blikje tomatenpuree, 5 kopjes rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-03-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pilaf

INGREDIENTEN

500 gram nasivlees., 500 gram uien, 250 gram champignons., 1 blik tomatenpuree., 2 tenen knoflook., 3 theelepels sambal, 3 eetlepels zoete ketjap, 1 groot blik perziken op zoete siroop

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-03-2010
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Spaghettisaus - de állerlekkerste

Dit is een echt familierecept en écht iedereen (vooral kinderen) is er dol op!

INGREDIENTEN

400-500 g nasivlees (varkensvlees in blokjes), 1 grote ui, 1 laurierblaadje, 2 t knoflook, peper, zout, 2 grote blikjes tomatenpuree, 0,5 fles tomatenketchup, 0,25 fles hot tomatenketchup (Heinz), worcestersaus

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-03-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Macaroni probolingo

Indonesische macaronischotel als hoofdgerecht

INGREDIENTEN

250 gr. elleboogjes macaroni200 gr. nasivlees of 200 gr gehakt, of 150 gr gepelde garnalen2 fijngesneden uien2 fijngesneden, teentjes knoflookstukje trassica 300 gr. fijngesneden witte, of spitskoolca 100 gr. fijngesneden prei1 fijngesneden rode, lombok of sambal naar smaak1 theel. djintenzout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top