Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Lamslap

Lamslap recepten (12) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gegrild Lamsvlees Met Yoghurt En Brood

Kebab met yoghurt en Turks brood

INGREDIENTEN

, 500 gram lamslap, 4 deciliter (Griekse) yoghurt), 1 stuk Turks brood, 1 blik tomatenpuree, 1 tomaat, 1 ui, 2 eetlepels olie, 1 eetlepel sap, 1 Spaanse peper, 25 gram boter, zout en peper naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-09-1998
  • Turks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

sis-kebab

Kekik is een Turks kruid dat veel lijkt op het Italiaanse oregano. Je kunt het bij bijna elke Turkse winkel verkrijgen.

INGREDIENTEN

500 gram lamslap, 4 eetlepel olijfolie, 2 eetlepel citoensap, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels kekik(tijm), naar smaak zout en peper.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-07-2000
  •  
  •  > 120 min.

Lamsvlees met bleekselderij

INGREDIENTEN

1 kg. lamslap, -1 ui, -4 ansjovisfilets, -1.2 l. wijn, witte, droge, -4 el. olijfolie, extra vergine, -3 el. bloem, -1 struik bleekselderij, -Peper, -Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Vleesspiezen (Sis Kebap)

(Sis Kebap)Turkije; Voorbereiding : 00:50; Bereiding : 00:20; 4 pers.; 568 KiloCalorien

INGREDIENTEN

500 gr lamslap; 300 gr tomaat; 2.50 dl rode wijn; 4 eetlepels olie; 2 uien; 2 eetlepels azijn; 2 theelepels paprikapoeder; 1.50 theelepel pimentpoeder; peper zout en tijm naar smaak,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2003
  • Turks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lamsvlees met bleekselderij

INGREDIENTEN

1 kilo lamslap -, 1 ui -, 4 ansjovisfilets -, 1.2 liter droge witte wijn -, 4 eetlepels extra vergine olijfolie -, 3 eetlepels bloem -, 1 struik bleekselderij -, peper en zout, , , , , , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-02-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lamsvlees met bleekselderij

INGREDIENTEN

1 kilo lamslap -, 1 ui -, 4 ansjovisfilets -, 1.2 liter droge witte wijn-, 4 eetlepels olijfolie extra vergine -, 3 eetlepels bloem -, 1 struik bleekselderij -, zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Drie vlezen pot

Uit de ouderwetse keuken

INGREDIENTEN

50 gr boter-150 gr doorregen varkenslap-150 gr doorregen malse runderlap-150 gr doorregen malse lamslap of kipfilet-2 el (kruiden)azijn-1 winterwortel-1 prei-1 koolrabi-½ knolselderij-2 uien-ruim ½ kg aardappelen-1 bouillontablet-bosje peterselie-peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-12-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

GEVULD TURKSBROOD

INGREDIENTEN

Gram lamslappen, 4 dl yoghurt (Grieks), 1 brood (Turks), 1 blikje puree (tomaten-), 1tomaat, 1 ui, 2 el olie (olijf-), 1 el sap (citroen-), 1 peper (Spaans,groen), 25 gr boter (room-), zout, peper (zwart), peper (rood), deciliter, stuks, blik, stuks, stuks, eetlepel, eetlepel, stuks, gram, naar smaak, naar smaak, naar smaak, lamslap, yoghurt (Grieks), brood (Turks), puree (tomaten-), tomaat, ui, olie (olijf-), sap (citroen-), peper (Spaans,groen), boter (room-), zout, peper (zwart), peper (rood), , , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2003
  • Turks
  •  20-30 min.

Romertopf a la Strassbourg

Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 02:15 Hoofdgerecht: 6 pers.; ovenschotel; 1059 KiloCalorien; van "vifke"

INGREDIENTEN

1.50 kilogram aardappel; 750 gram lamslap;, 750 gram rundvlees; 5 deciliter wijn (wit);, 5 deciliter bouillon (vlees-); 5 stuks ui;, 4 stuks kruidnagel; 4 stuks bes (jenever-);, 3 teentje knoflook; 2 stuks laurier (blad);, 1 stuks varkenshaas; naar smaak tijm;, naar smaak zout, peper, , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-09-2002
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lamscurry met koriander en munt

Deze Indiase lamscurry is heerlijk pittig van smaak. Serveer met wat knapperig roergebakken groente en basmatirijst.

INGREDIENTEN

2 uien, 1 stukje (van 1,5 cm.) gemberwortel, 500 gr. lamslap, 2 el. plantaardige olie, 1 el. ma?zena, 1 bosje verse koriander, 1 bosje verse munt, 1 el. citroensap, 1 mespunt cayennepeper, 1 mespunt koenjit, 1 teentje knoflook, 3 groene pepers, 1 el. water, Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2006
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

lamscurry met koriander en munt

INGREDIENTEN

2 uien, -1 stukje (van 1,5 cm.) gemberwortel, -500 gr. lamslap, -2 el. olie, plantaardige, -1 el. maizena, -1 bosje koriander, verse, -1 bosje munt, verse, -1 el. citroensap, -1 mespunt cayennepeper, -1 mespunt koenjit, -1 teentje knoflook, -3 pepers, groene, -1 el. water, -Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lamscurry met korinader en munt

INGREDIENTEN

Een ovenvaste schaal van 1,5 L. inhoud, wat magnetronfolie, wat keukenpapier, een staafmixer of een mengbeker.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top