Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Filetrollade

Filetrollade recepten (24) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

gevulde filetrollade

Feestrecept, gegarandeerd naar ieders smaak

INGREDIENTEN

1 grote ui,2 grote appelen, 250 gram verse worst, 100 gram vers witbrood zonder korst, 1 blikje kastanjepuree (450 gr) zout en versgemalen peper, 1 filetrollade

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-09-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

filetrollade met mosterdsaus

INGREDIENTEN

750 g varkensfiletrollade, op kamertemperatuur, (versgemalen) peper, zout, 2½ el C1000 Bakken & Braden vloeibaar, 1½ dl droge witte wijn, 4 el grove mosterd, 1 el tarwebloem, 1 dl slagroom,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-04-2008
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Filetrollade met een geitenkaasvulling

INGREDIENTEN

? 750 g varkensfilet (aan een stuk), ? 75 g geitenkaas (zachte, Bertine Blanc), ? 1 eetlepel groene kruiden (verse fijngehakte, bijv. peterselie, bieslook en basilicum), ? 1 sjalot (fijngehakt), ? snufje zout, ? snufje peper (versgemalen), ? 1 eiwit (losgeklopt), ? 75 g boter, ? 1 a 2 deciliter bouillon, ? rolladetouw of breikatoen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Filetrollade met spinazievulling

Lekker met gebakken aardappeltjes en roergebakken peultjes

INGREDIENTEN

Peper, zout, 1 losgeklopt eiwit, 1 el. olijfolie, 1 teentje knoflook, 1,5 dl. bouillon, 100 gram gehakt, 3 fijngehakte sjalotjes, 50 gram spinazie a la creme, 75 gram boter, 75 gram spekblokjes, 750 gram varkensfilet (aan een stuk)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-11-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

FILETROLLADE MET SJALOTJESSAUS

DIT IS ALTIJD EEN SUCCES.

INGREDIENTEN

750 g varkensfilet rollade, 80 g boter, (ca. 1 dl bouillon), 12 sjalotjes, gepeld en in vieren gesneden, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 pot vleesfond (a 4 dl), 3 dl droge witte wijn, 1 theel. tijm, 1 theel. rozemarijn zout en (versgemalen) peper 1 eetl. allesbinder,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-07-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Filetrollade Met Pistache-Gehaktvulling

Een gerecht met buitenlands ingredienten

INGREDIENTEN

50 gram boter, 25 gram dadels (gedroogde, in stukjes), 150 gram gehakt, ? tl. kaneel, snufje peper, 25 gram pistachenootjes (zonder schil), 25 gram vijgen (gedroogde, in stukjes), snufje zout, keukengaren

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-01-2001
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Filetrollade met geitenkaasvulling

Lekker met eigengemaakte aardappelpuree

INGREDIENTEN

Peper, zout, 1 losgeklopt eiwit, 1 sjalot, 1 el. groene kruiden, 1,5 dl. bouillon, 75 gram boter, 75 gram geitenkaas (zachte, Bettine Blanc), 750 gram varkensfilet (aan een stuk)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Filet-Rollade Met Kaassaus

Ziet er heel feestelijk uit.

INGREDIENTEN

1 stuk varkens(lende)filet van 750 gram -, 200 gram Gorgonzola -, 10 gedroogde abrikozen -, 1 theelepel rozemarijn -, 2 dl vleesfond of bouillon -, room -, vleeskruiden, zout en peper -, allesbinder -, 45 gram boter., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Filetrollade met honing-cranberrysaus en verse tijm

INGREDIENTEN

750 gr. filetrollade, ca. ?10 cm2 eetl. honing2 eetl. cranberry compote2, eetl. olie1 eetl. citroensapcayennepeper10 takjes tijm1 dl. room1/2 dl., cranberrysappeperzout, Voor het stoombraden:, 1, bouquet garni bestaande uit:preiwortelselderijuihandje, cranberry's, water + cranberrysap, of, water + 1 flesje bokbier

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-12-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Filetrollade met cranberrycompote en salie

INGREDIENTEN

, 1 eetlepel boter *, 2 eetlepel olijfolie *, 1 filetrollade Culinair met cranberry van 1 kilo *, 3 sjalotjes *, 1 dl rode wijn *, 4 takjes salie *, 6 eetlepel cranberry compote.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-12-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Filetrollade met honing-cranberrysaus en verse tijm

INGREDIENTEN

? 750 g filetrollade (ca. ?10 cm), ? 2 eetlepels honing, ? 2 eetlepels cranberry compote, ? 2 eetlepels olie, ? 1 eetlepel citroensap, ? snufje cayennepeper, ? 10 takjes tijm, ? 1 deciliter room, ? 1/2 deciliter cranberrysap, ? snufje peper, ? snufje zout, ? Voor stoombraden: 1 bouquet garni (prei, wortel, selderij, ui, handje cranberry's, water en cranberrysap), water (+ evt. 1 flesje bokbier)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Filetrollade met honing-cranberrysaus en verse tijm

INGREDIENTEN

? 750 g Varkensfiletrollade (ca. ?10 cm), ? 2 eetlepels honing, ? 2 eetlepels cranberry compote, ? 2 eetlepels olie, ? 1 eetlepel citroensap, ? snufje cayennepeper, ? 10 takjes tijm, ? 1 dl room, ? ? dl cranberrysap, ? snufje peper, ? snufje zout, ? Voor stoombraden: 1 bouquet garni (prei, wortel, selderij, ui, handje cranberry's, water en cranberrysap), water (+ evt. 1 flesje bokbier)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-03-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Filetrollade met Franse sjalotjessaus

INGREDIENTEN

? 750 g Varkensfiletrollade, ? 80 g boter, ? 1 dl bouillon, ? 12 sjalotjes (gepeld en in vieren snijden), ? 1 pot fond (vlees, a 4 dl), ? 3 dl witte wijn (droog), ? 1 theelepel tijm, ? 1 theelepel rozemarijn, ? snufje zout, ? snufje peper (versgemalen), ? 1 eetlepel allesbinder

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

afrikaans filetrollade met pistache-gehaktvulling

INGREDIENTEN

Snufje peper, snufje zout, 1 eiwit (losgeklopt), 1 sjalot (fijngehakt), 1 varkensfiletrollade (circa 750 gram), 1/2 theelepel kaneel, 150 gr. gehakt, 25 gr. dadels (gedroogde in stukjes), 25 gr. pistachenoten (zonder schil), 25 gr. vijgen ( gedroogde in stukjes), 50 gr. boter, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2003
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Afrikaanse filetrollade met pistache-gehaktvulling

INGREDIENTEN

? snufje peper, ? snufje zout, ? 1 eiwit (losgeklopt), ? 1 sjalot (fijngehakt), ? 1 varkensfiletrollade (ca. 750 g), ? 1/2 theelepel kaneel, ? 150 g gehakt, ? 25 g dadels (gedroogde, in stukjes), ? 25 g pistachenoten (zonder schil), ? 25 g vijgen (gedroogde, in stukjes), ? 50 g boter, ? keukengaren

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-09-2002
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Filetrollade met Aziatische mievulling

INGREDIENTEN

? 750 g varkensfilet (aan een stuk), ? 50 g mie, ? 4 sjalotjes (fijngehakt), ? 1 rode peper (van zaad ontdaan en in dunne ringen gesneden), ? 4 eetlepels ketjap manis, ? snufje zout, ? snufje peper (versgemalen), ? 50 g boter, ? 1 deciliter bouillon, ? 1 eetlepel zonnebloem olie, ? 2 teentjes knoflook (geperst), ? 1 theelepel sambal (oelek), ? 3 deciliter water, ? 100 g pinda's, ? 1 eetlepel bruine basterdsuiker, ? 2 eetlepels citroensap, ? rolladetouw (of breikatoen), ? keukenmachine

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Filetrollade met Franse sjalotjessaus

INGREDIENTEN

750 g varkensfilet rollade, , 80 g boter, , (ca. 1 dl bouillon), , 12 sjalotjes, gepeld en in vieren gesneden, , 2 teentjes knoflook, geperst, , 1 pot vleesfond (a 4 dl), , 3 dl droge witte wijn, , 1 theel. tijm, , 1 theel. rozemarijn zout en (versgemalen) peper, , 1 eetl. allesbinder

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-07-2003
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Afrikaanse filetrollade met pistache-gehaktvulling

INGREDIENTEN

Snufje peper -, snufje zout -, 1 losgeklopt eiwit -, 1 fijngehakte sjalot -, 1 varkensfiletrollade a 750 gram -, 1/2 theelepel kaneel -, 150 gram gehakt -, 25 gram gedroogde dadels in stukjes -, 25 gram pistachenoten zonder schil -, 25 gram gedroogde vijgen in stukjes -, 50 gram boter -, keukengaren, , ,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2002
  • Afrikaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Afrikaanse filetrollade met pistache-gehaktvulling

INGREDIENTEN

Snufje peper, -snufje zout, -1 eiwit (losgeklopt), -1 sjalot (fijngehakt), -1 varkensfiletrollade (ca. 750 g), -1/2 theelepel kaneel, -150 g gehakt, -25 g dadels (gedroogde, in stukjes), -25 g pistachenoten (zonder schil), -25 g vijgen (gedroogde, in stukjes), -50 g boter, -keukengaren,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-09-2002
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

asperges

Mooie combinatie van asperges, varkensrollade en room.

INGREDIENTEN

1 varkens filetrollade, 2 bosjes groene asperges, 1 pakje frisroom en 1/8 liter slagroom, 1/2 borrelglaasje droge sherry, peper en zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-11-1998
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Aspergequiche

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, boter om in te vetten, 100 g asperge filetrollade, 1 pot asperges a 580 g (Lutece), uitgelekt en in stukjes, 4 scharreleieren (M), 1 dl koffieroom, 100 g geraspte belegen kaas (C1000 Vers), peper, zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-05-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Aspergequiche

INGREDIENTEN

6 plakjes bladerdeeg[diepvries],ontdooid, boter om in te vetten, 100 gr asperge filetrollade [of aspergeham], 600 gr verse asperges,gekookt en in stukjes gesneden.[Buiten het seizoen,een pot asperges van ca 580 gr], 4 scharreleieren [M], 1 dl koffieroom, 100 gr geraspte belegen kaas, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-05-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gebraden Rollade met groenten

Lekker voor het paasdiner. Ik zelf maak dit regelmatig met pasen.

INGREDIENTEN

12 sjalotjes, 12 teentjes knoflook, 450 gr. groene asperges, 4 el. braadboter, 1 filetrollade (ca.600 gram), 2 rode paprika's, 400 gr artisjokharten (blik), 4 takjes tijm, zout, vers gemalen peper, 200ml droge witte wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-03-2005
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

shaslicks

INGREDIENTEN

1 pond varkensvlees of filetrollade, 4 paprika's in verschillende kleuren, ca.: 10 uien, pond gerookte spek aan een stuk, voor de marinade:, tomatenpuree (klein blikje), 2 teentjes knoflook (fijngesneden of geperst), beetje zout (op gevoel), zakje goulashkruiden (silvo), 2 eetlepels olie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-10-2006
  •  
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top