Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Doorregen Varkensrollade

Doorregen varkensrollade recepten (10) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Doorregen varkensrollade met mosterdroomsaus

INGREDIENTEN

? 1 varkensrollade (doorregen a 850 g), ? 1 glas witte wijn, ? 6 eetlepels franse mosterd, ? 80 g boter, ? 1 pakje Roomculinair,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-07-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Doorregen varkensrollade met mosterdroomsaus

INGREDIENTEN

1 varkensrollade (doorregen a 850 g), 6 eetlepels franse mosterd, 80 g boter, 1 glas witte wijn, 1 pakje Roomculinair

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-04-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Gebraden varkensrollade

INGREDIENTEN

- 1 kilo doorregen varkensrollade, - 2 eetlepels mosterd, - 200 gram bakboter, - 1 ui, - 75 gram rozijnen,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Varkensrollade Teriyaki (Slowcooker)

Rollade met een oosters tintje

INGREDIENTEN

1 beetje doorregen varkensrollade van ong 1 kilo, 230 ml appelsap, 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel witte azijn, 1 theelepel geraspte gember of gemberpoeder, 1 theelepel geraspte knoflook of poeder, zout naar smaak, een fijn gesneden rode spaanse peper met of zonder de zaadjes naar believe. Of een theelepel sambal oelek., 2 1/2 eetlepel maizena, water

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-02-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gesmoorde varkensrollade

INGREDIENTEN

1 doorregen varkensrollade (tenminste 750 g), 1 grote ui, gesnipperd, 1 knoflookteentje, ragfijn gehakt, 2 grote tomaten, ontveld en in stukjes, 75 g boter, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, 2 dl bouillon, 1 dl rode wijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Varkensrollade met koriandersaus

INGREDIENTEN

? 750 g Doorregen varkensrollade, ? 3 eetlepels currypasta (milde), ? 3 eetlepels olie, ? 3 eetlepels pinda's (ongezouten), ? 2 eetlepels koriander (verse, fijngeknipt), ? snufje zout, ? snufje peper, ? Voor het stoombraden:* 10 cm prei * 1 winterwortel grof gehakt* ? theel. komijn* ? theel. korianderzaad,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-10-2004
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Varkensrollade met lekkere jus

INGREDIENTEN

? 750 g doorregen rollade, ? 2 takjes rozemarijn (of 1/2 theelepel gedroogde), ? 1 deciliter bouillon (warm), ? snufje zout, ? 1 teentje knoflook (gepeld), ? 5 eetlepels olijfoli

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Varkens rollade

Pittig gekruide rollade met pasta en romige tomatensaus.

INGREDIENTEN

Doorregen varkensrollade van een kilo, olijfolie, 2 eetl. grilkruiden, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 6 vleestomaten, 1 tak verse rozemarijn of 2 theel. gedroogde rozemarijn naalden., 1 1/2 dl. rode wijn, 1 vleesbouillontablet, 1 eetl. italiaanse keukenkruiden, bekertje creme fraiche

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-03-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus

INGREDIENTEN

Circa 1 kg doorregen varkensrollade, olijfolie, 2 eetl. grillkruiden, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 6 vleestomaten, 1 tak verse rozemarijn (of 2 theel. gedroogde rozemarijnnaalden), 1 ? dl rode wijn, 1 vleesbouillontablet, 1 eetl. Italiaanse keukenkruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-08-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Arista Di Maiale Al Rosamarino

Varkensribstuk met rozemarijn. In Umbrie braden ze hele biggetjes, maar dit is een mooi alternatief

INGREDIENTEN

6 teentjes knoflook geperst, 2 takjes rozemarijn blad fijngesneden, 3 el extra vierge olijfolie, zout, versgemalen zwarte peper, 1 varkensribstuk of doorregen varkensrollade van 1 kg op kamertemparatuur, 2 dl droge witte wijn, 1 dl vleesbouillon (evt. van tablet), evt. 1/2 el allesbinder

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-11-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top