Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Baklap

Baklap recepten (3) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Baklap met peper-limoenkruiden

INGREDIENTEN

? 4 Baklappen (a 100 gram), ? 1 rode ui, ? 1 teentje knoflook, ? 1 groene peper, ? 4 tomaten (tros), ? 1 limoen, ? ? theelepel 5 kruidenpoeder, ? 2? eetlepel wokolie, ? snufje zout, ? snufje peper (versgemalen)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-07-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Wille haas

Het is een recept dat van oorsprong uit Nederlands Limburg komt. Een echt vleesgerecht (zonder haas) en kan gegeten worden bij roggebrood maar zeker ook bij rijst. Bloedworst geeft de karakteristieke smaak aan dit gerecht dat enigszins een wildsmaak heeft door de suiker en de azijn.

INGREDIENTEN

Olijfolie, 2 ons maker spek, 3 ons rundergehakt, 1 baklap, I ui, Pond bloedworst, 1 theelepel stroop, 1 eetlepel azijn, 2 theelepels suiker, Zout en peper en eventueel Italiaanse of Provençaalse kruiden.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-01-2009
  • Regionaal
  •  60-120 min.

Gevulde runderrolletjes

Creatief met vlees

INGREDIENTEN

4 dunne runderbaklappen, recht bij gesneden, mosterd, fijn of grof naar eigen keuze, 1 middelgrote augurk, in fijne reepjes, 6o g gekookte ham, in fijne reepjes, 1 bosui, in de lengte gesneden, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel bloem, 150 ml bouillon, smaak naar eigen keuze, maar runderbouillon komt het meest tot zijn recht, 2 eetlepels zoete witte wijn, 2 eetlepels tomatenpuree, zout en peper, 2 eetlepels creme fraiche of dikke yoghurt, gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Trots zijn we op de nominatie voor de `Website van het jaar 2018`. Help ons winnen, onder de stemmers worden 5 kookboekenpakket t.w.v. € 100,-- verloot.… Lees verder »

Top