Gemaakt in de Jura.. nooit meer zo lekker een fondue gegeten … Lees verder »
- 20-30 min.
- Zwitsers
Gemaakt in de Jura.. nooit meer zo lekker een fondue gegeten … Lees verder »
Makkelijk en super lekker … Lees verder »
Een hartige taart is ideaal om te delen in groep. Met deze ui-aardappeltaart met Raclette kom je gerust de koude dagen door. Grison is licht gepekeld en gedroogd rundsvlees. Het komt traditioneel uit de Alpen en is duur, want de bereiding duurt lang. … Lees verder »
Deze zelfgemaakte stuffed burgers met Emmi Fondü zijn onweerstaanbaar! Je vult de burgers met kaasfondue en topt ze ermee af. Grill de burgers op de barbecue of in de grillpan, serveer met sla, vers afgebakken broodjes en mosterd. … Lees verder »
Een stevige maaltijdsoep met ham, aardappelen, spruiten, bloemkool en wortelen. We laten eerst 1 nacht weken om 's anderendaags de soep te bereiden die we binnen de 45 min kunnen serveren. … Lees verder »
Een stevig eiergerecht met Cheddaar, Emmenthaler en spek. Daar word je wel wakker van. Lekker als brunch, maar ook als hoofdgerecht. De bereiding beginnen we reeds een dag voordien. … Lees verder »
Ontbijt eens op zijn Zwitsers .... … Lees verder »
De wortels maken de taart smeuïg, de amandelen en vele kruiden geven haar een verfijnde smaak. … Lees verder »
Probeer deze rösti-rondjes eens. Niet alleen heerlijk als bijgerecht, maar ook bijzonder smakelijk als hoofdgerecht. Anders. … Lees verder »
Meer resultaten … Lees verder »
Heerlijke zachtromige zoetzurige ovenschotel, écht Zwitsers dus! … Lees verder »
Dit is een verrukkelijke variant op de klassieke Zwitserse kaasfondue. Of het nou zomer of winter is dat maakt niks uit. … Lees verder »
Het lievelingsrecept van de familie op dit moment. Iedereen die dit eet, vraagt om het recept. … Lees verder »
Fonduen is leuk en gezellig. Deze kaasfondue is lekker als het buiten ijs en ijskoud is. Maar in de zomer op een mooie avond ook heel erg gezellig in de tuin of op het balkon. Gezellige mensen en een wijntje erbij en je hebt een topavond! Deze kaasfondue doet me ook altijd denken aan een vakantie met vriendinnen in de Alpen en dat we daar een huisje bovenop een berg gehuurd hadden. We waren aan het interrailen en waren dus met een taxi die berg op gegaan, maar hoe kom je low budget die berg weer af of erger: hoe kom je er weer op.... We waren dus helemaal afhankelijk van dat kleine ski-dorpje. Maar wel heel gezellig! … Lees verder »
Een Cubaanse sandwich is een variatie op een ham en kaas tosti die vaak in cafetaria's aan Cubaanse werknemers werd geserveerd in de vroege Cubaanse immigrantengemeenschappen van Florida. Later brachten de Cubaanse ballingen en emigranten het broodje naar Miami waar het zeer populair werd. Het broodje wordt gemaakt met ham, geroosterd varkensvlees, Zwitserse kaas, augurken, mosterd, en soms salami op Cubaans brood. … Lees verder »
1 2 3 en klaar is Kees.... super hap.... … Lees verder »
Een Zwitserse klassieker. In dit recept gebruik ik de orginele kazen, maar er kan mee gevarieerd worden. De verhouding tussen wijn en kaas is echter constant. … Lees verder »
JODALADITIE!!!! … Lees verder »
Dit is een heerlijk recept voor als je aan het lijnen bent. Per portie bevat het maar 345 Kcal., dus eet je 2 porties dan zit je nog maar op 690 Kcal. Fijn of niet? … Lees verder »
Het originele recept voor een gezellige avondje fonduen. … Lees verder »