Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Zure Saus Argentijns

Zure saus argentijns recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Zure Saus

Uit Argentinie; bij gebraden of gegrilleerd vlees. van "moesje2"

INGREDIENTEN

1 schoongemaakte en fijngehakte ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en fijngehakte groene peper, 3 ontvelde en fijngehakte tomaten, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 dl olijf- of zonnebloemolie, 4 eetlepels azijn, zout, peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns
  •  10-20 min.

argentijnse zure saus

INGREDIENTEN

1 schoongemaakte en fijngehakte ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en fijngehakte groene peper, 3 ontvelde en fijngehakte tomaten, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 dl olijf- of zonnebloemolie, 4 eetlepels azijn, zout, peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Argentijns
  •  30-60 min.

ossenhaas-puntjes pikant

Malse stukjes vlees (varkenshaas mag ook!) met een romige, maar pittige tomatensaus met krokante aardappeltjes

INGREDIENTEN

500 - 600 gram malse ossenhaas, biefstuk of, varkenshaas, 1 ui, 400 - 500 gram aardappel-, partjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 tenen, knoflook, 1 bekertje zure room, peper en zout, paprikapoeder (pikant), boter of olie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-1999
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

argentijnse ossenhaas

Argentijnse ossehaas met rode pepersaus en gepofte aardappelen.

INGREDIENTEN

, 2 ons Argentijnse ossenhaas, 1 grote zoete aardappel, bekertje zure room, 1 teen knoflook, 1 ui, 1 paprika, 2 grote tomaten, 2 rode pepers, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-09-1998
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dipsaus van avocado met spek

INGREDIENTEN

1 geprakte avocado, 1 theelepel citroensap, 125 ml zure room, 2 reepjes gebakken spek verkruimeld, 1/4 theelepel uienpoeder, 1/4 theelepel tabasco, 2 theelepels gehakte komkommer

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-03-2003
  • Argentijns
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top