Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin
Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden
Ingrediënten 12 personen
100 gr gerookte zalm, klein handje spinazieblaadjes, half pakje Boursin beetjes bieslook fijngeknipt., 2 el creme fraicheBereidingswijze
Meng een Boursin 2 lepels creme frache en wat bieslooksnipper tot een smeuige, homogene mengeling.Leg de plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes spinazie in.Leg nu de mengeling van de Boursin er op.Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer.Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van.Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil of wat bierslook