Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Witte Wijn Cr

Witte wijn cr recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

GEPOCHEERDE KALFSOESTER

INGREDIENTEN

2 rundvleesbouillontabletten, ? 200 g cantharellen (paddestoelen), ? 2 sjalotjes, ? 175 g roomboter, ? kerriepoeder, ? 2 eetlepels droge witte, ? 1 bekertje cr (125 ml), ? 1 dl vleesfond (pot a 380 ml), ? 2 stuks knolselderij, ? (zee)zout, ? 4 kalfsoesters, ? peper, ? 1 eetlepel olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-11-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Stroganoff met Valess en tagliatelle

Lekkere vega pasta gemaakt door Annemiek van Keukenliefde

INGREDIENTEN

1 duoverpakking Valess Filetstukjes*, 1 el paprikapoeder, 100 g sugar snaps, 1 grote ui, fijngesnipperd, 1 rode paprika, zaadlijst verwijderd en in smalle repen gesneden, 125 g champignons, in vieren gesneden, 1 teen knoflook, uitgeperst, Scheut droge witte wijn, 150 ml groentebouillon (gemaakt van 1 bouillontablet met 500 ml water), Paar takjes platte peterselie, fijngehakt, 2 el crème fraîche, 200 g tagliatelle, Zout en peper, Olijfolie om in te bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-08-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Warm vijgentaartje met lavendelijs

INGREDIENTEN

, Voor het ijs:, , 2,5 dl melk, , 1,25 dl slagroom, , 10 lavendelbloemetjes, , 4 eidooiers, , 100 g suiker, , Voor het beslag :, , 150 g bloem, , 50 g witte basterdsuiker, , 100 g zachte boter, , snufje zout, , rasp van 1/4 sinaasappel, , rasp van 1/4 citroen, , 1/2 ei, , Voor de vulling :, , 180 g amandelspijs, , 180 g gedroogde vijgen, in kleine blokjes, , 1 ei, , 3 el amandellikeur, , Voor de coulis :, , 25 g suiker, , 1 dl creme de cassis, , 1 dl rode wijn, , 4 geschilde, in stukjes gesneden verse vijgen, , Verder :, , 6 gehalveerde verse vijgen, enkele takjes verse lavendel,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-08-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Zwiebelkuchen Uientaart

Traditioneel Duits gerecht, wat ter ere van de oogst gegeten wordt. Men drinkt dit met de eerste wijn, Federwei?er genaamd.

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 250 g Meel, 9 g gist (poeder), 80 g Margarine, 1/2 TL zout, 8-10 EL water, 1 TL Witte wijnazijn, Voor de vulling:, 200 g gekookte ham (of magere spekjes), 400 g uien, 20 g Boter, Kummel naar smaak (kan ook zonder), 100 g Creme Fraiche, 2 Eieren, Peper, zout, evt. geraspte kaas,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-09-2003
  • Duits
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top