Stoofschotel van wild
'Wild eten in de Achterhoek'.Al jaren bekend in 't land,geen wonder want het gevarieerde landschap van deze mooie streek van ons land biedt vele mogelijkheden op dit gebied.Van oudsher komt er veel wild voor en daardoor weten de koks uit deze streek om te gaan met de vele mogelijkheden van de bereiding van wild.
-75 g boter/margarine. -1 kg gemengd vlees van wild oa.zwijn,ree, eend,fazant,haas enz. Gemengde paketten zijn te koop uit het diepvriesvak in de supermarkt. -veel peper uit de molen. -zout,event uit de molen. -1 kleingesneden ui. -5 cm. prei. -5 cm. winterwortel. -stukje knolselderij. -2 stelen bladselderij. -1 klein takje tijm. -2 laurierbladen. -4 kruidnagels. -12 gekneusde peperkorrels. -8 jeneverbessen. -1 klein blikje tomatenpuree. -2 plakken ontbijtkoek. -3 eetl.bloem. -1 glas rode port. -1 glas rode wijn. -1 glas water.
-Leg/zet alle ingredienten,grondstoffen en materialen van te voren klaar. -snij alle groenten klein. -snij de ontbijtkoek in kleine blokjes.
-Smelt de boter en bak hierin de stukken vlees aan tot het mooi bruin is. -voeg alle gesneden groenten en kruiden toe en smoor het enkele minuten licht aan. -voeg de tomatenpuree toe en laat het 1 minuut meesmoren. -voeg de ontbijtkoek toe. -voeg de bloem toe onder voortdurend roeren. -zet het vuur laag en voeg daarna alle vochtdelen toe. -breng het geheel al roerende aan de kook en laat het op een zacht vuur gaar smoren,dit duurt afhankelijk van het soort vlees 1 tot 2 uur.
- Regionaal Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op10-12-2000Regionaal Hoofdgerecht60-120 min.
Hartige, romige herfsttaart met gehakt en cantharellen
Iedereen weet nu wel dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Culinair gezien de mooiste tijd van het jaar. Overal zijn de mooiste producten te krijgen. Deze met recht "hemelse" herfsttaart komt uit een kookboek vol streekgerechten uit een bosrijk gebied. Mensen gebruiken dus alles wat het bos te bieden heeft. Paddenstoelen, noten, wild en zo is deze heerlijke taart ontstaan. Hij is makkelijk te maken, walgelijk lekker, maar best wel machtig. Geniet er maar van.
Voor het deeg:, , 250 gr bloem, 50 gr boter, 150 ml melk, 2 tl bakpoeder, , Voor de vulling:, , 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange), 500 gr mager rundergehakt, 2 flinke sjalotten, 50 gr mager gerookt spek (fijn), 2 teentjes knoflook (geperst), 1 el olijfolie, Zeezout, Vers gemalen zwarte peper, , Voor de topping:, , 250 gr crème fraîche, 250 gr zure room, 1 el maizena, 4 el mayonaise, 200 gr geraspte Parmezaan, 1 sjalotje (fijn), Vers gesnipperde peterselie
- Europees
- 60-120 min.
- Geplaatst op15-09-2013Europees60-120 min.
Wild zwijn-paddenstoelstoofpot
Dit recept is in een opwelling tot stand gekomen, ge?nspireerd door Lia (lia_b_k) en Lisa (bizie_lizie). Vandaag meteen uitgeprobeerd en het was super!
1 kg wild zwijnspoulet zonder bot, plm. 500 g paddestoelen (kastanjechampignons/oesterzwammen/shii-take), 4 uien, 2 teentjes knoflook, 2 plakken knolselderij, 200 g spekblokjes, 4 dl rode wijn, 1 el gedroogde tijm, 1 el rozemarijn, enkele takjes selderij, 100 g boter, zout, peper, eventueel bloem of maizena, eventueel bouillon
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op03-11-2000Hoofdgerecht60-120 min.
Wild Met Paddestoelen
Haas, wild zwijn of ree met zelfgezochte bospaddestoelen in tequila jus
250 gr wild p.p olijfolie, 4 handen gedroogde bospaddestoelen., tequila,room, 1 spaans pepertje rode wijn.
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-11-2000Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild thing
2 cl De kuyper Wild Strawberry, 2 cl De Kuyper Creme de Bananas, 3 cl De Kuyper Red Orange
- 0-10 min.
- Geplaatst op18-10-20070-10 min.
Jachtschotel met wild
Over het ontstaan van de jachtschotel zijn bibliotheken volgeschreven. In zijn standaardwerk Van De Hond In De Pot Tot De Kat Op Het Spek: 483 Jaar Jachtschotel In De Lage Landen (1983) stelt voedselhistoricus Willibrord Schoonbrood orde op zaken. Jachtschotel heet jachtschotel, schmiert Schoonbrood in adembenemend proza, omdat er wild in moet. De verwarring is echter ontstaan toen wij Hollanders - in tegenstelling tot de ons omringende volkeren - uit luiheid rundvlees in de jachtschotel zijn gaan stoppen. Op koeien jagen, dat kun je geen sport meer noemen, stelt Schoonbrood, een legendarische uitspraak die Hans Teeuwen vele jaren later zou verwerken in een van zijn theatershows, al werden de koeien door paarden vervangen, en de geweren door knuppels.
600 gram hertenpoulet, 200 gram gerookt spek, in blokjes olijfolie, 300 gram wortel, in blokjes, 2 sjalotten, gesnipperd, 4 tenen knoflook, gehakt, 1 ei, 2 goudreinetten, geschild en in stukjes, 10 jeneverbessen, gekneusd, 1 dikke plak peperkoek, 150 gram roomboter, 3 laurierblaadjes, 1 el koekkruiden, 3,5 dl rode wijn, peper en zout, 1 el bloem
- Nederlands Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op02-12-2011Nederlands Hoofdgerecht> 120 min.
Royale Van Wild
50 gram gekookt vlees van wild - 1 ei - 1/2 dl slagroom - 1/2 dl wildbouillon - zout, peper - 2 eidooiers
- Internationaal
- 0-10 min.
- Geplaatst op26-01-2002Internationaal0-10 min.
wild verrassing
Een klein cadeautje als voorgerecht!
Wild naar keuze, bij voorkeur zwijn, struisvogel,hoen en konijn maar t maakt niet veel uit hoor.(je kunt gerust stukjes restvlees gebruiken,filet is makkelijk!) pot kersen, kersenlikeur, chocoladereep puur, kookroom, boter, sinaasappelsap, bruine suiker, fillodeeg 2 pakketjes,
- Multi-cultureel Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-02-2004Multi-cultureel Voorgerecht20-30 min.
Wild zwijngoulash
1kg wild zwijn in blokjes gesneden-, 50ml olie-, 250g ui, fijn gesneden-, 20-30g zoete paprika-, Zout en peper naar smaak-, 1 teentje knoflook, heel fijn gehakt-, 20g Tomaten puree-, 400g Zuurkool-, Bouillon-, 100g zure room-, 400g geschilde aardappels, ,
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op20-02-2003Hoofdgerecht> 120 min.
Wild zwijnragout
1 kilo stoofvlees van wild zwijn, 30 gram boter, 2 grote uien, 1 knolselderij, peper en zout, een scheutje rode portwijn, 1 eetlepel kastanjepuree, 1 dl room., , voor de marinade;, 1 fles rode tafelwijn, 1 ui, 1 prei, 6 jeneverbessen, 1 kruidnagel, peterselie.,
- Nederlands Voorgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op20-11-2002Nederlands Voorgerecht60-120 min.
Wild konijnragout
Een makkelijk en snel wildgerecht dat lekker smaakt in een prima saus !!!
-1 wild konijn (panklaar en in stukken), -boter en olie, -2 sjalotten (fijn gesnipperd), -2 el bloem, -75 cl goede, kruidige rode wijn, -4 tenen knoflook, -1 bouquet garni, -zout en peper
- Belgisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-10-2005Belgisch Hoofdgerecht30-60 min.
Wild konijnterrine
*250 gr. gaar vlees van wild konijn, *600 gr. gare aardappelen, *300 gr. katenspek in lange repen, *1 ei, *1 dl. slagroom, *peterselie, *0,5 tl. nootmuskaat, *beetje boter of olie, *zout en peper, , Tip:, Leg tussen de laagjes een rijtje geblancheerde worteltjes.,
- Belgisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op08-09-2002Belgisch Hoofdgerecht60-120 min.
Wild konijnstoofschotel
*1 groot wild konijn of 2 kleine konijnen, *2 dl. water of bouillon, *2 vleestomaten, *2 el. tomatenpuree, *2 tl. oregano, *60 gr. boter of margarine, *konijn- of wildkruiden, , Tip:, Bind het stoofvocht bij met allesbinder of aangemengde bloem en voeg enkele druppels Worcestershiresauce toe.,
- Belgisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op08-09-2002Belgisch Hoofdgerecht60-120 min.
Wild Konijn
Het hoofdgerecht van de heksensabbath
3 wilde konijntjes in stukken, zout, peper, 1 theelepel thijm, 1 theelepel rozemarijn, 2 dl olijfolie, 3 eetlepels boter, 7 teentjes knoflook, 3 grote uien in ringen, 3 laurierblaadjes, 250 gr winterwortel in stukjes, 1 fles witte wijn, 500 gr. wilde paddestoelen, 1 bosje peterselie, 7 dikke plakken rauwe ham in stukjes
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op08-08-1999Hoofdgerecht> 120 min.
wild trio
Struisvogelbiefstuk, everzwijnfilet,kalfsmedaillon
6 x 100 gram struisvogelbiefstuk, 6 x 100 gram everzwijnfilet, 6 x 100 gram kalfsmedaillon, olijfolie, peper, zout, 200 gram frambozen, 1 dl rode wijn, 1 dl wildbouillon of fond, allesbinder, suiker
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-12-200130-60 min.
wild zwijn
Wild zwijn gebraden in honing en bacilicum
Honing, basilicum
- Nederlands
- 0-10 min.
- Geplaatst op21-12-2004Nederlands0-10 min.
- Eigen recept
Hazenpeper ("Hachee van wild")
Hazenpeper is de poulet van hazenvlees, zeg maar "Hachee van wild". Hier staat een heerlijk herfstrecept met hazenpeper. We stoven de hazenpeper in een rode wijn en voegen cognac toe en als je dit straks op tafel zet kun je daar gerust een paar vrienden of familie bij uitnodigen. Als je de receptuur volgt dan kan het niet mis gaan. Op een herfst- of winters buffet mag deze niet ontbreken. Deze misstaat ook niet met de kerst want je weet niet wat je proeft!
600 gram hazenpeper ( verkrijgbaar bij de poelier), 3 dl rode wijn, 3 kruidnagels, 1 eetlepel italiaanse kruiden (tijm-rozemarijn-oregano), 2 laurierblaadjes, 2 uien, 1 teen knoflook, 1 rode Spaanse peper (zonder zaad), 100 gram roomboter, 50 gram spekreepjes, 75 gram bloem, 1 eetlepel tomatenpuree, 4 dl wildfond of vleesbouillon (bijv. 1 tablet runderbouillon op 400-500 ml), 2 eetlepels cognac, Zeezout, versgemalen peper uit je molen
- Frans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op10-10-2012Frans Hoofdgerecht60-120 min.
- Eigen recept
"wild" spruiten
500 gram spruitjes, schoongemaakt, 250 gram kastanjechampignons, 1 doosje magere spekreepjes, 3 sjalotjes, gesnippert, 2 teentjes knoflook, geperst, 75 gram walnoten of hazelnoten, grofgehakt, 2 eetlepels olijfolie of boter, zout en peper, nootmuskaat
- Frans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-11-2008Frans Bijgerecht20-30 min.
Wild kroketten
* 500 gaar vlees (konijn,ree), * 50 gr. roomboter, * 50 gr. bloem, * 3 1/2 dl vleesbouillon(tablet), * 1 tl worcestershire saus, * 1 tl ketjap, * 2 blaadje gelantine, * 2 tl. salieblaadjes fijn gesneden, * 2 el. peterselie fijn gesneden, * zout/peper, Voor het paneren en frituren:, * 3 eiwitten, * paneermeel, * frituurolie,
- 60-120 min.
- Geplaatst op07-11-200260-120 min.
wild zwijnmedaillons
Wildzwijnsmedallions zijn bedoeldt als amusse,om de eetlust op tewekken.
Wildzwijnshaas, stoofpeertje, rodewijn, water, spruitjes, mais (blikje), kaneelstokje, vanilliestokje, suiker, citroen,sinaasappel, gelatine blaadjes ?24, takjes kervel, , (afgarneren met produkten die een wildzwijn eet), , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op14-11-1998Nederlands30-60 min.
Cassoulet ?met wild?
De cassoulet is een gerecht dat thuishoort aan de Franse zijde van de Pyreneeen. Men onderscheidt er drie vrij klassieke cassouletgerechten waarop men in de 19e en 20e eeuw honderden varianten heeft bedacht. Met de oorspronkelijke cassoulet hebben veel van die gerechten, op de witte bonen na, nog slechts heel weinig te maken. En bij die laatste categorie behoort ook de cassoulet van vandaag. Daarvoor kan het vlees van zowel het echte wild als het gefokte wild worden gebruikt.
600 gram ontbeend vers vlees van (gefokte) konijnen, herten en/of wildzwijnen, - 600 gram gekookte witte bonen, uit blik of pot, - zout, - witte peper uit de molen, - 50 gram boter, - 4,5 eetl. olijfolie (traditioneel), - 2 uien, grof gesnipperd, - 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt, - 1 grote rode paprika, bij voorkeur ontveld, vruchtvlees in kleine blokjes gesneden, - 3 grote tomaten, ontveld, vruchtvlees in blokjes gesneden, - 1 klein laurierblad, - 1 takje verse rozemarijn, - 3 dl wildfond, uit potje, - 1 dl droge witte wijn, zoals Chardonnay, - 2 eetl. fijngehakte bladpeterselie, - ca. 75 gram droog broodkruim,
- Frans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op13-11-2000Frans Hoofdgerecht60-120 min.
Wild En Gevogelte
Mexicaanse kalkoen (2 personen)
1 ui, 1 vleestomaat, 200 gr kalkoenfilet, 2 eetlepels olie, 1/2 zakje taco seasoning (Casa Fiesta), 75 gr doperwtjes (diepvries), 2 eetlepels Mexicaanse tomatenketchup, 10 takjes verse koriander (of 3 takjes peterselie),
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild zwijnsteaks
Dit recept heb ik in mijn kookboek opgezocht voor marianneoud
Marinade: 1/2 l rode wijn, 1/8 l water, witte peper, 1/2 tl mosterd., , verder: 2 wildzwijnsteaks, witte peper, zout, 4 el olie, 2 uien, 1 tl paprikapoeder, 20 g bloem, 4 halve peren uit blik, 4 el compote van vossebessen.,
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op25-02-2004Hoofdgerecht0-10 min.
Wild En Gevogelte
In witte wijn gestoofde kip
25 gr boter, 250 gr in reepjes gesneden gekookte ham, 1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, zout, peper, gemalen koriander, gemalen komijn, 3 dl droge witte wijn, 2 dl kippebouillon, 3 uitgeperste teentjes knoflook, 12 gevulde groene olijven, 2 eetlepels kappertjes,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild west
* 250 gr gehakt, * 1 pot wittebonen in tomaten saus, * 1 eetl mosterd, * 1 ui gesnipperd, * naar smaak zout en peper,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-09-2011Internationaal Hoofdgerecht10-20 min.
Wild En Gevogelte
Kentuky kipdrumsticks met kerrie-gembersaus
8 kipdrumsticks, 2 kruidenbouillontabletten, 2 theelepels kipkruiden), frituurolie, 75 gr cornflakes, 3 eieren, 3 dl halfvolle melk, 50 gr bloem, 1 zakje kerriesaus, 1 eetlepel gesneden gember, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, 2 grote groene koolbladeren
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild zwijnkoteletten
Met een saus van rode Bourgogne
6 wildzwijnscoteletten,100 gr. kastanjepuree,100 gr. boter, 6 appelschijven, 6 kersen; 2 eetl. olijfolie, 1 ui, 1 prei, 1 winterwortel, tijm, 6 peperkorrels, zout, 1/4 liter rode Bourgogne, 1 glas cognac, slagroom
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-07-2001Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Wild En Gevogelte
Chicken-potato-hotpot
3 grote winterwortelen of 6 boswortelen, 2 grote uien, 600 gr kipfilet, 2 1/2 dl kippebouillon, 500 gr aardappelen, zout, peper, 200 gr bloem, 1 1/2 dl melk, 1 theelepel bakpoeder, 5 takjes peterselie, 50 gr boter, 2 eieren
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Kip met champignons en kaas
1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, 5 dl water, zout, peper, 25 gr boter, 25 gr bloem, 1 theelepel kerrie, 1 dl koffieroom, 250 gr in plakjes gesneden champignons, 100 gr geraspte jongbelegen kaas, 3 eieren, 4 eetlepels paneermeel,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Mexicaanse Kip
4 kipfilets (400-500 gr), 2 uien, 2 eetlepels hot ketchup, het sap van 1 citroen, 1 theelepel sambal, 1 groot blik ananasstukjes, 50 gr boter, peper, zout, kerrie naar smaak, rijst,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Kippelever in paprikasaus
3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 2 schoongemaakte en in reepjes gesneden groene paprika's, 500 gr in stukken gesneden kippelever, 1 dl droge witte wijn, 1 dl kippebouillon, zout, peper,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Chicharones de pollo (stukjes gebakken kip uit Peru)
1/4 kop lichte sojasaus (geen ketjap!!), 1/4 kop citroensap, 1/4 kop donkere rum, 1 kip (1,8 kg, in zestien stukken), 1 kop bloem, 1/2 theelepel zout, vers gemalen zwarte peper, 2 koppen slaolie,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Konijn in pindasaus
3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg, 2 schoongemaakte en kleingesneden uien, 1 eetlepel paprikapoeder, 3 dl kippebouillon, 2 1/2 dl droge witte wijn, 1 eetlepel azijn, 125 gr gemalen pinda's, 1 theelepel gemalen komijn, zout, peper,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild zwijnsteaks
? 4 wildzwijnsteaks a 150 gr, ? ? liter rode wijn, ? 4 jeneverbessen, ? 8 peperkorrels, ? 2 eetlepels olie (30 gr), ? Zout, peper, ? 4 halve schijven ananas uit blik, ? 2 eetlepels mandarijnenpartjes uit blik (ca 16 stukjes), ? ? banaan, ? 10 gr boter, ? 4 halve peren uit blik, ? 4 theelepels veenbessen,
- Duits Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op12-02-2003Duits Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Kip in eiersaus
3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 3 dl kippebouillon, 2 eetlepels mosterd, zout, peper, 4 gepelde, fijngehakte hardgekookte eieren,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Vatapa de frango (vatapa van kip) (Brazilie)
4 kipdrumsticks, 200 gr kipfilet, 1 kippebouillontablet, 100 gr oud witbrood, 1 grote geraspte ui, 2 tomaten, 100 gr kokosmelk, 2 dessertlepels palmolie, 2 eetlepels maisolie, 1 mespunt rode peper, wat verse koriander
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Konijn in sinaasappelsaus
3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 3 dl droge witte wijn, 2 1/2 dl sinaasappelsap, zout, peper, 1 eetlepel maizena, 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Kalkoenfilets met rode bonen (Mexico
8 kalkoenfilets, 2 blikken rode bonen in chilisaus, 4 grote zachte rode chillies (of een grote rode paprika), enkele gedroogde scherpe rode chillies (naar smaak), 1 koffielepel korianderpoeder, 1 koffielepel komijn, veel knoflook, olie om het vlees in te bakken,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild En Gevogelte
Adobo
1 kip, 2 theelepels verse gember, 1 gesnipperd teentje knoflook, ketjap, olie, 1 laurierblaadje, 1 bouillontablet, 1 ui,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Wild zwijnsteak
4 wildzwijnsteak, 1 appel, 5 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels slagroom, 1 eetlepel geraspte mierikswortelpuree, 1 sinaasappel, zout, peper, olijfolie.
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op18-01-2004Hoofdgerecht0-10 min.
Wild En Gevogelte
Kruidige rijst met kip en garnalen
6 kipvleugels, 2 eetlepels zonnebloemolie, 1 theelepel sesamolie, 4 plakken gerookt spek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 stengels bleekselderij, 1 rode paprika, 1 laurierblad, 1 takje verse of 1 theelepel gedroogde tijm, 350 gr langkorrelrijst (geen snelkookrijst), 1/2 liter kippebouillon, 1/2 literblik gepelde tomaten, 150 gr grote gepelde garnalen, 1 rood pepertje,
- Amerikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-08-2000Amerikaans Hoofdgerecht30-60 min.
-
wild & gevogelte
van elleniscooking , 58 recepten, 20757 volgers
-
Wild
van jaani , 38 recepten, 20766 volgers
-
wild
van lieredomdrij , 27 recepten, 0 volgers
-
wild
van jacgueline , 22 recepten, 3 volgers
-
Kip en wildrecepten
van magdas , 16 recepten, 0 volgers
-
Wild-Gevogelte-Konijn
van judy2 , 14 recepten, 0 volgers
-
vlees, wild en gevogelte
van inge1956 , 13 recepten, 0 volgers
-
Wild
van riawes , 12 recepten, 1 volgers
-
Wild & gevogelte
van maryh , 12 recepten, 9 volgers
-
Wild
van HolyBasil , 10 recepten, 0 volgers
-
de stoverij kookgroep alles over heerlijke stoofjes
van Fressnapf , 319 recepten, 0 volgers
-
kerstrecepten
van decemberkind , 71 recepten, 0 volgers
-
honingkruid
van miezzzzz , 6 recepten, 0 volgers
-
stevia
van miezzzzz , 32 recepten, 0 volgers
-
eend
van christel19 , 10 recepten, 0 volgers
-
wild b
van wild_b , 61 recepten, 0 volgers
-
slagerij
van slagerij , 7 recepten, 0 volgers
-
source2cloud
van DutchBuzz , 1 recepten, 0 volgers
-
bewust en biologisch
van yesuke , 1 recepten, 0 volgers
-
de wilde keuken
van Bjornthv , 18 recepten, 0 volgers