Roergebakken Inktvis En Garnalen
Hou je van inktvis en garnalen dan moet je dit roerbak gerecht zeker een keer proberen.
Ingrediƫnten 2 personen
200 gram inktvisringen, 150 gram rauwe grote garnalen, 2 tomaten, rijpe avocado, citroensap, 4 eetlepels olie, 4 teentjes knoflook, 2 eetlepels citroensap, cayennepeper, 2 eetlepels groene peperkorrels, 2 bosuien, 4 eetlepels gehakte peterselie,Bereidingswijze
Was de inktvisringen (of snij zelf schoongemaakte inktvis in ringen). Was en pel de garnalen. Snij de tomaten in partjes. Snij de avocado in blokjes en druppel er wat citroensap over tegen het verkleuren. Verhit de olie en roerbak de inktvis en de garnalen 1 minuut op hoog vuur. Voeg de knoflook en de tomaten toe en bak nog 1 minuut. Zet het vuur wat lager en voeg de avocado, peperkorrels, citroensap, bosuien en peterselie toe. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Laat alles goed heet worden.