STOOFSCHOTEL/SOEP MET GROENTEN EN CORNED BEEF
In combinatie met ui,bleekselderij en wortelen
Ingrediënten 4 personen
800 g geschilde aardappelen elk in 3 delen verdeeld, 4 e olijfolie, 2 grote in halve ringen gesnede uien, 3 stengels bleekselderij in kleine blokjes, 3 geraspte wortelen , 1 e Worcester saus, 1/2 t peper, 1 vol t fijne mosterd, 600 ml kippebouillion van blokje, 1 t zout, 1 e aromat, 600g corned beef uit blik in blokjes van 3x3cmBereidingswijze
1. Maak olie warm en fruit ui goudgeel. 2. Voeg bleekselderij en wortelen toe en sprenkel Worceatersaus eroverheen. 3. Plaats deksel op pan en laat 5 min. smoren. 4. Doen nu blokjes aardappelen erby. 5. Voeg overige ingredienten behalwe corned beef erbij en laat aardappelen gaar worden. 6. Voeg blokjes corned beef vlak voor serveren toe en laat even opwarmen.