Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vissoep Montignac

Vissoep montignac recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Vissoep

Een stevige maaltijdsoep

INGREDIENTEN

Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter, olie en peper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2000
  • Montignac
  •  20-30 min.

Vissoep

Montignac op klompen

INGREDIENTEN

250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes, 1 liter visbouillon van tablet, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, peper en zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-08-2004
  • Montignac
  •  0-10 min.

Vissoep

Montignac op klompen, lunch- of voorgerecht, vet maaltijd, Fase 1 en 2, voor 2 - 3 personen.

INGREDIENTEN

250 gr visfilet (bv. kabeljauw), 50 gr gekookte garnalen, 50 gr schoongemaakte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes, 1 L visbouillon (van tablet), 2 eetl fijngehakte peterselie, peper en zout, ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2003
  • Montignac Voorgerecht
  •  10-20 min.

Eenvoudige Vissoep

Eenvoudig

INGREDIENTEN

250 gram zachte witte vis (kabeljauw), 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika, 2 teentjes knoflook, 1 a 1,5 liter water, peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-10-2000
  • Montignac
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top