1. Home
  2. Recepten
  3. Vissoep Montignac

Vissoep montignac recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Vissoep

Montignac (Vet maaltijd)

INGREDIENTEN

250 gr visfilet (bv kabeljauw) - 20 gr gekookte garnalen - 50 gr schoongemaakte mosselen - 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes - 1 liter visbouillon (van tablet) 2 eetl. fijngehakte peterselie - peper - zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Vissoep

Montignac op klompen

INGREDIENTEN

250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes, 1 liter visbouillon van tablet, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, peper en zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-08-2004
  • Montignac
  •  0-10 min.

Vissoep

Een stevige maaltijdsoep

INGREDIENTEN

Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter, olie en peper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2000
  • Montignac
  •  20-30 min.

Vissoep

Montignac op klompen, lunch- of voorgerecht, vet maaltijd, Fase 1 en 2, voor 2 - 3 personen.

INGREDIENTEN

250 gr visfilet (bv. kabeljauw), 50 gr gekookte garnalen, 50 gr schoongemaakte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes, 1 L visbouillon (van tablet), 2 eetl fijngehakte peterselie, peper en zout, ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2003
  • Montignac Voorgerecht
  •  10-20 min.

Eenvoudige Vissoep

Eenvoudig

INGREDIENTEN

250 gram zachte witte vis (kabeljauw), 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika, 2 teentjes knoflook, 1 a 1,5 liter water, peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-10-2000
  • Montignac
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top