Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Viskoekje

Viskoekje recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Viskoekje

Net weer even anders

INGREDIENTEN

400 gr. diepvries kabeljauw, 1 ltr. visbouillon, 1 sjalot, 2 gekookte aardappelen, 50 gr. zachte boter, 2 eieren, 3 eetl. bloem, 1 bosje peterselie, peper, zout, nootmuskaat

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Viskoekje.

INGREDIENTEN

10 eetl. aardappelpureepoeder, 1 dl. melk, 400 g kabeljauwfilet, zout, peper, 1 eetl. citroensap, 1 kleine ui, 3 eetl. paneermeel, 1 theel. kerriepoeder, 50 g boter of margarine.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Viskoekje.

INGREDIENTEN

10 eetl. aardappelpureepoeder, 1 dl. melk, 400 g kabeljauwfilet, zout, peper, 1 eetl. citroensap, 1 kleine ui, 3 eetl. paneermeel, 1 theel. kerriepoeder, 50 g boter of margarine.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Viskoekje Van Kabeljauw

INGREDIENTEN

3 middelgrote aardappelen samen 250 g, 1 eetlepel boter, 200 g kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, enkele blaadjes verse of 1 theelepel gedroogde basilicum, 1 ei, zout, peper, worcesterhiresaus, 50 g boter,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2001
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Viskoekjes van zalm, kabeljauw of gerookte forel

Het gehiem van een lekker viskoekje is vers bereide vis en aardappelen, zelfgemaakt paneermeel en een fantasievol kruidenmengsel.

INGREDIENTEN

450 gr gekookte zalmfilet, 450 gr pas gekookte aardappelen, gepureerd, 25 gr boter, gesmolten, 1 theelepels grove mosterd, 1 eetlepels verse dille, gehakt, 1 eetlepels verse peterselie, gehakt, geraspte schil en sap van 1/2 citroen, 1 eetlepel bloem, 1 ei, even geklopt, 150 gr paneermeel, 4 eetlepels zonnebloemolie, rucola en bieslook, voor de garnering, schijfje citroen voor het serveren

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2003
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top