Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vega

Vega recepten (157) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Vega Wraps

Heerlijke vegetarische wrap met spinazie

INGREDIENTEN

> 2 grote tortilla wraps, > 300 gram verse spinazie, > 100 gram (kastanje) champignons, > 75 gram knoflook olijven, > 4 zongedroogde tomaatjes (niet op olie), > handje pijnboompitjes, > 150 gram (zakje) geraspte pizza kaas (mozzarella), > zout, > (cayenne) peper, > teentje knoflook / mespunt knoflookpasta, > olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-07-2012
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

vega

Lekker eens anders

INGREDIENTEN

Bladerdeeg,tofu(of andere, vleesvervanger,uien,paprika,knoflook,prei,restjes groenten kan ook,zout peper,kerrie.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-09-2001
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vega groentehussel

Vega

INGREDIENTEN

Vega reepjes gekruid, Roerbakgroenten champignons 400 g, Currypasta, Tomatenpuree blikje, Rijst,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-01-2018
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Vega rostitaart

Een hartige taart met een bodem van rosti (geraspte aardappels) en een vulling van diverse groentes met een laagje kaas.

INGREDIENTEN

1 zakje diepvriesrosti, 1 courgette, bakje champignons, 1 prei, 150 gr geraspte kaas, kerrie, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-06-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Paddenstoelenpasteitjes (vega)

Geniet van deze heerlijke paddenstoelenpasteitjes. Deze zijn te vinden in Smult nummer 19 op bladzijde 57!

INGREDIENTEN

- Klont boter, - 750 g. gemengde paddenstoelen, in stukken, - 1/2 bosje tijm, blad geplukt, - 2 tenen knoflook, in dunne plakjes, - 2 el (eetlepels) bloem, - 200 ml groentebouillon, - 200 ml slagroom, - 1 of 2 el citroensap, - Versgemalen zwarte peper en zout, - 4 velletjes bladerdeeg, ontdooid, - 1 eidooier, losgeklopt, - 4 ovenvaste kommetjes

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2018
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Vega kikkererwtenburger

Een lekkere vega-burger waar je eindeloos mee kunt variëren!

INGREDIENTEN

Kikkererwten, Paneermeel, Geklutst ei, Sesamzaadjes, Teentje geprakte knoflook, Komijnpoeder, Zout, Paprika-poeder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-05-2013
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pizzasnack vega

Lekkere vega snack!

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g, 5 uien, fijngesneden, 2 knoflookteentjes, fijngehakt, 2 el olijfolie, 120 g gedroogde tomaten, fijngesneden, 100 g veganistische kaas, geraspt, Wat verse oregano, Voor de tomatendip, 1/2 bosje verse koriander, 5 tomaten, in blokjes gesneden (zaad verwijderen), 2 bosuitjes, fijngesneden, Gemalen zout en peper, Een scheutje balsamicoazijn, Een scheutje olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-08-2015
  • Europees
  •  20-30 min.

Vega Ovenschotel

Heb je een keertje geen tijd/zin om te koken, maar wil je wel lekker eten? Probeer maar.

INGREDIENTEN

Diepvries spinazie, 0,5 bekertje zure room, stukjes oude kaas (restjes heb je vast nog wel in de koelkast), vega-gehakt, 1 doosje champignons, 1 ui, aardappelpuree uit een pakje, 0,5 beschuit

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vega saucijzenbroodje

INGREDIENTEN

2 bakjes Maza Falafel, 13 bladerdeeg plakjes, 1 bakje Maza Balkan

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-09-2012
  •  
  •  10-20 min.

Lasagna Vega

Italiaans hoofdgerecht voor 4 personen.

INGREDIENTEN

1 pak lasagnabladen, 1 pak sojagehakt met tacokruiden, 1 ui, teentjes knoflook, champignons, 25 g boter, 25 g bloem, 1/4 l melk, 1/8 l slagroom, 100 g geraspte kaas, 2 dl gekruide tomatensaus voor pasta

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-01-1999
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Vega WK-saus

Leuk op je bord bij de tv.

INGREDIENTEN

1 ui gesnipperd, stukje gember fijn gesneden, 1 tl kurkuma, 1/4 tl komijn, 1 teentje knoflook gesneden, bosje koriander, 400 gr. worteltjes in kleine stukjes, wat paprikapoeder, 1/2 l groentebouillon, beetje olie, p&z,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-06-2006
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

vega curry

Heerlijk recept zonder vlees, wel aangepast naar eigen smaak. Iedereen heeft gesmuld zelfs de kinderen. JE kunt het indien gewenst pittiger maken door minder of geen suiker toe te voegen.

INGREDIENTEN

400 gr, rijst, 6 eieren, 450 gr. sperziebonen, 1/2 spitskool, 1 el milde indiase currypasta (pataks,verkrijgbaar bij Jumbo en AH), 1/2 blikje cocosmelk, water beetje suiker., 2 el olie en 1 1/2 ui.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-05-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

vega hachee

Vegetarische hachee

INGREDIENTEN

Seitan, 2 uien, kruidnagel, laurierblad, peper, ontbijtkoek, azijn olie of boter

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-02-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Vega bloem

Mijn recept uit eigen creativiteit.

INGREDIENTEN

100 gram bloem, 1 kilo courgette

  •  Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-06-2017
  • Aziatisch Amuse
  •  10-20 min.

Vega Pizza

Speciaal voor de vegetariers onder ons: een lekkere pizza vol heerlijke ingredienten zoals artisjokken, cherrytomaatjes, mozzarella en olijven. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

, , , , , , , , , , , , , 0.5 pak witte broodmix, 4 eetlepel olijfolie, bloem om te bestuiven, 1 blik tomatenblokjes, 1 teentje knoflook, 2 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1 blikje artisjokharten, 200 gram cherrytomaten, 2 bolletjes mozzarella, 10 zwarte olijven, zout, peper, , , , , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-07-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Vega torentje

INGREDIENTEN

Puree:, - halve flespompoen, - 1 zoete aardappel, - handje hazelnoten, - peper, - zout, - Italiaanse kruiden, - ei, - paneermeel, , Topping:, - Wilde spinazie (grote hand pp), , Saus:, - creme fraiche, - peper, - gember, - citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-09-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Slarolletjes met paprika en pindasaus (vega)

Dit is een lekker recept uit het herfstnummer Smult 5. 'Slarolletjes met paprika en pindasaus' heeft de eer gekregen als recept van de dag. Kijk op  www.smult.nl  voor onze acties!

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 bosuitjes, sap van 1 limoen, 2 el sesamolie, 1 grote krop sla, 2-3 el koriander, grof gehakt, 4-5 volle el pindakaas met stukjes noot, 100 ml kokosmelk, 2 tl sambal badjak, 50 g gezouten pinda's, grof gehakt

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2014
  •  
  •  20-30 min.

Vega balletjes met mie en groente

INGREDIENTEN

1 pakje Vega Balletjes (Vivera);, 300 gr mie;, 1 groene paprika;, 1 blikje mais (200 gr);, 1 rode ui;, 50 gr tauge;, ketjap;, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

vega balletjes in notensaus

Een eigen variant op Keema Kofta, een Indiaas vleesgerecht. Het smaakt heerlijk door de notenyoghurtsaus.....

INGREDIENTEN

Voor de balletjes:, - 1 pakje vegetarische mix (een soort vega gehakt van het merk Tivall), - eetlepel garam masala, - snufje kardamonpoeder, - snufje kerriepoeder, - snufje gemberpoeder, , voor de saus, - 1 ui, - half zakje gepelde amandelen, - half zakje cashewnoten, - eetlepel fenegriekzaad, - theelepel kardamonpoeder, - zout en peper, - 3 dl yoghurt, , - olie om in te bakken

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-05-2004
  • Biologisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Romige Vega Avocado Pasta

Romig en met een goede smaak balans.

INGREDIENTEN

500 g spaghetti, 3 rijpe avocado's, geschild, 1/2 kopje verse basilicumblaadjes, 2 teentjes knoflook, 2 e citroensap, zeezout, zwarte peper, 1/3 kopje olijfolie, 1 kopje kerstomaten, gehalveerd, 1/2 kopje ingeblikt maïskorrels, uitgelekt en afgespoeld

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-09-2015
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Come back vega gehaktbal

Come back Vega gehaktbal met havermout. Voor wie dit niet lekker vindt gebruikt wat meer broodkruimels in het gehakt.

INGREDIENTEN

Een half kopje gekookte rode linzen, 1 kopje groentebouillon (van tablet), 3 volkoren boterhammen, verkruimeld, 1 gesnipperde ui, 1/2 eetl. Ketchup, 1 theelepel zwartepeper, 1 theelepel nootmuskaat, 1 ei, 4 eetlepels gehaktkruiden van silvo.[tuinkruiden], 1 teentje knoflook, fijngehakt, 4 eetlepels paneermeel, 4 eetlepels havermout, 1 eetlepel boter of bak- en braadproduct, Eventueel verse peterselie en verse bieslook of gedroogde tijm of rozemarijn

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-01-2011
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

vega chili met doperwten en kidneybonen

Vegetarisch eten is hip, lekker en gezond. Steeds meer thuiskoks gaan voor een dagje zonder vlees of vis.

INGREDIENTEN

* 2 grote uien, fijngesneden, * 2 teentjes knoflook, *4 el olijfolie, * 2 el chili con carne kruiden, * 1 blik tomaatstukjes (uitlekgewicht 450 g), * 1 pak diepvriesdoperwten ( 450 g), * 1 blik kidneybonen of bruine bonen (netto ± 450 g), * 1 bakje Griekse yoghurt (150 g), * 3 el fijngesneden munt, * 100 g geraspte harde geitenkaas of jong belegen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2012
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vega quiche Lorraine

Recept voor een vega quiche Lorraine, lekker als hoofdgerecht, of bij de lunch/brunch. 

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny vers bladerdeeg 270 g, 200 g gerookte tofu in blokjes, 200 g tofu in blokjes, 250 ml sojayoghurt, 1,5 el maizena, 1 prei, in fijne ringen gesneden, 6 el olijfolie, 50 g vegetarische belegen kaas, Peper en zout, 1 el Kurkuma (geelwortel), Nootmuskaat

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2014
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Vega wrap met Filetstukjes

Gezonde vega wrap.

INGREDIENTEN

1 Duoverpakking Valess Filetstukjes, 4 Wraps, 1 Zakje gemengde salade (jonge bladsla), 1 Avocado, 1 Rode ui, 10 Kerstomaatjes, 1 Lente-ui, fijn gesneden, Handje pijnboompitjes, Paar takjes verse koriander, blaadjes fijngesneden, 1 Rode peper, zaadlijsten verwijdert, in kleine stukjes, 1 Citroen, Olijfolie, Witte wijnazijn, Peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-08-2015
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

vega bobotie met knolselderij

INGREDIENTEN

400 gram knolsederij in blokjes, 1 grote ui, fijngesneden, bakje vegetarisch kruimig gehakt (vivera), 2 eetlepels abrikozenjam, 100 gram rozijnen, flinke scheut olijfolie, eetlepel kerrie, 1 laurierblaadje, snuf zout, scheut witte wijn, 100 ml sinaasappelsap, 2 eetlepels suiker, 2 eieren, 200 ml melk, 2 eetl paneermeel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-03-2013
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Hemelse vega spiesjes

Spiesjes met haloumi (kaas), aubergine, rode ui, paprika en blaadjes munt. Genoeg voor acht spiesjes. Makkelijk & bijzonder. Haloumi is vaak te koop bij Turkse supermarkten en sommige kaasspeciaalzaken.

INGREDIENTEN

Haloumi (250 gram), een aubergine, een rode ui, een paprika (rood of geel) en 16 blaadjes munt, eetlepel chilipoeder, eetlepel zeezout, twee eetlepels zonnebloem- of olijfolie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-07-2008
  •  
  •  0-10 min.

Vlugge Vega Soep

Deze soep is best zoet van smaak. Met zo veel zoete groente is dat ook  niet vreemd. Kinderen zullen het zó een prima soepje vinden, maar volwassenen lusten er wellicht wel wat extra smaak bij. Zet daarom toppings klaar, zodat iedereen naar hartelust kan garneren naar zijn smaak. Met wat brood en boter erbij heb je er een goede en gezonde maaltijd aan.

INGREDIENTEN

450 gr zoete aardappel geschild in blokjes, 2 rode uien gesnipperd, 1 forse teen knoflook gesnipperd, 2 kleine winterpenen geschild in blokjes, 1 rode paprika zonder zaad in blokjes, 1 rode Spaanse peper zonder zaad en lijsten fijn gehakt, 2 el olie, 2 groente bouillonblokken, 1 liter water, peper en zout naar smaak,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-2019
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Vega parmazaanse kaas

Als je net als ik van kaas houdt, maar ook eens iets anders wilt proberen, is dit een heerlijk alternatief.

INGREDIENTEN

Blanke amandelen, Cashewnoten ongezouten, Puntje Celtic zout, Gistvlokken

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-2014
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Vega quiche lorraine

Dit gerecht kan zowel voor de lunch als diner gegeten worden.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny vers bladerdeeg 270 g, 200 g gerookte tofu in blokjes, 200 g tofu in blokjes, 250 sojayoghurt, 1,5 el maizena, 1 prei, in fijne ringen gesneden, 6 el olijfolie, 50 g vegetarische belegen kaas, Peper en zout, 1 el Kurkuma (geelwortel), Nootmuskaat

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-08-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Grieks Vega buffet

Een snel te bereiden buffet voor een feestje, altijd lekker!

INGREDIENTEN

Olijfolie, Rode paprika, Diepvrieserwten, Diepvries sperziebonen, Uien, 2 tenen knoflook vers, 2 verpakkingen Tomato frito, 3/4 blikken reuzenbonen Bonduel, Lassie Toverrijst, Zakje Griekse kruiden, Gedroogde oregano, Eetlepel citroensap, Handje peterselie, Tuinkruidenbouillonblokje, Bladerdeeg, Plak echte fetakaas, kilo hardkokers, Komkommer, Biologisch ei, Scheutje koffiemelk, 2 schaaltjes vegetarische balletjes Vivera of Jumbo (AH balletjes zijn net sponzen), , Lekker voor erbij: olijven, Turks brood, knoflooksaus en tzaziki, jalapeno pepers.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-10-2013
  • Grieks
  •  60-120 min.

Hamburger of Vega burger Japanse Stijl

Dit lijkt een groot gerecht maar is een volledige maaltijd, maar omdat het is opgestapeld lijkt dit zo groot, maar oh zo lekker.

INGREDIENTEN

2 Bio hamburgers of Vega burgers, I pak ramen incl kruiden, heb je dit niet dan 300 gram gekookte noodles, zout en peper, 2 ei, 1 ui, 1 eetl tomatenketchup, 1 eetl soya saus ( dit alleen als er geen kruiden bij de ramen zitten), 1 eetl zoetzure chili saus, 1 winterwortel, sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2016
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bladerdeeg pakketjes - vega

INGREDIENTEN

8 velletjes bladerdeeg, 300 gr groenselderij, in reepjes, 1 ui, gesnipperd, scheutje olijfolie, peper en zout, 150gr brie, blauwe kaas of camembert, 1 el pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Romige knoflook risotto (vega)

Dit recept is geinspireerd op een recept via smulweb met mijn eigen twist.

INGREDIENTEN

Lassie roerbak risotto - een halve zak, 500ml groentebouillon, 1 macaroni groentepakket, 1 courgette, 1 bakje boursin cuisine, 1 eetlepel kerrie poeder, 1 theelepel chilipoeder (naar smaak)

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-03-2018
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Stoofperen carpaccio (vega)

Deze vegetarische carpaccio is heerlijk met geitenkaas, maar varieer gerust met een blauwader kaasje of een harde oude brokkelkaas.

INGREDIENTEN

800 g stoofperen koelvers Ranfru, , 200 g zachte geitenkaas, , 150 g gemengde rucola salade, , 50 g pijnboompitjes geroosterd, , 1 bakje tuinkers, , Balsamico dressing, , zout en peper

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-01-2019
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Vega Italiaans Ovenbroodje

Een dergelijk broodje at ik eens als lunch met een vriendin. Met een beetje "fantasie" geprobeerd dit na te maken. Dat simpel en gemakkelijk toch zó lekker kan zijn. Gewone dagelijkse pure ingrediënten, die iedereen wel in huis heeft  op een half volkoren stokbrood en je hebt een heerlijk lunchbroodje . Of geserveerd met een kop zelfgemaakte soep en een lekker toetje na zelfs een complete verantwoorde en heerlijke maaltijd, die niet veel tijd in beslag neemt.

INGREDIENTEN

1 dikke sjalot gesnipperd, 1 teen knoflook gesnipperd, 1 pakje of blikje tomatenblokjes van ongeveer 250 gram, 2 el verse basilicum gesnipperd, 2 el geraspte pecorino of parmezaanse kaas, 1 zakje geraspte Parrano ( Italiaanse kaas), 1 snufje cayenne peper, flink wat gemalen zwarte peper( naar smaak), 1 el olijfolie, 1 bruin stokbrood, 1 el lichtgeroosterde pijnboom/zonnebloempitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-03-2019
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Marokkaanse kippenpastei/ +vega tip

Dit recept is op kleine details na, gelijk aan de versie van jennyenwouter. http://jennyenwouter.smulweb.nl/ Als je van de Marokkaanse keuken houdt, echt een aanrader.

INGREDIENTEN

1 pak filodeeg, 1 kippenbouillontablet, 125 gr boter, gesmolten, 1 ui, 3 takjes koriander, 6 sprietjes bieslook, 500 gr kipfilet, 1 el knoflook uit de knijper, 1 envelopje saffraandraadjes, 2 tl kaneelpoeder, 1/2 tl gemberpoeder, zout en peper, 50 gr blanke amandelen, 3 el poedersuiker, 1 el citroensap, 6 eieren, middelgroot

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2010
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vega Chocoladetaart licht en luchtig

Deze vegan chocoladetaart is licht,  luchtig en ongelooflijk lekker. 

INGREDIENTEN

85 gr pure chocola, schepje cacaopoeder, 225 gr cakemeel, 240 gr suiker, 1 theelepel baksoda, ¼ theelepel zout, 1 theelepel vanille extract, ½ theelepel azijn, 200 ml water, 100 ml olie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2016
  • Europees
  •  30-60 min.

**PANNENKOEKEN MET VEGA CURRY**

Vanavond eten we PANNENKOEKEN ! Van dit soort basispannenkoeken kun je ook een stapel maken met verschillende vullingen er tussen. Wissel de curry bijvoorbeeld eens af met stoofvlees og goulash. Of breid de curry zelf uit met gebakken kip of garnalen.Serveer de pannenkoekenstapel in zijn geheel en snijd deze aan tafel in punten.

INGREDIENTEN

=1 pak (400 gram)Mix voor volkoren Pannenkoeken., =1 liter Melk., =10 Eieren., =Vloeibaar bakproduct of Arachideolie., =1 Ui of 2 Sjalotjes.[ gesnipperd], =3 Paprika's [ rood, geel, groen].zonder zaadjes., =300 gram Bloemkool, in kleine roosjes., =1 Courgettes, in blokjes., =200 gram Diepvrieserwten., =2-3 eetl. groene of rode Currypasta.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2018
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vega spinazie lasagne

Gewoon iets geprobeerd en het was erg lekker

INGREDIENTEN

450 gram verse spinazie, 2 grote uien, 2 tenen knoflook, 1 bakje champignons, 1 courgette, 3 eieren, 1 bakje huttenkase, 1 klein potje pesto, 3 roma tomaten, Grana padano, Zout, peper en kebabkruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2019
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

vega roti met zoete/pittige uienprut

Deze zelfbedachte roti vulling bleek zo lekker dat ik besloten heb het te publiceren.

INGREDIENTEN

1 Pak met 4 roti vellen, 1 potje met roti saus (parimaribo saus van rosita bij supermarkt), 1 klein potje maiskorrels, 300 gram gesneden ui, 2 zoete puntpaprika, stukje verse gemalen gember, 3 teentjes knoflook, 2 lombok rode peper in kleine stukjes, 3 gewone tomaten, paar eetlepels geroosterde amandelschaafsel, beetje (arachide) olie om in te bakken, , ,  

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-08-2014
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top