PITTIGE PUNTJES
Heerlijk bij het ontbijt de lunch ,brunch of als tussendoortje!
Ingrediënten
* 1 pak Witbroodmix, * 3 dl Handwarm water, * 25 g Boter, * 2 bosjes lente-uien ,in ringetjes gesneden., * 24 Eetlepels Geraspte Kaas, * Gefruite uitjes.,Bereidingswijze
* Volgens de aanwijzing op het pak broodmix met het handwarme water en de boter een soepel deeg vormen.* Door het deeg de gesneden lente-ui kneden.* Het deeg 15 minuten afgedekt laten rijzen.* Hierna het deeg in 12 gelijke stukken verdelen en er bolletjes van vormen.* Van de bolletjes puntjes vormen en ze op een ingevette of met bakpapier belegde bakplaat leggen.* Elk puntje bestrooien met de gefruite uitjes en 2 eetlepels geraspte kaas.* De puntjes dan nog 30 minuten onder plastic folie op een warme plaats laten rijzen.* de oven voorverwarmen op 200?C.* De puntjes in circa 15 minuten gaarbakken.