Tokyo Teriyaki Hamburgers
Deze Tokyo Teriyaki Pork Burgers zijn lekker met plakkerig gemarineerd varkensvlees met hints van limoen, knoflook en gember. Tokyo Teriyakisaus is gemaakt door sojasaus te mengen met een vleugje limoen, knoflook en gember en zo hebben we een glanzende en plakkerige Teriyaki-saus. Perfect om te dippen, te besprenkelen of te marineren, je kunt van deze saus genieten bij elke maaltijd. …
Ingrediënten 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten, plus marineertijd, Kooktijd: 20 minuten, , , Ingrediënten:, , 4 varkenslendebiefstukken of medaillons, 285ml fles Tokyo Teriyaki Sauce, 2 el rijstwijnazijn (of ciderazijn), t tl suiker, 2 middelgrote wortelen, geraspt of julienne gesneden, 4 burgerbroodjes, 4 el mayonaise, 4 grote, knapperige slablaadjes, 8 lange plakjes komkommer, 75 g radijs, in schijfjes, 4 lente-uitjes, gesnipperd