1. Home
  2. Recepten
  3. Varkensschnitzel

Varkensschnitzel recepten (201)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

varkensschnitzel

Het Mingus Minus-Dieet voor 5 augustus; 300 Kcal

INGREDIENTEN

1 ui 1 paprika (verse, 100 gr) 100 gr tomaten peterselie olievrije slasaus 125 gr varkensschnitzel 1 theel olie peper en zout 1 knackebrod

Bereidingswijze

Snijd de geschilde ui en gewassen paprika, waaruit zaad en zaadlijsten zijn verwijderd, in kleine blokjes, snijd de tomaten in achten, en meng deze groenten met 1 eetl gehakte peterselie en 2 eetl slasaus door elkaar. Bestrijk de schnitzel met olie en bak hen in een antikleefpan. Strooi er heel weinig zout over. Hierbij 1 knackebrod.

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-08-2001
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel Met Sperziebonen

Roerbak

INGREDIENTEN

600 gr varkensschnitzel (ongep.), 500 gr sperziebonen, 1 st paprika (rood), 1 st paprika (geel), zout naar smaak, peper naar smaak, 1 tl paprikapoeder, sambal, 1 teen knoflook,

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-1998
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wokschotel met varkensschnitzel

INGREDIENTEN

, 250 gram woknoedels, 3 eetlepels olie, 400 gram varkensschnitzel, 1 teentje knoflook, 400 gram peultjes, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel gembersiroop, 2 bosuitjes, 2 eetlepels sezamzaadjes

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-09-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met peultjes

INGREDIENTEN

1 pak woknoedels (248 g), 3 eetlepels olie, 2 x 200 g varkensschnitzel, in dunne reepjes, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 2 x 200 g peultjes, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel gembersiroop (Australische, flesje a 250 ml), 2 bosuitjes, in ringetjes, 2 eetlepels sesamzaadjes, geroosterd

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2007
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met sperziebonen

INGREDIENTEN

600 gr. varkensschnitzel, 500 gr. sperziebonen, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 3 el. olie, zout, peper, paprikapoeder, mespunt sambal oelek, evt. een teentje knoflook

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

GEPARNEERDE VARKENSSCHNITZEL

Vleesgerechten

INGREDIENTEN

200 g varkensschnitzel (dun, vrij mals)- 40g margarine - zout - peper - patentbloem - anglaise(eiwit opgeklopt in een paar druppels olie) - parneermeel - partjes citroen met schil

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met noedels

Hoofdgerecht voor 4 personen; ongeveer 280 Kcal p.p.

INGREDIENTEN

2 eetl (Chinese) sojasaus, 1 eetl droge sherry, zout, peper, 300 gr varkensschnitzel, in dunne reepjes, 250 gr glasnoedels, 200 gr peultjes, in reepjes, 3 eetl olie, 100 gr shii-take, in plakjes, 2 theel geraspte gemberwortel, 1 rode peper, zaadjes verwijderen, in dunne ringen, 3 lente-uitjes, in dunne ringen, 1 - 2 theel maizena, 0,5 dl kippenbouillon (van tablet), 2 eetl fijngesneden koriander,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-10-2003
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse Varkensschnitzel

Uit de oven

INGREDIENTEN

1 uitje, 1 vleestomaat, 2 witte boterhammen, 40 g boter, 2 ongepaneerde varkensschnitzels, zout, peper, 1 theelepel gedroogde salie, 1/2 eetlepel peterselie,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-03-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel stroganoff

Varkensschnitzel stroganoffbron:www.c1000.nl

INGREDIENTEN

1 rode en 1 groene paprika, in ringen, 3 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000 Selectie), 4 gepaneerde varkensschnitzels, 1 zakje Knorr stroganoffsaus a 37 gram, 1/2 dl rode wijn

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met mango

Varkensschnitzel met mango

INGREDIENTEN

60 g boter,1 theel kaneelpoeder,1 dl kerriesaus,1 mango,4 takjes peterselie,4 gepaneerde varkensschnitzels

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-10-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

? 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (a 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a 140 g),

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste varkensschnitzel recepten

varkensschnitzel anders

Oost-west gepaneerde varkensschnitzel met limoen

INGREDIENTEN

4 ongepaneerde varkensschnitzels, 4 oude witte boterhammen, 50 gr. sesamzaad, ? rode peper, 1 theel. zout, 1 ei, 1 limoen, 50 gr. boter.

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2004
  •  
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met brie

INGREDIENTEN

? 4 Varkensschnitzels (ongepaneerd), ? snufje peper, ? 100 gr brie, ? 2 tomaten, ? snufje zout, ? 2 el olie, ? 3 lenteuitjes

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met brie

INGREDIENTEN

4 schnitzels, 2 el olie, 100 g brie, 2 tomaten, 4 sjalotjes, zout, peper

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-11-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met brie

Lekker met zelfgemaakte gebakken aardappeltjes

INGREDIENTEN

Peper, zout, 100 gram brie, 2 tomaten, 3 lente-uitjes, 2 el. olie, 4 ongepaneerde varkensschnitzels

  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-11-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde varkensschnitzel

Smullen

INGREDIENTEN

4 varkensschnitzels van elk ongeveer 150 gram, 2 gehalveerde bollen mozzarella, 4 plakken parmaham, olijfolie, 4 blaadjes verse salie, wat peper en zout,

  • Duits Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-11-2006
  • Duits Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

250 g sperziebonen, 2 varkensschnitzels, 2 el boter, 1/2 zak rosti (Aviko, 600 g), 2 el tapenade van zongedroogde tomaten,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel stroganoff

INGREDIENTEN

1 rode en 1 groene paprika, in ringen, 3 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000 Selectie), 4 gepaneerde varkensschnitzels, 1 zakje Knorr stroganoffsaus a 37 gram, 1/2 dl rode wijn,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-12-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

gevulde varkensschnitzel

Eenvoudig en snel

INGREDIENTEN

Dun geslagen varkensschnitsels, mascarpone, truffel tappenade, rucolasla

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2007
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met uiensaus

INGREDIENTEN

4 magere hamlappen ca 400 gram, 2 eetl olie, 40 gr boter, zout en versgemalen peper, , UIENSAUS, , 1 flinke ui, 1 teentje knoflook, 2 eetl olie, 4 eetl blanke azijn, 1 dl bouillon van een tablet, 1 kuipje creme fraiche, zout en versgemalen peper, 2 eetl versgehakte peterselie of in rolletjes geknipte bieslook,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel Met Sinasappel-Gembersaus

Simpel, maar erg lekekr

INGREDIENTEN

2 schnitzels, goed uitgeklopt, peper, 50 gr. boter, 1 dl sinaasappelsap, 2 el gembersiroop, 1 dl slagroom, ,

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-01-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Varkensschnitzel stroganoff

INGREDIENTEN

1 rode en 1 groene paprika, in ringen, 3 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000 Selectie), 4 gepaneerde varkensschnitzels, 1 zakje Knorr stroganoffsaus a 37 gram, 1/2 dl rode wijn,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-12-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

? 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-08-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-10-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

. 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (van 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot van 140 g),

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel Stroganoff

INGREDIENTEN

=1 Rode en 1 groene paprika, in ringen`=3 el Bakken en, braden., =4 Gepaneerde varkensschnit-, zels., =1 Zaskje sroganoffsaus[knor], =1/2 dl Rode wijn.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-12-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met rosti

INGREDIENTEN

? 250 g sperziebonen, ? 2 varkensschnitzels, ? 2 eetlepels boter, ? 1/2 zak rosti (a 600 g), ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a 140 g),

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-02-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel met brie

Www.vlees.nl.

INGREDIENTEN

? 4 varkensschnitzels (ongepaneerd), ? snufje peper, ? 100 g brie, ? 2 tomaten, ? snufje zout, ? 2 eetlepels olie, ? 3 lenteuitjes,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-03-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

varkensschnitzel met brie

INGREDIENTEN

- 1 bloemkool, , - 4 ongepaneerde varkensschnitzels, , - 150 gram brie, , - zout en peper, , - 100 gram bloem, , - vloeibare margarine, , - 1 theelepel kerrie, , - 1 ui, - cocktailprikkers, ,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met bieslook-knoflooksaus

INGREDIENTEN

1 bakje magere kwark a 225 gram, 2 bekertjes creme fraiche, 1 eetlepel honing, zout, peper, 3 teentjes knoflook, 1 bieslookplantje, 1 grote rode paprika, 4 varkensschnitzels, 75 gram boter of margarine

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde kalfs- of varkensschnitzel

Erg makkelijk, ziet er feestelijk en goed uit en lekker!

INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzel (of varkensschnitzel als goedkope versie). 1 pakje Boursin. 4 plakjes bacon. 8 salieblaadjes.

  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-08-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Varkensschnitzel met fruit en notensaus

WW-recept voor 4 personen; 430 kcal p.p. of 1 V, 3 E, 1 G, 1 Z, 1 F en 40 K.

INGREDIENTEN

12 halve gedroogde abrikozen, kleingesneden, 50 gr rozijnen, 1/2 kippenbouillontablet opgelost in 2,5 dl water, 4 x 120 gr varkensschnitzel, 2 eetl bloem, 3 theel olijfolie, 400 gr champignons, 20 gr pijnboompitten, 240 gr gekookte rijst, warm,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel uit de wok

Schnitzel op een andere manier, heel lekker

INGREDIENTEN

1 zak broccoliroosjes 300 gram, 1 zak kleine krieltjes 450 gram, paar eetlepels olie, 400 a 500 gram varkensschnitzel, 2 teentjes knoflook fijngesneden of gevijzeld, 2 appels in kleine stukjes, 1 tomaat in blokjes

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2007
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel uit de wok

INGREDIENTEN

1 zak broccoliroosjes (300g), 1 zak kleine krieltjes (450g), 4 el olie, 400 g varkensschnitzel, in reepjes, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 2 appels, in hele dunne reepjes, 1 tomaat, in blokjes, Zout en peper

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2007
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel Met Champignon En Tagliatelle

Een keer anders dan gepaneerd ...

INGREDIENTEN

300 gr. Tagliatelle (pasta)of je eigen favoriete pasta alles mag, 1 ui, 1 bakje champignons, 1 bakje oesterzwammen, 400 gr. ongep. varkensschnitzel, zout, peper, 25 gr. boter, 2 theel. provencaalse kruiden, 1 bekertje slankroom, 100 gr. verse roomkaas met kruiden, 2 eetl. basilicum of peterselie ...

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-10-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

Dit is een lekker, feestelijk recept wat best snel klaar is. Wij houden niet van varkensvlees dus hebben dit met kipfilet gemaakt.

INGREDIENTEN

3 bosuitjes, 4 varkensschnitzels, 100 g rauwe ham (vleeswaren), 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g), 4 eetlepels olijfolie, 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g), 4 eetlepels Marsala (slijter), 1/2 bekertje slagroom (a 125 ml), zout en peper, 12 zwarte olijven zonder pit

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-10-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

Uit de allerhande uit nov. 2002 en iets aangepast

INGREDIENTEN

* 3 bosuitjes, * 2 varkensschnitzels, *, 100 g rauwe ham (vleeswaren), * 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g), * 4 eetlepels olijfolie, * 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g), * 4 eetlepels Marsala (slijter), * zout en peper

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel met roergebakken mie

Varkensschnitzel met roergebakken miebron:www.c1000.nl

INGREDIENTEN

500 g roerbakmie (Honig), zout, 4 el zonnebloemolie (C1000 Selectie), 4 varkensschnitzels met satevulling, 2 teentjes knoflook, 1/2 rood pepertje, in ringetjes, 400 g Oosterse roerbakgroenten (Vers Gemak), 3 el ketjap manis, 3 el gemalen kokos (zakje, Sundream)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

Met krieltjes in een romige Italiaanse saus

INGREDIENTEN

3 bosuitjes, 4 varkensschnitzels, 100 gram rauwe ham, 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix, 4 el. olijfolie, 1 zakje voorgekookte krieltjes, 4 el. marsala, half bekertje slagroom, zout, peper, 12 zwarte olijven zonder pit

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

INGREDIENTEN

3 bosuitjes 4 varkensschnitzels 100 g rauwe ham (vleeswaren) 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 4 eetlepels olijfolie 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g) 4 eetlepels Marsala (slijter) 1/2 bekertje slagroom (a 125 ml) zout en peper 12 zwarte olijven zonder pit

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste varkensschnitzel recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top