Varkensniertjes in de Porto
Gerechtje uit grootmoeders tijd dat nog steeds even lekker is als toen ! …
Gerechtje uit grootmoeders tijd dat nog steeds even lekker is als toen ! …
Voor de liefhebbers een super heerlijke combinatie. …
Deze varkensniertjes kunnen ook als voorgerecht worden opgediend: vervang dan de aardappelen door geroosterd brood en schep ze daarop. …
Makkelijk en lekker …
Een super lekker stoofpotje uit grootmoeders tijd in een bereiding van de sterrenchef Johan Segers van 'het fornuis' in Antwerpen - U kan de bereiding volgen op bijgevoegd filmpje . …
In Frankrijk zie je ze in Bistrots gelukkig nog wel eens op de kaart staan: niertjes. Ja, je hoort het goed, ik zeg ‘gelukkig'. Niertjes hebben een geprononceerde smaak, die je ook hebt wanneer je wild eet bijvoorbeeld. Natuurlijk, daar moet je van houden, maar zo is het met alles. Ze hebben nóg iets: ze zijn zo lekker om in te bijten. Ze veren in het begin even mee en dan …. snap!, bijt je e …
Romige niertjes met knoflook uit Normandie. …
Makkelijk en heerlijk recept voor de liefhebbers! …
…
…
Dit is een handige manier om je whisky binnen te krijgen. De Chinezen hebben dit gerecht eeuwen geleden uitgevonden toen ze voor het eerst twee verwarmende ingredienten - verse gember en sterke rijstwijn - combineerden. Het is een uitstekende manier om de kilte van een koude winteravond te weren. …
Pittig, goedkoop en lekker …
Lekker ouderwets gerecht; goedkoop,lekker en snel klaar …
Moderne versie van een super lekker stoofpotje , met gebakken raapjes, spekjes, dat we na het flambren blussen met Red Bull …
Dit moet U zeker eens klaarmaken, oud Vlaams gerecht. Fantastische smaak. …
Vroeger werd de bakleverworst (ook wel leverbeuling genoemd) in de schoorsteen te drogen gehangen. Leverbeuling is vandaag de dag niet meer bij de slager te koop. De bakleverworst wordt voor gebruik aan beide kanten in hete reuzel gebakken. …
Mijn eerste reactie was 'nierragout? getver!'. Maar het is LEKKER...!!! …
De voorbewerking en de noodzakelijke handelingen voor het bereiden van een gerecht met niertjes …
* Hokarpanna *Voor wie van niervlees houdt: een traktatie! …
Pittig en eenvoudig met een mosterdsausje …
voor de liefhebbers …
Pittige snelle bereiding …
Een heerlijke vleesschotel …
Hete varkenslevertjes …
Alleen de hoeden van de jonge honingzwam gebruiken en deze koken …
…