varkenslap met romige sinaasappelsaus
Lekker varkensvlees in een romige saus van sinaasappel
1 ui 4 varkenlapjes zout en kerriepoeder 1 dl sinaasappelsap 1 dl bouillon 100 g gewelde tutti frutti 1 dl room culinair.
Wrijf het vlees in met het zout en de kerriepoeder. snipper de ui en wel de tuttu frutti
Bak het vlees in boter rondom bruin schenk het sinaasappelsap en de bouillon toe voeg de ui toe en laat dit 30 min stoven voeg laatste 20 min de tutti frutti toe neem vlees uit de pan en voeg de room culinair toe
- Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-06-2002Bijgerecht20-30 min.
Varkenslap met romige sinaasappelsaus
Een zonnig varkenslapje
4 magere schouderlapjes (a 125 gr.), 2 tl kerriepoeder, 40 gr boter, 1 dl sinaasappelsap, 1 dl bouillon, 1 gesnipperde ui, 100 gewelde tuttifrutti, 1 dl Room Culinair,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-08-2001Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Aziatische varkenslappen met heerlijke saus
Wat leuk is aan deze recept, is dat er custard door de marinade komt. Jij proeft de custard niet echt, maar dit geeft weer een anders dan anders aparte smaak aan het vlees: ECHT EEN AANRADER!
600 g varkenslappen, , VOOR MARINADE: , 1 e oestersaus, 1/2 t suiker, 1 t zout, 1 t sesamolie, 1 ei, 2 el tarwe meel of maïsmeel, 1 el custardpoeder, 50 ml water, 50 g maïzena, , VOOR SAUS: , 1 ui, in dunne halve ringen, olie om in te bakken (ik gebruik pindaolie), 2 e tomatenketchup, 1 e chilisaus, 1 t Worcester saus, 1 t kerriepoeder, 1 t suiker, 1/2 theelepel zout, 1 t lichte Chinese sojasaus, 3 – 6 e water
- Aziatisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op27-07-2012Aziatisch30-60 min.
Pilaf
Dit is een prutje van varkensvlees met als belangrijkste ingredient perziken(sap).
300 g varkenslap, 2-3 uien, 2 preien, bakje champignons, evt courgette, tomatenpuree, ketjap, sambal, blik perziken op sap/siroop, peper/zout
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-07-2003Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Rijst pilaf
Rijst, Pond varkenslap in blokjes, 4 uien, in blokjes, 1 of 2 paprika`s, groot blikje tomatenpuree, 1 blik perziken, knoflook naar smaak, Ketjap, Sambal, paprikapoeder, Kerrie
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op15-07-2012Hoofdgerecht> 120 min.
rijst met vlees en groenten
Lekker pittig eenpansgerecht van rijst, gemarineerd vlees en groenten.
Thaise mix groentenschotel van 400 gram (albert Heyn),rijst 2 a 3 kopjes, 3 ons varkenslap of hamlap-arachideolie-sukiyakisaus-oestersaus-paddestoelenketjap-kurkuma-ketjap manis-djahe-knoflookpoeder-djinten-zout-schenkstroop.
- Chinees Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op24-02-2003Chinees Hoofdgerecht10-20 min.
tagliatelle
Ca 2 uien - ca 1 bakje champignons - 1 doosje van silvo PIZZA kruiden -, 1a2 pakje's houdbare slagroom -, tagliatelle - 500 gr hamlap of varkenslap -, olie of boter om te bakken
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-10-2003Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Pilav
Pittige saus voor de rijst
1 pond varkenslap of riblap (rund), 1 rode paprika, 1 groene paprika, sambal, ui gesnipperd, knoflook geperst, kleine fles ketchup, klein blik perziken op sap, peper, zout, margarine, rijst
- Hongaars Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-07-2000Hongaars Hoofdgerecht20-30 min.
Stoofpot van varkensvlees met uien
Uit de oude Franse keuken, familierecept.
600-800 gram varkenslap. Dit hoort eigenlijk varkensharst te zijn met kanrrebeentje, maar er zijn nog maar weinig slagers die weten wat dat is. Bijna alle varkensvlees voldoet, ik heb het zelfs ooit met varkenshaas gemaakt, ook lekker, maar eigenlijk te mager. Erbij minstens 1 kilo uien.
- > 120 min.
- Geplaatst op04-01-2012> 120 min.
Varkensfilet met yoghurt-mosterdsaus
We aten dit met snijbonen. Sara vond het erg lekker.
250 gram varkenslap, 250 gram krieltjes, 50 gram boter, 2 eetlepels grove mosterd, 400 ml volle yoghurt, 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-01-2008Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Witte-bonenschotel met saucijsjes
1 grote ui, 1 l. blik witte bonen, 1/2 l. blik krielaardappelen, 1/4 l. blik wortelen, 1 eetl. bloem, 4 saucijsjes, 150 g magere varkenslap, zout, peper, 50 g boter of margarine, 1 teentje knoflook, 1 eetl. tomatenpuree, 1/2 l. blik tomaten, 1 theel. rozemarijnnaaldjes, 1/4 theel. tijm.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-04-2001Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Paprikaprutje
Vol vitamines en heerlijk
Paprika, ui, vlees naar keuze, (gehakt of varkenslap of biefstuk) boter of olijfolie,laurierblad, peper en zout, bloem, aromat.
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-09-2001Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Zuurkoolschotel
Lekker voor niet zuurkool eters
500 g varkensvlees (varkenslap, hamlap, ontbeende schouderkarbo, enz)., een speklap., 500 g kruidenzuurkool., 800 g vastkokende aardappelen., 1 eetl. boter., 1 theel paprikapoeder., zout, peper, nootmuskaat., 0.6 l vleesbouillon (blokje)., ,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-11-2005Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Drie vlezen pot
Uit de ouderwetse keuken
50 gr boter-150 gr doorregen varkenslap-150 gr doorregen malse runderlap-150 gr doorregen malse lamslap of kipfilet-2 el (kruiden)azijn-1 winterwortel-1 prei-1 koolrabi-½ knolselderij-2 uien-ruim ½ kg aardappelen-1 bouillontablet-bosje peterselie-peper en zout,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op18-12-2006Nederlands Hoofdgerecht60-120 min.
Goulash uit Dusseldorf
Deze Hongaarse Goulash hebben wij voor het eerst gegeten in Dusseldorf. Recept van onze schoonzuster Renate
1 runderlap, 1 varkenslap, elk van 150 gram., 3 uien,3 teentjes knoflook,6 grote ontvelde tomaten,zout, peper uit de molen,3 eetlepels olijfolie,1/2 groene en een 1/2 rode paprika, 2 theelepels milde paprikapoeder,1 dl rode wijn, (Chianti) 2 takjes bladselderij,2 takjes pepterselie,1 takje verse tijm,2 takjes majoraan,2 laurierblaadjes.
- Hongaars
- 60-120 min.
- Geplaatst op17-10-2000Hongaars60-120 min.
Oostpruisische schoenlapperspastei
Pittige ovenschotel
-750 g gekookte aardappelen in de schil, -200 g magere runderlap (in reepjes gesneden), -200 g magere varkenslap (in reepjes), -2 uien (fijngehakt), -2 eetlepels olie, -zout en versgemalen witte peper, -120 g augurken (in dunne plakjes), -boter om in te vetten, -1/4 l zure room, -100 g ontbijtspek in plakjes
- Oostenrijks
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-01-2003Oostenrijks30-60 min.
Babi Pangang Knapperige
Ingrediënten voor 4 personen, , 800 g varkensvlees aan 1 stuk (varkensham, schouderkarbonade, varkenslap of speklap), 1 ui, 6 teenjes knoflook, 5 cm gember, 6 eetlepels ketjap manis, sap van 1 citroen of limoen, 1 eetlepel zout, 1 steranijs, 1 eetlepel laos, , Babi pangang saus, , 1 groot blikje tomatenpuree, 6 eetlepels gembersiroop, 1 steranijs, 1 eetlepel azijn, 2 eetlepels donkere suiker, eventueel ananassap, citroensap, zout en sambal naar smaak,
- 0-10 min.
- Geplaatst op03-01-20130-10 min.
- Eigen recept
Chinese mie met groenten en vlees
Snel te maken en toch gezond door verse groenten
•Plm. 300 gram gemengd vlees (speklapjes, varkenslap, kipfilet), •1 theelepel Chinese 5-kruidenpoeder, •2 theelepels Surinaamse massala, •1 scheutje ketjap (sojasaus), •300 gram spitskool, •1 rode puntpaprika, •2 uien, •1 teentje knoflook of knoflookpasta uit een potje/flesje, •150 gram Chinese mie (kooktijd 3 min.), •olie om te bakken, •zout,
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-10-2013Hoofdgerecht10-20 min.
Vlaamse Eendenpastei
Lekker voor een buffet van hartige taarten
Voor de vulling:, 600 g eendeborstfilet, 100 g kippelevertjes, 250 g doorregen varkenslap, 50 g vet rookspek, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 200 g ontpitte pruimen (Pruneaux), 1/2 dl cognac, 1 ei en 1 eidooier, zout, peper, voor het deeg:, 2 pakken kant en klaar deegbodems (Herta)
- Belgisch
- 60-120 min.
- Geplaatst op24-08-2000Belgisch60-120 min.
Pichelsteiner Vlees
Dit is een klassiek Duits eenpansgerecht; stevige winterkost.
-50 g merg, -200 g runderriblap, -200 g lamsboutvlees, -200 g doorregen varkenslap, -3 uien, -4 wortelen, -1/2 selderijknol, -350 g aardappelen, -2 preien, -1/2 kleine witte kool, -zout en zwarte peper uit de molen, -1 th lepel kummel, -1 th lepel gedroogde majoraan, -1/2 l water, -veel peterselie
- Duits Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op30-08-2002Duits Hoofdgerecht60-120 min.
nasi goreng van Wanda
Ingredienten:, 15 a 20 gram margarine, 250 gram kipfilet (of varkenslap), 3 middelgrote uien, 5 teentjes knoflook, 1 middelgrote prei, 4 eetlepels ketjap manis, margarine, Boemboes:, 1 eetlepel sambal oelek, 1 theelepel vetjin zout, peper naar smaak
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-09-2003Indonesisch Hoofdgerecht20-30 min.
Stoofpotje Met Salie En Cider
Bron: www.vlees.nl
2 appels (geschild en in schijfjes), 1 eetlepel bloem, 50 g boter, 3 deciliter cider, 1 citroen (geraspte schil), 1 deciliter creme fraiche, 4 stuks doorregen varkenslap (150 g elk), 1 eetlepel kerriepoeder, snufje peper, 1/2 eetlepel salie (gedroogde), 1 ui (fijngesnipperd), 1 winterwortel (in kleine blokjes), snufje zout
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-01-2001Hoofdgerecht30-60 min.
Stoofpotje met salie en cider
? snufje peper, ? snufje zout, ? 1 citroen (geraspte schil), ? 1 ui (fijngesnipperd), ? 1 winterwortel (in kleine blokjes), ? 1 deciliter creme fraiche, ? 1 eetlepel bloem, ? 1 eetlepel kerriepoeder, ? 1/2 eetlepel salie (gedroogde), ? 2 appels (geschild en in schijfjes), ? 3 deciliter cider, ? 4 stuks doorregen varkenslap (150 g elk), ? 50 g boter, ? stafmixer
- Internationaal Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op19-08-2002Internationaal Hoofdgerecht60-120 min.
varkensrollade met wortelvla
Feestelijk gerecht voor elke dag; 8 pers.; bereidingstijd +- 1u15; Deze lekkere bereiding kan trouwens heel goed geserveerd worden met een slaatje)
De varkenslap is een uitgebeend stuk van de rib, gelijkmatig losgesneden tot een grote vleeslap.Vulling:, 200 g broodkruim, melk, 200 g gehakt, peper, zout, salie, geraspte sinaasappelschil, 2 losgeklopte eieren, een lepel mosterd; 100 g boter.Wortelvla:, 800 g wortelen, 400 g aardappelen, 2 uien, 50 g boter, peper, zout, muskaatnoot, peterselie als eindgarnituur
- Belgisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op14-09-2003Belgisch Hoofdgerecht60-120 min.
Snert 2014
Na al dat zomer gedoe, zijn we weer aan winterpotten toe. Oktober als snert maand verklaard, pootjes, erwten, karbonaad.
4 liter tuinkruidenbouillon (van blokjes), 500 g spliterwten, 3 60 g schouderkarbonades, 1 varkenspoot of 2 boven poten van varken, 400 g hamschijf, 300 g vetspek, in blokjes, 300 g Gerookte boeren Schwarzwälder buikspek (aan een stuk), 200 g ui, fijn, 2 x 275 g Gelderse rookworst, kleine knolselderij, in blokjes, 1 grote prei, in ringen, winterwortel, in blokjes, zout, peper
- Nederlands Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op13-10-2014Nederlands Hoofdgerecht> 120 min.
Franse varkensblokjes met champignons en spekjes
Een heerlijk sudderpotje met varkensfricandeau. Serveer met wortelstampot en een witlofslaatje... om duimen en vingers af te likken
, 500 g varkenslapjes (in blokjes van 2 1/2 cm), 3 eetlepels olijfolie, 100 g spekblokjes, zwarte peper (versgemalen), 3 uien (fijngehakt), 2 teentjes knoflook (geperst), 250 g champignons (in plakjes), 2 1/2 dl witte wijn, 3 dl kippenbouillon, 2 takjes selder (vers, fijngehakt), 1 theelepel rozemarijn, 1 theelepel tijm, 1 laurierblaadje, 1 eetlepel allesbinder, zout,
- Frans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op11-02-2004Frans Hoofdgerecht60-120 min.
Cambodja:Phoat Khsat
Cambodjaanse rijst met kip, varkensvlees en garnalen
300 gram rijst/6 sjalotjes/5 teentjes knoflook/100 gram kipfilet/100 gram varkensvlees/100 gram grote garnalen/5 el. olie/venkel/1 el. gedroogde garnalen/2 eieren/1 el.melk/1 groene paprika/1 el.azijn/nuoc mam(vissaus)/zout/suiker/peper
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-05-2001Aziatisch Hoofdgerecht20-30 min.
Provencaalse varkenslappen met ratatouille
? 500 g varkenslappen (in blokjes van 2? cm), ? snufje peper (versgemalen), ? 6 eetlepels olijfolie, ? 1 aubergine (in blokjes van 1 cm), ? 1 ui (in ringen), ? 1 teentje knoflook, ? 1 courgette (in plakjes), ? 3 tomaten (in blokjes), ? 1 eetlepel tomatenpuree, ? 2 dl bouillon (kippen), ? 2 theelepels Provencaalse kruiden, ? snufje zout
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-11-2004Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Scaloppine de ternera con funghi porcini
Mals dun varkenslapje, plakje ham, 1 bakje champignons, 250 ml slagroom, 2 teentjes knoflook, peper, 1 uitje, olijfolie, african zeezoutmix van fairtrade original (te koop bij de plus of wereldwinkel), Samen met Salade Nicoise (zie google) met gebakken aardappeltjes
- Geplaatst op21-12-2010
Franse varkenslappen
Franse varkenslappen met champignons en spekjes
? 500 g varkenslapjes (in blokjes van 2 1/2 cm);, ? 3 eetlepels olijfolie;, ? 100 g spekblokjes;, ? zwarte peper (versgemalen);, ? 3 uien (fijngehakt);, ? 2 teentjes knoflook (geperst);, ? 125 g champignons (in plakjes);, ? 2 1/2 deciliter witte wijn;, ? 2 1/2 deciliter bouillon (kip);, ? 2 takjes selderij (vers, fijngehakt);, ? 1 theelepel rozemarijn;, ? 1 theelepel tijm;, ? 1 laurierblaadje;, ? 1 eetlepel allesbinder;, ? zout.
- Internationaal Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op19-07-2003Internationaal Hoofdgerecht0-10 min.
Zweedse Hachee
Zeer simpel maar toch heel lekker eenpansgerecht
1 kipfilet, 1 varkenslapje, 3 stukken spek klein bakje champignons, 2 ajuinen, 1 paprika, enkele teentjes look, 1 ei, aardappelen
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op16-10-2001Goedkoop en snel Hoofdgerecht10-20 min.
Bruine bonen met rijst
In Suriname maakt men een dergelijk gerecht met zoutvlees dat in het recept is vervangen door pekelvlees.
1 dikke plak (ca. 100 gram) pekelvlees, 2 dikke plakken (ca. 200 gram) gekookte ham, 1 varkens(ham)lap (ca.200 gram), zout, zwarte peper uit de molen, geraspte nootmuskaat of fijngemalen foelie, 3 eetl. (zonnebloem)olie, 2 middelgrote uien, in smalle ringen gesneden, 1 middelgrote prei, in smalle ringen gesneden, 1 kleine rode en 1 kleine groene (Turkse) paprika, bij voorkeur ontveld, vruchtvlees in smalle reepjes gesneden, 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt, 2 eetl. tomatenpuree, 1 theel. Worcestershire sauce (Lea & Perrins), 2 theel. hot peppersauce (Louisiana Gold), 1 theel. rietsuiker of rietsuikerstroop (Lyle's Golden Syrup), 1 groot blik bruine bonen (uitlekgewicht ca. 650 gram), 1 eetl. fijngesneden bladselderij
- Surinaams Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-11-2003Surinaams Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Bruine bonen met rijst
1 dikke plak pekelvlees ca. 100 gr., 2 dikke plakken gekookte ham ca. 200 gr., 1 varkenshamlap ca. 200 gr., zout, zwarte peper uit de molen, nootmuskaat of fijngemalen foelie, 3 el. olie, 2 middelgrote uien, in smalle ringen gesneden., 1 middelgrote prei, in smalle ringen gesneden, 1 kleine rode en 1 kleine groene paprika bij voorkeur ontveld vruchtvlees in smalle reepjes gesneden., 2 teentjes knoflook ragfijn gehakt, 2 el. tomatenpuree, 1 tl. Worcestershire sauce (Lea & Perrins), 2 tl. hot peppersauce (Louisiana Gold), 1 tl. rietsuiker of rietsuikerstroop, 1 groot blik bruine bonen uitlekgewicht 650 gr., 1 el. fijngesneden bladselderij,
- Surinaams Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op31-01-2009Surinaams Hoofdgerecht20-30 min.
Erwtensoep van mijn moeder
Spliterwten, schouderkarbonades, rookworst, prei, knolselderij en een winterwortel., 1 doosje Honig Erwtensoep
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op08-01-2007Nederlands> 120 min.
NASI GORENG GARNI
Rijst/deegwaren Gerechten
VOOR NASI:, , 150g witte rijst - 150 g doorregen varkenslap(speklap) - 50g prei - 50g ui - knoflook - slaolie - sambal - ketjap - zout - peper - koepoek, , VOOR VARKENSSATE:, , 50g varkensvlees - ketjap - ui - citroensap - zout - peper, , VOOR PINDASAUS:, , 50g ui - een eetlepel pindakaas - knoflook - olie - sambal - ketjap - djahe
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op09-06-2004Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Babi Pangang
1 Kg varkensbuiklappen met zwoerd aan een stuk, 1 theelepel knoflookpoeder, 2 theelepels boemboe babi panggang, 3 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel zout, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel azijn, 1 theelepel suiker, 2 theelepels maizena
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op14-09-2002Indonesisch Hoofdgerecht0-10 min.
Wadjang Snel
Gerecht m.b.v. de Wadjang. Snel klaar. Kan voor 1 tot 8 personen worden klaargemaakt. Variaties op het thema zijn simpel en zelf te bedenken.
Basisrecept met ingredienten voor 1 persoon:, ? kipfilet of 1 varkenslapje, ? prei of ? heel dunne prei, 1 kopje kippen- (kipfilet) of runderbouillon (varkenslapje), 1 kleine ui, ? rode paprika, 1 eierlepel ve-tsin, 1 eierlepel zout, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel sojasaus, 1 eierlepel sambal oelek, aardappelmeel, olie., , Uitbreidingen, wat ideeen (enkel of gecombineerd toe te voegen):, ? ons tauge, ? komkommer, 5 schijfjes winterwortel, stuk of 6 champignons, 1 spaanse peper, 1 kleine stronk broccoli, ? blikje vruchten op sap.,
- Chinees Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-02-1999Chinees Hoofdgerecht10-20 min.
Bruine bonen met rijst
Iedereen zong het en thuis kwam het in de jaren vijftig vooral 's winters vaak op tafel: Bruine Bonen met Rijst. Een oorspronkelijk Surinaams gerecht met zoutvlees, ham en vers varkensvlees waarover Max Woiski jarenlang heeft gezongen. In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw wist vrijwel iedere Nederlander wat BB met R inhield. Het kwam dan ook 's winters in vrijwel elk gezin wel enkele malen op tafel. En wie dat thuis niet kreeg voorgezet troostte zich bij het gelijknamige lied dat Max Woiski vanuit zijn club in de Amsterdamse Leidsestraat in Amsterdam destijds tot een bekende Nederlander maakte. In Suriname maakt men een dergelijk gerecht met zoutvlees dat in het recept van vandaag is vervangen door pekelvlees.
, , , , , , 1 dikke plak (ca. 100 gram) pekelvlees, , 2 dikke plakken (ca. 200 gram) gekookte ham, , 1 varkens(ham)lap (ca.200 gram), , zout, , zwarte peper uit de molen, , geraspte nootmuskaat of fijngemalen foelie, , 3 eetl. (zonnebloem)olie, , 2 middelgrote uien, in smalle ringen gesneden, , 1 middelgrote prei, in smalle ringen gesneden, , 1 kleine rode en 1 kleine groene paprika, bij voorkeur ontveld, vruchtvlees in smalle reepjes gesneden, , 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt, , 2 eetl. tomatenpuree, , 1 theel. Worcestershire sauce, 2 theel. hot peppersauce, , 1 theel. rietsuiker of rietsuikerstroop, , 1 groot blik bruine bonen (uitlekgewicht ca. 650 gram), , 1 eetl. fijngesneden bladselderij, , , , ,
- Surinaams Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op04-11-2003Surinaams Hoofdgerecht0-10 min.
-
Biggetje
van achtereind_v_n_big , 16 recepten, 0 volgers