Saucijzenbroodjes met uienchutney
Dit recept heb ik uit het boek Bakken met Paul Hollywood. Het eerste saucijzenbroodje wat ik ooit heb gegeten kwam van de bakker, maar met dit recept wordt een saucijzenbroodje nog lekkerder. …
Dit recept heb ik uit het boek Bakken met Paul Hollywood. Het eerste saucijzenbroodje wat ik ooit heb gegeten kwam van de bakker, maar met dit recept wordt een saucijzenbroodje nog lekkerder. …
als je veel uien in huis hebt is dit een lekker recept om bij vlees te serveren. …
Deze rode uienchutney heb ik gemaakt als bijgerecht bij een brunch.Heerlijke zoetzure chuney,lekker bij o.a. geitenkaas, plakjes kaas, paté, plakjes kipfilet. Laat je fantasie maar gaan. …
lekker haringhapje wat snel op tafel staat. …
Een extravagant recept, maar het resultaat mag er zeker wezen …
Een heerlijke vegan lasagne met maar 453 kcal per persoon, die ook in de smaak zal vallen van de niet vegetariers …
Bavette is een luxe stukje vlees van de koe met veel structuur en veel smaak. Geserveerd met een hartelijke aardappelpuree en een chutney van ui en cranberry, maken er een feestelijk hoofdgerecht van . …
Geschikt om gasten mee te verrassen.ik maak het regelmatig met een courgetteschotel. Ui en knoflook fruiten, courgettes in blokjes en op het laatst flink wat geitenkaas of feta er overheen. …
Lekkere burger van de BBQ …
Tijd voor een makkelijke feestmaal: broodje hamburger! …
=18pxWorstenbroodje net iets anders ; boordevol groenten, maar die zitten lekker verstopt. Lekker warm of koud met ketchup of uienchutney. …
Bij barbeque,koud vlees,kaas,op stokbrood,als ondersteuning van sauzen en soepen. …
Dit recept is van mijn oma afkomstig en aangezien ze altijd Hongaars kookte,ze leeft inmiddels niet meer,omdat ze daar vandaan komt,ben ik er altijd van uit gegaan dat deze echt heerlijke chutney,dus Hongaars is.Paprika`s hè!!Hoe Hongaars wil je het hebben! Dit is overigens een houdbare chutney en na 4 weken op smaak,weer geduld hebben dus! …
leuk om te maken, lekker bij kaas uit het vuistje, vlees van de grill en gerechten met indiase kruiden. …
Heerlijk bij vlees of gebakken aardappels …
gewoon lekker bij een stukje vlees. Of bij een voorgerecht met pate of kaas …
Verrukkelijk bij vis of vlees …
…
lekker bij gegrild vlees …
.. …
Lekker bij pate's en bij koude rosbief. …