Wraps met gerookte kip en avocado
Lekkere combinatie
Ingrediënten
4 kant-en-klare bloemtortilla?s - 2 vleestomaten - 1 groene peper - 1 ui - , 300 g gerookte kipfilet, , in dikke plakken gesneden (vleeswaren) - , 1 avocado - mespuntje chilipoeder of enkele druppels tabasco - 1 eetl. sojasaus - 1 eetl. citroensap - 125 ml zure room - , 4 eetl. geraspte belegen kaasVoorbereiding
Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes. Snijd de peper zonder zaadjes in smalle reepjes. Pel de ui en snipper deze. Snijd de kipfilet in reepjes. Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes. Besprenkel het met citroensap.
Bereidingswijze
Meng alle ingredi?nten luchtig behalve de geraspte kaas. Verwarm de bloemtortilla?s volgens de aanwijzing op de verpakking. Rol de tortilla?s in de vorm van een hoorntje, schep er de vulling in, zet ze rechtop in een glas om te presenteren en strooi de kaas erover.