1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Tomaten
  5. Pomodori Tomaten

Pomodori tomaten recepten (443)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Pomodori

"zon"gedroogde tomaten

INGREDIENTEN

Trostomaten of pomodoritomaten,grof zeezout,peper uit de molen, olijfolie, verse knoflook, rode ui, verse basilicum

Voorbereiding

Was de tomaten en verdeel de tomaten afhankelijk van hun grootte in 4-6 partjes verwarm de oven voor op 120 graden

Bereidingswijze

Leg de tomaten op een licht ingevette bakplaat met de zaadlijst naar boven, bestrooi royaal met zeezout en peper. gedurende 7-8 uur drogen in de oven op 120 graden. af laten koelen en in een schone weckpot doen, onder een mengsel van olijfolie,basilicum,rode ui en knoflook

  • Italiaans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-01-2001
  • Italiaans
  •  > 120 min.

Pomodori gratinati ( gegratineerde tomaten)

Super lekkere gevulde tomaten. Was onderdeel van mijn ITALIAANSE dinertje voor vrienden. Ze vielen erg in de smaak.

INGREDIENTEN

6 grote rijpe pomodori tomaten -, 3 eetlepels fijngesneden peterselie -, 1 teentje knoflook, fijngehakt -, 3 eetlepels fijngesneden basilicum -, 1 theelepel gedroogde oregano -, 1 eetlepel versgeraspte Parmezaanse kaas -, 1 eetlepel versgeraspte Pecorino -, 1 1/2 eetlepel droog witbrood kruim of paneermeel -, 8 eetlepels olijfolie -, peper, zout

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2010
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Champignonsalade met pomodori secchi(gedroogde tomaten)

INGREDIENTEN

75 g pomodori secchi (ingelegde, gedroogde Italiaanse tomaten), 250 g champignons, 2 sjalotten, 2 eetlepels olijfolie (waarin de pomodori, secchi zijn ingelegd), zout, zwarte peper uit de molen, 1/2 theelepel gedroogde tijm, enkele rozemarijnnaaldjes, 2 eetlepels rode-wijnazijn

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-04-2003
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

spaghetti met pomodori

Dit is een heerlijk simpel gerecht. Door de korte bereidingstijd is het een ideaal recept voor na een drukke werkdag. De spaghetti wordt gegeten met een saus van verse pomodori en opgediend met krokant gebakken spekjes en verse parmazan.

INGREDIENTEN

500 gr. spaghetti, 2 el. olijfolie, 750 gr. pomodori of rijpe vleestomaten, 1 grote ui, in stukjes gesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 el Oregano, 0,5 tl Suiker, Zout en peper, 200 gr. spekblokjes of reepjes, Verse parmazaanse kaas in krullen.,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-12-1998
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pomodori tomatensoep

Ik had een hele voorraad pomodori tomaten die verwerkt moesten worden. Toen heb ik deze soep gemaakt. Hij smaakt heerlijk. En ik heb een lekker voorraadje in de diepvries.

INGREDIENTEN

2 kg. pomodori tomaten., 2 uien, 2 teentjes koflook, 1 wortel, 2 stengels bleekserderij, 2 puntparika's, 2 el olijfolie, 2 tl ras el hanout, 2 gedroogde pepertjes, 4 bouilliontabletten naar keuze, 1 bouqeut garni (Dille & Kamille) ( oregano, thijm, salie, rozemarijn en laurier), 1/2 l water, room of creme fraiche.

  • Fusion Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-2019
  • Fusion Voorgerecht
  •  30-60 min.

Scampi'S In Knoflookolie Met Pomodori Tomaten

Lekkere scampi's voor in de koekepan.

INGREDIENTEN

20 middelgrote scampi's, 100 gram gedroogde pomodori tomaten, 50 gram gehakte groene kruiden, (peterselie-bieslook-gehakte lenteuitjes), 2 dl olijfolie, 3 teentjes knoflook, peper en zout

  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-09-1999
  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
Populaire tomaten recepten

pasta pomodori

INGREDIENTEN

350 gram kipfilet in stukjes, 1 knoflookteentje in plakjes, 2 gesnipperde uien, 1 prei in ringen, 1 groene en 1 rode paprika in reepjes, bakje champignons in plakjes, 2 zakjes pasta pomodori kruiden van Honig, half bakje paturain of roomkaas, pakje gezeefde tomaten, kruiden (thijm, paprikapoeder, peper, kerriepoeder, sambal) gemalen oude kaas, pasta naar keuze (spaghetti, vlindermacaroni, tricolore)

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-12-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pastasalade met pesto

Koude pastasalade die heerlijk smaakt met een lekker stuk brood erbij en een glas rose

INGREDIENTEN

250 gr pasta (fusilli of vlindertjes), olijfolie, 3 zongedroogde tomaatjes, 2 bosuitjes, 1 mozzarellakaasje, 2 pomodori of trostomaten, 1 gele of groene paprika, potje pesto (of zelfgemaakt), potje olijven met piment, pijnboompitten,

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2002
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pomodori tomatensoep

INGREDIENTEN

* 2 eetlepelsolijfolie, * 2 sjalotten, * 1 grote ui, * 1 stengel bleekselderij, * 2 tenen knoflook, * 2 kruidenbouillonblokken, * 2 blikken gepelde pomodoritomaten, * verse basilicum, * 1 eetlepel suiker, * 1 eetlepel fijngesneden verse peterselie, * water, * verse peper en zout uit de molen, * room culinair

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2010
  • Italiaans
  •  10-20 min.

rode pesto (pesto pomodori)

Lekker pesto gemaakt van zongedroogde tomaten

INGREDIENTEN

40 g zongedroogde tomaatjes (op olie), 1 teentje knoflook, 2 eetlepels pijnboompitten, 1/2 dl olijfolie, 2 el verse gehakte basilicum (of diepvries), zout

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-06-2002
  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pizza pomodori

Deze guilty pleasure pizza heeft een bodem van bladerdeeg, een topping van cherrytomaatjes, kaas & zelfgemaakte pesto van halfgedroogde tomaten. Niet light, maar o zo lekker! Deze machtige pizza kun je zowel warm als koud eten, en vormt een prima hoofdgerecht. Je zou de pizza ook als borrelhapje of als onderdeel van een buffet kunnen serveren. Misschien wil je wel geen gewone pizza meer als je deze hebt geproefd! Je eet je vingers er bij op...

INGREDIENTEN

Voor de pesto, 16 halfgedroogde tomaatjes op olie (AH Excellent), 1 klein teentje knoflook, eventueel uit de pot tomaatjes op olie, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, 8-10 eetlepels olijfolie, 4 eetlepels pijnboompittenVoor de pizza, 1 ronde bladerdeegbodem (o.a. verkrijgbaar bij Jumbo), 150 gram cherrytomaatjes, 100 gram mozzarella, verkruimeld, wat verse Parmezaanse kaas en wat olie, 1 eetlepel oregano

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste pomodori tomaten recepten

Pomodori Ripieni

Gevulde tomaten uit de oven, ook zon heerlijk bijgerecht uit de Italiaanse keuken.

INGREDIENTEN

8 rijpe tomaten, 3 eetlepels verse marjoleinblaadjes, 1 teentje knoflook, 3 eetlepels gedroogde fijne broodkruimels, 4 eetlepels olijfolie, ovenschaal,

  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-2004
  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Pomodori Secchi

Zelf maken in de oven: halfgedroogde tomaten! Het resultaat is zachter en sappiger dan zongedroogde tomaten die kant-en-klaar te koop zijn.

INGREDIENTEN

16 romatomaten, 2 eetlepels balsamicoazijn, 3 eetlepels olijfolie, 1 theelepel suiker, Wat zout en versgemalen zwarte peper,

  • Italiaans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op16-01-2006
  • Italiaans
  •  > 120 min.

Tartatin van Pomodori.

Onderste boven gebakken tomatentaartjes.(recept uit Boretti-kookboek)

INGREDIENTEN

12 pruimtomaten., 200 gram kristalsuiker., 2 gesnipperde sjalotjes., 1/2 eetlepel gehakte verse oregano., grof zeezout., 4 plakjes bladedeeg uit de diepvries., 12 plakjes Spinata Romana.(Italiaanse salami), 1/4 krop gewassen sla(alleen het gele hart), 1/4 krop gewassen Frise sla., 1/4 bosje bieslook., 1/4 bosje bladpeterselie., 1 bakje Shiso purper., 50 gram gepelde walnoten., 1 eetlepel citroensap., 3 eetlepels olijfolie.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-06-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Pomodori Gratinati

Een anti-pasto, word vaak gegeten in buffetvorm

INGREDIENTEN

3 Grote tomaten, oud brood, peterselie, uitje, zout/peper, parmezaanse kaas

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Pomodori Secchi

INGREDIENTEN

75 gram Gedroogde tomaten., 3 gekneusde knoflookteentjes, 1 grote theelepel gedroogde basilicum, 2 grote theelepels gedroogde oregano, 1,5 eetlepel wijnazijn., , ,

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-02-2004
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Pomodori gratinati ( tomaten gegratineerd met mozzarella )

Heerlijke gegratineerde tomaten met broodkruim, mozzarella en basilicum. Lekker bijgerecht bij een Italiaanse maaltijd. Recept gevonden in het blad "De smaak van Italie".

INGREDIENTEN

4 trostomaten - 2 teentjes knoflook - 3 sneetjes oud brood - 2 eetlepels olijfolie - zout, peper - 2 theelepels kappertjes - 1 bolletje mozzarella - 2 eetlepels balsamico-azijn - basilicum

  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-10-2004
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mozarella & pomodori tartaartjes

Dit voorgerecht is gekenmerkt door de zeer kleine stukjes groenten (milimeters). Het is een ongecompliceerd gerechtje en staat vrij snel op tafel. De vormpjes kunnen ook bijvoorbeeld koffiekopjes zijn, maar ik gebruik soufflévormpjes.

INGREDIENTEN

1 bol Mozarella, 2 à 3 Pomodori tomaten (romatomaten), 1 el fijngehakte basilicum, 1 el olijfolie, 1/2 el Balsamico azijn, Peper en zout

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2008
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Insalata di pomodori.

Tomaten salade van Italiaanse zoete tomaatjes

INGREDIENTEN

5 pomodori tomaten,2 dl.olijfolie,2 el., citroensap,1 el.fijngehakte verse bascilicum, halve teen knoflook,2 sjalotten,zout en, zwarte peper.

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-02-2004
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Pasta met paddestoelen en pomodori

Heerlijke schotel! En heel Italiaans.

INGREDIENTEN

* 400 g pasta, * 3 bosuitjes, * 1 courgette, * 250 gr kastanjechampignons, * 150 gr oesterzwammen, * 1 pakje kruidenmix voor Pasta Pomodori, * stukje Parmezaanse kaas, * 4 kleine stevige tomaten,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gegrilde pomodori met knoflook

INGREDIENTEN

*8 pomodori, gehalveerd, *12 teentjes knoflook, *4 el olijfolie, extra vierge, *3 laurierblaadjes, *zout en versgemalen zwarte peper, *el verse oregano, ter garnering

  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2004
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Pomodori ripiene al forno Italiaans gevulde tomaten

Deze lekkere gevulde tomaten (vegetarisch) aten we afgelopen weekend bij mijn prei-risotto en gebakken zalm. Ik vond het recept in een leuk Duits boek: "Bei den Brunettis zu Gast" met recepten van Roberta Pianero bij de verhalen van Donna Leon. In dit boek staan verhalen met lekkere recepten. Heerlijk genieten.

INGREDIENTEN

8 middelgrote tomaten, 5 sneetjes wit casino brood, zonder korst, 4 eetlepels goede olijfolie (extra vergine), 1 theelepel zout, 2 teentjes knoflook, gepeld en geperst, 1 losgeklopt ei, plm. 50 gram vers geraspte Parmezaanse kas

  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-04-2019
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Zeevruchtentempura met appel, avocado en pomodori

Voorgerecht voor 4 pers.; recept van het artikel Feestmenu's

INGREDIENTEN

Salade, , 6 pomodori tomaten, - 2 appels (Golden Delicious), - 1 avocado, - 1 citroen, - zout, (versgemalen) peper, saus, , 1 bosje dille, - 1,5 dl magere yoghurt, - 3 eetlepels mayonaise, - zout, (versgemalen) peper, spiesje:, , 1 stukje zalmfilet (150 g), - 1 stukje kabeljauwfilet (150 g), - 6 ongekookte gamba?s, - 1 pakje tempurameel*, - frituurolie, - 6 sateprikkers,

  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-12-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

pomodori & basilicum galette

INGREDIENTEN

8 blaadjes bladerdeeg, 240 gr. zongedroogde tomaten in olie, 2 theel. tomatenpuree, 200 gr. verse basilicum, 8 grote of 12 medium pomodori, vers gemalen zwarte peper, grof zeezout, , VOOR DE DRESSING:, 120 gr. verse basilicum, 150 ml. olijfolie extra vergine

  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-1999
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pizza Salmone e pomodori

Pizza Salmone e pomodori

INGREDIENTEN

500 g bloem, 1 theel zout, 25g verse gist (of 1 zakje gedroogde gist), snufje suiker, 3 eetl melk, 3 eetl olijfolie, 4 eetl tomatenpastasaus, 4 tomaten, in plakjes, 1 blikje John West Rode Zalm (213g), uitgelekt en losgemaakt, 1 bolletje mozzarella, in plakjes, 3 lente-uitjes, gesnipperd

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-11-2014
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Tarte di pomodori met rösti

Deze tarte di pomodori is een heerlijk, traditioneel Italiaans gerecht die we maken met een bodem van rösti. Een goede balsamico maakt écht het verschil in dit gerecht dus zorg ervoor dat je een goede in huis haalt!

INGREDIENTEN

½ verpakking Aviko Rösti Original (à 750 g), 3 eieren, losgeklopt, 25 g bloem, 50 g geraspte Parmezaanse kaas, 2 el olijfolie, 2 rode uien, in ringen, 1 rode paprika, in brede repen, 1 gele paprika, in brede repen, 2 tenen knoflook, in dunne plakjes, 1 kg pruimtomaten, in partjes, 1 el kappertjes, 2 el balsamicoazijn + wat extra, 150 g verse geitenkaas, 50 g rucola

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2019
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Frittata con pomodori secchi

"Omelet met gedroogde tomaten", de in de zon gedroogde tomaten geven aan dit gerecht iets onweerstaanbaar mediteraans en maakt een eenvoudige antipasta die het altijd doet.

INGREDIENTEN

6 zongedroogde tomaten - 4 el olijfolie - 1 kleine ui, fijngehakt - 1 snuifje tijm - versgemalen zwarte peper en zout - 6 eieren - 50 gr geraspte parmezaan.

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2000
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Coniglio con pomodori

"Konijn met tomaten", is een zeer populaire schotel uit Calabria. Konijn wordt overigens veel gegeten in Italie, op alle mogelijke wijzen. De rijke parfums van deze hartige schotel zullen u verrassen.

INGREDIENTEN

750 gr ontbeend konijn, in grote stukken gesneden - 2 teentjes look, in fijne plakjes - 120 gr gerookt spek, ontzwoerd, zeer dun gesneden - 1 kg verse tomaten, gepeld, van zaad ontdaan en grofgehakt (750 gr overhouden) - 3 el verse basilicum, fijngesnipperd (niet hakken dan wordt het zwart) - versgemalen zwarte peper en zout - 4 el olijfolie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Tomatensalade. (insalata di pomodori)

Simpel, zo'n tomatensalade. De smaak hangt af van de kwaliteit van de tomaten!!!

INGREDIENTEN

1 rode ui;, 800 gr lekkere goed rijpe tomaten;, 4 teentjes knoflook, gesnipperd;, 12 blaadjes basilicum;, 2 eetlepels extra vergine olijfolie;, zout naar behoefte.

  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-02-2016
  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.

Crostini Di Pomodori

Heerlijk hapje voor bij de borrel.Succes gegarandeerd!!

INGREDIENTEN

1 blik gepelde tomaten,3 takjes peterselie,1 teentje knoflook,1 el. kappertjes,zout,peper,stokbrood,olijfolie.

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-11-2000
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Minestra Di Pomodori Arrosti

Soep van geroosterde tomaten. Als je echt zongerijpte tomaten kunt vinden dan is deze soep heel erg smakelijk.

INGREDIENTEN

2 kilo rijpe trostomaten, 4 gedroogde tomaten op olie, 1 dl olijfolie, 2 el angustura (aromatic bitter), 1 theelepel rietsuiker, 3 teentjes knoflook, 2 takjes tijm, zout, versgemalen zwarte peper, 1 1/2 dl slagroom, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, 1 handvol verse basilicum in reepjes gescheurd, ,

  • Internationaal
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-08-2004
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Pomodori In Bellavista

Eieren in tomaten

INGREDIENTEN

6 flinke stevige tomaten, 6 eieren, 1 eetl.gehakte peterselie, 100 gr.gekookte ham, 30 gr. boter, peper en zout

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-05-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Crostini Di Pomodori

Pittig borrelhapje

INGREDIENTEN

1 blik gepelde tomaten, 3 takjes peterselie, 4 teentjes knoflook, 1 el kappertjes, zout, peper, 8 sneetjes stokbrood, olijfolie

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-08-2000
  • Italiaans
  •  10-20 min.

gegrilde pomodori met knoflook

INGREDIENTEN

8 roma tomaten gehalveerd, 12 teentjes knoflook, 4 el olijfolie, 3 laurierblaadjes, zout en versgemalen zwarte peper, 3 el verse oregano ter garnering.

  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-02-2005
  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Sugo di pomodori

Tomatensaus

INGREDIENTEN

1 blikje gepelde tomaten, 1 knoflookteentje, 2 sjalottn, 4 eetlepels groene olijfolie, 6 basilicumblaadjes, 2 eetlepels parmezaanse kaas, vers gemalen peper, zout

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-09-2001
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Penne alla pomodori

INGREDIENTEN

500 g. penne,li>4 blikken gepelde tomaten verse blaadjes basilicum zoutpeper knoflook naar smaak 0,2 l. rode wijn (of meer voor de liefhebber) 0,1 l. olijfolie 2 middelgrote uien 1 zakje parmezaanse kaas 250 gr. geraspte oude kaas 5 plakken kaas naar smaak

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2002
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Insalata di pomodori

Gemarineerde tomaten.

INGREDIENTEN

6trostomaten2el balsamico-azijn1t knoflook2tl italiaanse kruiden4el olijfolie1/2zakje verse basilicum a15g.

  • Italiaans Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-08-2003
  • Italiaans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Penne Alla Pomodori

INGREDIENTEN

500 g. penne 4 blikken gepelde tomaten verse blaadjes basilicum zout,peper, knoflook naar smaak 0,2 l. rode wijn (of meer voor de liefhebber) 0,1 l. olijfolie 2 middelgrote uien 1 zakje parmezaanse kaas 250 gr. geraspte oude kaas 5 plakken kaas naar smaak

  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-01-2002
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

INSALATA DI POMODORI

Gemarineerde tomaten

INGREDIENTEN

6 tros- of romatotomaten, 2 el balsamico-azijn, 1 teentje knoflook, 2 tl Italiaanse, kruiden (vers of diepvries), 4 el olijfolie extra vierge, 1/2 zakje verse basilicum (15 g)

  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-07-2003
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Mozzarella E Pomodori

Mozzarela met tomaten

INGREDIENTEN

4 rijpe vleestomaten, 250 hgr mozzarella, zout, 1 tl gedroogde oregano, verse basilicum, zwarte peper, 1 tl kappertjes, 8 zwarte olijven, 4 el olijfolie

  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-11-1999
  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.

Pomodori del Sole

Gevulde tomaten uit de oven

INGREDIENTEN

, , , Ingrediten:, 1 grote tomaat p.p., 1 teentje knoflook, 100 gr verse spinazie, 1 klein ei, zout en zwarte peper, olijfolie extra vergine, verse basilicumblaadjes, , ,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2014
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste pomodori tomaten recepten
Populaire tomaten recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top