1. Home
  2. Recepten
  3. Pomodoritomaten

Pomodoritomaten recepten (111)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Cannelloni a la Kootje

Het heerlijke aan dit recept is dat ik er een feelgood gevoel van krijg. Het is lekker en gezond want er gaat een berg spinazie in. Het is ook een pre-vakantie recept want we gaan dit jaar naar Toscane. Heb je kids dan is het zeker ook smullen geblazen bij die kleine koter of koters. En jij blij want jij hebt weer veel vitamientjes bij ze binnen gekregen. En ook dat kan natuurlijk een kookgeluksmoment voor je zijn. Je staat toch immers niet voor niks je best te doen in de keuken? Enjoy! Wil je zien hoe ik dit recept maak? Kijk dan eens op www.kootjekookt.nl!

INGREDIENTEN

- 300gr half om half gehakt - 450gr verse spinazie - 150gr geraspte kaas - Cannelloni pasta 5 per persoon - 70 gr tomatenpuree - 1 blik pomodori tomaten - 1 ui - 1 teen verse knoflook - 200ml melk - 2 theelepels bloem - ½ groentenbouillionblokje - Olijfolie - Italiaanse kruiden 2 theelepels - Peper en zout - Nootmuskaat 1 theelepel - 20 gr boter - 2 theelepels bloem

Bereidingswijze

Doe een scheutje olijfolie in een hapjespan, en voeg hier de ui gesneden aan toe. Voeg hier ook de teen knoflook aan toe. Zodra de ui glazig wordt in kan je het gehakt toevoegen en op smaak brengen met de italiaansekruiden en peper en zout. Bak het gehakt bruin. Ondertussen kan je de spinazie al voorbereiden. Doe de spinazie in een vergiet. Kook water in je waterkoker en giet deze dan vervolgens over je spinazie doe dit 2 keer. Als je gehakt bruin is kan je de tomatenpuree toevoegen aan je gehaktmengsel. Laat dit ongeveer 5 minuten aanfruiten. Hierna doe je ook je blik pomodoritomaten erbij en 100ml water. Laat dit lekker pruttelen. Nu heb je voldoende tijd om rustig aan je roux voor de spinazie te beginnen. Smelt de 20 gram boter in een pannetje als het gesmolten is doe je de bloem erbij en roer goed door. Laat dit nu zachtjes bakken maar blijf tussendoor roeren. Ongeveer 5 minuten moet het bakken om de bloem gaar te laten worden. Hierna doe je rustig beetje bij beetje de melk erbij. Blijf toevoegen tot je een lekker papje hebt. Voeg hierna een ½ bouillionblokje toe en je nootmuskaat ongeveer 1 theelepel. Je roux is klaar. Zet het vuur uit en voeg de helft van de spinazie toe. De andere helft kan dan door je saus. In het geval van kleine kinderen kan je alle spinazie in je pan doen en deze mixen met een staafmixer. Ik giet dan de helft van mijn spinaziemengsel door het gehakt en bewaar de andere helft om later over de pasta te gieten. Zo krijgen ze echte spierballen en geen gepiep aan tafel!! Ik zeg win/win  . Nu zijn je beide elementen klaar. Pak je ovenschaal en je cannellonipasta. Zet je pasta rechtop in je pan en vul de pasta met een kleine lepel met je gehaktmengsel. Gebruik ongeveer 5 cannelloni's per persoon. Als je klaar bent en je hebt nog wat saus over? Giet dit gewoon over je pasta heen in de ovenschaal zo gaat er niks verloren. Hierna giet ik mijn overgebleven spinaziemengsel over de pasta en verdeel het. Als laatste nog de geraspte kaas erover heen. Nu 30 minuten in de oven op 200graden.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-07-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ragu - de echte bolognesesaus

De originele bolognesesaus (je wilt echt nooit meer uit een potje...)

INGREDIENTEN

Een pond pomodoritomaten of trostomaten, een winterpeen, vier stengels bleekselderij, twee bakjes magere spekreepjes, twee uien, een pond half-om-half gehakt, oregano, tijm, rozemarijn, 250 ml. water, 250 ml. rode wijn, een bouillonblokje, peper, zout, olijfolie

  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-10-2004
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Pasta Pesto

Snel & lekker pastarecept

INGREDIENTEN

1 zak penne, olijfolie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 potje rode pesto van Bertolli, 5 pomodori-tomaten, 400 gr. rundergehakt, 1 bouillonblokje voor het koken van pasta.(knorr)

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-03-2005
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Crostini 'Lombardia'

Borrelhapje

INGREDIENTEN

4 pomodori-tomaten, 1 eetl.basilicum, knoflook, 12 crostini, olijfolie, parmez.kaas

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-01-2001
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Italiaans gehaktbrood

Pasta met tomaten/bleekselderijsaus met gehaktbrood in plakken

INGREDIENTEN

500 gr.rundergehakt,1 ei,100 gr.seranoham,1 zakje Knorr mix voor macaroni,1 bol mozzarella,1 bosje bosuitjes,3 pomodori-tomaten,3 stengels bleekselderij,2 eetl.olijfolie,200 gr.tagliatella,1 kl.potje tomaat-tapenade,1 dl.witte wijn,peper en zout uit de molen.,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bruschetta Met Tomaat En Coppa Di Parma

INGREDIENTEN

4 pomodori-tomaten, 3 teentjes geperste knoflook, 3 el fijngehakte basilicum, 1 el olijfolie, grof zeezout, grofgemalen peper, 1 ciabatabrood, 300 gram Coppa di Parma

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-11-1998
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Salsa Fresca - Pittige tomatensalsa

INGREDIENTEN

, 400 gr trostomaten, van vel ontdaan en gehakt in dobbelsteentjes, 200 gr pomodoritomaten, van vel ontdaan en in dobbelsteentjes gesneden, 1 grote rode ui, fijngehakt, 1 bosje koriander, 2 Habanero pepers, 2 groene Jalape?o pepers, 2 rode Jalape?o pepers, 2 Thai pepers, sap van 2 limoenen, zout, Omdat er mogelijk in Nederland geen Habanero- of Jalapeno- en Thaipepers kunnen worden gekocht - behalve eventueel uit een potje - kan je uiteraard Spaanse pepers of Lombok Rawitt (pas op heet) gebruiken.

  • Amerikaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-11-2003
  • Amerikaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

salade caprese

INGREDIENTEN

1 pond pomodoritomaten, 1 a 2 bolletjes mozzarella, verse basilicum, olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-12-2002
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Tomatensalade met mozzarella en basilicum

INGREDIENTEN

10 blaadjes basilicum, 3 el (olijf)olie, 2 (pomodori)tomaten, 1 mozzarella kaasje, peper.

  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-06-2005
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  0-10 min.

Toscaanse tomatensoep met pesto

Lekker met crostini. Bestrijk plakjes stokbrood of ciabatta met olijfolie, gemengd met geperste knoflook, en rooster ze onder een hete ovengrill

INGREDIENTEN

4 eetlepel olijfolie, 2 eetlepel tomatenpuree, 2 sjalotjes of 1 ui gesnipperd, 3 worteltjes of een stukje winter wortel in stukjes, 1 teentje knoflook gehakt, 1 eetlepel verse rozemarijn of 1 theel. gedroogd, 750 gram pomodoritomaten in stukken, 1 liter vleesbouillon (van tablet), zout en versgemalen peper, 2 eetlepel balsamicoazijn, 100 gram rauwe ham in reepjes, 2 eetlepel pesto,

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-12-2012
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Gedroogde Tomaten, Maak ze Zelf.

In een afsluitbare pot kun je 3 tot 4 maanden in de koelkast bewaren.

INGREDIENTEN

Tros of pomodoritomaten , zwarte peper de molen , (zee)zout uit de molen , Olijfolie extra vergine

  • Mediterraan
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-04-2001
  • Mediterraan
  •  60-120 min.
Nieuwste pomodoritomaten recepten

Tomatencrumble

Het allerlekkerst wordt deze zomerse ovenschotel met zoete Italiaanse pomodoritomaten of trostomaten.

INGREDIENTEN

*800 gr pomodoritomaten, in plakjes*zout*versgemalen peper*1 1/2 el olijfolie*2 sjalotjes, fijngesneden*1 teentje knoflook, geperst*2 el fijngesneden basilicum*2 el fijngesneden tijm*2 el fijngesneden peterselie*100 gr verkruimeld bruin brood*150 gr geraspte Fougerondkaas*1 teentje knoflook, gehalveerd*

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-09-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

lauwwarme tomatendressing

Frisse tomatendressing met een vleugje knoflook

INGREDIENTEN

1 dl olijfolie,2 dl tomatensap,75 gr gesnipperde sjalotjes,6 st pomodori-tomaten,1 eetlepel tomatenpuree,3 teentjes knoflook,0,2 dl balsamico-siroop,peper,zout,25 gr gebruneerde pijnboompitten,35 gr kappertjes, 10 gr gehakte peterselie

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2006
  • Frans
  •  10-20 min.

Krokante tomatentaartjes met geitenkaas en basilicum

Voor- of lunchgerecht uit de TIP

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, *4 (pomodori)tomaten, *200-250 gr verse geitenkaas, *zout en peper, *4 el verse basilicumblaadjes, 2-4 el olijfolie

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-09-2001
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Krokante tomatentaartjes

~Lekker deze taartjes gemaakt van krokant bladerdeeg met dikke plakken tomaat, geitenkaas en geurige olijfolie en basilicum.Geef als voorafje maar kan zeker als lunchgerecht~

INGREDIENTEN

*4 plakjes diepvriesbladerdeeg,ontdooid.*4 pomodoritomaten, in dikke plakken.*200-250 gr verse geitenkaas, in plakken.*zout en peper.*4 el verse basilicumblaadjes.*2-4 el olijfolie.

  • Frans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-08-2001
  • Frans
  •  30-60 min.

Zelf tomatensaus maken

Met een goede basistomatensaus zijn de mogelijkheden voor een heerlijk gerecht. De ideale lasagne en de beste bolognesesaus maak je met deze echte Italiaanse tomatensaus,

INGREDIENTEN

· 2 kg rijpe (pomodori)tomaten, · 4 el olijfolie, · 4 uien, fijngesnipperd, · 100 g bleekselderijstengels, fijngesnipperd, · 5 teentjes knoflook, schoongemaakt, · 1 blikje tomatenpuree (70 g), · 2 el gedroogde oregano

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-09-2013
  •  
  •  30-60 min.

Macaronitaart

INGREDIENTEN

1 groene paprika, 3 eieren, 500 gr gekookte macaroni, 200 gr hamblokjes, 200 gr kaasblokjes, zout, peper, 3 pomodori-tomaten, 1 courgette, olijfolie.

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-11-2005
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Marokkaanse lamsstoofpot

INGREDIENTEN

1 tl. komijnzaad, 1 el. korianderzaad, 2 tl. venkelzaad, 3 gedroogde pepertjes, klein bosje verse rozemarijn, alleen blaadjes kleingesneden, 2 duimgrote stukjes verse gember, geschild, zeezout en vers gemalen zwarte peper, olijfolie, 4 niet te grote lamsnekfilets, 4 zoete aardappelen geschild, in blokjes va 2 cm., 2 rode uien, gepeld en grof gesnipperd, 4 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes, 12 rijpe pomodoritomaten elk in 8 stukken, 1 kaneelstokje, 2 laurierblaadjes, handje gedroogde abrikozen, 300 ml. kokend heet water, 350 gr. couscous, wat wijnazijn, grote bos verse koriander, 4 el. yoghurt.

  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-02-2009
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een zeer aparte knoflookkabeljauw met tomaat uit de oven

Foto zegt al genoeg denk ik. Dit recept heb ik al een paar keer gemaakt. Krijg veel lof van mijn echtgenoot over dit recept.

INGREDIENTEN

6 pomodoritomaten, gehalveerd peper 4 moten kabeljauw 5 teentjes knoflook, fijngesneden 1 el wildentijmblaadjes spinazieblaadjes partjes limoen.

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-07-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Krokante tomatentaartjes met geitenkaas en basilicum.

Heerlijk deze hartige gebakjes gemaakt van krokant bladerdeeg met dikke plakken tomaat, geitenkaas en geurige olijfolie en basilicum. Geef ze als voorafje of als zonnig lunchgerecht.

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, ontdooid), 4 (pomodori)tomaten, in dikke plakken, 200-250 g verse geitenkaas, in plakken, zout,peper, 4 el. verse basilicumblaadjes, 2-4 el olijfolie.

  • Mediterraan Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-03-2010
  • Mediterraan Voorgerecht
  •  20-30 min.

gegrilde groenten

Een gezond en lekker bijgerecht

INGREDIENTEN

Een keuze uit courgettes, aubergines, paprika, pomodori-tomaten, groene asperges, venkel, bosui, rode ui;, olijfolie extra vierge;, verse kruidenmix (Provencaals of Italiaans);, teentje knoflook;

  • Mediterraan Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-03-2001
  • Mediterraan Bijgerecht
  •  10-20 min.

Italiaans taartje met roerbakstukjes, mozzarella en tomaat

INGREDIENTEN

1 bakje AH Tivall Roerbakstukjes (van ? 175 gr) *, 1 teentje knoflook *, 2 (pomodori)tomaten *, 2 lente-uitjes *, 1 bolletje mozzarella van ? 125 gr *, 4 el olijfolie *, 4 plakjes bladerdeeg *, 1 ei (M) *, 1 theel gedroogde Italiaanse kruiden *, zout * peper

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2005
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Insalata Caprese

Een salade op Siciliaanse wijze

INGREDIENTEN

4 grote pomodori-tomaten, 2 bolletjes mozzarella, 2 el. kappertjes, 6 el. olijfolie, 3 el. balsamico-azijn, 4 blaadjes basilicum, zout, peper

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-05-2001
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Arabische visstoof, 100% Smullen

Dit is me toch lekker!!! Al die heerlijke smaken in één pan waar de vis even heeft in rondgedobberd! Eenmaal geproefd (en geroken) ga je dit gegarandeerd vaker maken. Beloofd!

INGREDIENTEN

4 el olijfolie, 3 teentjes knoflook, grof gesnipperd, 1 courgette, in blokjes, 1 volle el ras el hanout, 2,5 dl visbouillon, 1 blik tomatenblokjes op sap, 4 rijpe Pomodoritomaten, in blokjes, 6 bosuitjes, in ringetjes, 1 blik kikkererwten, uitgelekt en afgespoeld, 400 gr kabeljauwfilet, in stukjes, 1/2 bosje peterselie, fijngesneden, 1 el harissa, sap van 1 citroen

  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-06-2014
  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Aspergepizza

INGREDIENTEN

250 g groene asperges, 1 rol croissantdeeg, 3 el pesto, 2-3 rijpe pomodoritomaten, in de lengte in plakjes, 1 bol mozzarella, in reepjes, 1-2 el olijfolie extra vierge,

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-01-2002
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Geroosterde tonijn met peterselie en citroen

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, , 15 g verse peterselie, , 1 dl olijfolie, , 3 eetlepels citroensap, , 4 tonijnsteaks (a 100 g), , zout, , cayennepeper, , 1 ui, , 6 pomodoritomaten,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tomatensalade

Lekker bijgerecht met brood (Ciabatta olijf) voor bij Pasta

INGREDIENTEN

Pond pomodoritomaten (of Roma tomaten), 1 rode ui. 1 bol mozzarella. Dressing: 3 delen olijfolie, 1 deel balsamicoazijn, oregano en zout naar smaak.,

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-12-2001
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Tomaten-mosselsoep

Lekker soepje !

INGREDIENTEN

10 pomodori-tomaten..2 tenen knoflook..1 tl suiker..4 takjes basilicum..2 takjes verse rozemarijn..zout en peper..4 el olie..200 ml droge witte wijn..1 kg mosselen..

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-10-2005
  •  
  •  30-60 min.

Lamsstoof met witte bonen

INGREDIENTEN

* 350 gr lamslappen, * 1 dl olijfolie, * 1 blik pomodoritomaten (400gr), * 1 pot witte bonen (370gr), * 2 eetl fijngesneden rozemarijn naaldjes, * naar smaak zout en peper,

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-06-2011
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Salade Met Geroosterde Mul En Tomatendressing

INGREDIENTEN

Mullen 8, pomodori-tomaten 250 gr, olijfolie 0,5 dl, sherry-azijn 13 ml, gesneden bieslook 0,5 eetlepel, geperste knoflook 0,5 theelepel, zout en peper uit de molen, salade van verse sla (maakt niet uit wat voor sla) 200 gr

  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-1999
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Tortelloni, gevulde pasta.

Een heerlijk pasta gerecht om te serveren voor je vrienden en familie!  Maak eens zelf pasta het is echt zo veel lekkerder! Wil je zien hoe? Kijk dan op https://youtu.be/BCNZ0RdvtYU hoe ik dit gerecht gemaakt heb.

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 4 personen , € 200 gram tarwebloem, € 2 eieren, € Olijfolie, € 2 sjalotten, € 1 eetlepel paneermeel, € Basilicum, € Parmezaanse kaas, € 250 gram gehakt, € 2 tenen knoflook, € 3 eetlepels melk, € 200 gram wortel, € 6 pomodoritomaten, € 2 stengels bleekselderij, € 100 gram erwtjes, € 1 theelepel Italiaanse kruiden, € Peper en zout,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-02-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Tortelloni, gevulde pasta

Een lekkere gevulde pasta om indruk te maken op vrienden en familie.  Wil je zien hoe ik het maak? Kijk dan eens op  https://youtu.be/BCNZ0RdvtYU voor mijn filmpje.   

INGREDIENTEN

€ 200 gram tarwebloem, € 2 eieren, € Olijfolie, € 2 sjalotten, € 1 eetlepel paneermeel, € Basilicum, € Parmezaanse kaas, € 250 gram gehakt, € 2 tenen knoflook, € 3 eetlepels melk, € 200 gram wortel, € 6 pomodoritomaten, € 2 stengels bleekselderij, € 100 gram erwtjes, € 1 theelepel Italiaanse kruiden, € Peper en zout,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-02-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Napolitaanse garnalensalade

Amuse

INGREDIENTEN

2 pomodori-tomaten - 24 gepelde gekookte gamba?s - 100 gr. gekookte schelpjes-macaroni - 6 el. mayonaise - 2 el. fijngehakte basilicum - 2 el. citroensap - zout - peper - lollo bianco - roquettesla - roodloofsla - toefjes basilicum

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-05-2000
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Bruschetta met tomaat en coppa di parma

Borrelhapje

INGREDIENTEN

4 pomodori-tomaten - 3 teentjes knoflook - 3 el. fijngehakte basilicum - 2 el. olijfolie - grof zeezout - grofgemalen peper - 10 sneetjes ciabattabrood - 150 gr. Coppa di Parma

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-05-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Macaroni Ham Kaas

Een gemakkelijk en snel gerecht voor als je weinig tijd hebt. het is heel smakelijk en vult goed

INGREDIENTEN

1pak macaroni, dikke plak achterham, veel belegen kaas, gefruite uitjes, 1 groot blikje tomatenpuree 1 zakje macaronimix, evt, plakjes pomodoritomaten

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-08-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Mozzarella Met Tomaat Basilicum

Lekker en eenvoudig te bereiden voorgerechtje

INGREDIENTEN

* 2 bolletjes mozzarella, * 4 pomodori-tomaten, * 2 eetlepels azijn, * 4 eetlepels olijfolie, * (zee)zout, versgemalen peper, * basilicum (vers of diepvries)

  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-09-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.

Pomodorisoep

Lekker soepje, met spaghetti erbij is het een maaltijdsoep

INGREDIENTEN

0.5 dl olijfolie, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 1 Spaanse peper, 1 kg rijpe pomodori-tomaten, 0.5 dl gembersap, 1,5 liter bouillon, 1 blikje V8 groentejus, Zout en peper,

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2011
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Scampi?s met tomaat en basilicum

Vreselijk lekker

INGREDIENTEN

1 kg scampi?s, 6 pomodori-tomaten gesneden, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 4 eetlepels olijfolie, half bosje basilicum in grove reepjes, peper en zout,

  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-06-2004
  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Scampi?s met tomaat en basilicum

INGREDIENTEN

, 1 kg scampi?s, 6 pomodori-tomaten gesneden, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 4 eetlepels olijfolie, half bosje basilicum in grove reepjes, peper en zout,

  • Spaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-06-2004
  • Spaans
  •  0-10 min.

Knoflookkabeljauw met tomaat

Eenvoudig te bereiden doch lekker visgerecht uit de oven.

INGREDIENTEN

6 pomodori-tomaten, 4 moten kabeljauw, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 eetlepel wilde tijmblaadjes, wat spinazieblaadjes, wat partjes limoen, wat versgemalen peper

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-04-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse omelet

Een lekker makkelijk recept, wat je op een gaspitje bij de tent kunt klaarmaken.

INGREDIENTEN

2 uien, 3 (pomodori)tomaten, 1 blik artisjokharten, 1 bolletje mozzarella-kaas (125 g), 12 groene olijven zonder pit, 8 eieren, 3 el groene pesto, 4 el boter of olijfolie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-06-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste pomodoritomaten recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top