1. Home
  2. Recepten
  3. Tod Man Pla

Tod man pla recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Tod Man Pla

INGREDIENTEN

Voor de viskoekjes, 500g stevige witvisfilet (bv pangasius of kabeljauw), 1.5 eetlepel rode curry pasta, 2 el koriander, 3 lente-uitjes, fijn gehakt, 2 teentjes knoflook, gehakt, 6 verse kaffir blaadjes, heel dun gesneden, 1 el vissaus fish sauce, 125ml cocosmelk (crème), 1 ei , 125g kousenband of haricots vert, arachideolie, , Voor de komkommer relish, 1/2 kop witte rijstazijn, 1/2 kop basterdsuiker, 1 komkommer, in beetklare stukjes, 3 sjalotjes in kleine stukjes, 2 el verse koriander, ½ el nam pla (vissaus), 1-2 verse Thaise chilipepers, gesneden, 1 eetlepel geroosterde pinda`s die in een vijzel zijn fijngestampt.,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-02-2010
  • Thais Voorgerecht
  •  20-30 min.

Tod man pla

Koekjes van Gebakken Garnalen met Hete Saus

INGREDIENTEN

, < 675 g verse garnalen, , < 125 g kousenband, , < 2 tl rode sambal, , < 2 tl lichte soyasaus, , < 50 ml (? kopje) dikke kokosmelk, , < 1 ei, , < 25 g (2 el) meel, , < zout naar smaak, , < versgemalen zwarte peper, , < 75 ml (kopje) plantaardige olie, , < schijfjes tomaat, , < schijfjes komkommer, , HETE SAUS: 2 verse rode pepers, , < 1 teentje knoflook, , < 15 mm verse gember aan een stuk, , < 25 mm komkommer aan een stuk, , < 1 tl gehakte korianderwortel, , < 25 g (2 el) gestampte geroosterde pinda's, , < 25 g (2 el) suiker, , < 25 ml (2 el) vers limesap, , < 25 ml (2 el) lichte soyasaus, , < 50 ml (? kopje) kippenbouillon

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2004
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.

Tod Man Pla (Thaise viskoekjes)

INGREDIENTEN

450 gr kabeljauwfilet, 2 eetlepels vissaus, 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet), 2 teentjes knoflook, geperst, 10 limoenblaadjes, zeer fijngehakt, ]2 eetlepels verse koriander, fijngehakt, 1 groot ei, 25 gr bloem, 100 gr dunne sperziebonen, kousenband of haricots verts, arachideolie, om in te bakken

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-06-2003
  • Thais Bijgerecht
  •  10-20 min.

Tod man pla - Thaise viskoekjes

INGREDIENTEN

250 gr verse vis, knoflook, 1 eetlepel rode currypasta, gember, bosuitjes, koriander, chilisaus, 1 ei, bloem en zout.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-08-2002
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.

Tod Man Pla (koekjes van gebakken garnalen met hete saus)

INGREDIENTEN

675 gr verse garnalen, 125 gr kousenband, 2 theelepels rode sambal, 2 theelepels lichte soya-saus, 50 ml (1/4 kopje) dikke kokos-melk, 1 ei, 25 gr (2 eetlepels) meel, zout naar smaak, vers gemalen zwarte peper, 75 ml (1/3 kopje) plantaardige olie, schijfjes tomaat, schijfjes komkommer, , Hete saus:, , 2 verse rode pepers, 1 teentje knoflook, 15 mm verse gember aan een stuk, 25 mm komkommer aan een stuk, 1 theelepel gehakte koriander-wortel, 25 gr (2 eetlepels) gestampte geroosterde pinda's, 25 gr (2 eetlepels) suiker, 25 ml (2 eetlepels) vers lime-sap, 25 ml (2 eetlepels) lichte soya-saus, 50 ml (1/4 kopje) kippebouillon,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Thais Bijgerecht
  •  60-120 min.

Thaise viskoekjes

Tod Man Pla; Een gerecht uit Thailand

INGREDIENTEN

450 gr. witte vis, zonder graten3 eetl. rijstebloem1 eetl., vissaus1 losgeklopt ei15 gr. verse korianderblaadjes3 theel., rode-currypasta1 a 2 theel. fijngehakte rode peper (naar keuze), 100 gr. sperziebonen, in zeer dunne plakjes2 lente-uitjes, fijngehakt, 1 1/4 dl. olie, om in te bakkenzoete chilisaus, om erbij te, serveren

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-05-2002
  • Thais Bijgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top