1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Tempeh

Tempeh recepten (194)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Tempeh

Bewaren in een goed sluitende stopfles

INGREDIENTEN

* Verse tempeh in kleine blokjes of kruimels

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220?C. Tempeh in kleine blokjes of kruimels. Uitspreiden op een bakplaat. Zet dit in de oven om te drogen. Na 10 minuten omscheppen om aan alle kanten te bruinen. Na 20 minuten klaar. De oven uit schakelen en de tempeh hierin laten nadrogen. Af laten koelen en in een glazen pot of dikke plastic zak bewaren.

  • Indonesisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-07-2002
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Tempeh

Temphe is gemaakt van sojabonen en dus een vleesvervanger.

INGREDIENTEN

1 blok temphe, 8a10 petehbonen, 3 teentjes knoflook, 2 grote uien, 3 laurierblaadjes, 3 groene pepers, 1 rode peper, azijn, suiker, zoete ketjap, olie.

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-1999
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gebakken tempeh

Tempeh goreng

INGREDIENTEN

1 blok tempeh, 3 tenen knoflook, 1 ui, (evt.1 tl. poeder van deze twee), 1 tl. ketoembar(koriander), evt. 1 mespunt geelwortel, (=curcuma, kuning)wat zout, suiker naar smaak, zonnebloemolie, of olijfolie

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-05-1999
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Hachee van tempeh

Hoofdgerecht voor 4 personen, 210 Kcal / 882 KJ p.p.

INGREDIENTEN

500 gr uien, 2 eetl sojaolie, 200 gr tempeh, 1/2 dl kruidenazijn, 2 laurierblaadjes, 2 kruidnagelen, 2 eetl sojasaus, ,

  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-01-2002
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gebakken tempeh

Gebakken tempeh is een OVERHEERLIJK Indonesisch gerecht en erg lekker in combinatie met gado gado ( zie mijn andere recept ). En als er eens een restje over is vinden mijn kinderen en ik het de volgende dag op een boterham ook erg lekker !! Je kunt er nooit genoeg van maken !!

INGREDIENTEN

3 blokken tempeh ( Toko ), 3 groene en 3 rode pepers, wat bruine basterdsuiker, Scheutje ketjap manis, 4 teentjes knoflook fijngesneden, 4 uien, Een beetje koenjit ( kurkuma ), slaolie

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-02-2013
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Indonesische tempeh

Een bijgerecht in een zoet-pittig sausje, pas de hoeveelheid van de ingrediënten aan naar eigen smaak.

INGREDIENTEN

- 200 gram tempeh, in reepjes, - 1 ui, fijngehakt, - 1 teentje knoflook, fijngehakt, - citroengras/gember, - ketjap, - sambal badjak, - laos, - ketoembar, - basterdsuiker, - eventueel: tamarinde

  • Indonesisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-01-2012
  • Indonesisch
  •  0-10 min.
Populaire groente recepten

TEMPEH BEIGNETS-1

Frituur van gekruide tempeh plakjes

INGREDIENTEN

, ? blok tempeh, 100 g rijstemeel of evt., tarwebloem, 1 ei, wat zout, 3 knoflooktenen, 1 tl ketumbar, 1 tl laos, water,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-06-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  0-10 min.

TEMPEH BEIGNETS

Gefrituurde tempehplakjes

INGREDIENTEN

1/2 blok tempeh, 100 g rijstemeel of evt. tarwebloem, 1 ei, wat zout, 3 knoflooktenen, 1 tl ketumbar, 1 tl laos, water

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

TEMPEH KEMOEL

Oost-Javaanse tempeh beignets

INGREDIENTEN

1/2 tempeh, 50 g rijstemeel, 0,1 blok santen, 1 dl water, olie, 4 gesnipperde knoflooktenen, ca. 1/2 tl ketumbar, ca. 1/2 tl kunjit, zout, ,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-06-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

TEMPEH BEIGNETS

Tempeh van Banjoemas / Mendoan Tempeh

INGREDIENTEN

1/2 plak tempeh, 2 kleine preitjes, 100 g rijstemeel, olie, 5 gesnipperde knoflooktenen, 2 tl ketumbar, 1 tl kentjur, zout

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

TEMPEH BEIGNETS-2

Tempeh van Banjoemas / Mendoan Tempeh

INGREDIENTEN

? plak tempeh, 2 kleine preitjes, 100 g rijstemeel, olie, 5 gesnipperde knoflooktenen, 2 tl ketumbar, 1 tl kentjur, zout,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-06-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste tempeh recepten

tempeh curry

Door de meegebakken specerijen heel kruidig van smaak!

INGREDIENTEN

- 1 pakje tempeh, - 1 ui, - 2 teentjes knoflook, - 2 tomaten, - eetlepel garam masala, - eetlepel kerriepoeder, - eetlepel koriander poeder, - eetlepel fenegriekzaad, - theelepel kardamon poeder,

  • Biologisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2004
  • Biologisch
  •  10-20 min.

Pittig-Zoete Tempeh

INGREDIENTEN

1 teentje knoflook, uitgeperst, 1 ui, 2 schijfjes laos, 2 theel keukentamarinde, 1 eetl chilisaus, 1 theel suiker, half blok tempeh, zonnebloemolie,

  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-05-2000
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Spicy Tempeh

Ik was aan het twijfelen.. Zal ik kip maken of Tempeh. Normaal bak ik Tempeh of Tahoe gewoon in olie. Toen dacht ik, laat ik de Tempeh marineren zoals saté.

INGREDIENTEN

1 Blok Tempeh, 3 Rode Pepers, 3 Groene Pepers, Ketjap Marinade (8el), Ketjap Manis (2el), Zonnebloemolie (3el),

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-12-2015
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  0-10 min.

Bapao tempeh

De welbekende stoombroodjes in mijn vegetarische variant.Zorg dat de vulling volledig afkoelt voor het vullen,stoom niet te lang en zorg voor een stevig deeg,dan lukken ze altijd.Het recept is voor 12 stuks.

INGREDIENTEN

* VOOR DE VULLING, * 500 g tempeh in hele kleine blokjes, * 1 kleine ragfijn gesneden ui, * 4 preien,alleen het wit,zeer fijngesneden, * 2 uitgeperste teentjes knoflook, * 1 zeer fijngesneden rood pepertje, * 3 eetl ketjap manis, * 2 eetl droge sherry, * 2 eetl maizena, * 2 kleine maggiblokjes, * 4 eetl zonnebloemolie, * 1 dl warm water, * veel versgemalen zwarte peper, * zout., * VOOR HET DEEG, * 600 g bloem, * 2 zakjes gedroogde gist=14 gram, * 2 eetl suiker, * 1 dl warme melk, * 1.5 dl warm water, * mespunt zout.

  • Vegetarisch
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-09-2009
  • Vegetarisch
  •  > 120 min.

Tempeh Chimichurri

Chimichurri is een kruidige Argentijnse saus/marinade, heerlijk bij deze reepjes tempeh! Dit is een variant op het recept dat ik op Post Punk Kitchen vond (wat overigens een geweldige vegan website is)

INGREDIENTEN

- 200 gram tempeh, - 1 kopje verse peterselie, - paar sprieten verse bieslook, - 1 eetlepel oregano, gedroogd, - 2 teentjes knoflook, - 2 el rode wijnazijn, - 2 el olijolie, - 1/2 theelepel zout, - 1/2 theelepel chilivlokken, - 50 tot 100 ml bouillon

  • Argentijns
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-09-2013
  • Argentijns
  •  10-20 min.

Kerrie Tempeh

Kerrie Tempeh met rijst

INGREDIENTEN

2 eetlepels Plantaardige olie, 250 g tempeh, gekubeerd, 2 rode of groene gesneden klokpeper, 1 grote zoete Aardappel, 1 fijngehakte knoflook, 1 fijn gesneden ui, 250 ml kokosmelk, 1 eetlepel kerriepoeder, 1/2 gehakt kop vers basilicum, 2 Eetlepels Tamari of shoyu(soort sojasaus)

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-12-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Oesih van tempeh

Blokjes tempeh, boemboes en santen

INGREDIENTEN

, ? plak tempeh, ? blok santen, ? liter water, olie, , KRUIDEN:, 5 el gesnipperde ui, 2 gesnipperde knoflooktenen, ? tl kunjit, 1 tl sambal trassi, 1 tl laos, 1 tl ketumbar, ? tl djinten, 2 sprietjes sereh, 2 daon djerukpurut, zout

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-07-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Groentencurry met tempeh

Vleesvervangend (vegetarisch) recept voor 4 personen; 318 kcal per portie

INGREDIENTEN

Aardappelen 700 gram, wortelen 3, ui 1, pijpajuin 1 bussel, gele paprika 1, princesseboontjes 300 gram, tempeh 300 gram, olijfolie 2 eetlepels, kerriepoeder 1 koffielepel, kurkuma 1/2 koffielepel, groentenbouillon 300 ml, koriander enkele blaadjes,

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-01-2004
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Gemarineerde tempeh

INGREDIENTEN

400g tempeh, 5 rode chilipepers (lombok), 5 sjalotjes, 3 teentjes knoflook, 1 stukje verse laos (galanga), ½ tl tamarindepulp, 2 el gula Jawa (of bruine basterd), 1 tl kristalsuiker, zout

  • Aziatisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-05-2012
  • Aziatisch
  •  0-10 min.

TEMPEH KEMOEL

Oost Javaans

INGREDIENTEN

, ? tempeh, 50 g rijstemeel, 1/10 blok santen, 1 dl water, olie, 4 gesnipperde knoflooktenen, ? tl ketumbar, ? tl kunjit, zout

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Tempeh kering

Indonesisch vegetarisch gerecht van sojabonen.

INGREDIENTEN

Boemboe:, - 1/4 theelepel zout, - 1 ui, gesnipperd, - 2 teentjes knoflook, gesnipperd, - 1/2 theelepel laos, - 1 theelepel azijn, - 1/2 theelepel trassie, - 2 theelepels sambal, - 1 theelepel ketjap manis, , Overige ingrediënten:, - 1 blok tempeh, - 45 gram gula djawa (of suiker), - Water

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-12-2020
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gemarineerde tempeh

INGREDIENTEN

400g tempeh, 5 rode chilipepers (lombok), 5 sjalotjes, 3 teentjes knoflook, 1 stukje verse laos (galanga), ½ tl tamarindepulp, 2 el gula Jawa (of bruine basterd), 1 tl kristalsuiker, zout

  • Aziatisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-05-2012
  • Aziatisch
  •  0-10 min.

Njomok tempeh

Tempeh van Rembang

INGREDIENTEN

, ? plak tempeh, 1/6 blok santen, 2 el olie, 2 dl water, , KRUIDEN: 3 el gesnipperde ui, 3 gesnipperde knoflooktenen, 1 tl sambal trassi, 2 tl ketumbar, 1 tl djinten, 5 groene lomboks, 1 mespunt kentjur, 1 tl laos, 1 tl kunjit, 1 daon salam, zout

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-09-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gefrituurde tempeh met

Gefrituurde tempeh met piccata saus. Vegetarisch hoeft beslist niet saai te zijn !

INGREDIENTEN

1,5 pak tempeh, 100 gr volkoren meel, 50 gr polenta, 1 kop soya melk, 1 eetlepel mosterd, 1 dessertlepel tijm, 1 dessertlepel basilicum, 1 dessertlepel oregano, 1 dessertlepel paprika poeder, 1/2 dessertlepel peper, olie om te frituren, dille voor garnering,, Voor de piccata saus:, 1 dessertlepel knoflook, 2 koppen droge witte Ame, 1 eetlepel gistvlokjes, 1 eetlepel kappertjes, 1/2 dessertlepel peper, 1/2 dessertlepel zout, arrowroot om te binden

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-07-2005
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Njomok tempeh

Pittig gerecht

INGREDIENTEN

? plak tempeh, 1/8 blok santen met ? liter water, 3 el olie, 2 el gesnipperde uien, 1 gesnipperde knoflookteen, ? tl sambal terasi, 2 groene lomboks, ontpit en in vieren, 1 tl ketumbar, ? tl djinten, 1 tl laos, ? tl kunjit, 2 daon salam, 1 tl gulah djawa, 4 el assamwater van een stuk assam, ter grootte van ? walnoot,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-06-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

Njomok Tempeh

INGREDIENTEN

150 gram tempeh, 1/8 blok santen (25 gram), stukje asem ter grootte van een walnoot, 2 groene spaanse pepers, 2 eetlepels gesnipperde ui, 1 gesnipperd teentje knoflook, 1/2 theelepel sambal oelek, 1 theelepel ketoembar, 1/2 theelepel djinten, 1 theelepel laos, 1/2 theelepel koenjit, 1 theelepel goela djawa, 1 salamblaadje, olie,

  • Indonesisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-2001
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

kering tempeh

Gebakken tempeh(sojabonen)

INGREDIENTEN

Tempeh, uien, knoflook, spaanse pepers, suiker(kan ook dieetsuiker zijn), ketjap, een beetje water, olie

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-05-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

Tempeh Korma

Tempeh Korma. Toelichting van Anupy Singla, die het recept heeft bedacht: A korma simply refers to a type of dish made with protein, yogurt, cream perhaps, nuts like cashews or almonds, and/or coconut milk. Thus, it`s a creamy, spiced gravy that is often accented with sweet notes from dried fruit. Obviously, lamb will go well with this sort of spicy/sweet pairing, but so will most other proteins. I`ve made kormas with chicken, beef, tofu, and now with tempeh. I know many of you non-Indians love this sort of dish, but realize that it is the type of curry that has its roots in Muglai Cuisine..and tradition drawn from the Muslim courts and traditionally served on special occasions. It is not a curry that we eat every day nor one that you would want to, especially since it is laced with decadent creams, etc.

INGREDIENTEN

1/2 cup raw cashews, soaked, 1/4 cup golden raisins, soaked, 2 8 oz. packages tempeh, diced in 1-inch cubes (4 cups) *, 1/2 teaspoon coarse sea salt, 1 teaspoon turmeric powder, 10 whole cloves, 1 tablespoon cumin seeds, 1 tablespoon coriander seeds, 1 teaspoon cardamom seeds, 1 teaspoon whole black peppercorns, 1 2-inch piece of ginger, peeled and roughly chopped, 10 cloves garlic, peeled, 2-3 green Thai, Serrano, or cayenne chiles, stems removed, 6 tablespoons ghee or oil, divided (I use grapeseed), 1 4-inch cinnamon stick, 1 large onion (red or yellow), thinly sliced (2 cups), pinch of coarse sea salt, 3 cups water, divided, 3 large tomatoes, diced (5 cups), 2 tablespoons tomato paste, 2 teaspoons coarse sea salt, 1 teaspoon red chile powder or cayenne, 2 tablespoons chopped fresh cilantro, , *Tempeh is made from cooked and slightly fermented soybeans.You should stick with the more bland-flavored tempeh rather than soy-flavored options for this dish.

  • Indiaas
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2013
  • Indiaas
  •  30-60 min.

Besengek Tempeh

Tempeh in gekruide kokossaus

INGREDIENTEN

8 gr Javaanse suiker, 5 cm santen blok, 4 el gedroogde garnalen (ebi), 2 tl sambal oelek, 2 gesnipperde uien, 2 blaadjes salam., 1 ? el olie, 1ontvelde tomaat, 1 komkommer, 1 tl laos, 1 tl knoflookpasta, ? tl djahe, ? blok tempeh, zout naar smaak,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-08-2000
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Toehoe en tempeh

Tahoe en/of Tempeh bereid op eigen wijze en zoals wij het graag lusten

INGREDIENTEN

2 tl.Djintan, 2 tl.Ketoembar, ietwat Vetsin, Sambal naar believen, Soja-saus(zout), 1 tl.Trassi, Oestersaus, Teriyaki Marinade,een beetje citroensap, 1 eetlepel suiker

  • Indonesisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-08-2000
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Tempeh goreng

Heerlijk bij de warme witte rijst of nasi goreng met kroepoek en atjar

INGREDIENTEN

1 blok tempe, , 6 sjalotjes,, 3 knoflookteentjes, , 3 petehbonen,, 3 rode lomboks,, ? theel. trassi, 1 theel. laos,, 1 theel. ketoembar,, 1 theel. goela djawa,, 2 theel. tamarindepasta,, 2 salamblaadjes

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2005
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Terik tempeh

Smaakt heerlijk bij rijst maar ook wel bij kentang (aardappelen)

INGREDIENTEN

1 tempe ? ltr santen 1 rode ui 1 teentje knoflook ketoembar 2 kemirienoten 1 daon salam stukje laos suiker evt. zout ve-tsin

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2004
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

Balletjes van tempeh

INGREDIENTEN

BALLETJES van TEMPE, half plak tempe, olie, 1 ei, , Kruiden:, 3 eetlepels uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 1 theelepel sambel oelek, 1 theelepel ketoembar, half theelepel djinten, 1 theelepel Javaanse suiker (of bruine suiker), zout

  • Indonesisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-04-2011
  • Indonesisch
  •  0-10 min.

Goreng tempeh

Gebakken TempeEen smakelijk bijgerecht en het kan bij elke sajoer worden gegeten

INGREDIENTEN

* ? tempekoek, * 1 teentje knoflook, * 3 tl asem, * ? tl peper, * 1 tl zout, * 1? el afgeschrapte santen, * olie

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2004
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Salade van avocado en krokante tempeh

Volwaardige maaltijdsalade met krokante tempeh

INGREDIENTEN

4 avocados, 2 eieren, 2 kroppen kropsla, 1/2 pak tempeh, 4 eetl. pecannoten, 2 eetl. witte wijnazijn, 2 theel. tomatenpuree, 1 theel. mosterd, 1 sjalot, 1 theel. honing, 1/4 bos koriander, 200 ml. zonnebloemolie, 1 rode ui,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-04-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

sambal goreng tempeh

Heerlijk tempeh recept

INGREDIENTEN

*1 blok tempeh*frituurolie*1 ui fijgehakt*3 tenen knoflook fijngehakt*1 stengel sereh*3 salamblaadjes*4 djeroek poeroetblaadjes*2 plakjes laoswortel*1 thl trassi*mespunt zout*1 el tamarindepasta*4 el suiker*2 rode pepers in ringen.

  • Indonesisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-01-1999
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Droge sambal goreng tempeh

INGREDIENTEN

1 plak tempeh, 5 el fijngesneden ui, 3 tn fijngesneden knoflook, 5 ontpitte en fijngesneden rode lomboks, 1 tl laos, 1 tl sambal oelek, asem ter grootte van 2 walnoten, 2 el javaanse suiker, 1 spriet sereh, 2 salamblaadjes, 1 1/2 dl olie, zout

  • Indonesisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-03-2003
  • Indonesisch
  •  0-10 min.

Pittige paksoi met tempeh

INGREDIENTEN

150 gr tempeh, 1 teen knoflook, geperst, 1 eetl citroensap, 1 theel sambal, 1 kleine ui, gesnipperd, 1 paksoi, in repen gesneden, 1 eetl olie, 1 eetl ketjap

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Roerbakschotel van groenten, kokos en tempeh

Gezonde roerbakschotel van groenten met JB Thai Green Curry, kokos en tempeh

INGREDIENTEN

200 gram waspeen, 200 gram sugar snaps(peultjes), 200 gram mini tomaatjes, 200 gram tempeh, 2 rode uien, 4 tenen knoflook, 8 eetl. kokosmelk, 4 eetl. gehakte koriander, 2 eetl. JB Thai Green Curry, zonnebloemolie om te frituren en roerbakken

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2014
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Indonesiche krokant gebakken tempeh (keripik tempeh)

INGREDIENTEN

1/2 stuk tempe, 4 teentjes knoflook, geperst, 1 theelepel suiker, 2 theelepels ketumbar, 2 theelepels sambal ulek, 1 theelepel sereh, zout, olie, 1/8 blok santen

  • Indonesisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-07-2011
  • Indonesisch
  •  20-30 min.
Nieuwste tempeh recepten
Populaire groente recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top