Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tatjespap

Tatjespap recepten (1) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Belgie: Tatjespap of tsjampies

Irene Jordaens tekende deze recepten op. Wanneer ze in vastere vorm worden opgediend, wordt gesproken van 'melkstampers' of 'stovers'.

INGREDIENTEN

1 kg aardappelen, 1 l karnemelk, 50 g boter, peper, zout, eventueel een handvol zurkel (zuring)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top