Tagliatelle met walnotenpesto
Simpel kan zoooo lekker zijn!
Ingrediënten 4 personen
2 teentjes knoflook, 50 g parmezaanse kaas, 45 g walnoten, 15 g peterselie, 6 el olijfolie, zout, peper, 1 courgette van 400 g , 400 g tagliatelle, , ,Voorbereiding
Knoflook pellen. Walnoten, peterselie en knoflook hakken in de keukenmachine. Geraspte kaas erdoor mengen. 5 el olie in een dun straaltje erbij schenken en op smaak brengen met zout en peper naar smaak.
Bereidingswijze
Courgette wassen en in repen snijden met de kaasschaaf. Repen in smalle linten snijden. Tagliateele beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In pan rest van olie verhitten en courgettelinten ca. 4 minuten omscheppend bakken. Tagliatelle en courgette mengen en over vier borden verdelen. Pesto erop scheppen en smullen maar!