Indonesische taco?s met satesaus
Ingrediënten 4 personen
1 limoen, 400 g kipfilet, in dunne reepjes, 2 1/2 el zonnebloemolie (C1000 Selectie), 1 rood pepertje, fijngehakt, 1 groene paprika, in stukjes, versgemalen peper, zout, 1 zak Casa fiesta soft taco?s, zak a 8 stuks, 1 pak satesaus , (400 g, Suzi-Wan), 6 el zoete chilisaus (Calve), 100 g ijsbergslamix (C1000 Vers), 2 vleestomaten, in stukjes, 2 el ongezouten pinda?s, gehakt,Bereidingswijze
Boen de limoen schoon onder stromend water, rasp de groene schil dun af en pers de vrucht uit. Bak de kipreepjes in de hete olie in ? 5 min. bruin en gaar. Voeg het pepertje en de paprika toe en bak ze 7 min. mee. Roer de limoenrasp, het ?sap en peper en zout naar smaak erdoor. Verwarm intussen de taco?s volgens de aanwijzingen op de verpakking en bereid de satesaus. Leg de taco?s op 4 borden, bestrijk ze met de chilisaus en schep er de sla, het kipmengsel en de tomaat op. Lepel er een beetje van de satesaus over en geef de rest er apart bij. Garneer met de gehakte pinda?s.