Rib-eye van de grill
Heerlijk barbeque of grill gerecht, echt een aanrader!
Ingrediënten 2 personen
2 Rib-eyes van ongeveer 250 a 300 ons, 1 teentje knoflook, gemberwortel/gemberpoeder, 2 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus,1 eetlepel honing,2 eetlepels olie(soja of olijf) sap van een halve citroen.,Voorbereiding
Pers het teentje knoflook en de halve citroen uit, en schil de gemberwortel zeer fijn,doe alle ingredienten bij elkaar en roer goed door en bestrijk de beide kanten van de Rib-eye, laat dit 2 uur afgedekt marineren.
Bereidingswijze
De bereidingstijd is gebaseerd op medium, wilt u hem gaarder dan langer tijd aanhouden. De grillpan invetten met olie en het vlees ongeveer 4 minuten aan beide kanten lekker roosteren, op de BBQ dezelfde tijd aanhouden beide kanten 4 minuten.