1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Stamppot
  5. Paksoi Stamppot

Paksoi stamppot recepten (53)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Stamppot paksoi met satéballetjes

INGREDIENTEN

1 kg aardappels (kruimig) 1 schaal tartaar (350 g) 4 eetlepels pindakaas (25% minder vet, pot a 350 g) 1 ei 4 eetlepels vloeibare margarine 3 eetlepels ketjap 2 struiken paksoi 100 ml melk (mager)

Bereidingswijze

1. Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. 2. Tartaar met pindakaas en ei mengen. Van tartaar 8 balletjes draaien. Margarine in pan verhitten en balletjes rondom bruinbakken. Boter afblussen met water en ketjap en balletjes met deksel op de pan in 15 min. gaar laten worden. 3. Paksoi in reepjes snijden en wassen. 4. Melk verwarmen. 5. Aardappels met paksoi en melk door elkaar stampen en kort nog even verhitten. Met peper en zout op smaak brengen. 6. Stamppot met tartaarballetjes en jus serveren.

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2008
  •  
  •  30-60 min.

Paksoi Stamppot

Een makkelijk te maken stamppot met vlees en garnalen

INGREDIENTEN

2 kg aardappelen, olie, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 2 1/2 cm gemberwortel, 2 struiken paksoi,200 gr hamlappen, 150 gr garnalen, 2 el sojasaus, 1 tl sambal, boter, seroendeng

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paksoi Stamppot

Een vegetarische stammpot met frisse paksoi, paprika en kruidenkaas.

INGREDIENTEN

Puree van 1 kg. aardappels, melk en een ei of neem een pakje als je haast hebt, scheutje arachide-olie, 1 grote struik paksoi, 1 ui, 1 rode paprika, 1 bakje kruidenkaas met knoflook (Paturain, Boursin), evt. azijn, zout en versgemalen peper.

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-09-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paksoi Stamppot

Een snel&makkelijk recept met paksoi

INGREDIENTEN

1 zakje aardappelpuree, 1 paksoi, een of twee eetlepels zure room, zout en peper naar smaak.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-1999
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Stamppot met paksoi

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo aardappelen *, zout *, peper *, 2 grote uien *, 1 struik paksoi 400 gram *, 100 gram mosterdkaas *, 2 eetlepels bloem *, 20 gram boter *, 1 bekertje zure room *, 2 eetlepels piccalilly.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-09-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

paksoi stamppot

Gewoon uitproberen en kijken of je het lekker vindt.

INGREDIENTEN

=2 kilo naardappelen, =zout, =peper, =3 grote uien, =500 gram paksoi, =200 gram mosterdkaas, =3 eetlepels bloem, =30 gram boter, =3 eetlepels piccalilly, =350 gram zure room, =een half kopje melk, =1 theelepel masala(geel)

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-11-2007
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Populaire stamppot recepten
  • Eigen recept

Stamppot van paksoi

INGREDIENTEN

1 1/2 lg kruimige aardappelen, geschild en in stukken, 2 struiken pasoi, 75 gr cashewnoten, 1/2 tl paprikapoeder, 125 ml kokosmelk, 100 gr belegen kaas in kleine blokjes, 1 zak bosui, in ringen

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stamppot Paksoi met een Aziatische tongval

Heerlijk stamppotje voor alle seizoenen !!  Weer, eens wat anders met dit weer !!

INGREDIENTEN

Voor de paksoi stamppot:, , * 400 gr aardappels, * 50 ml melk, * 1 flinke teen knoflook, * Half bouillon blokje, * 1 Paksoi, * Gebakken uitjes ( Bakje ), , Voor de gehaktballetjes:, , * 250 gr rundergehakt, * 2 beschuitjes, * 1 ei, * 1 mespuntje cayennepeper, * 1 volle el mosterd, * 1 ruime el ketjap manis, , Voor de saus:, , * 1 ui, fijngesnipperd, * 1 teen knoflook, fijngehakt, * Stukje verse of gekonfijte gember, * 1 el (appel ) azijn, * 3 el ketchup, * Mespuntje sambal Badjak, * 1 el donkerbruine basterd suiker

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-07-2016
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stamppot paksoi en paddestoelen

INGREDIENTEN

, 1 kilo aardappels (kruimig kokend), 1 struik paksoi (circa 500 gram), 4 lente/bosuitjes, 250 g (grot)champignons, zout, 40 g boter, cayennepeper, ,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Stamppot rauwe paksoi

INGREDIENTEN

1500 gr aardappelen, 500 gr paksoi, 150 gr uien of sjalotten, 1,5 dl melk, 1 tn knoflook, kerriepoeder, ketjap manis, zout, peper,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2009
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

stamppot met paksoi en garnalen

INGREDIENTEN

250 gr aardappels, 250 gr paksoi in reepjes, 1 el ketjap, 75 gr garnalen, 1 tl sambal, peper en zout.

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-01-2004
  • Internationaal
  •  0-10 min.
Nieuwste paksoi stamppot recepten

Stamppot paksoi en paddestoelen

INGREDIENTEN

1 kilo aardappels (kruimig), 1 struik paksoi (500 gram), 4 lente/bosuitjes. 250 gr (grot)champignons, zout, 40 gr boter, cayennepeper.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-12-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Stamppot paksoi en paddestoelen

INGREDIENTEN

1 kilo aardappels (kruimig kokend);, 1 struik paksoi (circa 500 gram);, 4 lente/bosuitjes;, 250 g (grot)champignons;, zout;, 40 g boter;, cayennepeper

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2005
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Paksoi stamppot met een Aziatisch tintje

Een struik paksoi in de koelkast en meer trek in een stamppot dan in een wokschotel. Zo is deze stamppot ontstaan. Met dit herfstige weer gaat een stamppot er zeker wel in. En omdat ik paksoi toch enigszins met Aziatische recepten in verband breng heb ik er hier een Aziatisch tintje aan gegeven. 

INGREDIENTEN

- 1 struik paksoi, - ½ bosje lente ui, - 1 el kerrie (curry) madras, - 600 gram aardappelen (kruimig), - ½ bosje koriander (of peterselie), - 1 flinke tl sambal, - peper en zout, - flinke scheut (warme) melk, - 50 gram uitgebakken spekjes (eventueel te vervangen door noten), - olie,

  • Fusion Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-11-2016
  • Fusion Bijgerecht
  •  10-20 min.

Stamppot met Paksoi en Rookkaas

INGREDIENTEN

1 kilo aardappels ( kruimig ), 2 struiken paksoi, 1 teentje knoflook, 1 ui, 8 worteltjes, 1 eetlepel boter of margarine, 200 gram rookkaas, 200 ml melk.,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-05-2003
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stamppot Paksoi met Slavinken

Een zomerse stamppot

INGREDIENTEN

300 gram paksoi, 3 deciliter melk, 40 gram boter, 4 slavinken, 500 gr.droge aardappelpuree, 1 eetl. paprikapoeder, een halve gele paprika, zout, peper en nootmuskaat,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-08-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Paksoi Stamppot Met Kalkoen

INGREDIENTEN

750 gr aardappelen (kruimig), zout, 2 laurierblaadjes, 1 stukje foelie, 250 gesneden kalkoenvlees, < theel kruidnagelpoeder, 50 gr boter, 1 eetl tomatenpuree, 1 struik paksoi

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kruidige stamppot met paksoi en shoarma

Dit recept is een combinatie van een aantal recepten die ik op Smulweb en andere kooksites vond. 

INGREDIENTEN

2 kilo geschilde aardappelen, 2 struiken paksoi, 500 gram shoarmavlees, 2 uien, 2 teentjes knoflook, tijm, bieslook, ketjap, groentenbouillonblokje, peper uit de molen

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-03-2018
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stamppot paksoi en paddestoelen

INGREDIENTEN

1 kilo aardappels (kruimig kokend), 1 struik paksoi (circa 500 gram), 4 lente/bosuitjes, 250 g (grot)champignons, zout, 40 g boter, cayennepeper.

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Paksoi stamppot met balsamico-uienjus

Gewoon een lekker stamppotje! Dit recept komt uit de \'Lekker doen\' van Dirk

INGREDIENTEN

* 1 struik paksoi van 400 gram, * 500 gram aardappelen, * 4 lente-uitjes, * 1 ui, * 2 eetlepels balsamico azijn, * 2 teentjes knoflook, * 1,5 dl melk, * zout en peper, , Eventueel als je geen jus hebt:, * 50 gram boter, * 2,5 dl. water, * 1 pakje juspoeder,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-03-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stamppot met Paksoi en rookkaas

Vegetarische Hoofdgerecht

INGREDIENTEN

1 kilo kruiige aardappelen - 2 struiken paksoi - 1 teentje knoflook - 1 ui - 8 worteltjes - 1 eetlepel boter of mararine - 200 gram rookkaas - 200 ml melk

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

STAMPPOT MET PAKSOI EN ROOKKAAS

Vegetarisch hoofdgerecht

INGREDIENTEN

1 kilo kruimige aardappels, 2 struiken paksoi, 1 teentje knoflook, 1 ui, 8 worteltjes, 1 el boter of margarine, 200g rookkaas, 200 ml melk

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-08-2003
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Stamppot paksoi, geitenkaas en noten

INGREDIENTEN

2 eetlepels rode wijnazijn2 rode uienzout en peper2 sinaasappels1 kilo kruimige aardappelen2 eetlepels olijfolie1 struik paksoi250 gram zachte geitenkaas75 gram walnoten

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Stamppot Rauwe Paksoi Met Kerriejus

Deze frisse zomerstamppot met een verassend oosters tintje smaakt heerlijk bij rundersausijsjes, gebakken karbonades of slavinken/

INGREDIENTEN

750 gram kruimige aardappels, zout, witte peper, 300 gram paksoi, 20 gram boter., Voor de kerriejus: 1 sjalotje, 1 klein teentje knoflook, 25 gram boter, 1 theelepel kerriepoeder, paar druppels ketjap.

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-06-2000
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Oosterse stamppot met Paksoi en Tauge

INGREDIENTEN

*1 kg aardappelen*ca. 2 dl melk*ca. 40 gr boter of margarine*zout*peper*ca. 1 el ketjap manis*1/2-1 tl sambal oelek*1 ui, gesnipperd*2 teentjes knoflook, gesnipperd*2 el olie*350 gr winterwortels, in halve plakjes*1/2 struik paksoi, in dunne repen*1 tl gemalen koriander*2 el pindakaas*8 stokjes sate(slager)*25 gr tauge*2 el seroendeng*

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Waanzinnige speklapjes met stamppot van paksoi

Paksoi is een uit Azie afkomstige koolsoort met witte bladstelen en donkergroene bladeren. Zowel de bladeren als de stelen kunne worden gegeten. De groente is snel klaar Als dit niet echt winters klinkt!!

INGREDIENTEN

4 speklapjes 25 gram braadboter 2 el azijn VOOR DE STAMPOT: 1kilo aardappelen 40 gram boter zout en peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-10-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Paksoi stamppot met Indische spekjes

N/a

INGREDIENTEN

1,5 kilo kruimige aardappelen geschild en in stukjes gesneden, 125-150 milliliter Melk, flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zout, flinke snuf nootmuskaat, 75 gram geraspte kaas, klontje roomboter optioneel, 1 stronk paskoi fijngesneden, , INDISCHE SPEKBLOKJES, 3 stuks speklappen in blokjes gesneden, bloem, snuf vers gemalen zwarte peper en zout, 3 sjalotjes gesnipperd, 3 teentjes knoflook fijngehakt, 3 centimeter verse gember geschild en geraspt, 1/2 eetlepel sambal badjak, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel sojasaus, seroendeng optioneel, rode peper optioneel, 3 eetlepels ketjap manis, ,

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2021
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stamppot paksoi, komijnekaas en rauwe ham

INGREDIENTEN

, 1 kg geschilde aardappelen, 1 tablet kruiden of groentebouillon, 1 stronkjes paksoi, 100 gr komijnekaas, in blokjes, 100 gr rauwe ham, in reepjes, 4 bolletjes gember,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-09-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paksoi stamppot met krokant, pittige Indisch gekruide spekjes.......

In het recept gaat de gesneden en gewassen paksoi rauw door de stamppot.Ik wist, dat ik mijn lief daar niet zo'n plezier mee zou doen en heb daarom de hardere wittige  paksoi reepjes ongeveer 2 minuten geblancheerd en op het laatst nog even het groen erbij. Het blancheerwater heeft smaak en daarom heb ik dit opgevangen en er de aardappelen met een kubusje in gaar gekookt. Echt een heerlijke combinatie met de Indische spekjes met de  garnering van  de gefrituurde uitjes en wat ringetjes rode peper. Ik maakte het gerecht voor 2 personen en nam de hele paksoi en 600 gram geschilde aardappelen. Wat betreft de andere toevoegingen heb ik mijn eigen mix gemaakt uit de losse pols Tussen de (   ) staan mijn aanpassingen.

INGREDIENTEN

VOOR DE STAMPPOT, , 1,5 kilo kruimige aardappelen geschild en in stukjes gesneden( 600 gram geschilde aardappelen), 125-150 milliliter Melk ( 50 ml en wat blancheer vocht), flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zout, flinke snuf nootmuskaat, 75 gram geraspte kaas( 35 gram), klontje roomboter optioneel, 1 stronk paksoi fijngesneden, , VOOR DE KROKANTE INDISCHE GEKRUIDE SPEKJES, , 3 stuks verse speklappen in reepjes gesneden ( 2 stuks), beetje bloem, snuf vers gemalen zwarte peper en zout, 3 sjalotjes gesnipperd ( 2 sjalotjes ), 3 teentjes knoflook fijngehakt ( 2 teentjes), 3 centimeter verse gember geschild en geraspt ( 2 cm), 1/2 eetlepel sambal badjak ( b-tje minder), 2 eetlepels chilisaus ( 1 el), 1 eetlepel sojasaus (1/2 el), seroendeng optioneel( gefrituurde uitjes), rode peper optioneel, 3 eetlepels ketjap manis ( 2 el)

  • Indisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-03-2021
  • Indisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Paksoi stamppot met kipgehaktballetjes in pittige saus

Een heerlijke stamppot met een Indisch tintje! 

INGREDIENTEN

500 g kruimige aardappelen, 1 paksoi, in reepjes gesneden, 1 knoflookteen geraspt, 2 cm gember, geraspt, 2 el paneermeel, 400 g kipgehakt, 1 el kecap asin van ABC, roomboter, 3 el kecap manis pedas van ABC

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-10-2020
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paksoi Stamppotje

Een zomers, iets pittig maar toch frisse stamppot

INGREDIENTEN

Paksoi, spekjes, aardappelpuree, 2 eieren, versgemalen zwarte peper, wat zout, thijm of oregano

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-08-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Stamppot met zoete aardappel, paksoi of spinazie en kip

Snijd de kipfilet in reepjes, bestrooi ze met zout en peper en kerriepoeder bak ze in de verhitte roerbakolie omscheppend goudbruin en gaar. Roer de ketjap en de tomatenpuree en sambal erdoor. Kook de aardappelen met wat zout in ± 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze grof. Voeg zoveel melk en boter toe, dat een smeuïge puree ontstaat en breng deze op smaak met zout en peper. Snijd de paksoi in repen, schep ze door de aardappelpuree en warm goed door. Schep de puree in kommen en verdeel de kip erover. Garneer met de koriander.

  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-07-2010
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Paddenstoelen stamppot

Het is herfst en paddestoelentijd; geen "echte" Hollandse stamppot, maar eentje met een knipoog richting Azie

INGREDIENTEN

1 1/2 kg. aardappelszoutversgemalen peper3 cm. verse gemberwortel400 gr., varkensfilet8 eetl. sojasaus200 gr. shii-take1 paksoi1 Spaanse rode peper, 4 eetl. zonnebloemolie50 gr. boterkoriander, vers of bieslook

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Paddestoelen stamppot

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo aardappels - zout en vers gemalen peper - 3 cm verse gemberwortel - 400 gram varkensfilet - 8 eetlepels sojasaus - 200 gram shii-take - 1 paksoi - 1 Spaanse rode peper - 4 eetlepels zonnebloemolie - 50 gram boter

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-03-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Sukadelapjes met een stamppotje van paksoi

Dit is een vertaald/beproefd recept van Ching He-Huang

INGREDIENTEN

, 4 sukadelapjes van 150 gram, , 1 ui, , 2 teentjes knoflook, , boter, , ½ liter runderbouillon, , 1 ½ deciliter rode wijn, , 2 laurierblaadjes, , 1 theelepel tijm, , 1 theelepelrozemarijn, , zout en peper, , 1 kilo aardappelen, , 1 flinke struik paksoi, , 100 gram magere spekreepjes, , ½ dl. room, , 50 gram boter, , 1 theelepel kerriepoeder,

  • Chinees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-04-2007
  • Chinees
  •  30-60 min.

Stamppot kerrie-paksoi met noten

Eenvoudige maar verrukkelijke stamppot, die een luxe aanzien krijgt door het goudbruine notenkorstje.

INGREDIENTEN

1 kg aardappelen, 2 struiken paksoi, 2 (rode) uien, 25 g boter, 2 tl kerriepoeder, 1 dl melk, zout, versgemalen peper, 50 g hazelnoten, 50 g geraspte oude kaas, 1.1/2 dl creme fraiche

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Stamppot Van Groene Groenten Met Chorizo

Dit recept is ook lekker met broccoli of savooienkool

INGREDIENTEN

450 gram bloemige aardappelen, geschild, in stukken, zout, peper, 60 gram boter of margarine, 100 gram spruitjes, 150 gram paksoi, 1 kleine prei, in reepjes, 1 rode peper, fijngesneden, 100 gram waterkersblaadjes of rucola, 1 tl. olijfolie, 40 gram chorizo, in dunne plakjes

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-10-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Paksoistamppot met kibbeling

Een complete maaltijd met slechts een handjevol ingredienten

INGREDIENTEN

1 pakje puree voor stamppot, 2 bakjes kibbeling, 2 struikjes paksoi, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels olijfolie, zot en versgemalen peper.

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2008
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paksoistamppot Met Kibbeling

INGREDIENTEN

2 struikjes paksoi, 1 pakje puree voor stamppot (224 g, 2 zakjes, Maggi), 2 bakjes kibbeling (a ca. 245 g, AH), 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, zout, (versgemalen) peper

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2001
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paksoistamppot met kibbeling

INGREDIENTEN

2 struikjes paksoi, ? 1 pakje aardappelpuree voor stamppot (224 g 2 zakjes), ? 2 bakjes kibbeling (` ca. 245 g), ? 2 eetlepels (olijf)olie, ? 1 teentje knoflook, ? zout, ? (versgemalen) peper,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-02-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Paksoistamppot met kibbeling

Een complete maaltijd met slechts een handjevol ingredienten

INGREDIENTEN

2 struikjes paksoi, 1 pakje puree voor stamppot, 2 bakjes kibbeling 245 gr., 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, zout, vers gemalen peper,

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-10-2008
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste paksoi stamppot recepten
Populaire stamppot recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top