Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Een verrassende combinatie, gemakkelijk te bereiden.
400-500 g pipe rigate ( pasta ) of tagliatelle of spaghetti., 3 kipfilets, olijfolie, 1 pak spinazie á la crème ( à 500 gr/ diepvries ), 1 pakje Boursin roomkaas Ail & Fines Herbes 150 gr ( of boursin cuisinne )., 1 bakje kastanje champignons, 50 gr pijnboompitten, licht geroosterd, 6 - 7 zongedroogde tomaten., peper & zout naar smaak, eventueel extra knoflook/ui en pepers naar smaak !!
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-05-2008Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
De enige echte spaghetti bolognese (Ragu bolognese)
Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar
250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1 wortel, ½ liter rode wijn, 100 ml bouillon, 1 blik gepelde tomaten, 2 eetlepels tomatenpuree, peper en zout, oregano, basilicum, paprika, rozemarijn, tijm, 1 laurierblad., boter, olijfolie
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op20-03-2007Italiaans Hoofdgerecht> 120 min.
Spaghetti Carbonara
Spaghetti met de originele carbonara saus, zoals de Italiaan deze op tafel zet.
400 gr verse spaghetti, 2 eieren, 2 eidooiers, 60 gr (vers) geraspte Parmezaanse kaas, 2 eetl olijfolie, 30 gr boter, 2 teentjes knoflook, 200 gr pancetta, peper & zout
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-10-2009Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Romige zalmpasta met broccoli (slank gerecht)
Geweldig lekkere romige pasta maar toch een heerlijk slankgerecht. Dit is een recept voor 2 personen en een dieet portie. Ben je niet op dieet kan je gewoon de hoeveelheden aanpassen. Ben je met meer of minder personen of gewoon niet op zoek naar een slankgerecht dan verdubbel je gewoon de ingrediënten. Op 1e foto`s die ik gemaakt heb is de broccoli veel te fijn, het viel helemaal uit elkaar dus tè lang gekookt (ik kreeg een telefoontje en tja.. dan gebeuren zulke dingen) Vandaag 21.12.2010 weer gemaakt en een nieuwe foto geplaatst.
1 bakje Moret light (of Philadelphia Light)- ik gebruik tegenwoordig een ½ bakje voor 2 personen, 200 ml kookroom light., 400 g niet al te kleine broccoli roosjes., Vers gemalen peper., Italiaanse kruiden (Euroma -AH) Maar als ze voorhanden zijn lekkere verse Italiaanse kruiden! 160 gekookte tagliatelle. (je kunt ook spaghetti of andere pasta nemen), 150 gram gerookte zalmsnippers.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-11-2008Internationaal Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Shepherd`s Pie/ Cottage Pie
* Lams- of Runder gehakt (500 gram), * Aardappelpuree (1 zakje), * Champignons (1 bakje), * Ui (2 grote), * Champignonsoep (1 pakje), * Doperwten (1 blikje), * Wortel (1 a 2 stuks), * Ei (1 stuk), * Gepelde tomaten (1 blikje), * Tomaten puree (70 gram), * Knoflook (2 teentjes/ 2 eetlepels), * Geraspte kaas, * Melk/ water, * Boter, , Extra:, * Mais (1 blikje), * Courgette en of Aubergine (1 stuk), * Prei (1 stuk)
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-05-2009Engels Hoofdgerecht30-60 min.
Pasta met Gamba's, knoflook, tomaat en rucola
4 gamba's, gepeld en schoongemaakt, ca. 125 gram ongekookte spaghetti, 2 tenen knoflook, fijngesneden of geperst, 3-4 zongedroogde tomaten, op olie of zelfgemaakt, of de gedroogde geweld in water, ca. 25 gram rucola, heel grof gesneden, peper en zout naar smaak, eventueel wat vers geraspte parmezaan
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-01-2005Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Pasta met italiaanse gehaktballetjes
Doe het gehakt in een kom en mix er het ei en de Italiaanse gehaktkruiden door. Eventueel iets steviger maken door wat paneermeel te gebruiken. Draai er vervolgens mooie kleine balletjes van. Snipper een ui en pers de 2 knoflookteentjes en bak deze glazig in wat olijfolie. Voeg vervolgens de gehakt balletjes bij en braad deze mooi bruin en gaar. Zet ondertussen een flinke pan water op, breng deze aan de kook en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Voeg, aan de inmiddels gare gehaktballetjes, de gepelde tomaten en de tomatenpuree toe en roer alles goed door elkaar. Breng het weer aan de kook en zet het vuur dan laag. Voeg dan de 2 theelepels bruine suiker toe en de creme fraiche en roer het goed door elkaar. Als de pasta gaar is voeg je de vers gesneden basilicum toe aan de saus. Doe dit pas op het laatst. Giet de pasta af en doe er wat saus bij zodat de pasta niet gaat plakken. Eet smakelijk! Jos
1 pak pasta naar keuze (spaghetti, Fusili etc.), 500 gr. h.o.h. gehakt, 1 zakje Silvo Italiaanse gehaktkruiden, 2 blikken gepelde tomaten in blokjes, 2 kleine blikjes tomatenpuree, 1 ui, 2 teentjes verse knoflook, Verse Basilicum, 1 bekertje creme fraiche of 1 flesje kookroom, 2 flinke theelepels Bruine suiker, 1 ei, Eventueel paneermeel
- …
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-03-2010Italiaans10-20 min.
- Eigen recept
Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta
Dit heerlijke gerecht kregen we als hapje voorgeschoteld bij een Paasbrunch. Zo verrukkelijk dat ik direct het recept heb gevraagd. In het oorspronkelijke recept worden cantharellen gebruikt. Natuurlijk veel lekkerder maar ook veel duurder. De keuze is aan degene die kookt. Inmiddels heb ik het recept helemaal aangepast. Nog lekkerder!
2 sjalotjes -, 200 gram kastanje champignons of cantharellen, 200 gram gerookte zalm -, 300 gram spaghetti -, peper, zout -, 2 el olie -, 2 el Noilly Prat (= droge vermouth) of witte wijn -, 2 eetlepels fijngehakte peterselie -, 125 ml slagroom -, nootmuskaat
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op31-03-2005Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
pasta carbonara
De ouderwetse, echte, Italiaanse Pasta Carbonara. Ook snel, lekker en goedkoop.
Pasta naar keuze (spaghetti is lekker), 2 eieren, room (een bekertje creme fraiche of een half pakje koksroom/room culinair), 75 gr parmezaanse kaas, spekjes (of bakbacon in stukjes), knoflook, peper en een klontje boter (eventueel).
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op04-05-1999Italiaans Hoofdgerecht0-10 min.
- Eigen recept
Spaghetti Carbonara (Nigella Lawson)
Dit recept is van Nigella Lawson. Ik gebruik alleen crème fraiche i.p.v. heavy cream.
- 450 g spaghetti, - half bakje crème fraiche (ongeveer 60 ml), - 250 g pancetta blokjes of spekjes, - 60 ml droge witte wijn of vermout, - 4 eieren, - 50 g parmezaanse kaas, - 2 tl olijfolie, - zwarte peper en nootmuskaat
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-03-2009Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Pasta met knoflook, tomaat, basilicum en garnalen
Nu het lente is hoeft niemand meer zware winterkost. Het was overigens behoorlijk warm hier buiten gisteren en koos voor veel, voor Italiaanse smaken en voor de zon. Deze pasta met al zijn smaken is niet alleen vreselijk lekker, maar de Italiaanse, Toscaanse smaken spatten ervan af. Een uitstekend lente recept en misstaat in de zomer ook niet. Ook heerlijk om met warm weer buiten te eten. Als je dit een keer hebt gemaakt en gegeten dan wil je niet anders meer want het is verschrikkelijk lekker !
400 gr spaghetti, 800 gr grote rauwe garnalen, 6 teentjes knoflook (fijn), 8 kleine roma tomaten, 3 el verse basilicum (gesnipperd), Olijfolie, 2 e vers citroensap, 2 e verse peterselie (gesnipperd), 1 e verse oregano (gesnipperd), 2 e droge witte wijn, Zeezout, Zwarte peper
- …
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-04-2013Italiaans20-30 min.
Spaghetti bolognese
500 gram spaghetti - 50 gram Parmenzaanse kaas - basis vleessaus : 1 eetlepel olijfolie - 1 grote gesnipperde ui - 1 teentje geplette knoflook - 500 gram gehakt - 2 blikken tomatenstukjes - 80 gram tomatenpuree - 1 1/2 theelepel suiker - 250 ml runderbouillon
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op19-09-2004Italiaans Hoofdgerecht0-10 min.
spaghetti a la Sonja Bakker
Verrassend, klonk niet sprankelend, maar is erg lekker
1 ui, 2 tenen knoflook, 2 wortels, 3 stengel bleekselderij, 500 gram rundergehakt, 3 eetlepels ketchup, 2 dl. vleesbouillion, 1 dl rode wijn
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op31-10-2006Slanke keuken Hoofdgerecht30-60 min.
Spaghetti met gamba`s en rucola
Citaat van Herman den Blijker: "Je eet pasta om pasta te proeven. Dat is wat Italianen mij vertellen. Wat is pasta ook al weer? Voor nogal wat mensen goedkope bleke sprieten, groot uitgevallen, smakeloze vermicelli die een smaakbeuk krijgt met gedroogde waar uit een pakje. De handel vol zout en smaakversterkers wordt door het gehakt gemengd en de prut wordt vervolgens royaal op de gekookte pasta gestort. Resultaat: camouflagepasta, je ziet geen sliertje spaghetti meer." Daarom mag dit recept door, Jamie Olivier bekend geworden, niet in mijn lijstje ontbreken, want het is met "stip" in onze top tien van gerechten binnen gekomen. Hier zie en proef je de spaghetti nog wel en daarom moet je echt verse pasta gebruiken! (onbegrijpelijk dat Jamie Olivier ten behoeve van de commercie een knieval maakt voor het gedroogde goedje)
- - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- -, versgemalen peper en (zee)zout, (extra vergine) olijfolie, 1 sjalotje, fijngehakt, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 2 gedroogde chilipepertjes, verkruimeld, 20 rauwe, ongepelde gamba`s (medium grootte, ongeveer 5 p.p. maar meer mag ook), klein glas witte wijn (pinot grigio), 6-8 zongedroogde tomaten (potje), gepureerd of heel fijn gehakt, rasp van 1 limoen en sap van 1/2 limoen, 2 handen rucola, grofgehakt (of gescheurd)
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op22-04-2012Italiaans Hoofdgerecht0-10 min.
Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky
Gewoon een heerlijk recept. De combinatie met zalm en feta is gewoon heerlijk
500 gr spaghetti 130 gr feta 2 el olijfolie verse koriander of peterselie voor garnering. :SAUS 3 dl room 1.5 dl whisky 200 gr gerookte zalm zwarte peper 2 el verse korianderwat bloem voor te binden
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op02-05-2006Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Spaghetti bolognese
Hier kun je me dus voor wakker maken! Het spaghetti bolognese recept, van Jamie Oliver.
* 10 plakjes pancetta of gerookte doorregen bacon, gesneden, * 1 handje verse rozemarijn, blaadjes geplukt en fijngehakt, * olijfolie, * 1 grote ui, fijngehakt, * 3 teentjes knoflook, fijngehakt, * 455 gram rundergehakt van de beste kwaliteit, * 1 wijnglas rode wijn, * 1 afgestreken theelepel gedroogde oregano, * 1 blik tomaten van 400 gram, * 1 tube tomatenpuree van 200 gram of 1 klein potje zongedroogde tomaten, fijngehakt, * zeezout en versgemalen zwarte peper, * 455 gram gedroogde spaghetti, * 1 handje verse basilicum, * 2 handjes geraspte parmezaanse of pittige cheddarkaas
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op16-05-2003Hoofdgerecht60-120 min.
Jamie Oliver Spaghetti met garnalen
Overheerlijk deze spaghetti van Jamie Oliver!
450 g gedroogde spaghetti, zeezout en zwarte peper uit de molen, olijfolie, 2 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt, 1 kleine gedroogde rode Spaanse peper of chilipeper, verkruimeld, 500 g gepelde grote rauwe garnalen, 1 klein wijnglas witte wijn, 6 in een blender of met de staafmixer fijngemalen, zongedroogde tomaten, de geraspte schil en het sap van een halve citroen, 2 handenvol rucola, grof gehakt, vers geraspte parmezaanse kaas
- …
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-12-2012Italiaans10-20 min.
- Eigen recept
Surinaamse bami
Heerlijke surinaamse bami. De bami is licht pittig.
- 1 uitje, - 2 kipfilets, - 500 gr spaghetti. (hoe dunner de spaghetti is hoe beter), - 1 pot faja lobie bami. (te koop bij de toko, maar albert heijn heeft ze ook), - 1 el tomatenpuree, - bosje kouseband, - 2 teentjes geperste knoflook, - olie, - laos poeder (ook te koop bij ah), - zout en peper, - trassie oedang, , Evt. voor erbij:, -zure komkommer of gewone komkommer., - Tomaat in plakjes., - gebakken eitje
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-06-2012Surinaams Hoofdgerecht20-30 min.
Spaghetti
Spaghetti met zalmsaus
2 eetlepels boter, 2 eetlepels bloem, 3 dl melk, 3 dl slagroom, zout, peper, 400 gram spaghetti, 4 eetlepels visbouillon (tablet), 500 gram zalmfilet (in reepjes), 2 eetlepels fijngesneden dille, 2 eetlepels bieslook.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-09-1998Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
*Spaghetti alla puttanesca* luidt de echte naam. Waarschijnlijk omdat je 'm zo heet kunt maken als je wilt......
* 1 blikje sardines in olijfolie * 2 flinke tenen knoflook * half blik tomatenblokjes * 50 ml rode wijn * 1 tl gedroogde rode pepersnippers of 1 verse spaanse * 1 el kappertjes * 10 zwarte olijven * 300 gram spaghetti fine
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-02-2003Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Spaghetti, heel doosje boursin
- …
- 0-10 min.
- Geplaatst op25-01-2002Vegetarisch0-10 min.
Spaghetti
MET TOMAAT EN ZWARTE OLIJVEN
* 350 g Spaghetti, * 2 Eetlepels Olijfolie, * 2 Tenen Knoflook
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-01-2004Slanke keuken Hoofdgerecht0-10 min.
Spaghetti
250 gr gehakt, diepvries-spinazie-met-room, gemalen kaas, spaghetti.,
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-10-2002Belgisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Pittig romige spaghetti ovenschotel
Eens in de twee weken eten we wel pasta want doet je toch een beetje denken aan de zon én het is lekker! Dit is een zelfbedacht ovenschoteltje vol met Italiaanse smaken. Hij is echt heerlijk en super simpel en snel te maken. Je kunt er van alles bij eten. Onderaan dit recept staat een suggestie, maar neem gewoon wat je (en eventuele huisgenoten) lekker vind(en). Eet smakelijk!
400 gram spaghetti, 150 gr fijngesneden rode paprika, 1 teentje knoflook (fijn), 2 sjalotjes (fijn), Blikje tomatenblokjes, 1/4 t chilipeper, 7 el koksroom of kookroom, Olijfolie, 3 el basilicum (fijn), 100 gr buffelmozzarella (of andere kaas naar keuze), Zeezout
- Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-11-2012Italiaans Bijgerecht20-30 min.
Spaghetti
Spaghetti, speklapje, inktvisringen, knoflook,spaanse peper, ketjap en andijvie
- …
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-03-200020-30 min.
Spaghetti
Spaghetti met tonijn, doperwten en tomatenpuree
Spaghetti, 1 blikje tonijn in olie, 1 blikje tomatenpuree, 1 klein blikje/potje doperwten
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op28-10-2006Italiaans Hoofdgerecht0-10 min.
Spaghetti
Simpel,snel en goedkoop kindjes lusten het enorm graag.
Boter,bloem 4 eetlepels,melk 1l,tomatenpuree 2kl doosjes,650 gr gehakt 500 gr spaghetti.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op09-01-2003Belgisch Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Dit recept komt van Elhorst, traiteur in Overveen. De kaasmaker van Reypenaer was aanwezig. Heerlijke pasta is dit.
50 gr. hollanse kaas (Reypenaar), spaghetti, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1 ons shitakes, 1 ons fijngesneden beenham, 1 dl slagroom, 20 gr. boter, 20 gr. olijfolie, peper en zout.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op24-01-2004Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Bevat 425kcal p.p.
400gr rode spaghetti - zout - 3 teentjes knoflook - 2 rode pepers - 10gr verse peterselie - 3 el olijfolie.
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-07-2000Italiaans Bijgerecht10-20 min.
Spaghetti
IK HEB MIJ VOORGENOMEN OM DE VRIEZER EN VOORRAADKAST EERST LEEG TE ETEN VOORDAT ER WEER VOORRAAD BIJKOMT.IK KON DE SPAGHETTI RECEPT MAKEN ZONDER ER INKOPEN VOOR TE DOEN
300 g spaghetti, 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 rode Spaanse peper, 3 eetlepels olijfolie, 400 g kipfilet, 2 theelepels chilipoeder, 1 dl droge witte wijn of kippenbouillon, 1 blik tomaatstukjes (netto 400 g), 2 theelepels tijm, 100 g zwarte olijven zonder pit, zout, versgemalen zwarte peper, 2 eetlepels fijngehakte basilicum, ,
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op07-03-2005Internationaal Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Een eigen variatie op spaghetti. Erg lekker
Prei, tauge, champignons, knoflook, spaghetti, gehakt, paprika, blikje tomatenpuree.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-04-1999Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
spaghetti
Eenvoudig snel gerecht, spaghetti met vis/garnalen.
Spaghetti, garnalen of zalm (kan ook andere soort zijn), creme fraiche, peterselie, knoflook, pepertje(s)
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-09-2001Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Spaghetti met witte bonen in tomatensaus, salami, champignons en creme fraiche
Spaghetti, een salamiworst (bv stegeman), groot blik bonen in tomatensaus, bakje champignons, bekertje creme fraiche, chilipoeder, geraspte kaas
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-01-1999Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Spaghetti
Een studentenmaaltijd bij uitstek, maar ach, het staat zo vrolijk
*500 gram spaghetti, *400 gram gekruid gehakt, *1 bakje champignons, *1 blikje mais, *1 rode paprika, *200 gram doperwtjes, *1 wortel, *snufje zout, *boter
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op26-01-2004Goedkoop en snel Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Spaghetti met gehakt, ui en champignons
-spaghetti, 4 ons gehakt, zout, gemberwortel(poeder), 2 uien, bakje champignons, fles ketchup, olijfolie
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-01-2000Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Spaghetti
Spaghetti,rozijnen,gemalen pinda's boter, sambal en zout, Verhouding: bij 500gr. spaghetti, 250 gr. rozijnen en 250 gr. pinda's.
- …
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-11-1998Vegetarisch20-30 min.
spaghetti
Heerlijk romige spaghetti: carbonara, maar dan net iets meer
olijfolie, spekjes, paddenstoelen (champignons, oesterzwammen), bouillonpoeder (1 tl.), prei, spitskool, bos-/lenteuitjes, creme fraiche of schenkroom, koffiemelk, sherry (of gembersap of honing of zoete witte wijn), peper/zout, kruiden: knoflook (3 tenen), basilicum, oregano, gemberpoeder, pesto (van Renzo), verse pasta, Parmezaanse kaas, , , , , ,
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-07-2001Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Zelfgemaakte Spaghettisaus is toch net iets anders dan die uit een potje of pakje!
300 gram spaghetti, 400 gram gehakt (naar keuze), 5 tomaten (of 500 gram gezeefde tomaten), 2 uien, 2 tenen knoflook, 50 gram boter, 50 gram bloem, 5 dl bouillon, 1 tl Italiaanse kruiden, 1 tl oregano, Aromat
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-01-2000Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Spaghetti
Italiaans met een tikkeltje hollands
1 pak diepvries spinazie, 150 gr.gekookte ham (in blokjes), 1 bekertje creme fraiche, 300 gr spaghetti, 150 gr geraspte oude kaas, Peper en zout
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op07-08-2000Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
Spaghetti
Spaghettie met weinig ingredienten, kan iedereen maken, het is overheerlijk en kindvriendelijk
Spaghetti, gedroogde tomaat op olie, 2 blikjes tonijn op olie, 250ml slagroom, en eventueel zelf gemaakte salade
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-02-2003Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.

Spaghetti
Met deze pastaslierten worden typisch Italiaanse gerechten gemaakt. U kunt deze erg variëren maar de meest voorkomende is toch wel de spaghetti bolognese. Dit recept bevat ook een heleboel variaties maar er is een ingredient dat essentieel is; tomatensaus. Verder kunt u gehakt of kip gebruiken. Ook het gebruik van de groenten kunt u aanpassen aan uw eigen smaak. Spaghetti is geen ingewikkeld gerecht en is heerlijk met een frisse salade. Niet alleen spaghetti bolognese wordt veel gegeten en is simpel om te bereiden maar ook spaghetti met pesto, carbonara of roomsaus is heerlijk. Dit gerecht wordt over de hele wereld gegeten en is bekend bij vrijwel iedereen. Kijk bij de recepten voor nieuwe ideeën voor het bereiden van spaghetti!
-
Spaghetti in de keuken
van roosroosroos , 5 recepten, 0 volgers
-
spaghettiovenschotel
van ineke61 , 1 recepten, 0 volgers
-
spaghetti
van mobiel_1402343296 , 1 recepten, 0 volgers
-
spaghetti
van joky18 , 1 recepten, 0 volgers
-
spaghettisaus
van doetie_wieringa , 1 recepten, 0 volgers
-
Spaghetti
van Fritsjoop10 , 1 recepten, 0 volgers
-
spaghetti
van ineke276 , 1 recepten, 0 volgers
-
spaghetti
van Rianne1969 , 1 recepten, 0 volgers
-
la dolce vita
van la_dolce_vita , 83 recepten, 0 volgers
-
pastabana
van monique49 , 31 recepten, 0 volgers