Tjap Tjoy (nooit meer van de Chinees)
Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht!
500 g kipfilet, in plakjes 2-3 el (zonnebloem-)Arachide- olie 1 rode peper, in ringetjes 2-3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 wortels,(of 1 grote) in stukjes/plakjes 1 rode paprika, in reepjes 1/2 komkommer, in stukjes 100-250 g (kastanje-) champignons, in plakjes 125 g bamboescheuten(blikje) 125 g taugé (met kokend water over gieten!) 1-2 el lichte Chinese sojasaus of ketjap manis/-asin 2 el oestersaus of vissaus 3-4 dl kippenbouillon 2-3 tl maïzena (of aardappelzetmeel) voor de liefhebber; rasp (1 cm) verse gember door het gerecht
Bak de kip in 3-4 min. rondom bruin in hete olie. Schep de kip uit de pan en bak de rode peper, knoflook (eventueel 1 ui in parten)2-3 min. in achtergebleven olie. Voeg hierbij de wortel en paprika en na 3 min. ook de komkommer, champignons en bamboescheuten. Als de groenten beetgaar zijn ook de kip toevoegen. Meng sojasaus, oestersaus, bouillon en maïzena en roer dit door het gerecht. Verwarm het geheel nog even door tot het gaat binden en als allerlaatste de taugé erover. Tip; varieer met alle soorten groenten zoals ; paksoi, broccoli, wel of geen ui etc.
- Aziatisch Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-01-2012Aziatisch Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Overheerlijke kip kerrie!
Echt een toppertje al zeg ik het zelf :-). Gebruik wel de Massala (toko) i.p.v. gewone kerriepoeder want deze geeft veel meer smaak aan het geheel en maakt het echt Surinaams! Ik zie dat mijn recept als snelste stijger binnen Smulweb staat en daar ben ik uiteraard erg trots op! :-)
Voor het Kipmengsel:, * 750 gr. Kipfilet, * 1 (rode) Ui, * 2 teentjes Knoflook, * 5 eetlepels Ketjap Manis, * 2 eetlepels Sojasaus, * 1 eetlepel zoete Chilisaus, * 1 eetlepel Olijfolie, * 1 theelepel Knoflookpoeder, * 1 theelepel Paprikapoeder, * 1 theelepel Massala, * Peper en Zout, Voor de Saus:, * 100 gr. Bakboter, * 100 gr. Bloem, * 6 ruime theelepels Kerriepoeder (gebruik Massala!), * +/- 1 liter Water, * 2 Runderbouillon blokjes, Extra:, * 1 Rode Puntpaprika in stukjes, * 1 bakje Kastanje Champignons (250 gr.) in stukjes
- Surinaams Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op15-08-2011Surinaams Hoofdgerecht60-120 min.
- Eigen recept
Japanse zalm uit de oven
Zalmfilets van ca. 125 g per stuk, zout en versgemalen peper, 4 teentjes knoflook, 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman), 2 eetl. limoensap of citroensap, 3 eetl. roerbakolie of wokolie, 600 g panklare spinazie, 2 eetl. gembersiroop
- Japans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-03-2009Japans Hoofdgerecht20-30 min.
Krokante kip in honing - mosterd saus (tapas)
Heerlijk tapasgerecht dat ook erg lekker is i.c.m. rijst en groente!
500 gr kipfilet, 50 gr bloem, 2 eieren, 1 dl olie, , 6 eetl sojasaus, 4 eetl honing, 3 eetl mosterd, zout en peper naar smaak
- Spaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-10-2009Spaans20-30 min.
- Eigen recept
Roergebakken broccoli met biefstuk en rode peper
Een overheerlijk slank hoofdgerecht.
75 g zilvervliesrijst, 150 g biefstuk, in repen, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 1 rode peper, in smalle ringetjes, 1/2 theelepel gemalen komijn (djintan), 1-2 cm verse gember, geraspt, 1 eetlepel Japanse sojasaus, 1 zak broccoliroosjes (300 g), 2 eetlepels (wok)olie, 1/2 limoen, in partjes
- Slanke keuken Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-11-2008Slanke keuken Hoofdgerecht20-30 min.
Nasi goreng (indonesisch:
Nasi goreng (Indonesisch: "gebakken rijst") is oorspronkelijk een Indonesisch gerecht, waarin men de etensresten van de vorige dag (onder andere vlees) opbakt met rijst. Het wordt vaak geserveerd met een gebakken ei en een plak ham. En er zijn zoveel variaties , dus laat je fantasie gaan !
300 gr Basmatirijst, 150 gr sojascheuten, 1 of 2 Spaanse rode pepertje, 2 uien, gesnipperd, 2 preien, in fijne ringen gesneden, 2 knoflookteentjes,heel fijngesneden, 2 eieren, 1-2 tl koriander, gemalen, 1 tl komijnpoeder, 3 el Ketjap Manis (zoete sojasaus), 2 tl Sambal Oelek, 300 gr kipfilet, in stukjes gesneden, 100 gr ham, in blokjes, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout, Ketjap Asin (zoute sojasaus) of oestersaus
- Indonesisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-10-2009Indonesisch20-30 min.
Sojasaus
2 dl. kippenbouillon, 2 dl. sojasaus, 1 dl. sherry, 1 tl. fijn gesneden gemberwortel, 25 gr. suiker, 1 tl. olie, aardappelmeel, 100 gr. gember
- Chinees
- 0-10 min.
- Geplaatst op22-12-2009Chinees0-10 min.
sojasaus
Sojasaus, bruine bastaardsuiker, gemberwortel, teent knoflook, geroosterde sesamolie, rijstwijn
- Fusion
- 0-10 min.
- Geplaatst op19-12-2006Fusion0-10 min.
Sojasaus
2 eetlepels lichte sojasaus, 1 sjalotje, 1 eetlepel donkere sojasaus, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel ho?sinsaus, ? theelepel sesamolie, 3 eetlepels rode wijnazijn of rode wijn, 4 eetlepels kippenbouillon, 1 theelepel geraspte gemberwortel
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-01-200120-30 min.
Sojasaus
Lekker bij japanse bouillonfondue.
6 el.sojasaus/3/4dl dashi/2 el.rijstazijn/1 citroen.
- Japans
- 0-10 min.
- Geplaatst op21-01-2000Japans0-10 min.
Sojasaus
1 prei,1 schijfje gemberwortel,fijn geperste knoflook teentje,3 eetlepels ketjap,paar citroen druppels,2 theelepels suikeren een paar druppeltjes sesam olie
- Chinees
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-08-2000Chinees10-20 min.
Sojasaus
1 dl soja, 1 knoflookteentje, 1 pre, honing, ve-tsin, zout
- Chinees
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-06-2001Chinees10-20 min.
Sojasaus
1 dl soja * 1 teentje knoflook * 1 prei * honing * ve-tsin * zout.
- Indonesisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-04-2005Indonesisch20-30 min.
Sojasaus
Een flesje soja sauce,1 middelgrote ui,een cayenne peper, 2 teentjes knoflook
- Indonesisch
- 0-10 min.
- Geplaatst op09-10-2000Indonesisch0-10 min.
- Eigen recept
Balinese kipschotel uit de oven
Dit is echt een hemelse Indonesische kipschotel. Dit gerecht is vreselijk lekker dankzij de saus en marinade. Traditioneel wordt dit gegeten met gekookte witte rijst want dan kun je die lekkere saus ook helemaal opgebruiken. Wij eten het ook wel met vers Turks brood want dat leent zich prima om de saus mee op te deppen. Lauwwarm is het ook vreselijk lekker en dit gerecht leent zich prima voor een feestje, buffet of als partyschotel, maak dan desnoods iets meer. Uiteraard zijn de kleintjes hier ook dol op want ze likken hierbij, net als wij, hun vingertjes af!
8-12 kipdelen (poten, drumsticks, dijen, karbonades), 50 ml zoete sojasaus, 40 ml sojasaus, 100 gr honing, ½ bolletje knoflook (fijn), 1 e Tabasco, ½ e anijspoeder, 2 cm verse gember (geraspt), 3 e Chinese rijstazijn, 1 e kerriepoeder, 1 e kaneel, 1 e zoete paprikapoeder, 100 ml gezeefde tomaten
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op21-05-2013Indonesisch Hoofdgerecht60-120 min.
Gebakken blokjes kip in een zoetzure hoisinsaus
Een snelle, makkelijke gerechtje.
500 g kipblokjes zonder vel van de bout gesneden of blokjes kipfilet, 1 ei, bloem, 60 ml pindaolie of zonnebloemolie, 2 e olie voor saus, 1 e sesamzaad als garnering, , VOOR SAUS: , 70 ml kippenbouillon, 1+1/2-2 e suiker, 2 e Chinese witte rijstazijn, 1 e donker Chinese sojasaus, 1 e hoisinsaus, 1 e sesamolie, 1 volle t maïzena, , VERDER: , 3 lente-ui in 3 cm stukjes gesneden, 3 teentjes knoflook, fijn, 3 cm verse gember, in dunne reepjes, 1 rode peper als jij van pittig houd
- Chinees Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-10-2012Chinees Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Pittige BABI PANGANG lekkerder dan van de Chinees
Babi pangang is bij ons Nederlanders een verschrikkelijk populair gerecht. Hoeveel mensen staan er in het weekend wel niet in de rij bij een afhaalchinees om enkele porties van dit `spulletje` te gaan halen? Ik nooit want heb vroeger op koksschool geleerd hoe je dit zelf en lekkerder kunt maken. Met eigen Nasi, dat recept heb ik al eens op Smulweb gezet, een feestmaaltijd om je vingers bij af te likken. Ik zou denken doe er je voordeel mee!
1 kilo buikspek met zwoerd, Zeezout, 5 el sojasaus, 2 el five spices poeder (toko), Arachide olie (pinda olie), Heet water, , voor de zoetzure saus, 200 gr witte basterdsuiker, 1 dl witte wijn azijn, Scheut zoete witte wijn, 1 tl gemberpoeder of 1 cm verse gember (fijn), 3 el tomatenpuree, Scheut tomatenketchup, 1 el allesbinder of maizena, 2 el water, Zeezout, Peper
- Indonesisch
- 60-120 min.
- Geplaatst op28-08-2012Indonesisch60-120 min.
- Eigen recept
Kip Yakitori
Heerlijke combinatie van kip met rijst maar in een gezond jasje
4 kippenborstfiloets in blokjes, 125 ml teriyakimarinade (fles), 2 teentjes knoflook (geperst), 2 tl geraspte verse gember, 1 tl suiker, kookoliespray. (tl is theelepel), Dipsaus: 60 ml sojasaus, 1 el milde chilisaus, 1 groene ui in dunne plakjes. (bosui). Wat gaargekookte grof gesneden groente en gekookte rijst.
- Slanke keuken Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-11-2008Slanke keuken Hoofdgerecht10-20 min.
Mihoen met Kipreepjes en Cashewnoten
Een heerlijke snelle maaltijd voor degenen die bami en nasi een beetje beu zijn.
200 gr. mihoen, 2 kipfilets (200-250 gr.), sojasaus, 1 rode paprika, 1 ui, klein doosje tauge, 1 theelepel sambal, 2-3 eetlepels cashewnoten, Sense bakolie Oosterse kruiden, 1 teentje knoflook.
- Indonesisch Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-10-1998Indonesisch Hoofdgerecht10-20 min.
Malse Chinese rundvlees herfst stoofpot
Deze komt eigenlijk uit een kookboek van een Chinese chefkok, maar heb vlees vervangen door rundvlees. Lekker pittig en zoet van smaak. Eenvoudig te maken en als hij op staat dan komen er herfstige geuren vrij die je onmiddellijk doen denken aan stoofpeertjes.
600 gr doorregen runder riblappen, 2 grote uien, 4 cm verse gember, 2 steranijsjes, 1 kaneelstokje, 3 el chinese rijstwijn of droge sherry, 3 el donkere sojasaus, 2 el pindakaas, 2 el hoisinsaus, 50 gr bruine basterdsuiker, 600 ml warme runderboillon, Klont roomboter, Vleugje gemalen szechuan peper, Snufje zeezout, Half bosje bosuitjes
- Chinees Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op14-10-2014Chinees Hoofdgerecht> 120 min.
- Eigen recept
Kip Ketjap met boontjes en mihoen
Tijdens mijn stage in Amsterdam had ik een kamer in de stad. Maar stage lopen betekent laat thuis zijn en op jezelf wonen betekent zelf boodschappen doen en koken. Soms ging ik voor uitgebreid maar ook regelmatig voor deze makkelijke creatie!
- ui, - teentje knoflook, - pepertje (optioneel), -1 stukje kipfilet, - een hand boontjes, - plak mihoen, - scheut ketjap manis (hoeveelheid naar smaak), - 1,5 el sojasaus, - 1 el honing, - peper, - (kokos)olie
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-02-2015Aziatisch Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Roergebakken Tori Teriyaki
100 ml Droge sherry, 100 ml Sojasaus, 3 eetlepels Suiker, 3 eetlepels Zonnebloemolie, 600 gram Kipfilet - in stukjes, 1 cm Gemberpoeder - geraspt, 1 theelepel Sesamzaadjes - geroosterd, 1 stuk Bosui - in kleine ringetjes,
- Japans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-06-2009Japans Hoofdgerecht20-30 min.
Gamba-tempura met sojasaus
3 dl. bier, pils, 2 el. bosuien, in ringetjes, 20 gamba's, 1 el. gember, op siroop, 6 el. ketjap, Frituur-olie, 1 el. sesamzaad, geroosterd, Sla, gemengde, 6 el. sojasaus, Japanse, 1 el. suiker, 150 gr. tempurabloem
- Japans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-04-2005Japans Voorgerecht20-30 min.
Kippenspiesjes met sojasaus
Lekker pittig
Sojasaus, 1 eetlepel boter, mirin = Japanse zoete rijstwijn, pilipili, 4 kippenfilets
- Japans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-11-2007Japans Hoofdgerecht10-20 min.
Courgette-tempura met sojasaus
1 courgette, tempurameel, frituurolie, japanse sojasaus
- Internationaal
- 0-10 min.
- Geplaatst op09-12-2002Internationaal0-10 min.
Botervis Met Sojasaus
Makkelijk en bijzonder hoofdgerecht
4 mootjes botervis van ieder 150 gram, 4 eetlepels sojasaus, 2 sjalotjes in ringen gesneden, teentje knoflook gesnipperd, 1 dl. slagroom, olijfolie
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-11-1999Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
Gamba`s met sojasaus
Lekker voorgerecht kan ook als een hoofdgerecht
3 dl. bier, pils, 2 el. bosuien, in ringetjes, 20 gambas, 1 el. gember, op siroop, 6 el. ketjap, Frituur-olie, 1 el. sesamzaad, geroosterd, Sla, gemengde, 6 el. sojasaus, Japanse, 1 el. suiker, 150 gr. tempurabloem
- Japans Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-01-2004Japans Voorgerecht30-60 min.
Gamba-Tempura Met Sojasaus
Gamba-tempura met sojasaus
3 deciliter Bier, pils, 2 eetlepels Bosuien, in ringetjes, 20 Gamba's, 1 eetlepel Gember, op siroop, 6 eetlepels Ketjap, Frituur-olie, 1 eetlepel Sesamzaad, geroosterd, Sla, gemengde, 6 eetlepels Sojasaus, Japanse, 1 eetlepel Suiker, 150 gram Tempurabloem
- Japans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-09-2000Japans Hoofdgerecht30-60 min.
Gamba-tempura met sojasaus
, 3 dl. bier, pils, , 2 el. bosuien, in ringetjes, , 20 gamba's, , 1 el. gember, op siroop, , 6 el. ketjap, , Frituur-olie, , 1 el. sesamzaad, geroosterd, , Sla, gemengde, , 6 el. sojasaus, Japanse, , 1 el. suiker, , 150 gr. tempurabloem,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-05-2005Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Appel-gember-chutney met sojasaus
Appel-gember-chutney met sojasaus
• chili`s (naar smaak), • ½ bosje koriander of basilicum, • 2 appels, zoet en zuur, • 30 g gember, • 2 eetl. suiker, • 100 ml appelsap, • 6 eetl. Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op18-11-2013Bijgerecht10-20 min.
Gamba-tempura met sojasaus
3 dl. bier, pils, -2 el. bosuien, in ringetjes, -20 gamba's, -1 el. gember, op siroop, -6 el. ketjap, -Frituur-olie, -1 el. sesamzaad, geroosterd, -Sla, gemengde, -6 el. sojasaus, Japanse, -1 el. suiker, -150 gr. tempurabloem,
- Japans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-09-2002Japans Voorgerecht20-30 min.
Warme sojasaus
Een heerlijke sojasaus voor bij de rijst.
* 1 dl. sojasaus * 1,5 dl. zoetje ketjap * 3 druppels sesamolie * halve ui * 1-2 teentjes knoflook * een kwart dl. gembersiroop * 1 dl. water * een halve rode peper.
- Indonesisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op02-03-2006Indonesisch30-60 min.
sojasaus met koriander
Door de ingredienten een gezond maar ook een snel klaar sausje
1 flinke handvol vers korianderblad [toko], 5 eetl. olie, 10 eetl. sojasaus, 2 eetl. citroensap, versgemalen zwarte peper, 3-4 teentjes knoflook
- 0-10 min.
- Geplaatst op08-02-20020-10 min.
sojasaus met gember
Lekker bij oosterse gerechten
1 schijf verse gemberwortel van 1,5 cm dik, 1 dl sojasaus, 2 eetlepels chili olie,1 eetlepel sesamolie.
- Chinees
- 0-10 min.
- Geplaatst op31-08-1999Chinees0-10 min.
Karbonades met sojasaus
6 eetlepels boter - 4 karbonades - 1 dl. sojasaus (ketjap manis) - 1 sinaasappel - 1 teen knoflook - 1 theelepel tijm - 1 pak rijst - chinese kool - zout en peper
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-03-2002Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
***ANDIJVIE MET SOJASAUS***
Andijvie anders !
=2 eetl.Arachideolie, = 400 gram Chinese roerbakmix(zak), =400 gram gesneden Andijvie (zak), =3 eetl.Japanse sojasaus, = 1 tl.vloeibare Olie., =50 gr. oven roasted pinda's (zak 200 gram)
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-06-2015Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Oesterzwammen met sojasaus
Dit aparte groentegerechtje past goed bij gestoofd rundvlees en rijst of mie.
200 gr oesterzwammen, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 1 1/2 eetlepel sherry, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel fijngehakte verse koriander, peper, zout.
- Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op09-03-2002Bijgerecht0-10 min.
Biefstuk met sojasaus
Een bewerking van een chinees recept
Ca. 250g. malse biefstuk of entrecote, 3 lenteuitjes, 2 eetl lichte sojasaus, zout, zwarte peper, 1 eetl. donkere sojasaus, 1 eetl. rijstwijn, 2 tl. sichuan-peper, 3-6 (naar smaak) gedroogde minipepertjes (rawit), 2 eetl. plantaardige olie, 2 schijfjes verse gemberwortel, 2 teentjes knoflook in plakjes, 1 sjalotje of wat achtergehouden lente-ui, 1/2 runderbouillontablet, een klein stukje van een steranijs, mespuntje vijfkruidenpoeder, 1 tl. hoisinsaus, 2 tl. suiker, enkele druppels sesamolie, 2 dl water, maizenapapje van 2-3 tl maizena en een scheutje koud water.
- Chinees Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-02-2002Chinees Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Entrecote met sojasaus.
Breng voor de marinade van de entrecotes de sherry, witte wijn, sojasaus, wasabi en sesamolie aan de kook. Rasp hierboven het stukje geschilde gemberwordel en los aansluitend de honing hierin op Kook een minuut of 3 in.
4 entrecotes a 150gr. 1dl. medium sherry, 1dl. droge witte wijn, 5 eetlepels Japanse sojasaus, mespuntje wasabi (groene Japanse mierikswortel) 1 eetlepel sesamolie, 2cm verse gemberwortel, 3 eetlepels honing, 2 lente-uitjes, 1 eetlepel sesamzaadjes, maizena, 3 eetlepels zonnebloem- of arachideolie
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-02-2009Frans Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Tjap Tjoy (MIJN VERSIE) veel beter dan van de Chinees
Je wilt niet weten hoeveel mensen er zijn die, de weinige keren dat ik bij de afhaalchinees zit, Tjap Tjoy bestellen. Ergens wel te begrijpen want het is één en al gezondheid op je bord. Ik bestel het nooit, enige wat ik wel eens haal is heerlijke Pekingeend want dat maken en zo`n eend douchen in de hete olie tot krokant is me teveel werk. Echter dit is dan mijn versie van Tjap Tjoy, lekker gezond, kleurrijk, ziet er leuk uit, slank, vol vitamines en een mooie combinatie van Oosterse smaken. Probeer zelf maar en dan hoor ik graag of deze versie van mij lekkerder was dan van jouw (afhaal)Chinees.
300 gr kipfilet (in reepjes), 1 rode ui (halve ringen), 1 grote ui (halve ringen), ½ rode peper (zonder zaad), 2 teentjes knoflook (geperst), 2 wortels (in reepjes), 200 gr peulen, 1 prei (in halve ringen), 1 gele paprika (in reepjes), 200 gr champignons (gehalveerd), 125 gr taugé, 1 t sereh, 1 t laos, Mestpuntje ve-tsin, 1 t gemberpoeder of 1 ½ cm verse gember, 2 el zonnebloemolie of wokolie, 1 ½ el oestersaus, 1 ½ - 2 el lichte chinese sojasaus, 100 ml warme kippenbouillon, Beetje maizena (indien nodig)
- Aziatisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-03-2013Aziatisch Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Varkensvlees met sojasaus
250 gr varkensfilet, 1 eetlepel olie, 3 eetlepels zwarte sojabonen, 2 eetlepels sherry, 1 theelepel gemberpoeder, 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 rode paprika, 3 teentjes knoflook, 1 eetlepel maïzena, 1/2 dl water, ,
- Chinees
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-02-2009Chinees20-30 min.