1. Home
  2. Recepten
  3. Snert

Snert recepten (177)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Heerlijke Oer- Hollandse erwtensoep uit eigen keuken!

Het is weer zover, het is koud buiten, het vriest hier nu ik dit recept schrijf en zojuist dus de eerste echte verse `snert` van het jaar gemaakt. Verantwoord gevuld en erg voedzaam. Heerlijk en veel lekkerder dan uit een blik of zak of die kant en klare van de Hema. Een grote pan verse soep en hij is op dag 2 nog veel lekkerder! Ook erg makkelijk als er mensen aanschuiven want iedereen vind het wel lekker. Niet echt moeilijk, iedereen kan dit maken. Hier kan iedereen het hele najaar, de hele donkere periode en de hele winter van genieten. Het kookproces is slowcooking en de helft sneller de snelkookpan. Ik hoor wel wat men er van vond, maar deze is vreselijk lekker. Géén natte vingerwerk door er maar een half varken in te smijten, maar verantwoord gevuld met goede en lekkere dingen. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

1 knolselderij 3 prei in halve ringen 2 winterwortels (julienne) 1 stengel bleekselderij (halve ringen) 500 gr spliterwten 2 bosjes selderij 1 grote ui 2 aardappels Handje verse peterselie 3 bouillonblokjes rund 2 bouillonblokjes groente 500 gr speklappen óf schouderkarbonade 5 peperkorrels Zeezout Zwarte peper uit je molen 3 liter water 2 ambachtelijke rookworsten

Bereidingswijze

Neem een hele grote pan en vul die met het water. Voeg de bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Doe de spliterwten in een vergiet en was ze. Als het water kookt voeg je ze toe met de peperkorrels. Laat nu langzaam ~2 uur pruttelen en roer af en toe om totdat het een groene massa wordt zonder harde brokjes van erwt. Snij het vlees klein en voeg het toe. Dan kan het meekoken totdat het zacht is en uit elkaar valt. Ook dit geeft smaak af. Snij de groente, de knolselderij in blokjes, prei in ringen, de ui in halve ringen en wortels in kleine stukjes. Doe nu de groente er bij en de aardappel in stukjes (deze bindt vloeistof en zorg dat het wat dikker wordt, zetmeel). Laat zo nog 25 minuten doorpruttelen, de groente wordt nu lekker zacht en er is een rijk gevulde, gezonde soep. Maak hem af met wat vers gesnipperde peterselie en de bladselderij. Proef even en voeg dan eventueel nog wat zout en peper toe. Laat de rookworst in een aparte pan met water opwarmen op 80 graden, niet koken want anders gaat hij stuk. Zo blijven de lekkere sappen in de worst bewaard! Snij de worst in dunne plakjes en voeg toe aan de soep. Lekker smullen maar weer! Krijgt men geen spijt van want is erg lekker en gezond. Om er nog wat extra pit aan te geven kan er in de kom nog wat maggi in naar smaak. Blijf wel af en toe roeren want er is niets viezers dan aangebrande snert en ook deze soep is prima in te vriezen en dan maanden houdbaar.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Snert

Vlugklaarsoep

INGREDIENTEN

1 blik snert, 1 blikje knakworstjes, 1 teen knoflook, maggihotaroma

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-07-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Snert

Simpele snert die snel klaar te maken is.

INGREDIENTEN

1 pakje Honig Snert Maaltijdsoep, 1 Gelderse rookworst

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-02-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Snert

Oer Hollandse mega-dikke snert met erg veel vulling!

INGREDIENTEN

2 pakken spliterwten, 2 grote pakken boerensoepgroenten, 3 rookworsten, ca. 3 flinke varkenslappen of hamlappen, spekreepjes of stuk spek, bouillonblokkies of vloeibaar.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-10-2001
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Snert

Natuurlijk hoort deze "oersoep" op een pagina met streekgerechten. Erwtensoep, of snert, zal dan wel niet exclusief Gronings zijn, dit recept verdient toch hier een plaatsje. Door mijn beide oma's nog op een petroleumstel gemaakt. Zowel bij "stadse oma" als bij "plattelandse oma ". Hier en daar was er best wel verschil in koken, maar hierbij niet!

INGREDIENTEN

, * 2 varkenspoten, * 500 gram verse worst, * 750 gram groene erwten, * 4 liter water, * 30 gram zout, * 4 preien, * 1 bosje selderijgroen, * 1 kleine selderijknol, * 2 aardappelen, * 2 winterpenen

  • Regionaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-04-2002
  • Regionaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

snert

Met snert wordt erwtensoep van een dag oud bedoeld. Als de soep afgekoeld is is hij zo stijf dat de lepel er in kan blijven staan. Warm de snert op een laag vuur met misschien een klein beetje water er bij.

INGREDIENTEN

400 gr spliterwten, 500 gr hamschijf, schouderkarbonade,krabbetjes of varkenspoot., 250 gr zuurspek, 1 laurierblad, zout, 2 uien, 2 winterwortels, 1 selderij, 3 aardappels, 3 preien, 2 eetlepels fijngehakte bladselderij, 1 rookworst (ongeveer 250 gr), peper, 2 liter koud water

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Snert

Deze snert is zoals snert moet zijn: zwaar, dik, enigszins cholesterolrijk vanwege het vele varkensvlees dat erin zit, maar vooral: LEKKER!

INGREDIENTEN

3 liter water, 1 kilo erwtensoepvlees (hamschijf, krabbetjes, varkenspoten of -hielen, speklapje), 1 kilo spliterwten, 1 flinke prei, 3 - 4 aardappelen, halve knolselderie, 3 flinke uien, peper en zout.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-11-1999
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Snert

Recept van mijn mams!! Ik ben gek op de recepten van mijn mams... Dit recept maak ik al jaren, maar dacht kom ik gooi het nu eens op smulweb!! Echt de tijd ervoor....met de winter in het oog!!

INGREDIENTEN

*1 stukje mager spek (zwoerd eraf laten halen)*1 pak spliterwten *1 karbonade (of 2 mag ook) *1 pak soepgroenten *1 rundertablet, *1 rookworst *Ketjap manis naar smaak *peper

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-11-2004
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Snert

Gewoon lekker!

INGREDIENTEN

*500 gram spliterwten, * 2,5 liter water, * 1 grote ui, * 1 prei, * 1 flinke winterwortel, * 1 knolselderij, * wat takjes selderijblad, * 1 aardappel, * vlees naar keuze (ik gebruik meestal rookworst, krabbetjes, verse worst en spek), * zout, * peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-01-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

snert

Berney's Snert

INGREDIENTEN

Spliterwten/soepgroenten voor erwtensoep/rookworst/spekjes/bouiljonblokjes/aardappels

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Snert!

Heerlijk als het weer kouder wordt; snert! Officieel heet het natuurlijk erwtensoep, maar de 2e dag is is het wel snert en dan is ie op z'n lekkerst! 

INGREDIENTEN

500 gr. spliterwten, 1 knolselderij, 2 stengels prei, 1 winterpeen, blad van selderij, 500 gr. varkenslappen, 250 gr. speklappen, 2 rookworsten, 3 bouillonblokjes,

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2017
  • Nederlands
  •  > 120 min.
Nieuwste snert recepten
  • Eigen recept

Snert

INGREDIENTEN

500 gram spliterwten, 1 pond speklappen, 1 pond krabbetjes of schouderkarbonade, 2 slagers rookworsten, 2 grote uien, 1 grote winterwortel, 2 prei, 1 knolselderij + groen, 2 bouillonblokjes rundvlees, 2 laurierblad, 5 kruidnagels, mespuntje gedroogde tijm, peper en zout naar smaak, ,

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-10-2010
  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Snert

Heerlijke snert en zo klaar

INGREDIENTEN

2 ltr water, 1 pot maggi basis voor groentesoep,1 pak spliterwten gedroogd, 1 winterwortel, 2 uien, 3 aardappelen, halve knolselderij,bosje peterselie, bosje selderij, 1 rode peper, 1 schenkel, pond krabbetjes, 2 rookworsten, hotsaus.

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-02-2012
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Snert

Heerlijke ouderwertse snert

INGREDIENTEN

1 zakje spliterten, knolserderij (ong. 20 dobbelsteentjes), 1 grote ui, 1 pakje soepgroenten Iglo (diepvries), 3 maggie blokjes, 2 schouderkarbonades, 1 rookworst, zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op17-02-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Snert

Erwtensoep komt uit blik, snert komt uit de pan.

INGREDIENTEN

1 kg spliterwten, 1,5 kg vleeskrabben, 1 varkenspoot, 300 gr spek (doorregen), 2 prei, 4 aardappelen, 2 uien, 1 knolselderij, 1 zakje selderijblad, 2 winterpenen, 4 rookworsten, zout/peper

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-10-2013
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Snert

Erwtensoep, Snert, Vegetarisch

INGREDIENTEN

2 liter water, 500 gram spliterwten, 1 grote knolselderij in blokjes, 500 gram kruimige aardappels in blokjes, 500 gram winterpeen in kleine blokjes, 300 gram dunne prei in halve ringen, 250 gram fijngehakte ui, 3 groentebouillonblokjes, 2 grote geperste tenen knoflook, 2 vegetarische worsten, 2 á 3 blaadjes laurier, Bladselderij gehakt, Versgemalen peper naar smaak, Versgemalen zeezout naar smaak, Cayenne peper, Kruidnagelpoeder, Olijfolie,

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-02-2007
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Snert

De koude dagen zijn bezig en niets is lekkerder om enkele bakken goede snert in de vriezer te hebben ;-) Zie voor meer recepten twitter.com/ThuisKokRS, ik zal regelmatig daar delen wat ik hier doe.

INGREDIENTEN

, 2 pakken spliterwten (totaal 1kg), 1 voordeelpak hamlappen (+/- 800gr), 500gr ontbijtspek (1 of 2 blokken), 2 rookworsten, 5l water, 2 uien, 2 preien, 2 knolseldereijen, 2 winterwortels, 2 aardappelen, 3 bouillonblokjes (rundvlees), peper en zout,

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-01-2011
  • Nederlands
  •  > 120 min.

snert

Oerhollands gerecht. Getrokken van schouderkarbonade, met prei/ui/wortel/knolselderij en de grootste en lekkerste rookworst

INGREDIENTEN

Pond spliterwten, 400 gram schouderkarbonade, 1 theelepel zout, 3 preien in ringen, 1 knolselderij in blokjes, 1 gesnipperde ui, 3 aardappelen in blokjes, bosje gehakte bladselderij, een lekkere rookworst, 3 tabletten kruidenbouillon.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-10-2001
  • Nederlands
  •  > 120 min.

snert

Oerhollandse erwtensoep voor de koude winterdagen.

INGREDIENTEN

1 knieschijf, stuk spek, 7 ons spliterwten, 1 pakje hutspot, 1 selderijknol, 2 preien, 2 grote aardappels, zout, peper, 2 rookworsten, roggebrood en katespek, 1 dl. melk

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-01-1999
  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

SNERT

Ik reken Nert wek als een echte Nederlandse gerecht. Past wel in de rijtje van hutspot en hachee.

INGREDIENTEN

1500 ml water, 200 g spliterwten, 200 g varkenskluif of hamschijf, 140 g vetspek, 100 g ui, fijn, 100 g prei, in ringen, 1 klein wortel, in kleine blokjes, 100 g knolselderij, in blokjes, 100 g kookworst, zout, peper

  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-10-2008
  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.

Snert

Voor 7 ltr

INGREDIENTEN

- 500 gr spliterwten, - 1 hamschijf met bot, - 150 gr buikspek, - 1 grote knolselderij, - 1 winterpeen, - 1 ui, - 1 flinke aardappel, - 1 slagersrookworst, - 1 prei, - ? bosje peterselie, - ? bosje selderij, - zout, - peper, - 3 bouillonblokjes,

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-10-2004
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Snert

INGREDIENTEN

, 1 hamschijf van ongeveer 500 gram of 3 schouderkarbonades 150 gram, 100 gram zuurkoolspek, 1 grove rookworst, 400 gram spliterwten, 1 selderijknol, 500 gram prei, 1 winterwortel, 1 bosje selderij, 2 aardappelen, zout, peper 1-2 bouillontabletten, roggebrood.,

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-03-2004
  • Nederlands
  •  > 120 min.

snert

INGREDIENTEN

500 gram spliterwten, 400 gram schouderkarbonade, 150 gram rookspek, 1 rookworst, 1 prei, 1 winterwortel, 2 laurierblaadjes, peper en zout.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Snert

Hollandse erwten soep Vegetarisch

INGREDIENTEN

1000 gram spliterwten, 4,5 liter water, 4 uien (? 350 gram), 400 gram prei, 400 gram winterwortelen, 4 aardappelen (? 350 gram), zeezout, peterselie, peper, gistvlokken, plantaardige bouillonkorrels (Vegana), 12 vegetarische worstjes (Vetara)

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-11-1998
  • Nederlands
  •  > 120 min.

snert

INGREDIENTEN

1 pond groene(split)erwten, 2 1/2 liter water, 80gr vet of verse spek, 1 pond saucijsjes, 1 pond krabbetjes, 1 rookworst, 1 1/2 pond aardappelen, 2 bosjes selderij, 1 1/2 pond prei, 1 knolselderij, 25gr zout of minder zout en bouillonblokjes

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-02-2007
  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

snert

INGREDIENTEN

1 pak hele erwten, 750/1000 gr.hamlappen, 1 zakje erwtensoep(honig), 3 bouillonblokjes., 2 preien, 1 zakje erwtensoepgroenten, 1 of 2 rookworsten.

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Snert

Het ultieme recept.

INGREDIENTEN

1.5 pak spliterwten, 750 gr. karbonade zonder bot, 0.5 knolseldijknol, zak grove soepgroenten of prei en wortel, bladselderij, bouillonblokken.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op18-04-2001
  • Nederlands
  •  > 120 min.

snert

INGREDIENTEN

500 gr spliterwten*1 pakje honing groentsoep*1 prei*2 middelgrote uien*5a6 gekookte aardappelen*zout*250a300 gr versdoorregenspek*1 rookworst*roggebrood.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-11-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Snert

Erwtensoep voor 4 personen

INGREDIENTEN

2 blikken erwtensoep van Unox (evt. Hero), 500 gr. doorregen spek, 1? a 2 Gelderse rookworsten, 1 snufje peper en zout, 1 a 2 teentjes knoflook, 1 teen prei, 1 scheutje olie, evt. stokbrood of rijst

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-04-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Snert

Lekker streekgerecht om duimen en vingers af te likken.

INGREDIENTEN

600-700 gram krabbetjes, 350 gram speklappen, 1 grote rookworst, 300 gram spliterwten, 500 gram groene erwten, 1 prei, 1 pakje diepvries soepgroente(of vers), ? kleine selderijknol, 4 uien, 3 bouillonblokjes.,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-11-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Snert

Een verwarmende, hartige maaltijdsoep.

INGREDIENTEN

Ruim 6 liter water-, 1500 gram erwten of spliterwten-, , 1500 gram kluif, krabjes, vers spek, 200 gram gerookte spek in blokjes en 2 rookworsten-, , 3 bosjes selderij-, , 1 kg prei-, , 1 flinke winterpeen-, , 1 grote knolselderij-, , 3 aardappelen-, , 30 gram zout of minder zout en 6 bouillonblokjes 'naar eigen smaak'.,

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2003
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Snert

Een recept van thuis

INGREDIENTEN

Pond prei selderij winterpeen, 1 knolselderij, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, vlees bv varkenskluif maar ook schouderkarbonade of gewoon 2 kilo varkensvlees, , pond doorregen spek (liefste de vette met zwoerd), Doe er verder lekker kruiden bij die je in huis heb, , ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-02-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Snert

INGREDIENTEN

1 kg platte ribben, 1 rookworst, 1 kg prei, 1 knolselderie, 1 pak spliterwten, 1 bouillonblok

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-11-2012
  •  
  •  > 120 min.

Snert

INGREDIENTEN

1200 gr spliterwten *, 6 l water *, 3 bouillonblokjes *, 600 gr prei *, 600 gr uien *, 600 gr knolselderij *, 120 gr boter *, Peper en zout *, 0,5 l gekookt water *,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-11-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Snert

1 Portie Kcal: 299 Vet: 15.7 V.vet: 6.1 Eiwit: 18.1 Koolhy: 19.8 Vezels: 4.0 Zout: 0.71

INGREDIENTEN

500 gram spliterwten (Silvo), 500 gram schouderkarbonade, 250 gram doorregen spek, 1 ui, 200 gram prei, 1 knolselderij, 1 pakje selderij, 1 winterwortel, 1 aardappel, 1 grote rookworst, 3 liter water, maggi, aromaat, zout, peper,

  • Europees
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-12-2019
  • Europees
  •  > 120 min.

Erwtensoep / Snert ( Sonja Bakker proof )

Deze snert is echt zo verschrikkelijk lekker en is een  " erfenis " van mijn " Zussie " ( Joyce202 ) die me dit recept heeft gegeven. Bij mij thuis werd er nooit snert gemaakt omdat mijn vrouw toen nog altijd kookte en bij de gedachte aan snert, zag ze altijd weer die vette varkenspoten van vroeger in de soep drijven. Tijden en recepten veranderen, inmiddels kook ik vaak en geniet ook mijn gezin van deze " magere " Snert. Helaas is mijn " Zussie " Joyce veel te vroeg overleden, ( 2010 ) en elke keer weer als ik deze snert aan het maken ben kijk ik naar haar foto en vraag haar dan, doe ik het goed zo "zussie " ? Haar antwoord ken ik, volg het recept en proeven !! en evt. een beetje aanpassen aan je gezin. Dit recept is voor 4 personen en voor twee dagen omdat het de tweede dag nog lekkerder is.

INGREDIENTEN

* 500 gram split erwten, * 500 gram hamschijf, varkens poulet. of schouder karbonades., * 150 gram magere baconreepjes, * 1 zak erwtensoep groenten, * 8 kruidnagels, * 1 laurierblad, * 1 ui, * 1 (magere) rookworst, * 2 a 3 aardappels, * 3 runderbouillon blokjes, * beetje sambal ( badjak ) naar smaak, * beetje maggi

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-01-2014
  • Nederlands
  •  60-120 min.

hollandse snert

Hollandse snert, goed gevuld

INGREDIENTEN

- snert groenten, - spliterwten, - ribbetjes, spek, rookworst, - aanmaaksoep voor erwtensoep, - ong. 2 liter water, - 2 bouillonblokjes

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-11-2004
  • Nederlands
  •  > 120 min.

scheveningse snert

Een variatie op de Hollandse snert, maar dan met vis ingredienten

INGREDIENTEN

1 liter visbouillon, 200 gram spliterwten, 200 gram gewassen wortelen, 200 gram schone knolsederij, 200 gram geschilde aarappelen, 500 gram zalm-, victoriabaars- of kabeljauwfilet, room, boter, zout en peper.,

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-11-2001
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Winnende Snert

Met dit recept ben ik eerste geworden bij Twizeler Snertwiif 2012! In mijn geval ben ik dus een Snertfeint ipv wiif;)

INGREDIENTEN

2 liter water, 1kg krabbetjes, 2 mergpijpjes, 2x250gram gerookte spekjes, 3 laurier blaadjes, 5 kruidnagels, zout, 500gram spliterwten, 500gram prei, 500gram knolselderij, 4 uien, 3 aardappelen (rode star - bloemig in ieder geval), bosje bladselderij, 2 rundvlees bouillon blokjes, Rookworst

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-03-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

hollandse snert

Lekkere erwtensoep

INGREDIENTEN

250gr spliterwten,1 1/4 water,1 schouderkarbonade a 150 gr,stukje doorregen spek van 100 gr,1 kleingesneden ui,1 in ringen gesneden prei ca 100gr,100gr gesneden knolselderij,100 gr in plakjes gesneden winterwortel,1 geschilde in blokjes gesneden aardappel,1 rookworst van 125 gr,zout,peper,1 el. selderijblad en 3 bouillionblokjes,

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-02-2006
  • Nederlands
  •  60-120 min.

West-friese Snert

Voor als het ijselmeer bevroren is

INGREDIENTEN

2 klio splitwerwten, 6 preien, 5 grote uien, 12 aardappelen, 2 kilo varkenspoten(met haartjes en veel vlees), 2 rookworsten, 1 liter bouillon, peper en zout.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-04-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste snert recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top