1. Home
  2. Recepten
  3. Serveren Met Pasta

Serveren met pasta recepten (1.517) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Heerlijke pastasalade

Echt lekkere pastasalade met onder andere kip, pesto, tomaat en parmezaanse kaas, heerlijk als maaltijdsalade of bij een zomers buffet, recept gekregen van een vriendin

INGREDIENTEN

* 4 ons pasta (bijvoorbeeld wokkels of penne) * 3 ons kipfilet * kipkruiden * 6 pruimtomaten * bakje pijnboompitten, * half potje groene pesto * stuk parmezaanse kaas * zak gesneden ijsbergsla of een halve krop

Voorbereiding

Ontvel de tomaten en snij in kleine blokjes * schaaf de parmezaanse kaas in snippers * rooster de pijnboompitten * snij zo nodig de sla in stukken van ca 3 bij 3 cm

Bereidingswijze

* Bak de kipfilets met wat kipkruiden, laat hem afkoelen en snijdt aan stukjes. * kook de pasta in water met wat zout, giet af en spoel koud * Meng de pasta met de kipfilet, tomaatblokjes en een flinke klodder pesto. voeg vlak voor het serveren de parmezaanse kaassnippers, geroosterde pijnboompitten en ijsbergsla toe zodat dit knapperig en vers blijft

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2006
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasta penne met gerookte kipfilet, pesto en gedroogde tomaten

Een superlekkere pasta om je vingers bij af te likken. Een succesrecept in onze familie. Heel snel klaar!!

INGREDIENTEN

400 gram penne - Plm. 400 gram gerookte kipfilet - 1 klein ui - 1 eetlepel olijfolie - 1 eetlepel oregano - 1 glas witte wijn - 200 ml creme fraiche -, 2 eetlepels rode pesto - 3 gedroogde tomaten (op olie) uitgelekt - 1 theelepel suiker

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pasta carbonara

De ouderwetse, echte, Italiaanse Pasta Carbonara. Ook snel, lekker en goedkoop.

INGREDIENTEN

Pasta naar keuze (spaghetti is lekker), 2 eieren, room (een bekertje creme fraiche of een half pakje koksroom/room culinair), 75 gr parmezaanse kaas, spekjes (of bakbacon in stukjes), knoflook, peper en een klontje boter (eventueel).

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

slanke ovenschotel met kip

Een topper ! Ik maak dit vaak als ik veel gasten krijg of gewoon voor een zondagse maaltijd, het een lekker en redelijk slank recept, je kunt het eten met gekookte aardappelen, puree, rijst of pasta. Ik eet het zelf het liefst met een lekkere gekookte aardappel (Nicola).

INGREDIENTEN

1 enkele kipfilet per persoon, 40 gr. roomboter, 40 gr. bloem, ong. 8 dl. kippebouillon(blokjes), 1 bekertje slankroom, peterselie, geraspte leidse kaas,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-02-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Broccoli met pasta, kip, room en cashewnoten

Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier.

INGREDIENTEN

2 kipfilets (liefst biologisch), 2 stronken broccoli, 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam houdt), 3 lente ui, 2 teentjes knoflook, 1 handje cashewnoten (mag gezouten, hoeft niet), 300 gr. vlinderpasta (bijv. Farfalle van Grand Italia), 1 Bressot kruidenkaas (ik vind Paturain te sterk voor dit gerecht), Olijfolie, , NB. wat heel lekker is, maar niet perse nodig om dit gerecht te doen slagen, is de Harissakruidenmix van de Wereldwinkel. (de Chilli en komijn hierin maken de kip in het gerecht heerlijk bijzonder)., , ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelle met kip roomsaus

Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd.

INGREDIENTEN

250 gr. kipfilet of 1 pakje Quorn naturel stukjes, 75 gr. spekreepjes, 250 gr. tagliatelle (of andere pasta), 80 gr verse roomkaas naturel of met kruiden, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 1/2 dl. koksroom, 1 blokje kippenbouillon (of tuinkruiden voor de vegetarische versie), Oregano, Italiaanse kruiden, Zout en peper, Olijfolie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pasta met gemengd wilde paddestoelen

Zo een simpel gerecht, maar wel erg gezond en erg lekker.

INGREDIENTEN

250-350 gram paddestoelen (AH heeft mooie paddestoelen in een bakje, dat zijn meestal 3 soorten), 3 eetlepels Olijfolie, 1 teen Knoflook, fijngehakt, 1-2 gedroogde pepertjes, fijngewreven of heel fijn gehakt (wanneer je het wat pittiger wilt hebben), Zout en Peper uit de molen, Sap van 1/2 Citroen, 450 gram (verse Pasta), Een handjevol geraspte Parmezaanse Kaas, Een handjevol verse Peterselie, grof gehakt, 50 gram Boter,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-06-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pasta tonijn crème met courgette en pesto

Lekkere romige pasta met en saus van courgette, tonijn, ui, paprika, tomaat en pesto. Mijn eerste zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken in de keuken met andermans recepten.

INGREDIENTEN

250 á 300 gram (Penne) Pasta., 2 Blikjes tonijn, 2 Uien, 1 Courgette, 1 Paprika oranje (rood / geel kan ook), 1 Blik tomaten blokjes, 1 Bekertje crème fraîche (125 ml), 4 Eetlepels rode pesto, 1 Teentje knoflook, 3 Eetlepels olijfolie, 15 Gram fijn gehakte peterselie

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-2009
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pasta carbonara

Hier mijn interpretatie van een heerlijke pasta carbonara. Ik maak hem het liefst met zelf gemaakte verse pasta. Maar je kunt ook verse pasta kopen in de supermarkt of als je met wat minder budget kookt spaghetti gebruiken.

INGREDIENTEN

300 a 350 gram (verse) pasta, 2 eierdooiers, 250 gram spekreepjes, 2 sjalotjes fijngesneden, 2 teentjes knoflook, 4 el fijngesneden peterselie, 100 gr. geraspte parmezaan, vers gemalen peper en zout naar smaak

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-12-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

groene tagliatelle met kip en mosterdsaus

Om je vingers bij op te vreten

INGREDIENTEN

700 gram kipfilet, boter, olijfolie, zout en peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 el gove mosterd, 1/4 l droge witte wijn, 200 ml slagroom, een beetje citroensap, 250 gram groene tagliatelle, 1 doosje tuinkers

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Macaroni and cheese

Amerikaanse macaroni and cheese, maar dan wel een versie die ver van de oranje poeder-uit-een-pakje van Kraft staat. Met echte kaas, smaakvol, romig met een knapperig gebakken bovenlaagje en helemaal niet goed voor je lijn. Je bent gewaarschuwd.

INGREDIENTEN

250g elleboogmacaroni, 200g kaas, 100g roomkaas, 1 ei, 200ml melk, 2 eetlepels roomboter, 1 theelepel paprikapoeder, 1 pakje saltine crackers, 1 eetlepel olijfolie, 1 ui, 250g champignons, 2-3 lenteuitjes, gesneden in dunne ringetjes

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2013
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Geurige groene kipcurry

INGREDIENTEN

Geurige groene kipcurry, 4 kipfilets, elk in 5 stukken gesneden, olijfolie, 4 dl kokosmelk uit blik, 1 handvol gehakte pistachenoten, korianderblaadjes, , Groene currypasta, 6 lente-uitjes, gewassen en schoongemaakt, 4-6 middelgrote groene pepertjes, van zaad ontdaan en fijngehakt, 2 tenen knoflook, 1 eetl. verse gemberwortel, geschild en fijngehakt, 1 eetl. korianderzaad, fijngewreven of geplet, 1/2 theel. zwarte peper uit de molen, (zee)zout en zwarte peper uit de molen naar smaak, een 1/2 handvol, limoenblaadjes, in stukjes gescheurd, 2 stengels citroengras, schoongemaakt en fijngehakt, 2 flinke handen vol verse basilicum, met de stengels, 3 flinke handen vol verse koriander, met de stengels, 3 eetlepels extra virgin olijfolie, gehakte schil en sap van 1 limoen, , Salade/relish:, 16 kers/cherrytomaatjes, in vieren gesneden, 1/2 verse kokosnoot, geschrapt of geschaafd, 1 theel. basilicum of koriander, een stuk komkommer van 15 cm, geschild, van zaad ontdaan en grof gehakt, 1 rood pepertje, dun gesneden, 1 eetl. olijfolie, zout en peper, sap van 1-2 limoenen,

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2009
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pasta Verro

Van verschillende pasta gerechtjes een gerecht gemaakt. Voor een keer als je niet veel tijd hebt en toch redelijk gezond wilt eten.

INGREDIENTEN

250 gr champignons, 100 gr mager spek, 1 kleine prei, 1 rode paprika, 1 ui, 1 bakje kruidenkaas (90 gram), 1 pak spinazie à la crème, zoete pittenmix, Pasta (bv penne of taglilatelle)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-11-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

pasta

Heerlijk en zeer eenvoudig pasta gerecht! Met dank aan Margreet die dit overheerlijke recept bedacht heeft!

INGREDIENTEN

1 zak pasta, kruidenkaas, creme fraiche, gedroogde tomaten, 1 courgette, 1 aubergine, 1 paprika, 2 tomaten, olijfolie, knoflook, tijm, oregano, zout,peper, 2 blikken tomatenblokjes, 4 stukken kipfilet, groene pesto

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-05-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

pasta met

Pasta met spekjes

INGREDIENTEN

200grpasta, 1ui, 1rode paprika, 100gr.champions, 150gr.spekblokjes, zout en peper, 1plakje monchou a100gr., 1eetlepelfijngesneden peterselie.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-05-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pasta

Pasta met room tomaten sauce

INGREDIENTEN

200 gram Bloem, 2 eieren, scheutje olijfolie, snufje zout voor de pasta., Zure room 1/4L, 1/2 rode basis sauce, 1/2 ui gesnippert, basilicum pieterselie, een scheutje whiskey, geraspte kaas,spek reepjes 1 ons.

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-06-1999
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Pasta

Pasta van restjes die ik eens in huis had

INGREDIENTEN

Pasta, broccoli, ui, 2 knoflooktenen, 2 tomaten, blikje tomatenpuree, basilicum, magere spekblokjes

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta

Pasta met saus van kalkoen en paddestoelen

INGREDIENTEN

- 2 sjalotjes, , - 1 dikke teen knoflook, , - 250 gram (kastanje) champignons, , - 3-4 takjes verse peterselie of 2 eetl. gedroogde peterselie, , - 150 gram baconreepjes, , - olijfolie, , - 600 gram kalkoenfiletreepjes, , - 1 ? dl. kippenbouillon of gevogeltefond (uit pot), , - 1 ? dl. rode wijn, , - ? liter kookroom, , - 1 eetl. gedroogde tijm, , - zout, , - versgemalen peper, , - 400-500 gram lintpasta, , - 100-150 gram overjarige oude kaas, , , , ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-04-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met pompoen

Voor 2 pers

INGREDIENTEN

500 gr. pompoen; 2 el olijfolie; 1 ui; 2 teentjes uitgeperst knoflook, 4-6 el gehakte verse peterselie; flinke mespunt gemalen nootmuskaat; circa 2,5 dl groenteboullion; 125 gr. in smalle reepjes Parmaham of gekookte ham; 275 gr.groene Tagliatelle of andere pasta (vb: macaroni), 1,5 dl (magere) room; zout; peper; versgeraspte parmezaanse kaas, om erbij te serveren

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-06-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met knoflook olie

Dit recept is van Chef Rico (uit Amerika). Ik heb toestemming gevraagd om dit recept te vertalen en te plaatsen. Dat mag maar met de vraag of ik de bron wilde vermelden, de bron staat onderaan dit recept

INGREDIENTEN

450 g Linguine (platte pasta of indien niet verkrijgbaar spaghetti)., 430 ml olijfolie., 4 tenen knoflook., ¼ theelepel gedroogde chili flakes ( b.v.b. A.H. Chili met molen)., 50 gram peterselie (de platte die heeft veel meer smaak dan de krul), ½ theelepel zout, 1 theelepel vers gemalen zwarte peper.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-01-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Italiaans gestoofd Rundvlees in tomatensaus met pasta

Heerlijk mals stoofpotje qua smaak door de lekkere tomatensaus. Heerlijk op een portie pasta !

INGREDIENTEN

750 gram (doorregen) riblappen, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 50 gram braadboter, 1 eetl. bloem, 2 theel. verse tijmblaadjes of 1 theel. gedroogde tijm, 2 laurierblaadjes, 2 glazen rode wijn, 1 pakje gezeefde tomaten (0,5 lt), 2 theel. suiker, sap en geraspte schil van 1/2 citroen, zout en versgemalen peper, 2 vleestomaten, 2 eetl. zwarte olijven, zonder pit, 2 eetl. fijngehakte peterselie en/of ringetjes bosui

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-01-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Pasta Met Zalm

Pasta in 10 minuten

INGREDIENTEN

1 pakje boursin, 1 uitje, bieslook, 200 gram gerookte zalmsnippers, 1 courgette (middelgroot), pasta (tagliatelle)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-10-1998
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

pasta met garnalen en citroen

Bijzonder en lekker. Ik heb het de eerste keer in Boston, USA gehad in het Legal Seafood restaurent. Normaal gesproken vind ik het vragen om een zg. "doggybag" nogal een genante vertoning, maar hiervoor heb ik met liefde een uitzondering gemaakt!

INGREDIENTEN

500 gr pasta (spaghetti, tagliatelle ect), 1 dl olijfolie, 2 grote uien, 4 tenen knoflook, 300 gr grote garnalen (minimaal, meer mag, altijd), 1 a 2 citroenen (afhankelijk van de grote), peterselie, bij voorkeur vers, peper, zout, , Indien je van pittig houdt:, 1 rood pepertje

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Boursin Champignonpastasaus met pasta

INGREDIENTEN

Boursin met knoflookkruiden, 250 cl Witte halfzoete wijn, Sugar snaps, Champignons, Kastanjechampignons, Rode ui en gewone ui, Cherrytomaten, Runderboullionblokje, Pijnboompitten, Pasta (verse uitkoelschap supermarkt)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-02-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zalm pasta

Heerlijke penne pasta met zalm

INGREDIENTEN

* 200 gram penne pasta, * 200 gram gerookte zalm, * 1 ui, * 1 prei, * 125 ml. crème fraîche, * 1 pakje room culinair, * 80 gram kruidenboter, * 75 gram geraspte kaas

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2010
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pasta alla putanesca

Goedgevulde pasta met ansjovis

INGREDIENTEN

4 el olijfolie, 4 ansjovisjes, 2 grote, rijpe tomaten, 100 gr ontpitte zwarte olijven, 2 el kappertjes, peper en zout, peterselie, 2 knoflook teentjes, 75 gr parmezaanse kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-12-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta con carne di maiale e peperoni dal forno

Was op zoek naar een authentiek Italiaans recept, en via een vriendin kreeg ik dit recept.  Dit recept was van haar moeder die uit Italië kwam. Heb dit wat aangepast omdat ik het handschrift en het recept niet meer goed kon lezen (omdat het een oud recept is, flink beduimeld met vette vingers en tomatensaus vlekken). Eet smakelijk (buon apetito) Heerlijke pittige authentieke Italiaanse ovenschotel met veel variatie-mogelijkheden. Veel vrienden en familie willen dit na hun vakantie in Italië dat we hun dit weer serveren.  Deze schotel is binnen een tijdsbestek van 45-60 minuten klaar. 

INGREDIENTEN

500 g Penne Rigate, Rigatoni of andere pasta naar keuze, olijfolie (om mee te bakken), 1 ui, fijn gesnipperd, 5 tenen knoflook, geraspt met een vork of geperst., 2 rode pepers (verwijder de zaadlijsten en zaadjes) in ringen, 1 rode paprika, in reepjes, 1 gele paprika, in reepjes, 500 gram gezeefde tomaten of tomatenblokjes, 500 gram kipfilet, 200 gram salami (in dobbelsteentjes), 75 g zwarte olijven (wel ontpit), 1 bol buffel mozzarella (125 g), in plakjes, Verse basilicumblaadjes, Zeezout, Peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-07-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Pasta Witlof

Een originele invulling van een onorigineel basisingredient (althans voor studenten)

INGREDIENTEN

250 gram pasta naar keuze, 2 kipfilets, bakboter, 4 stronkjes witlof, creme fraiche, mosterd (Dijon), bieslook, zwarte peper zout

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-12-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met spinaziesaus

Kook de pasta. Bak de ui & knoflook en voeg daarna het gehakt toe en verknisper hier 1 runderbouilionblokje door. Maak deze mix op smaak met de kruiden en de spinazie en eindig met de kruidenkaas. Serveren samen met de pasta. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

* Ui en knoflook, * Gehakt, * Peper en zout, * Runderbouillionblokje, * Spinazie (maar geen a la creme, dan vind ik het te papperig c.q. te romig worden), * Kruidenkaas (Bijvoorbeeld Val Blanc van de Aldi of gewoon Boursin), * Pasta naar keuze

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-12-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelle bolognese

Ik heb al meerdere bologneserecepten geprobeerd op zoek naar het recept. Dit is echt het ultieme recept voor pasta met bolognesesaus!!!

INGREDIENTEN

3 el olijfolie; 125 gr ontbijtspek (fijngesneden); 1 ui (fijngesneden); 2 uitgeperste teentjes knoflook; 1 fijngesneden wortel; 1 fijngesneden stengel bleekselderij; 400 gr rundergehakt; 1 klein blikje tomatenpuree; zout; peper; 2 dl rode wijn; 1 blik tomatenblokjes (400 gr); 2 dl vleesbouillon (tablet); 2 el fijngesneden oregano of marjolein; 400 gr tagliatelle

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Pasta Met Zeevruchten

Dit is een makkelijk gerecht uit het zuiden.Je kan hiervoor allerlei soorten pasta gebruiken en eventueel aanvullen of veranderen met andere vissoorten

INGREDIENTEN

550 gram pasta, 4 ons gemengde vis (mosselen,garnalen,inktvis) blikje tomatenstukjes, 1 fijngesnipperde ui, 1 1/2 kopje olijfolie, takje rosemarijn, theelepel oregano, zout en peper

  • Grieks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2000
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta met monchou

Lekker en verrassend

INGREDIENTEN

Pasta soort, pakje monchou, 150 gram hamreepjes, 250 gram champignons, 5 el zoete chilisaus

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2004
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Pasta Met Zeevruchten

Simpel maar heel lekker

INGREDIENTEN

Verse pasta(bijv. tagliatelle, linguini), 400 gr. zeevruchten, kwart slagroom, half potje pesto genovese, 1 ui,1 grote vleestomaat, 1 rode peper, knoflook, olijfolie, witte wijn.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-06-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Prei-Champignonsaus met pasta

Kook de pasta. Bak de ui en knoflook samen met de spekjes. Daarna kan de prei en de champignons erbij. Bereid tenslotte het maggisausje zoals aangegeven op het pakje en voeg dit toe aan de groentenmix. Serveren samen met de pasta. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

* Ui en knoflook, * Spekjes, * Prei, * Champignons, * 1 doosje maggi champignonsaus, * Pasta, *

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met saus

INGREDIENTEN

1 pak verse pasta - 300 gram rundergehakt - 50 gram spekblokjes - 2 stengels bleekselderij - 1 kleine winterpeen - 1 teentje knoflook - 1 ui - scheut rode wijn - geraspte kaas om erbij te serveren,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-10-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta met salie

Als je houdt van subtiele pastagerechten, dan is dit zeker een aanrader. Ideaal als "primo", het gerecht dat in de italiaanse keuken tussen het voorgerecht (anti-pasti) en hoofdgerecht (secondo) wordt geserveerd. De saliesmaak past prima bij de romige smaak van de pasta. Bij voorkeur bereid je dit gerecht met verse pasta.

INGREDIENTEN

Pasta, klein handje salie, twee tenen knoflook, onsje roomboter, parmezaanse kaas

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Pasta Salade

Pasta (tri-colore) met tonijn en sla

INGREDIENTEN

Pasta (tri-colore), tonijn, sla

  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-11-2000
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

pasta met ansjovissaus

INGREDIENTEN

* 5 eetlepels olijfolie, * 2 grote uien, fijngehakt, * 2 teentjes knoflook, fijngehakt, * ½ theelepel bruine suiker, * 12 ansjovisfilets of 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie (60 g totaalgewicht), * 15 g boter, * piepklein snufje gemalen kruidnagel, * 125 ml volle melk, * 500 g spaghetti, linguine, bigoli, bucatini of perciatelli, * 1 grote bos bladpeterselie, gehakt,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pasta pollo

Heerlijke snelle verwen pasta voor groot en klein

INGREDIENTEN

250 gram pasta fusilli 250 ml slagroom 2 stukjes kipfilet champignons veel verse bieslook en een kleine prei, knoflook en naar smaak zout en peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasta carbonara

Origineel recept voor pasta carbonara!

INGREDIENTEN

- 350 gram pasta, - 3 grote eieren, - 80 gram geraspte kaas (parmezaanse), - Peper, - 250 gram gerookte spekjes, - 1 ui (gesnipperd), - 1 teentje knoflook (gesnipperd), - Zout, - Peterselie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-09-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta met mosterdsaus

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet, 250 gram champignons, 250 gram dobbelsteentjes spek, 125 mililiter creme fraiche, 1 pakje room culinair, 1-2 eetlepels zaanse mosterd, 1 courgette, olie of margarine om in te bakken, pasta (b.v. farfalle).,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste serveren met pasta recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top