- Eigen recept
Overheerlijke, anders dan anders Italiaanse ovenschotel
Één van de lekkerste ovenschotels die ik ken en ook nog eens boordevol groenten en dus vitamines! Geïnspireerd door Rudolph van Veen, maar met een compleet eigen uitvoering genieten van alle lekkere smaken die Italië in zich heeft!
- 2 mooie, ongepaneerde, varkensschnitzels - 1 pakje gezeefde tomaten of 1 blikje tomatenblokjes, net hoe grof/fijn je de saus wilt hebben - 1 grote courgette - 1 zak verse spinazie - 2 grote of 4 kleine teentjes knoflook - 1 grote of 2 kleine sjalotjes - 1 bol mozzarella - flink wat vers geraspte Parmezaanse kaas of oude Pecorino - een handje vol verse basilicum - gedroogde Italiaanse kruiden, peper en zout naar smaak (genoeg om het bovenste laagje in je ovenschotel te vormen)
Bak de schnitzels in wat olijfolie om en om mooi bruin. Ze hoeven nog niet helemaal gaar te zijn, omdat ze later nog in de oven gaan. Haal ze uit de pan en leg ze alvast klaar in de ovenschotel. Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de sjalotjes en knoflook fijn en de courgette in blokjes (ongeveer dobbelsteengrootte). Haal eventueel wat grove steeltjes van de spinazieblaadjes, die zijn nogal taai als je aan het eten bent. Snijd de mozzarella in plakken.
Fruit in het overgebleven bakvet van de schnitzels (niet weggooien dus, zit veel te veel smaak aan!!) eerst de sjalotjes kort aan en doe daarna de knoflook erbij. Als ze beiden een beetje kleur hebben, doe je er de courgetteblokjes bij. Bak deze even op hoog vuur mee. Als de courgettes een mooi bruin kleurtje hebben, zet dan het vuur op halve hoogte. Doe handje voor handje de spinazie in de pan erbij, zodat het de kans krijgt om te slinken. Als laatste giet je er de gezeefde tomaten/tomatenblokjes bij en laat je alles even goed doorwarmen. Zet het vuur uit en roer er de in stukjes gescheurde basilicumblaadjes doorheen. Leg de plakken mozzarella op de schnitzels in de ovenschotel en giet er daarna de saus overheen. Als laatste bedek je alles met een mooie laag geraspte kaas en zet je de ovenschotel zo`n 10 minuten in de oven. Na 10 minuten kun je er nog voor kiezen om even de grill aan te zetten, zodat je een mooi krokant laagje op je schotel krijgt. Haal eerst de schnitzel met de mozzarella onder de saus vandaan, leg deze op een bord en schep daarna rijkelijk de saus er overheen. Garneer eventueel met nog wat vers geraspte kaas en basilicumblaadjes.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op02-08-2012Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
De ultieme schnitzel
WEES NIET BANG IEDEREEN KAN HET!!! Nadat je dit recept 1x hebt geprobeerd wil je ABSOLUUT geen voorgepanneerde Schnitzel van de slager en/of supermarkt meer. Geloof me het lijkt meer werk dan het is... en het is het waard! Het leuke is dat je zowel Kalfsvlees, als Varkensvlees en Kippenborst kan gebruiken. Het mooie van dit recept is, mits je het goed doet ;-), dat de heerlijke panneerlaag van het vlees loslaat waardoor het mooi krokant wordt. Vaak als we een lange autorit voor de boeg hebben voor een vakantie dan maak ik de avond voor vertrek de Schnitzels en laat ze afkoelen, het is voor onderweg een heerlijke koude, hartige snack. Laat me weten of het gelukt is, of als het juist niet gelukt is, dan geef ik graag tips! Eet & Geniet
Ingrediënten, - 4 Kalf schnitzels, Of, - 2 Kipfilets (snij de kipfilets overdwars, met een scherp mes in 2 a 3 plakken), Of, - 4 Varkensschnitzels, TIP, Haal het vlees of het nu kip, varken of kalf is bij de biologische slager, het is het echt waard!, - Zwarte peper uit de pepermolen, - Zout, - Bloem, - 1 a 2 Eieren (zo vers mogelijk en liefst scharrel/van de boer), - Pakje Paneermeel (of liever zelfgemaakt van oud brood), - 1 Liter Zonnebloem- of Arachideolie, - 1 Fles lekkere wijn; rood/wit/rosé, - Eventueel 1 citroen
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-02-2010Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
Schnitzel
Gepaneerde schnitzel is heer lekker natuurlijk, maar er zijn nog een heleboel andere, heerlijke variaties mogelijk. Met deze recepten maak u van die vertouwde schnitzel een avontuurlijk stukje vlees.
4 varkensschnitzels 100 gram verse roomkaas 2 el fijngesneden gedroogde tomaatjes 600 gram tomaten, onveld, in blokjes gesneden 1 ui,in ringen 4 el olijfolie 2 lange augurken in dunne reepjes 4 plakjes rauwe ham 1 rode paprika, in lange dunne reepjes bosje basilicum zout en peper 2 el kappertjes.
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-11-2003Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Schnitzel
Heerlijke schnitzel op zijn Duits
6 kalfsschnitzels van 150 gram, , 3 eieren, , 125 gram tarwebloem, , 75 gram paneermeel, , Zout & peper, , 100 gram boter, , 6 toefjes peterselie, , 6 citroen citroen
- Duits
- 0-10 min.
- Geplaatst op14-11-2013Duits0-10 min.
schnitzel
Een paprika, tomaat, champignongerecht
Per persoon: olijfolie,1 paprika, 2 verse of gepelde tomaten uit blik, 1 ui (middelgrote),125 gr champignons, heinz ketchup (naar eigen believen, maar niet te zuinig zijn) peper v.d.molen, zout en een snuifje paprikapoeder.
- Oostenrijks Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op09-08-2004Oostenrijks Hoofdgerecht0-10 min.
Schnitzel
4 ongepaneerde kalfs- of varkensschnitzels van 100 gr, paneermeel, zelfgemaakt of uit een pakje, 2 eieren, melk, zout en witte peper, arachideolie, 1 citroen,
- Europees
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-01-2013Europees10-20 min.
- Eigen recept
Krokante schnitzels met ham-kaaskorstje uit de oven
Deze lekkere schnitzels krijgen hun krokante korstje in de oven. Je hoeft ze vooraf niet te bakken. Lekker en gemakkelijk dus!
4 schnitzels - 1 wijnglas witte wijn of sherry (in plaats hiervan kan eventueel ook bouillon worden gebruikt)- 1 eetlepel zonnebloemolie - peper, zout - 2 flinke eetlepels paneermeel - 50 gram geraspte belegen kaas - 50 gram reepjes achterham - 1 afgestreken eetlepel mosterd - 2 eetlepels koffiemelk of room - 1 eetlepel boter
- Duits Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-02-2005Duits Hoofdgerecht20-30 min.
Schnitzel op jagersmanier met champignons uit de oven
TOP-recept. Heel gemakkelijk te maken en voor te bereiden. Fantastisch recept voor als je gasten krijgt. Mij werd direct het recept gevraagd.
500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons -, 4 lente-uitjes -, 2 theelepels gedroogde tijm -, 4 ongepaneerde schnitzels -, peper, zout -, 2 eetlepels bloem -, 3 eetlepels zonnebloemolie -, 200 ml slagroom –, 2 eetlepels gehakte peterselie -
- Duits
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-11-2009Duits20-30 min.
Schnitzel Schotel
Op vele manieren varieerbaar
250 gram ongepaneerde schnitzel, 1 ui, Groentepakket, naar keuze.
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-12-1999Hoofdgerecht20-30 min.
Daantjes Schnitzel
Lekkere schnitzel anders dan anders
1 schnitzel, 3 a 4 ontvelde tomaten of tomaten uit blik, Pasta naar keuze, Brie evt met Kruiden, Thijm, Italiaanse knofllookkruiden, Basilcium, olfijfolie
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-02-1999Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Gegratineerde schnitzel
Met tomaat en lente-ui.
* 1 ongepaneerde schnitzel, * 1 el olie, * 1 tomaat, * 3 lente-uitjes, * 1 tl knoflookpoeder, * zout en peper, * 3 el zure room, * 3 el geraspte belegen kaas,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-11-2000Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Schnitzel (Poesta)
1 schnitzel,1 losgeklopt ei,paneermeel,1 eetl paprikapoeder,1/2 bouillon,1 glas witte wijn,klein beetje koffie room,maizena en zout en peper
- Hongaars
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-08-2000Hongaars10-20 min.
Mediterrane schnitzel
Hoewel het woord schnitzel nauwelijks een temperamentvol beeld oproept, kun je met een kruidenrek een heel scala van smaken toevoegen. En dat pikt de schnitzel prima op!
2 ongepaneerde schnitzels, cremige bloemenhoning, tijm, peper, zout, olijfolie, paprikapoeder, citroensap, grove mosterd, knoflookpoeder
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op13-01-2006Mediterraan Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Krokante schnitzel met verse pittige zigeunersaus
De paprika`s moesten op dus kreeg ik het idee om dit ermee te maken. Het ziet er niet alleen erg kleurrijk uit, maar het is ook nog eens heel erg lekker. In Tsjechië kun je dit in bijna elk restaurant krijgen voor ongeveer 200 Kronen (€ 8,00). Daar maakten we altijd gretig gebruik van dus hier is mijn eigen versie om van te smullen. Maak maar eens na en ik weet zeker dat je je schnitzeltje nooit meer anders wilt.
De saus:, , 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 oranje paprika, 150 gr champignons, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 2 kleine blikjes tomatenpuree, ½ e sambal, Flinke scheut droge rode wijn (200 ml), 1 ½ t paprikapoeder, Zwarte peper vers gemalen, Zeezout, 2 e verse peterselie, , Het vlees:, , 2 kalfs- of varkensschintzels, 1 ei, Bloem, paneermeel, Peper, Zout, 1 t Paprikapoeder, Olijfolie, Klont boter
- Internationaal
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-08-2013Internationaal20-30 min.
- Eigen recept
Aangeklede Schnitzel
Een lekkere stevige schnitzel heerlijk met koude dagen als het eten allemaal wat meer -body-  mag hebben. Zelf trek je toch ook wat meer kleding aan als het koud is Een soortgelijk gerecht kwam ik een keer op de kaart van een restaurant tegen. Het leek me niet moeilijk te bereiden en daarom heb ik het nu zelf ook een keer geprobeerd. De naam heb ik zelf verzonnen Ik heb hiervoor varkens schnitzels genomen, maar je kunt natuurlijk ook kalfs- kip- of kalkoen schnitzels gebruiken. .
- 2 Schnitzels, - 2 eieren, - 50 gram katenspek, - 100 gram champignons, - 2 uien, - peper en zout, - (vloeibare) bakboter (ik gebruik meestal vloeibare bakboter met oijfolie)
- Oostenrijks Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-01-2015Oostenrijks Hoofdgerecht10-20 min.
Schnitzel met bieslooksaus
Schnitzel met bieslooksaus
? 75-100 g volkoren penne rigate (pasta zak a 500 g, ? 1 varkensschnitzel, ? 3 eetlepels olijfolie, ? 3 (roma)tomaten (gehalveerd), ? 2 eetlepels creme fraiche, ? 1/2 eetlepel tomatenpuree (blikje), ? 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g), ? 1 teentje knoflook (geperst),
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-12-2003Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Schnitzel met bieslooksaus
Schnitzel met bieslooksaus
? 75-100 g volkoren penne rigate (pasta zak a 500 g, ? 1 varkensschnitzel, ? 3 eetlepels olijfolie, ? 3 (roma)tomaten (gehalveerd), ? 2 eetlepels creme fraiche, ? 1/2 eetlepel tomatenpuree (blikje), ? 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g), ? 1 teentje knoflook (geperst),
- Nederlands Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op29-08-2003Nederlands Hoofdgerecht10-20 min.
Schnitzel met bieslooksaus
75-100 g volkoren penne rigate (pasta zak a 500 g, ? 1 varkensschnitzel, ? 3 eetlepels olijfolie, ? 3 (roma)tomaten (gehalveerd), ? 2 eetlepels creme fraiche, ? 1/2 eetlepel tomatenpuree (blikje), ? 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g), ? 1 teentje knoflook (geperst),
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-02-2004Hoofdgerecht10-20 min.
Corry's Schnitzel
? 4 kalfsschnitzels, ? 4 plakjes achterham, ? 4 plakjes kaas, ? bloem, ? eidooiers, geklopt, ? paneermeel, ? cocktailprikkers, ? peper, zout,
- Belgisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-10-2002Belgisch Hoofdgerecht20-30 min.
Wiener Schnitzel
Hoe je een schnitzel zelf paneert.
4 varkens- of kalfslapjes - zout - peper - paprikapoeder - currypoeder - 100g bloem - 1 geklutst ei - 100g paneermeel
- Regionaal
- 0-10 min.
- Geplaatst op24-04-1999Regionaal0-10 min.
Gevulde Schnitzel
Varkensschnitzels gevuld met boursin, prei en parmaham.
-1 prei-4 ongepaneerde varkensschnitzels (a 100 gr)-150 gr boursin naturel-4 plakjes parmaham-4 el boter-1 zakje lenteui-knoflooksaus-1 el vloeibara honing-3 bosuitjes-150 gr Parijse worteltjes.
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-03-1999Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Wiener Schnitzel
Het orginele recept uit oostenrijk
4 kalfsschnitzels, (in de meeste gevallen worden varkensschnitzels gebruikt), zout, peper, 2 eieren, bloen, paneermeel (het liefst zef gemaakt uit oude duitse broodjes), varkensreuzel.
- Duits Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-11-1999Duits Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Schnitzel sandwich
Dit gerecht wordt gemaakt met schnizels, maar in principe kan het ook gemaakt worden met bijvoorbeeld slibtongetjes, of scholfilets, met kalkoen(-schnitzelz) of met in plakken verdeelde kipfilet. Serveer met aspergetips of aeen andere groene groente en krieltjes.
4 gepaneerde grote schnitzels, boter om te bakken, 1 avocado, 6 kerstomaatjes, 6 mini-mozarellaballetjes, 1 sjalotje, rucola blaadjes.
- Duits Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op09-03-2009Duits Hoofdgerecht10-20 min.
Wiener Schnitzel
Voor de authentieke schnitsel wordt kalfsvlees gebruikt. Klassiek te serveren met citroen, peterselieaardappeltjes en kropsla.
4 kalfslapjes (elk +/- 150g)-2 eetlepels bloem- 1 eetlepel melk- 2 eieren- 8 eetlepels wittebroodkruim- 4 eetlepels boter- peper uit de molen en zout- 1 onbespoten citroen.
- Belgisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-12-2004Belgisch Hoofdgerecht20-30 min.
HOLSTEINER SCHNITZEL
Met spiegeleieren en ansjovisfilets
4 kalfsschnitzels van elk 100g - peper - zout - 75g boter - 4 eieren - 8 ansjovisfilets - 2 tomaten in partjes gesneden
- Multi-cultureel Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op09-03-2006Multi-cultureel Hoofdgerecht30-60 min.
Schnitzel met peultjesrijst
Met brie gevulde schnitzel met peultjesrijst en romige saus
2 (ongepaneerde) scnitzels, gerookte ontbijtspek, brie, kappertjes, rode wijn, kippenbouillon, zure room, mosterd, rijst, peultjes, olijfolie, peper
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-01-2005Hoofdgerecht20-30 min.
schnitzel provencale
Wel machtig, maar lekker
2 varkensschnitzels, peper, zout, paneermeel, 1/4 ltr. slagroom, 4 uien, 1 bakje spekblokjes, zakje duyvis kruidenboter provencale
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op31-07-2006Hoofdgerecht60-120 min.
Wiener Schnitzel
Zelf gemaakt is lekkerder
4 kalfsschitzels, zeer dun uitgeslagen van elk 100 g, zout, bloem, 1 ei, losgeroerd met 1 el water, paneermeel, 4 schijfjes citroen
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op13-06-1999Hoofdgerecht0-10 min.
De echte Duitse Schnitzel
Eindelijk een echt lekkere schnitzel gegeten. Zoals hier beschreven maak je echt de lekkerste schnitzel. Krokant, lekker en zeker niet vet. Van origine wordt schnitzel van kalfsvlees gemaakt, maar als je een varkens-schnitzel op deze manier maakt proef je geen verschil. Als je dit geproefd hebt laat je de kant-en-klaar gepaneerde schnitzel echt staan!
4 schnitzels (kalfsschnitzel of varkenschnitzel), peper en zout -, 5 eetlepels bloem -, 2 eieren -, 2 eetlepels room of koffiemelk -, paneermeel, maar nog liever fijn gemaakt oud broodkruim -, zonnebloemolie om te bakken
- Duits Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op28-01-2009Duits Hoofdgerecht10-20 min.
Gevulde Schnitzel
Een lekker asparrago-gerecht uit het zuiden en snel klaar.Met een hollands tintje.
12 groene asperges:4 dunne varkensschnitzels a 125g:groene pesto (Italiaanse basilicumsaus:parmaham:2 el boter:witte wijn:kriel aardappeltjes:peterselie en een zakje aspergesaus
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-08-1999Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Gepaneerde schnitzel
Montignac op klompen
4 ongepaneerde schnitzels, 1 kleine prei, 1 ui, ? knolselderij, 10 champignons, 1 ei, peper en zout, boter of olie.
- Montignac Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op16-01-2005Montignac Hoofdgerecht10-20 min.
Schnitzel met een korstje
Montignac op klompen
4 ongepaneerde schnitzels, 250 gram gemengde noten, 1 ei, peper en zout., boter of olie.
- Montignac Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op16-01-2005Montignac Hoofdgerecht10-20 min.
schnitzel met sperziebonen
Het Mingus Minus-Dieet voor 23 juli; 300 Kcal
150 gr sperziebonen, boter, peterselie, 100 gr varkensschnitzel, zout en peper, 1 theel olie, 1 knackebrod,
- Slanke keuken
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-07-2001Slanke keuken20-30 min.
gevulde schnitzel
Lekker makkelijk en bovendien smakelijk
4 ongepaneerde schnitzels,1 pakje boursin naturel (150 gr.),4 plakjes parmaham (vleeswaren),boter, 1 zakje lente ui-knoflook saus(knorr finesse) 1 eetlepel vloeibare honing,3 bosuitjes,1 potje worteljes,voorgekookte krieltjes.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-12-2002Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
schnitzel met uien
Schnitzel met slagroom en franse uiensoep
4 varkensschnitzels ongepaneerd, slagroom, een pakje franse uiensoep
- Duits Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-08-2003Duits Hoofdgerecht30-60 min.
Dubbele Schnitzel
Deze manier van schnitzel klaarmaken, zou uit Bohemen komen.
-4 kalfsschnitzels (elk 150 g), -zout, -40 g ansjovispasta, -4 schijven gekookte ham (elk 75 g), -2 eetlepels bloem, -1 ei, -5 eetlepels droog broodkruim, -40 g boter
- Duits Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-04-2003Duits Hoofdgerecht10-20 min.
Paddestoelragout Met Schnitzel
75 gram meergranenrijst, zout, 1 kalfsschnitzel, 1 bakje paddestoelenmelange, verse peper, 20 gram boter, 1/2 potje stroganoffsaus, keukenpapier
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op12-01-2000Hoofdgerecht10-20 min.
Vegetarische schnitzel met
Vegetarische schnitzel met appel-kerriesaus. Lekker !!
3 eetl. bak en braad, 4 vegetarische schnitzels, 1 zakje kerriesaus (knorr), 2 ? dl. melk, 1 appel, geschild en in stukjes, 2 eetl. fijngeknipte bieslook
- Vegetarisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-12-2004Vegetarisch10-20 min.
- Eigen recept
duitse schnitzel
Een snel en makkelijk te bereiden gerecht. In een paar minuten klaar dan nog wel even in de oven.
- wat olie om de ovenschaal in te vetten, , - Varkensschnitzel of dunne hamlappen, - bekertje ongeklopte slagroom, - pakje uiensoep (honig), , De hoeveelheden zijn afhankelijk van hoeveel stukken vlees je wilt bereiden
- Duits
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-07-2009Duits30-60 min.
Gevulde Schnitzel
1 prei, 4 ongepaneerde schnitzels van ca. 100 gr., 1 pakje boursin naturel (150 gr.) 4 plakjes parmaham, 4 eetlepels boter 1 zakje lenteui-knoflooksaus, 1 eetl. vloeibare honing 3 bosuitjes, 150 gr. parijse worteltjes, extra nodig 4 sateprikkers
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-12-1999Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gevulde schnitzel
1 prei, 4 ongepaneerde varkensschnitzels a 100 gr., 1 pakje Boursin naturel a 150 gr., 4 plakjes Parmaham. vleeswaren, 4 el. boter, 1 zakje lenteui-knoflooksaus, 1 el. vloeibare honing, 3 bosuitjes, 150 gr. Parijse worteltjes a 300 gr.
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op24-08-2009Nederlands30-60 min.
-
oostenrijk schnitzels
van yvonnejolie , 1 recepten, 0 volgers
-
schnitzels
van Joke84 , 1 recepten, 0 volgers
-
Schnitzels
van mobiel_1421267826 , 1 recepten, 0 volgers
-
schnitzel
van mobiel_1349358459 , 1 recepten, 0 volgers
-
schnitzels
van anneke1978 , 1 recepten, 0 volgers
-
Schnitzels
van Fritsjoop10 , 1 recepten, 0 volgers
-
Schnitzel
van Fritsjoop10 , 1 recepten, 0 volgers
-
schnitzel
van Monique160167267 , 1 recepten, 0 volgers
-
Koken en smullen met paddenstoelen
van Fressnapf , 73 recepten, 0 volgers