SALSA VERDE
SALSA VERDE Wordt gebruikt over gekookte vis of kip wanneer deze koud als salade worden gegeten.
1 eetl. kappertjes 1 ansjovisfilet 1 sjalot 1 teentje knoflook 1 eetl. peterselie 1 eetl. basilicum 3 eetl. olijfolie sap van 1 citroen
Hak alle ingredienten heel fijn en meng ze met de olie en het sap.
- Internationaal
- 0-10 min.
- Geplaatst op01-01-2005Internationaal0-10 min.
- Eigen recept
Salsa verde
Salsa verde is lekker bij álle mediterrane gerechten van de grill en smaakt perfect bij gegrilde groenten, zoals witlof, courgette, aubergine of tomaten. Je kunt de saus ook als marinade gebruiken, maar dan zonder beschuit.
75 g bladpeterselie (Marokkaanse winkel), 30 g basilicum, 20 g ansjovisfilets, 2 el kappertjes, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 beschuit, sap van een 1/2 citroen, 1-1 1/2 dl olijfoli
- 0-10 min.
- Geplaatst op24-08-20090-10 min.
Salsa Verde
Al die geurige verse kruiden geven deze salsa verder een heerlijke pittig-frisse smaak.
3 teentjes knoflook,heel fijngesneden,3 el fijngesneden peterselie,1/2 el fijngesneden munt,3 el fijngesneden basilicum,1 el mosterd,4 ansjovisfilets,fijngesneden,2 el kappertjes,afgespoeld en uitgelekt,grofgesneden,plisminus 1 dl olijfolie,1-11/2 el citroensap.
- Italiaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-11-2002Italiaans30-60 min.
salsa verde
Een ontdekking vond ik het, een heerlijke saus die bij van alles lekker is, gepofte aardappel, vis bloemkool. Kortom gewoon maken.
2 handen vol met platte peterselie * 12 blaadjes basilicum * 1 klein handje mintblaadjes * 3 teentjes knoflook * 3 augurken * 2 eetlepels kappertjes * 4 ansjovisfilets * 1 eetlepel rode wijnazijn * 1 eetlepel citroensap * 6 eetlepels (90ml) olijfolie * 1 eetlepel dyonmosterd * zout en peper naar smaak
- Italiaans Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op13-05-2001Italiaans Bijgerecht0-10 min.
Salsa Verde
Heerlijk op een broodje oude kaas (gemengd met mayonaise), een stukje vis, wat (varkens)vlees of groente. Je kunt deze groene saus alle kanten op, maar het aller lekkerst is hij op een focaccia met oude kaas. Meng de Salsa Verde dan met wat mayanoise (n op n), doe het samen met wat oude kaas op een focaccia broodje, eventueel nog wat rucola en je bent klaar om te genieten van een heerlijk broodje!Een groene saus kun je met veel verschillende ingrediten maken (met uiteenlopende smaken), maar deze versie is gemaakt met platte peterselie & mosterd. Het recept is afkomstig van Zing Good Food uit Amsterdam.
40 gram Bladpeterselie, 15 gram Mosterd, 2 gram Mosterdzaad bij voorkeur zwart, 1 teentje Knoflook, 7,5 milliliter Witte wijn, 1 scheutje Azijn, 2 gram Zout, 30 milliliter Olijfolie
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-01-201410-20 min.
Salsa verde
Wat is er lekkerder dan een eigen gemaakte salsa bij dorrito chips, wraps, tortilla's en burrito's.
1 kleine ui., 3 knoflooktenen., 2 jalape?opepers., 2 eetl. maiskiemolie., 1 blik tomatenblokjes(blik 400 gr.)., 1/2 eetl. suiker., 1/2 dl. groentenbouillon., zout en peper., 1 eetl. fijngesneden koriander.,
- Mexicaans Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-08-2005Mexicaans Bijgerecht10-20 min.
SALSA VERDE
EEN GOED SALSA RECEPT KAN JE ALTIJD GEBRUIKEN.
3 takjes basdilicum3 takjes peterselie2 takjes groene munt1/2 dl olijfolie(met knoflook en chilipeper)zout
- Internationaal
- 0-10 min.
- Geplaatst op01-04-2003Internationaal0-10 min.
salsa verde
Al die geurige verse kruiden geven de salsa een heerlijke pittige frisse smaak
3 teenjes knoflook, heel fijn gesneden., 3 el fijngesneden peterselie, 1/2 el fijngesneden munt. 3 el fijngenseden basilicum. 1 el mosterd, 4 anslovisfilets, 2 el kappertjes, afgespoeld en uitgelekt, en grofgesneden., ongeveer 1 dl olijfolie, 1- 1 1/2 el citroensap
- Italiaans Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-10-2002Italiaans Bijgerecht10-20 min.
salsa verde
Een heerlijke salsa voor op gegrilde biefstuk. of te gebruiken bij iets anders
1 sneetje vloerbruin, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1 teentje knoflook 1 zakje verse basilicum 1 zakje verse munt 3 augurken. 4 eetlepels olijfolie, gemalen zwarte peper. (zee) zout
- Nederlands Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-09-2002Nederlands Bijgerecht0-10 min.
Salsa verde
Aromatische saus met veel groene kruiden
, 2 heel fijngesneden sjalotjes, 6 el fijngesneden (platte)peterselie, 4 el fijngesneden koriander, 6 el fijngesneden gemengde kruiden (tijm. dille, basilicum, kervel, dragon, rucola, marjolein), geraspte schil van 1 citroen, 1 fijngesneden teentje knoflook, 1 kleine fijngesneden rode peper (zonder zaadjes), 2-3 tl azijn, 2 dl olijfolie, zout, peper
- 10-20 min.
- Geplaatst op23-04-200010-20 min.
Salsa Verde
Een persoonlijke favoriet van mij
6 eetlepels peterselie, 1 koffielepel kappertjes, 3 ansjovisjes, 6 eetlepels olijfolie, , 1 koffielepel balsamico azijn (juist genoeg om de olie te neutraliseren)
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op29-12-1998Italiaans0-10 min.
salsa verde
Pikante groene saus
* 2 1/2 el gehakte peterselie., * 2 el fijngehakte kappeertjes., * 6 ansjovisfilets,fijngestampt in een vijzel of 1 el ansjovis pasta., * 1 tl zeer fijngehakte knoflook., * 1 tl scherpe mosterd.(dijon), * 1 tl rode wijnazijn voor saus met vlees of 1 tl citroensap voor sausje voor vis., * 1/8 l olijfolie., * zout.
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-01-2004Italiaans20-30 min.
Salsa Verde
1 zakje verse basilicum (15 gram), 1 zakje verse peterselie (30 gram), 2 teentjes knoflook, 100 ml. olijfolie (met citroenaroma).
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op04-05-2007Italiaans0-10 min.
Salsa verde
AH
115 g basilicum, 15 g munt, 20 g platte peterselie, 15g koriander, 1 sjalot gesnipperd, 1 teen knoflook, 6 el olijfolie, 100g kappertjes
- Internationaal
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-08-2016Internationaal10-20 min.
Salsa Verde
Een eenvoudige variatie
25 gr. wit broodkruim, 40 gr. basilicum, 40 gr. peterselie, 2 teentjes knoflook, 3 ansjovisfilets, 2 eetl. citroensap, zout, peper, 1 dl olijfolie
- Spaans Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op20-02-2000Spaans Bijgerecht0-10 min.
Salsa verde
Lekker bij Ossobuco en kip!
15 gr.basilicum, 71/2 gr. munt, 20 gr. platte peterselie, 2 tenen knoflook, 2 eetl. kappertjes ( even afspoelen ), 6 ansjovisfilet, 1 eetl. mosterd, 3 eetl. rode wijnazijn, 1 groen pepertje ( zonder zaad ), 8 eetl. goede olijfolie voor rauwe bereiding!,
- Italiaans Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op22-08-2016Italiaans Bijgerecht10-20 min.
Salsa verde
.
15 gram verse basilicum, 7 1/2 gram verse munt, 20 gram verse platte peterselie, 15 gram verse koriander, 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, 6 eetl. extra vierge olijfolie, 2 eetl. kappertjes, 2 eetl. water
- Italiaans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-04-2019Italiaans Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Lamskoteletjes met salsa verde
Lamskoteletjes zijn het lekkerst in combinatie met een frisse salsa verde. Deze salsa verde is kruidig, ziltig en fris van smaak. Je kunt de lamskoteletjes goed bereiden op de Barbecue. Als het weer het nog niet toelaat kan het ook prima in een grillpan!
Voor de salsa verde:, 15 g verse platte peterselie, 10 g verse basilicum, 10 g verse munt, 3 ansjovisfiletjes uit een blikje, rasp van 1 citroen, 1 knfolookteen, gepeld en fijn gesneden, 1 tl grof zeezout, 3 el olijfolie, , Voor de lamskoteletjes:, 12 lamskoteletten, 2 el olijfolie, versgemalen peper en zout
- Wereld Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-02-2019Wereld Hoofdgerecht20-30 min.
CHAMPIGNONS MET SALSA VERDE
500 g (reuzen)champignons, 4 eetl. olijfolie, 1 teentje knoflook, geperst, 1/2 theel. chilipoeder of paprika¬poeder, 1 eetl. citroensap, , voor de salsa verde:, 50 g gemengde versgehakte groene kruiden (basilicum, peterselie, munt), 1 theel. mosterd, 2 teentj. knoflook, geperst, 1 eetl. citroensap of witte wijnazijn, 100 ml olijfolie,
- Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-01-2012Tussengerecht20-30 min.
Vis met salsa verde
400 gr. witte vis, bv. kabeljauw (200 gr. per persoon)peperzout1 eetl. olijfolieVoor de salsa verde, 35 gr. fijngesneden, gemengde kruiden (peterselie,munt,bieslook,koriander)1 teentje knoflook, uitgeperst100 ml. olijfolie1 eetl. citroensap1 theel. mosterd (niet te scherp)2 fijngesneden ansjovisfilets6 a 8 olijven1 eetl. kappertjes
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op13-07-2003Goedkoop en snel Hoofdgerecht10-20 min.
buffelmozzarella met salsa verde
Zalig
Salsa verde, 15 gr basilicumblaadjes, 20 gr peterselie, 10 gr bieslook, 1 teentje knoflook (uitpersen), 1/2 fijngesnipperd sjalotje, 2 el kappertjes, 200 ml olijfolie, 1 tl Dyon mosterd, 1 el citroensap, zout en peper, , 4 bollen buffel-mozzarella, 8 el crème fraîche, versgemalen peper,
- Mediterraan
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-10-2013Mediterraan10-20 min.
Aardappelsalade met salsa verde
De salsa verde behoort te worden gestampt, maar pureren in de keukenmachine kan ook.
700 g aardappelen (ongeschild), Voor de salsa verde:, 2 gepelde tenen knoflook, zout, bosje peterselie (alleen de blaadjes), 15 verse muntblaadjes, 10 verse basilicumblaadjes, 6 ansjovisfilets, 1 el kappertjes, 1 el Dijon-mosterd, 1.1/2 dl koud geperste olijfolie, zout, peper
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-11-199920-30 min.
Aubergines Met Salsa Verde
8 kleine aubergines, olijfolie., Voor de salsa verde: 8 eetl. olijfolie, 1/2 koffiel. balsamico azijn, 3 ansjovisfilets(in olie), 2 teentjes knoflook, 1 eetl. kappertjes, 6 eetl. gehakte peterselie, peper.
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-06-199910-20 min.
Gegrilde tomaat met salsa verde
Omdat je niet alleen maar vlees wilt eten van de BBQ.
10 middelgrote stevige tomaten, Grof zout, , Voor de salsa verde, 1 teen knoflook, 2 ansjovis filets, sap van 1 limoen, 10 blaadjes verse oregano, 2 takjes verse rozemarijn, 4 blaadjes verse salie, 3 takjes verse tijm, 2 eetlepels olijfolie, Versgemalen zwarte peper en zout naar smaak,
- Vegetarisch Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-08-2018Vegetarisch Bijgerecht30-60 min.
Ricotta-tonijnbrood met salsa verde
200 gram ricotta - 3 eieren - 4 groene uien - 70 gram oud broodkruim - 425 gram tonijn in olie uit blik - Voor de salsa verde : 1 kopje gladde peterselie - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel kappertjes - 2 eetlepels grof gehakte augurk - 8 ansjovisfilets uit blik - 1 theelepel geraspte citroenschil - 80 ml olijfolie
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-06-2005Nederlands30-60 min.
Pastasalade met salsa verde
250 g penne rigate, sap van halve citroen, 50 g veldsla, 50 g rucola, 1 mozzarellakaasje, 8 st zongedroogde tomaten op olie, in reepjes, 200 g Parmezaan, aan 1 stuk, voor de salsa verde:, 6 ansjovisfilets, 30 min. geweld in 1 dl melk, 2 el zoet-zure augurkjes, fijngesneden, 1 el kappertjes, afgespoeld met koud water, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, halve el gladde mosterd, 1 dl extra vierge olijfolie, 1 flinke hand peterselieblaadjes, grof gesneden, 1 flinke hand basilicumblaadjes, grof gesneden, 1 flinke hand muntblaadjes, grof gesneden, ,
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-09-2004Italiaans10-20 min.
- Eigen recept
Gepocheerde kip met salsa verde
1 panklare maïs- of scharrelkip, 2 liter gevogeltebouillon, 2 teentjes knoflook, citroenschilletjes, , Voor de salsa verde:, 3 eetlepels vers broodkruim, 1/2 dl melk, 2 ansjovisfilets, 1 hardgekookte eierdooier, 5 eetlepels fijngesneden peterselie, 1 fijngesneden teen knoflook, 1 eetlepel kappertjes, 2 fijngesneden sjalotten, 2 dl olijfolie, zout, versgemalen peper, mosterd, citroensap
- Italiaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op26-08-2011Italiaans Hoofdgerecht60-120 min.
aardappelsalade salsa verde
Ongelofelijk lekker aardappelgerecht
700 g. aardappelen ongeschild, , salsa verde:, 2 tenen knoflook, zout, bosje peterselie, 15 verse muntblaadjes, 10 verse basilicumblaadjes, 6 ansjovisfilet, 1 eetl. kappertjes, 1 eetl. dijonmosterd, 1 1/2 dl. koudgesperste olijfolie, peper.
- Belgisch Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-12-2004Belgisch Bijgerecht30-60 min.
Pasta met snijbonen,courgette en salsa verde
Nu er volop snijbonen , courgettes en erwten zijn kun je aan de gang voor een dagje zonder vlees.
Voor de salsa verde:, 2 el kappertjes, 4 kleine augurken in stukjes, 1 el mosterd, bos platte peterselie grof gesneden, bos basilicum grof gesneden, ongeveer 250 ml groene olijfolie, saap van een halve citroen, peper en zout, , voor de pasta met groente:, 500 gram pasta ( bv orecchiette), 500 gram snijbonen in reepjes, 3 flinke sjalotten in dunne halve ringen, 1 courgette in reepjes, 200 gram doperwtjes ( diepvries of vers), klont roomboter, zout, Parmezaanse kaas, rucola ( mag, hoeft niet),
- Belgisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-07-2017Belgisch30-60 min.
- Eigen recept
heek met salsa verde
Kijk voor meer lekkere visrecepten bij de webgroep Visalicious
2 kleine stevige courgettes, 1 el boter, 1/2 bos basilicum, blaadjes geplukt en gescheurd, 600 g heek, in 4 moten, 1/2 krop lekkere sla, geplukt, , salsa verde, 4 ansjovisfilets, fijngesneden, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 2 el fijngesneden dragon (natuurwinkel of boerenmarkt), of 1 tl gedroogde dragon, 2 el fijngesneden bladpeterselie, 6 el fijngesneden basilicum, 2 el kappertjes, 4 el olijfolie, 100 ml citroensap
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-08-2009Hoofdgerecht20-30 min.
Pastasalade met salsa verde
Lekkere zomerse pastasalade. Heerlijk voor bij een bbq.
- 100 gram penne rigate, - sap van een citroen, - 25 gram veldsla, - 25 gram rucola, - 1/2 bol mozzarella, - zongedroogde tomaatjes, - 100 gram parmezaanse kaas, , salsa verde, - 3 ansjovisfilets, - 1 el zoetzure augurkjes, fijngehakt, - 1/2 el kappertjes, - 1 teen knoflook, - 1/4 el gladde mosterd, - 1/2 dl extra vierge olijfolie, - flinke hand peterselieblaadjes, - flinke hand basilicumblaadjes, - flinke hand muntblaadjes,
- Italiaans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-02-2010Italiaans Bijgerecht20-30 min.
Gevulde tomaten met salsa verde
Ook dit lekkere recept is uit het Weber BBQ en Grillboek dus ook nu weer geen bijzonder verhaal te vertellen.
TOMATEN, 400 gr cannelliniboontjes uit blik, 1 eetlepel zongedroogde tomatenpasta, paar druppels tabasco, 50 gram broodkruimels, 300 gr champignons, 2 eetlepels olijfolie, 1 ui, fijngenipperd, zout en versgemalen peper, 3 eetlepels peterselie, gehakt, 12 grote tomaten, olie, SALSA VERDE, 3 eetlepels peterselie, gehakt, 1 eetlepel verse munt, gehakt, 3 eetlepels kappertjes, 1 teen knoflook, 1 eetlepel dijonmosterd, 1/2 citroensap, 120 ml olijfolie
- Europees Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-04-2015Europees Bijgerecht20-30 min.
lams rack met salsa verde
Mary Berry , wereld beroemd van heel engeland bakt , kan gelukkig ook nog wat anders aangezien ik niet zon bakker ben. de verassing zit hem in de salsa verde.
2 lams racks met elk 4 stukjes ( na het snijden ), 1 teen geperste knof, 1 bio citroen, sap en geraspte schil, 2 tl honing, 2 el. olie, salsa verde, 1 teen knof, bosje platte peterselie fijn gesnipperd, wat basilicum fijn, bosje dille, 4 grote augurken in blokjes ( origineel is ingelegde komkommer met dille, nergens te vinden ), 8 ansjovis filets uitgelekt, fijn gesnipperd, 1 tl. honing, 150 ml olijf olie, z/p udm, sap van de citroen,
- Engels Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-04-2017Engels Hoofdgerecht30-60 min.
Champignons met salsa verde
500 gr. reuzen champignons, 4 el. olijfolie, 1 teentje knoflook, geperst, 1/2 tl. chilipoeder of paprikapoeder, 1 el. citroensap, Voor de salsa, 50 gr. gemengde versgehakte groene kruiden (basilicum, peterselie, munt), 1 tl. mosterd, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 el. citroensap of witte wijnazijn, 100 ml. olijfolie
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-07-2009Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
lamsrack met 'salsa verde'
Uit de Paasallerhande!
, ? 2 eieren ? 1 teentje knoflook ? 1 sjalot ? 2 zakjes verse munt ? 1 zakje verse peterselie ? 1 eetlepel grove mosterd, ? 2 eetlepels kappertjes ? 1 eetlepel azijn ? 1 dl (olijf)olie ? 4 lamsracks (a ca. 350 g) ? peper ? zout ?
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-04-2000Hoofdgerecht30-60 min.
Witlof-Garnalenbootjes Met Salsa Verde
~salsa verde betekend groene saus.Deze saus is een echte italiaanse smaakmaker.Je kunt de salsa ook op een gegrilde zalm van een hoofdgerecht serveren~
*3 ansjovisfilet in olie uit blik.*1 eetlepel kappertjes.*1 eetlepel gehakte basilicum.*1 eetlepel gehakte peterselie.*1 teentje knoflook.*1 eetlepel olijfolie.*1 tomaat in blokjes.*150 gram roze garnalen.*15 blaadjes witlof.*versgemalen peper.
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op23-04-2001Italiaans10-20 min.
Aardappelsalade met salsa verde
1 kg. aardappel, nieuwe, 1.5 tenen knoflook, gepelde, Kappertje, Augurk, zoetzure, 6 ansjovisfilets, Peterselieblaadje, 1 bos basilicum, verse, Munt, verse, 1 el. mosterd, 3 el. wijnazijn, rode, 8 el. olijfolie, Peperkorrel, zwarte, gemalen, Zout,
- Braziliaans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-04-2003Braziliaans Bijgerecht20-30 min.
groene asperges met salsa verde
De salsa verde ,letterlijk groene saus heeft een heerlijke kruidige smaak
5-6 eetl fijngesneden peterselie, 5-6 eetl fijngesneden bieslook, 1 rode ui,fijngesneden, 3 kleine kappertjes fijngesneden, 6 ansjovisjes,fijngesneden, geraspte schil van 1 1/2 citroen, olijf olie, zout en peper, 1 kl groene asperges
- 0-10 min.
- Geplaatst op15-03-20050-10 min.
Salsa Verde (saus)combinatie van kruiden,knoflook,ansjovis
De naam van deze klassieker betekend eenvoudigweg groene saus. De combinatie van de kruiden, knoflook, ansjovis en mosterd maakt het krachtig en heerlijk pittig van smaak.
Half bosje peterselie, fijngesneden half bosje, munt, fijngesneden half bosje basilicum, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 el kappertjes, gehakt 2 augurken, kleingesneden 4 ansjovisfilets, kleingesneden 1 tl mosterd 1 el rode wijn azijn 4 el olijfolie zout en peper
- Frans
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-08-2006Frans20-30 min.
- Eigen recept
Gebakken riblappen met salsa verde
Een nieuw ontdekking voor me. Ik wist al dat je dressings kunt gebruiken om vlees in te roosteren. Salsa Verde is zowat de moeder van alle dressings waarin hartig en zuur goed mengen
600 g speklappen of riblappen, , salsa verde, 1/2 t medium grof zeezout, 1/4 t zwarte peper, 1 t knoflookpoeder, 3 e olijfolie (genoeg voor een dikke pasta), 3 ansjovisfilets, 1 t mosterdpoeder, 1 e uitgelekte kappertjes, drooggedept, 1/2 t chili vlokken, 1 t droge peterselie, 1 t uienpoeder, 1 e citroensap, 1 e Madeira
- Multi-cultureel Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-05-2016Multi-cultureel Hoofdgerecht30-60 min.
Pastatonijnsalade met salsa verde
1 kg korte pasta (bijv. penne), zout, peper, 200-250 gram rucola, 3 bosjes platte peterselie, 4 teentjes knoflook, 3 citroenen, 250 ml olijfolie, 350 gram groene olijven, zonder pit, 350 gram zwarte olijven, zonder pit, circa 500 gram tonijn in water (blik), 50-100 gram pijnboompitten, 2 paprika`s (bijv. geel en rood),
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-04-201330-60 min.