Sperziebonensalade met broccoli en Thaise pindadressing
Heb je zin in een voedzame maaltijdsalade die eenvoudig te maken is én snel klaar is? En vind je zowel broccoli en sperziebonen als pinda's lekker? Dan is dit recept voor een sperziebonensalade met broccoli en Thaise pindadressing waarschijnlijk iets voor jou. …
Ingrediënten 2 personen
Hoofdingrediënten : , 350 gram broccoli in roosjes gesneden, 350 gram sperziebonen gedopt gewogen, 80 gram babymais in plakjes gesneden, 2 stengels bosui in schuine ringen gesneden, , Thaise pindadressing : , 4 el pindakaas bij voorkeur 100% pindakaas, 1,5 el rode currypasta, 1 el limoensap, 1 el rijstazijn, 0,5 el vissaus, zwarte peper naar smaak, 75 ml water of meer/ minder indien gewenst, 0,5 tl Sriracha of andere pikante saus (optioneel), 0,25 tl knoflookpuree of geraspte knoflook (optioneel), 0,5 tl gemberpuree of geraspte gember (optioneel), , Voor erbij/ erover (optioneel), 60 gram rijstnoedels of andere noedels/ rijst naar keuze, 1 rawit pepertje of Spaanse peper, fijngehakt, 0,5 limoen in partjes, 10 gram pinda's grof gehakt, 0,5 tl Sriracha