1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Rundvleessalade

Rundvleessalade recepten (70)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Rundvleessalade

Heerlijke salade waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel je van wat gebruikt. Je kunt er een lekker stukje vlees bij bakken dan heb je een lekker hoofdgerecht. tip:lekkere sucadelapjes

INGREDIENTEN

Aardappelen ( 1500gr) rundvlees( 700gr) augurken ( grote 5) ui ( 2 grote) zilveruitjes ( kleine) olie en azijn peper en zout mayonaise ( geen vette) appel ( goudreinette)2X

Voorbereiding

Snij de aardappel in kleine stukjes en kook ze ongeveer 5 minuten. Kook de riblap ongeveer 3 uur en laat het afkoelen, snij het daarna in kleine stukjes. Augurk kleinsnijden. ui snipperen. appel in kleine stukjes snijden

Bereidingswijze

Doe de fijngesneden gekookte aardappelen samen met de fijngesneden riblap in een grote schaal / bak. meng het door elkaar roer daarna de augurken, uitjes (alle) en de appel erdoorheen. Als laatste meng je een scheutje azijn met olie en peper en zout en mayonaise door elkaar, giet dit over de salade ( goed mengen) en klaar is je salade.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Rundvleessalade

Lekker als het warm weer is.( Waar we nu nog op moeten wachten ).

INGREDIENTEN

300 g magere runderlappen (gaar gestoofd of gekookt), 75 g doperwten (gaargekookt), 75 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het vocht), 150 g augurken, 6 flinke aardappelen (gaargekookt), 6 el mayonaise, 1 1/2 el mosterd, doosje kerstomaatjes, 4 eieren (hardgekookt)

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Rundvleessalade

Heerlijke salade met vers rundvlees

INGREDIENTEN

Twee en halve kilo aardappelen, 1 kilo mageren runderlappen, 1 flinke ui, 1 grote zure appel, 1 potje fijn gesneden augurkjes(kant en klaar te koop), 1 eetlepel mosterd, mayonaise naar behoefte (en voor garnering), peper zout eieren

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-10-1999
  • Nederlands
  •  > 120 min.

rundvleessalade

Op grootmoeders wijze

INGREDIENTEN

5 kilo aardappelen, 2 kilo rundvlees (magere riblappen), 2 potjes zilveruitjes, 2 potjes augurken, 1 fles slasaus, 1 koffiekopje bouillon, 1 kopje zuur van de augurken, zout en peper, 3 eieren

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-01-2003
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Rundvleessalade

INGREDIENTEN

750 gram aardappels, blikje princes corned beef 340 gram, 3 augurken, 1 ui, sap van de zilveruitjes, olie en azijn, peper en zout, mayonaise, 1 appel, liefst goudreinette.

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-02-2010
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Rundvleessalade

INGREDIENTEN

500 gram geschilde aardappelen (nicola), 150 gram zeer mager soepvlees (rund), zilveruitjes, augurkjes, mayonaise, peper, zout, evt. 1 ui,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.
Populaire salade recepten

Rundvleessalade

Makkelijk te bereiden en lekker smakelijk met de feestdagen of gewoon op een normale door de weekse dag. Gewoon omdat het kan.

INGREDIENTEN

4 kilo gekookte aardappelen, , 1 kilo gaar gekookt rundvlees (soepvlees), , 6 goudreinetten (appels in bokjes gesneden), , 4 middelgrote uien in blokjes gesneden, , 2 potje worteltjes met doperwtjes, , 2 potjes met voorgekookte asperges, , 2 blikjes met zilveruitjes, , een potje augurken zoet, , 1 fles fritesaus, , 2 potten zachte romige mayonaise, , een krop ijsbergsla, , olijfolie, , paprikapoeder, , 12 hardgekookte eieren,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2016
  • Nederlands
  •  30-60 min.

rundvleessalade

INGREDIENTEN

3 kg.aardappels,4 zure appels,2 potjes zilveruitjes(fijn)11/2 pot augurken,paprikapoeder,peper,zout,3 eetlepels olie,1 eetlepel azijn, 1 fles halva slasaus, 1- 11/2 kg rundvlees

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-08-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Rundvleessalade

Ter afwisseling van een warm gerecht en makkelijk van te voren klaar te maken

INGREDIENTEN

500 gr gekookt mager rundvlees, 1 rode paprika, 100 gr champignons, 1 appel, 2 gare wortelen, ? peterselie, 2 augurken, 2 uien, 6 eetl augurkenmarinade, 6 eetl olie, 2 theel worcestershiresaus, zout en verse peper

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-03-2001
  •  
  •  60-120 min.

Rundvleessalade

Lekker snel>

INGREDIENTEN

400 gr gaar rundvlees, 2 tl azijn, 3 el pompoenpitolie, zout en peper, 1 augurk, 1 el kappertjes, 2 eieren hardgekookt in plakjes, 1 ui in ringetjes, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 1 bosje bieslook

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-07-1999
  •  
  •  20-30 min.

rundvleessalade

INGREDIENTEN

200gr rundergehakt, 5 eetl boullion, 3 rode sjalotten, paar takjes koriander, paar takjes munt, 2thl chillipoeder, 3eetl thaise vissaus, takje vietnamese munt, paar gedroogde chillipepers

  • Thais
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-04-2005
  • Thais
  •  0-10 min.
Nieuwste rundvleessalade recepten

Rundvleessalade

Heerlijke salade waarbij je elf kunt bepalen hoeveel je van wat gebruikt. Je kunt er een lekker stukje vlees bij bakken dan heb je een lekker hoofdgerecht. tip:lekkere sucadelapjes

INGREDIENTEN

Aardappelen ( 1500gr), rundvlees( 700gr), augurken ( grote 5), ui ( 2 grote), zilveruitjes ( kleine), olie en azijn, peper en zout, mayonaise ( geen vette), appel ( goudreinette)2X

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Rundvleessalade

INGREDIENTEN

200 gram bieflappen, 1 theel. zwarte peper grofgemalen, 0.5 theel. korianderpoeder, 100 gram veldsla, 1 krop radicchio, 2 stuks kiwi, 2 eetl. olie om te bestrijken en te bakken, 1 eetl. honing voor de dressing, 1 eetl. citroensap voor de dressing, 0.5 eetl. chilisaus voor de dressing, 0.5 eetl. sojasaus voor de dressing, 1 eetl. sesamolie voor de dressing, ,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-02-2003
  •  
  •  30-60 min.

Rundvleessalade

INGREDIENTEN

200 gram bieflappen, 1 theel. zwarte peper grofgemalen, 0.5 theel. korianderpoeder, 100 gram veldsla, 1 krop radicchio, 2 stuks kiwi, 2 eetl. olie om te bestrijken en te bakken, 1 eetl. honing voor de dressing, 1 eetl. citroensap voor de dressing, 0.5 eetl. chilisaus voor de dressing, 0.5 eetl. sojasaus voor de dressing, 1 eetl. sesamolie voor de dressing, ,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-02-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rundvleessalade

Een salade van rundergehakt en is dus een slank bijgerecht van 120 kcal p.p

INGREDIENTEN

200 gr. rundergehakt., 5 eetl runderbouillon., 3 (rode)sjalotjes., paar takjes koriander., paar takjes munt., 3 eetl.Thaise vissaus., takje Vietnamese munt., paar gedroogde chilipepers., 2 theel. chilipoeder., citroensap.

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-08-2005
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Pistolet met rundvleessalade

INGREDIENTEN

4 witte pistoletjes, 4 plakjes achterham (vleeswaar), 1 bakje Johma Rundvleessalade a 200 g, 1/4 komkommer, in plakjes, oregano, (vergemalen) peper, 1 el fijngesneden basilicumblaadjes,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-06-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Sandwich rundvleessalade

INGREDIENTEN

4 blaadjes sla, 1/4 komkommer, 1 vleestomaat, 4 zoetzure augurken middel, 8 sneetjes donker volkorenbrood, boter, ? 250 g Abee rundvleessalade,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-08-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

SANDWICH RUNDVLEESSALADE

Lunchgerecht

INGREDIENTEN

4 blaadjes sla, 1/4 komkommer, 1 vleestomaat, 4 zoetzure augurken, 8 sneetjes donker volkorenbrood, boter, 250g Abee rundvleessalade

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-08-2003
  •  
  •  10-20 min.

Sandwich rundvleessalade

INGREDIENTEN

4 blaadjes sla -, 1/4 komkommer -, 1 vleestomaat -, 4 zoetzure augurken middel -, 8 sneetjes donker volkorenbrood -, boter -, 250 gram rundvleessalade, , ,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Limburgse Rundvleessalade

Limburgse rundvleessalade wordt vooral gegeten bij feestjes of in wanneer er weinig tijd is om te koken (in ons geval tijdens de carnavalsdagen). Iedere familie heeft zijn eigen recept, dat van mij is nog van mijn eigen grootmoeder (Oma Vink). Er zijn vele recepten van, waarbij sommige ingrediënten door de ene familie betwist worden, terwijl de andere familie dat juist als ene must zien (zoals wel vaker met familierecepten). Het recept kan natuurlijk ook voor minder mensen gemaakt worden, pas de hoeveelheden hierop aan. In de koelkast kan de salade zeker drie dagen bewaard worden in een afgesloten kom.

INGREDIENTEN

4 kg vastkokende aardappels;, 1200 gram gekookt mager soepvlees;, 1 kleine blik erwten en wortelen;, 3/4 pot zilverui (400 ml);, 1/2 pot augurk;, 2 dikke uien;, 1 1/2- 2 appels (Golden Delicious);, 1 liter mayonaise (Calvé);, 1 eetlepel Limburgse mosterd;, 125 ml (5 juslepels) bouillon;, Peper en zout.

  • Regionaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-07-2012
  • Regionaal
  •  30-60 min.

Thaise rundvleessalade

INGREDIENTEN

salade:2 el zonnebloemolie, 1 tl sesamolie, 350 gr lendenbiefstuk (entrecôte), 1 komkommer, 6 cherrytometen, 1 grote rode chilipeper, 80 gr taugé, 1/2 bos basilicum, 1/4 bos munt - blaadjes grof gehakt, 1/4 bos koriander - blaadjes grofgehakt, 2 tl sesamzaadjes., , voor de dressing:1 teentje knoflook - geperst, klein stukje gember - fijngesneden, 2 el lichte sojasaus, sap van 1 limoen.

  • Thais
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-09-2009
  • Thais
  •  10-20 min.

Thaise rundvleessalade

Ca. 215 Kcal per portie Een salade is vrijwel altijd onderdeel van de Thaise maaltijd. Niet alleen de smaken van de ingredienten worden zorgvuldig gecombineerd, ook de kleuren moeten perfect bij elkaar passen. Deze salade kan u natuurlijk ook als lunchgerecht en zelfs als complete zomerse maaltijd serveren.

INGREDIENTEN

400 gr biefstuk of entrecote, in dunne plakjes, 2 eetlepels olie, 2 sjalotjes, in dunne ringen, 5 lente-uitjes, in ringen, ? komkommer, in 1/4 plakjes, 2 eetlepels vissaus, 3 eetlepels limoensap, 1-2 eetlepels suiker, diverse slablaadjes, 4 eetlepels koriander, 1-2 eetlepels kleine muntblaadjes, 2-3 rode pepers, in mooie schuine ringen,

  • Thais
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2003
  • Thais
  •  20-30 min.

Pesto Rundvleessalade

Fusion van bereidwijze en keuken. Italiaans gerecht in de wok!

INGREDIENTEN

700 gram runderlapjes, dungesneden, 90 gram pesto van basilicum, 1 teentje knoflook, uitgeperst, 1 eetlepel olijfolie, 170 gram rode ui, gesnipperd, 1 middelgrote rode paprika, in repen, 1 middelgrote groene paprika, in repen, 350 gram waterkers of anders rucola, 250 gram kerstmaatjes, in vieren gesneden, Dressing:, 2 eetlepels pesto, 2 eetlepels olijfolie, 60 ml citroensap, 1 theelepel suiker, 3 chilipepers, ontpit en fijngehakt.

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-07-2007
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Thaise Rundvleessalade

INGREDIENTEN

2 uitgeperste teentjes knoflook, 3/4 theelepel suiker, 1/2 eetlepel lichte Chinese sojasaus, 1/2 eetlepel citroensap, 1/2 eetlepel vissaus, 1 eetlepel ketjap, versgemalen zwarte peper, 2 fijngesnipperde bosuitjes, 2 fijngehakte stengels citroengras (sereh), 6 rode Spaanse pepertjes, zaad verwijderd en fijngesneden, 4 biefstukken van circa 150 gr elk, 3 fijngesnipperde theelepels muntblaadjes, 1 theelepel fijngehakte koriander (of peterselie)

  • Thais Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Thais Voorgerecht
  •  0-10 min.

Warme rundvleessalade

Warme rundvleessalade

INGREDIENTEN

- 200 gram bieflapjes, - 1 theel. grofgemalen zwarte peper, - 1/2 theel. korianderpoeder, - 100 gram veldsla, - 1 klein kropje radicchio of andere sla, - 2 kiwi''s, - olie om te bestrijken en te bakken, - Voor de dressing:, - 1 eetl. honing, - 1 eetl. citroensap, - 1/2 eetl. chilisaus, - 1/2 eetl. sojasaus, - 1 eet+. sesamolie,

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Rundvleessalade met mierikswortel-mayonaise

Een heerlijk stukje gegrilld rundvlees met een pittige mierikswortel-mayonaise, salade en gefrituurde uien. Dit is één van mijn favoriete gerechten. Kijk voor meer favorieten op mijn blog: http://hetetenisklaar.wordpress.com.

INGREDIENTEN

Mierikswortel-mayonaise:, 1 eierdooier, 1 eetlepel dijonmosterd, 1 eetlepel witte wijnazijn, 2 theelepels suiker, 75 ml zonnebloemolie, 2 theelepels geraspte mierikswortel, 1 theelepel fijngesneden peterselie, 1 theelepel fijngesneden dragon, , rundvleessalade:, 5 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, ¼ theelepel grove mosterd, 1 theelepel fijngesneden kruiden, (bv tijm, peterselie en dragon), zout, versgemalen zwarte peper, 1 grote ui in ringen, 1-2 dl melk, frituurolie, 50 gram bloem, 1/2 eetlepel mosterdpoeder, 8-12 dunnen plakken entrecote of runderhaas, 100 gram gemengde slabladeren in stukken

  • Iers
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-03-2010
  • Iers
  •  20-30 min.

Zomerse Rundvleessalade

JAMMIE JAMMIE MET DIT WEER. van a tot z zelf gemaakt

INGREDIENTEN

400tot 500 gr runvlees braadlapjes- 3 laurierblaadjes-2 kruidnagelen- kopje bouillon- 6 grote aardappelen- 5 eieren- zilveruitjes het vocht van de zilveruitjes- augurkjes-zout-peper-paprikapoeder- verse kruiden- mayonaise( na eigen inzicht)

  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-07-2002
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Thaise rundvleessalade

INGREDIENTEN

500 gram lendenbiefstuk - 3 middelgrote komkommers - 4 rode pepers - 3 groene uien - 1/2 kop verse muntblaadjes - 1/2 kop verse korianderblaadjes - Voor de dressing : 1 teentje knoflook - 2 theelepels fijn gehakt citroengras - 2 theelepels fijn gehakte korianderwortel - 1 eetlepel limoensap - 2 eetlepels lichte sojasaus - 1/2 theelepel vissaus - 2 theelepels bruine suiker

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-06-2005
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Aziatische rundvleessalade

Licht en fris smaakt deze Aziatisch getinte salade met bamboe, wortel, lenteui en reepjes biefstuk. Met een stuk stokbrood een snelle avondmaaltijd!

INGREDIENTEN

200 gr biefstuk, 2 el sojasaus, 1 el olie, 3 el instant vleesbouillon, 2 el zoete chilisaus, 1 tl sesamolie, 1 middelgrote wortel, 100 gr bamboescheuten, 1 lenteui, enkele korianderblaadjes, peper en zout naar smaak, 1/2 tl geroosterde sesamzaadjes

  • Aziatisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-07-2013
  • Aziatisch
  •  30-60 min.

Thaise Rundvleessalade

Smakelijke maaltijdsalade

INGREDIENTEN

350 g knapperige blaadjes sla, 175 g komkommer, 2 middelgrote wortels, 115 g tauge, 1 teentje knoflook, 1 stengel citroengras, 500 g biefstuk, verse koriander, verse basilicum, 2 tl olie, 1 limoen, 2 el olijfolie, 1 el zoete chilisaus,

  • Thais
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Thais
  •  20-30 min.

Dijon Rundvleessalade

Prachtige salade

INGREDIENTEN

-450 g mager rundvlees (in blokjes), -1 eetlepel olijfolie, -zout en versgemalen peper, -250 g gewassen en drooggedepte slablaadjes, CROUTONS:, -1/4 stokbrood (zonder korst in blokjes van 1 cm), -1,5 eetlepel olijfolie (eerste pressing), -1 fijngesnipperd knoflookteentje, -20 g geraspte Parmezaanse kaas, DRESSING:, -1 dl olijfolie, -50 ml dijonmosterd en 50 ml balsamico azijn, -1 uitgeperste knoflook teen, -1 th lepel suiker, -zout en peper

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-03-2003
  • Frans
  •  20-30 min.

Pikante rundvleessalade

Een pittige salade van lendebiefstuk

INGREDIENTEN

-200 g lendebiefstuk, -60 g rode ui (fijn gesneden), -3 tenen knoflook (fijngehakt), -2 tomaten (in partjes), -10 g kleine chilipepers (in ringetjes), -10 g suiker, -50 g komkommer (in plakjes), -10 g bosui (in ringetjes), -10 ml vissaus, -15 ml citroensap, -10 g gedroogde gemalen chilipeper, -10 mintblaadjes, -zout

  • Thais
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2003
  • Thais
  •  10-20 min.

Rundvleessalade met karnemelkdressing

Ca 226kcal/946kj pp

INGREDIENTEN

1 grote krop kropsla, 2 wortels, 1 gele paprika, 150gr kerstomaten, 200gr rundvlees, 2el verse gehakte basilicum, zout, peper, 75gr magere yoghurt, 50ml karnemelk, 3el geraspte parmezaanse kaas, 3el fijngehakte ui, 3el magere sladressing naturel, 2el verse gehakte peterselie, 1 el witte wijnazijn, 1 geperst teentje knoflook, 1/4tl zout, 1/8tl peper.

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2006
  •  
  •  20-30 min.

Thaise rundvleessalade

INGREDIENTEN

500 gram runderlendenbiefstuk - 60 ml limoensap - 2 eetlepels fijn gescheurde munt - 150 gram spinazie - 2 kleine komkommers - 1 eetlepel witte-wijnazijn - 2 eetlepels vissaus - 1 eetlepel bruine suiker,

  • Thais
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-07-2005
  • Thais
  •  0-10 min.

Rundvleessalade met witlof

INGREDIENTEN

? 350 g rundvlees (gaar, in fijne blokjes gesneden), ? 2 plakjes bakbacon (in reepjes gesneden), ? 1 rode ui (in halve ringen gesneden), ? 2 struikjes witlof, ? 1 blikje flagolets (groene of tuinbonen), ? 1 appel (goudrenet, in reepjes gesneden), ? 100 g blauwe kaas (zachte of harde, in blokjes gesneden), ? 2 eetlepels slagroom, ? 1 eetlepel kervel (verse, fijngesneden)

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Pikante rundvleessalade

   

INGREDIENTEN

, 400 g beeflappen, 1 el sambal, 3 el ketjap manis, 2 el sherry, 2 el olie, 150 g basmatirijst, zout of bouillonblokje, 100 g sugarsnaps, 1 groene paprika, gewassen, 100 g taugé, gewassen en gedroogd, 2 bosuitjes, in reepjes, ,

  •  
  •  
  • Geplaatst op12-01-2015
  •  
  •  

vegetarische rundvleessalade

INGREDIENTEN

100g Tivall vegetarische roerbak Beef Style (in stukjes gesneden), 150g augurk (in blokjes gesneden), 50g wortel (in blokjes gesneden), 150g appel (in blokjes gesneden), 25g zilveruitjes, peper, zout, worcestershire sauce, mayonaise en 25g doperwten.

  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2000
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.

Thaise Rundvleessalade

INGREDIENTEN

2 uitgeperste teentjes knoflook, 3/4 theelepel suiker, 1/2 eetlepel lichte Chinese sojasaus, 1/2 eetlepel citroensap, 1/2 eetlepel vissaus, 1 eetlepel ketjap, versgemalen zwarte peper, 2 fijngesnipperde bosuitjes, 2 fijngehakte stengels citroengras (sereh), 6 rode Spaanse pepertjes, zaad verwijderd en fijngesneden, 4 biefstukken van ? 150 gr elk, 3 fijngesnipperde theelepels muntblaadjes, 1 theelepel fijngehakte koriander (of peterselie),

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2000
  •  
  •  20-30 min.

Thaise rundvleessalade

INGREDIENTEN

2 uitgeperste teentjes knoflook, 3/4 theelepel suiker, 1/2 eetlepel lichte Chinese sojasaus, 1/2 eetlepel citroensap, 1/2 eetlepel vissaus, 1 eetlepel ketjap, versgemalen zwarte peper, 2 fijngesnipperde bosuitjes, 2 fijngehakte stengels citroengras (sereh), 6 rode Spaanse pepertjes, zaad verwijderd en fijngesneden, 4 biefstukken van ca 150 gr elk, 3 fijngesnipperde theelepels muntblaadjes, 1 theelepel fijngehakte koriander (of peterselie),

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-1999
  •  
  •  20-30 min.

warme rundvleessalade

INGREDIENTEN

* 200 gram bieflappen, * 1 tl. zwarte peper grofgemalen, * 1/2 tl. korianderpoeder, * 100 gram veldsla, * 1 krop radicchio, * 2 kiwi's (geel zijn erg lekker), * 2 el. olie om te bestrijken en te bakken, * 1 el. honing * 1 el. citroensap * 1/2 el. chilisaus, * 1/2 el. sojasaus,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  •  
  •  30-60 min.

Thaise rundvleessalade

INGREDIENTEN

300gr. entrecote, 2 el. olie, 8 bladen romaanse sla, 75 gr. lollo rosso, 75 gr. veldsla, 2 lenteuitjes, 4 rode pepertjes, 4 takjes koriander., Voor de kruidenpasta, 2 teentjes knoflook, 4 takjes koriander, 2el. rietsuiker, 3tl. sojasaus, 2tl. limoensap, zout, versgemalen peper en 3 el. olie 50 gr. glasnoedels

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste rundvleessalade recepten
Populaire salade recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top