1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Caesar Salade

Caesar salade recepten (59)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Caesar salade

De klassieke Caesar salade is altijd goed! Ik ben lang op zoek geweest naar hoe ik deze salade op de aller lekkerste manier maken. Dit is mijn manier om de ultieme caesar salade te maken. 

INGREDIENTEN

200 g pancetta 4 kippendijtjes 1 tl citroenrasp 1 el gedroogde oregano peper en zout 4 eieren Voor de dressing: 2 ansjovisfiletjes 1 el mayonaise sap van een halve citroen 1 el olijfolie peper en zout 1 knoflookteen 2 el geraspte Parmezaanse kaas Peper 300 g gemengde salade 2 el grof geraspte Parmezaanse kaas 1 el verse krulpeterselie

Bereidingswijze

1. Bak de pancetta tot deze knapperig is in de Koekenpan. 2. Leg opzij en kruid de kippendijen met de oregano, citroenrasp, peper en zout. Bak deze ongeveer 5 minuten per kant in het vet van de pancetta. 3. Zet dan een steelpannetje met ruik kokend water op het vuur. Breek de eitjes in de huishoudfolie in de glazen. Maak hier buideltjes van en pocheer de eitjes in 3-4 minuten gaar in de steelpan. 4. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een maatbeker en mix deze glad met een staafmixer. 5. Verdeel de sla over een grote schaal. Leg hier de kip in stukjes en de eieren op. Verdeel de dressing over het geheel en maak af met de Parmezaanse kaas en peterselie.

  • Wereld
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-06-2018
  • Wereld
  •  20-30 min.

Caesar Salade

Caesar Salad, een klassieker, vernoemd naar een Amerikaanse kok van Italiaanse afkomst, Caesar Cardini (dus niet Julius Caesar). De salade wordt vooral in de VS veel gegeten. Deze versie is met een zelfgemaakte mayonaise, even werk maar wel zo lekker. Je kunt daar wel mee smokkelen, als je geen zin hebt om je eigen mayonaise te maken, maar het is de moeite waard om te proberen, geen potje evenaart een zelfgemaakte mayonaise. En schrik niet van het ingrediënt ansjovis, het geeft een onmisbaar smaakaccent, maar is niet overheersend. Croutons zijn zo gemaakt in de pan, maar je kunt natuurlijk ook croutons uit een zakje erop doen, maar ook hier geldt, zelfgemaakt is wel veel lekkerder. Maar dat is aan jou. 

INGREDIENTEN

, Ingrediënten voor de mayonaise:, 2 eidooiers, 1 teentje knoflook gesneden, kwart citroen, halve eetlepel Dijon mosterd, 7,5 cl arachideolie, 2 ansjovisfiletjes in stukjes gesneden, snufje cayennepeper, half theelepel Worcestersaus, halve dl natuuryoghurt, , (wil je niet zelf de mayonaise maken, neem dan mayo uit een potje en voeg daaraan de knoflook, citroen, mosterd, ansjovis, yoghurt, cayenne en Worcestersaus aan toe)., , 2 kropjes Romainesla, 2 sneetjes (desem) brood, 2 kippendijtjes in plakjes gesneden, 50 gram Parmezaanse kaas, boter, olijfolie, , , ,

  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-10-2016
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Caesar Salade

Heerlijke salade als voorgerecht of lunchgerecht

INGREDIENTEN

3 teentjes knoflook 1,5 dl. olijfolie 2 sneetjes oud witbrood ijsbergsla scheutje Worcestershiresaus enkele druppels tabasco-sauce zout 2 eieren (2 minuut gekookt) parmenzaanse kaas enkele anjovisfilets sap van 1 citroen, , ,

  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-10-1999
  • Amerikaans
  •  0-10 min.

Caesar salade

INGREDIENTEN

- 4 eieren, - 1 krop bindsla of lollo biondo, - 1 komkommer, - 1 blikje ansjovisfilets, - 50 gram versgeraspte Parmezaanse kaas of oude kaas, - dressing:, - 1 teentje knoflook, - 1 bakje Griekse yoghurt (150 g), - 2 eetlepels mayonaise, - 2 theelepels mosterd, - 1 eetlepel citroensap, - zout, peper, - croutons:, - witbrood, - (olijf)olie, ,

  • Amerikaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-05-2003
  • Amerikaans
  •  10-20 min.

CAESAR SALADE

INGREDIENTEN

De harten van 2 grote of 3 middelgrote kroppen Romeinse sla, Knoflookcroutons (zie recept), 100 gr Parmezaanse kaas, in krullen, , DRESSING, , 1 groot ei, 150 ml milde olijfolie, sap van 1 citroen, 1 theel Worcestershire saus, 1 teen knoflook, versgeperst, ? theel zout en zwarte peper,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-08-2002
  •  
  •  0-10 min.

Caesar salade

Lekkere frisse salade

INGREDIENTEN

1 teentje knoflook, 6 ansjovisfilets, 1 eetl azijn, peper, zout, 1 theelepel honing, 1 theelepel mosterd, 1 eetl olie, basilicum, stuk komkommer, 1 klein krop romaanse sla, stukje parmezaanse kaas

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-01-2014
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Populaire salade recepten

SALADE CAESAR

Hmmm!

INGREDIENTEN

1 bakje HEKS'NKAAS® Origineel, 200 gram gegaarde fijngesneden sperzieboontjes, 1 krop ijsbergsla, 4 gekookte eieren, 100 gram, Grana Padano, zelfgemaakte broodcroutons, peper en zout

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2016
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Caesar Salad

Populairste salade in noord amerika

INGREDIENTEN

1 "romaine" sla of andijvie alhoewel andijvie een beetje te bitter is, 100 g gesneden champignons, 1 citroen, 3 el mayonaise(gewoon of "light"), 1 -2 el parmesan kaas, 2 grote tenen knofl, croutons, "bacon bits" verkruimelde krokant gebakken spekjes, 1 - 2 tl anjovis pasta (hoort wel, maar hoeft niet), zout, versgemalen peper.

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-12-1998
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Wraps met Caesar salade

Dat ik dol ben op wraps dat mag wel duidelijk zijn. Ze zijn ook een dankbaar ingrediënt om mee te werken. Deze keer heb ik een vulling gemaakt van Caesar salade.  Ik heb de vulling samengesteld zoals ik die zelf het lekkerste vind. Ik heb de hoeveelheden gebruikt voor 4 personen, dus kies zelf of je 4 grote of 8 kleine wraps neemt. En misschien ook nog leuk om te weten is dat de uitvinder van de Caesar salade, dhr. Caesar Cardini, de salade naar zichzelf vernoemde en dat de naam dus niets met Julius Caesar te maken heeft. TIP: De salade zelf  is natuurlijk ook erg lekker zonder de wraps. 

INGREDIENTEN

- 4 grote wraps (of 8 kleine), - 400 gram kalkoen- of kipfilet, - 1 kippenbouillon blok, - 4 eieren (gekookt naar gewenste hardheid), - 100 gram bacon, - 50 gram Parmezaanse kaas, - 2 sneetjes bruin of witbrood naar eigen smaak, - 2 kropjes little Gem (of 200 gram andere sla), Voor de dressing:, - 4 el mayonaise, - 1 el citroensap, - 1 klein teentje knoflook, - 20 gram ansjovis, - peper (zout hoeft niet want dat zit al genoeg in de ansjovis), - 1 tl Dijon mosterd, - 1 tl Worcestersaus

  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-03-2015
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

De originele caesar salad

Lees hier het verhaal over het ontstaan van de enige echte Caesar Salad >>

INGREDIENTEN

- 2 kroppen bindsla (ook bekend als Romeinse sla), - 8-10 druppels Worcestershire sauce, - sap van 2 verse middelgrote citroenen, - 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper, - 1/2 theelepel zout, - 2 zachtgekookte eieren *, - 6-8 eetlepels versgeraspte Parmezaanse kaas, - 120 ml olijfolie met knoflookaroma **, - 165 gram croutons ***

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-07-2010
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Caesar salade met een gepocheerd ei

Het recept om de eieren zo te krijgen zoals ze bij de chinees doen, samen met een salade is dit een lekkere makkelijke maaltijd voor de warme dagen!

INGREDIENTEN

? zuurdesembrood, 1 dl olijfolie, grof zeezout, 2 dl witte wijnazijn, 1 liter water, 3 eieren, 1 krop Romeinse salade zonder de taaie buitenste bladeren, 2 el citroensap, 2 tenen knoflook geperst, 3 ansjovisfilets, 1 el Dijon mosterd, 2 dl olijfolie, 1 tl worcestersaus, 100 gram Parmezaanse kaas aan een stuk,

  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-06-2005
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
Nieuwste caesar salade recepten

Caesar dressing

Lekker romige dressing voor bij salades

INGREDIENTEN

-1 teen knoflook, -100 a 125 ml koudgeperste olijfolie, -2 a 3 el vers geperst citroensap, -1 eierdooier, -1 th lepel milde mosterd, -1/2 th lepel zeezout, -25 g geraspte parmezan kaas

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-08-2005
  • Frans
  •  0-10 min.

Rosies Caesar Salade

Dit recept komt uit een kookboekje van Rosey Daley, en bevat weinig kcal.

INGREDIENTEN

2 Teentjes knoflook, gepelde en geperst, 5 Eetlepels Japanse sojasaus, 5 Eetlepels versgeperst ciroensap, 5 Struikjes witlof, in stukjes gesneden, 1 Krop sla of romaine sla, gewassen en in reepjes gescheurd, Halve theelepel gekneusde zwarte peperkorrels, 1 Eetlepel versgeraspte parmezaanse kaas, 1 Grote vleestomaat, klein gesneden

  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2000
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Caesar salad

In de jaren 20 van de vorige eeuw bedacht Caesar Cardini een salade , die wereldberoemd is geworden. Zo maak je deze klaar....

INGREDIENTEN

4 sneetjes witbrood zonder korst, in blokjes van 1 cm, 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd, 4 el olijfolie, naturel, (Ik neem soms ook kant en klare knoflookolie.), 12 st ansjovis filets op olie ( blik of pot), 2 dl magere melk, 10 el mayonaise, 1 tl gladde mosterd, 200 ml zure room, 250 g Parmezaanse kaas ( aan een stuk) of overjarige Hollandse kaas, 2 el bloem, 125 g spekreepjes, 1 grote krop bindsla ( of krop gele krulsla, lolo bianco of little gem), gewassen, Worcestersaus naar smaak

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-2003
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Caesar pastasalade

Een pastasalade is een fijn hoofdgerecht op een warme doordeweekse dag. Deze pastasalade is een caesar salade en pastasalade in één, best of both worlds! De romige caesar dressing gaat perfect samen met de knapperige romaine sla, juicy kippendij en de pasta zorgt voor een bite. 

INGREDIENTEN

300 g penne, 300 g kippendijfilet, 2 tl gedroogde oregano, 1 tl paprika poeder, versgemalen zout en peper, 2 el zonnebloemolie, 2 ansjovisfilets, 2 el mayonaise, 1 tl witte wijn azijn, 1 knoflookteen, 50 g geraspte Parmezaanse kaas voor de dressing, 100 g geraspte Parmezaanse kaas voor de garnering, 200 g Romaine sla, 1 rode ui

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-08-2019
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Caesar Salad

Overheerlijke vegetarische salade

INGREDIENTEN

Zout, vers gemalen peper, drie tenen knoflook, ansjovis, mosterd, ei, Worcestershiresaus, citroensap, wijnazijn, zonnebloem- of lichte olijfolie, (oud) stokbrood, krop sla, geraspte parmezaanse kaas.

  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-03-2000
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Caesar salade met croutons

Een verrassende Caesarsalade voor een gezellige lunch.

INGREDIENTEN

3 casinoboterhammen, 2-3 el olijfolie, 4 eieren, 4 el mayonaise, 1 teen knoflook, geperst, 2 el citroensap, 1 krop sla, 200 g. Parmezaanse kaas of padano grof geraspt, 200 g. gerookte kipfilet in blokjes, 12 cherrytomaatjes

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-10-2014
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Caesar Salad

Een heerlijke salade met frisse dressing.

INGREDIENTEN

Dressing:, , 2 Teentjes knoflook, 1 Kopje Parmezaanse Kaas, 3 Eieren, 1 Theelepel Dijon Mosterd, Sap van 1 citroen, 3 Ansjovisfilets, 2 Kopjes Olijfolie, Zeezout, , Salade:, , 2 koppen Romeinse Sla (schoongemaakt en in stukjes), 2 Sneetjes ciabatta brood, Olijfolie, 2 Plakjes Pancetta, Ahornsiroop, 4 Ansjovisfilets, 2 Zacht Gepocheerde Eieren, Geschaafde Parmezaanse Kaas

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-05-2011
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Caesar salade wraps

Makkelijk en super lekker deze wraps

INGREDIENTEN

8 tortillavellen, 4 slaharten, fijngesneden, 24 kerstomaatjes, in vieren, 2 kipfilets, in reepjes, 2 el geroosterde pijnboompitjes, 4 hardgekookte eieren, in partjes, Parmezaanse kaas, 100 gr preischeutjes, peper - zout, Voor de dressing:, 2 el mayonaise, 3 el Griekse yoghurt, 0,5 citroen, het sap, 1 tl sambal, peper - zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-06-2020
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Caesar salad

INGREDIENTEN

2 eieren(M), 4 little gems(sla), 2 eetlepels pijnboompitten, 1 afbakstokbrood, 2 teentjes knoflook, 1dl olijfolie, zout, peper, 4 ansjovisfilets op olie, 2 eetlepels citroensap, 75g parmezaanse kaas een stuk.

  • Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

*****CAESAR BOERENKOOL*****

Stoere Salade Met Groente Van Het Seisoen.....

INGREDIENTEN

=2 Ciabatina's (afbakbrood), =6 eetl Olijfolie., =250 gram Cherrytomaten aan de tak, =500 gram Boerenkool, =1 eetl. Mosterdzaad.(strooier 55gr,Verstegen), =6 Ansjovisfilets in Olijfolie (blikje 46 gr,), =250 ml.Kookzuivel (pakje), =1 teentje Knoflook., =300 gram Kipfilethaasjes, =30 gram Kappertjes, =75 gram Parmezaanse Kaas. (stukje)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zonnige Caesar salade met Crispy Maïs

Ben je dol op caesarsalade? Verras jezelf dan eens met deze knapperige Caesar-vaariant met Bonduelle Crispy Mmmais! Eet smakelijk!  

INGREDIENTEN

4 stuks Little Gem salade, in stukjes, 1 blik Bonduelle Crispy Maïs 300 gram, 300 gram kipfilet, 2 zachtgekookte eitjes, in 4 stukken gesneden, 8 stuks radijs, in plakjes, 1 rode ui, in ringetjes, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, 75 gram croutons, 6 el kant-en-klare Caesardressing

  • Wereld Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-07-2015
  • Wereld Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Caesar salade met krokante kip en croutons

INGREDIENTEN

3 petit pains, witte broodjes (nog niet afgebakken), 7 eetlepels olijfolie, 1 ei zwarte peper, versgemalen, 250 g kipfilet, in plakjes, 1 blikje ansjovisfilet, in olie (46 g), 1 teen knoflook, geperst, 4 eetlepels mayonaise, 1/2 citroen, 1 krop romaine sla, in repen, 50 g Parmezaanse kaas, in plakjes geschaafd

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-06-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Klassieke mosterd-ansjovisdressing van de Caesar Salade

De overheerlijke - klassieke saus om te serveren bij een Caesar salade 

INGREDIENTEN

7 el Water, 6 gezouten Ansjovis, 3 dl Arachide olie, 1 teentje Look, 1 el Worcestershiresaus, 1 el Citroensap, 1 el Mosterd, 1 dl Olijfolie, 1 dl Maisolie, 1 Ei, Peper, Zout

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-11-2017
  • Frans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Caesar salad bowl met twist

De caesar salade is een echte klassieker. Dit recept voor de caesar salade heeft een twist en wordt geserveerd in een bowl. De lekkere twist zit €m in de crispy maïs en jonge velderwtjes, de salade is minstens zo lekker en ook nog eens in een handomdraai klaar.

INGREDIENTEN

1 Mini Pack Bonduelle Crispy Maïs (1 x 75 g), 1 Mini Pack Bonduelle Jonge Veldertjes (1 x 75 g), 75 g kipfilet, 1 el olijfolie, 1 kropje baby romaine sla, ½ kleine rode ui, in halve ringen, 2 el caesar saladedressing, 15 g Parmezaanse kaas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-05-2019
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Caesar salade met kruidige plakjes varkenshaas

INGREDIENTEN

2 eetlepels mayonaise - 1 1/2 eetlepel limoensap - 8 eetlepels olijfolie - zout en peper - 3 sneetjes witbrood - 3 teentjes knoflook - 600 gram varkenshaas - bloem - 100 gram tapenade - gedroogd broodkruim - 2 kroppen sla - 40 gram Parmenzaanse kaas

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Caesar salade: Klassieke Amerikaanse salade met croutons en

INGREDIENTEN

, ? 3 sneetjes oud witbrood, ? 2 teentjes knoflook, ? 1,5 eetlepel rode wijnazijn, ? halve eetlepel Franse mosterd, ? 6 eetlepels olijfolie, ? 1 theelepel chilipoeder, ? halve theelepel gemalen koriander, ? worcestershiresaus, ? tabasco, ? peper en zout, ? 75 gram parmezaanse kaas, ? sla (bindsla, of twee kropjes little gem),

  • Amerikaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-07-2002
  • Amerikaans
  •  10-20 min.

Caesar salad 3

INGREDIENTEN

2 kroppen cos salade, 75 g knoflookcroutons, 2 eieren, 6 lepels olijfolie, zout, peper, sap van 1 citroen, 1 lepel worcestersaus, 25 g geraspte Parmezaan

  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Amerikaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Caesar Salad Phylosophy

Succes kent vele vaders, zo ook met de Caesar Salade. De meest succesvolle claim komt van Caesar Cardini uit het begin van de vorige eeuw. Hij zegt met minimale ingredienten een bijzondere salade te hebben bereid die direct in de smaak viel bij de jetset uit Hollywood. Enkele jaren later heeft hij voor de dressing een heel productiebedrijf opgezet (rond 1920): Cardini's dat nog steeds bestaat. Cardini's Caesar dressing is bij veel Nederlandse supers te koop. Maar zelf maken is leuker en leerzamer zeker als je gaat spelen met de ingrediënten.

INGREDIENTEN

DRESSING, Olijfolie 45ml, Franse mosterd - eetlepel, Citroensap of limoensap - 15ml, Vier ansjovisfilets (oorspronkelijk wordt Worchestershiresaus gebruikt, waar ook ansjovis in zit), Teentje knoflook, P&Z, , GROENE SALADE, In het oorspronkelijke recept zat alleen groen. Ik geef een samenstelling die ik vaak gebruik:, IJsberg- of romasla gescheurd - halve krop, Rucola - 2 handjes, Bleekselderij in fijne schijfjes dwars op de nerf - 1 flinke stengel, Venkel in zeer dunne schijfjes dwars op de nerf - 1/3knol, Lente uitje met groen in grove ringen - 2 uitjes, Komkommer in lengte doormidden snijden zaadlijst verwijderen (meteen opsnoepen) - 1/2 komkommer, Halve groene olijven - stuk of 12, Artisjokken (liefst op olie) in vieren delen - 2, Kleine zoetzure kappers - 1 eetlepel, , VOOR DE KLEUR, Halve rode puntpaprika in dunne ringen OF, Stuk of 8 radijzen in dunne plakjes, , FINISHING TOUCH, zacht gekookte eieren in kwarten - 4, Ansjovisfilets - 8, Schilfers Parmezaanse kaas of Pecorino - 50 gr, Liefst verse knoflook croutons - 100 gr,

  • Amerikaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-06-2020
  • Amerikaans
  •  10-20 min.

Caesar kipfilet Sandwich

De salade op een broodje: "citroen-knoflook kipfilet, sla en parmezaanse kaas op een volkoren broodje"

INGREDIENTEN

, , 3 el bloem, ? tl vers gemalen peper, 4 kipfilets, enkele dungeslagen, 2 el olijfolie, 6 el citroensap, 4 teentjes knoflook, geperst, 4 tl worcestershire saus, scheutje pittige pepersaus (tabasco), 2 el geroosterde walnoten, gehakt, 2 tl geraspte parmezaanse kaas, 4 volkorenbroodjes, liefst zachte broodjes, 4 sla bladeren, liefst een 'krokante' slasoort, liefst Romeinse sla,

  • Amerikaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-02-2004
  • Amerikaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gegrilde little gems met caesar dressing

Ben jij ook zo dol op Caesar salade? Ik vind vooral de dressing altijd zo lekker romig. Deze romige caesar dressing gaat perfect samen met de hartige smaak van gegrilde little gems. Niet iedere sla leent zich ervoor om lauw te verwerken maar deze sla zeker wel! 

INGREDIENTEN

4 little gem's, 2 el olijfolie, versgemalen peper en zout, 1 knoflookteen, 2 ansjovisfilets uit blik, sap van een hele citroen of 2 el azijn, 1 el olijfolie, 30 g gemalen Parmezaanse kaas + extra voor de garnering, 4 gekookte eitjes, 6 middelgrote tomaten

  • Wereld
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-05-2019
  • Wereld
  •  10-20 min.

Salade met boterbonen

De combnatie van smaken is heerlijk!

INGREDIENTEN

50 g gepelde walnoten, 1 blik boterboontjes (400 g), 1 avocado, 1 bakje Caesar dressing (100 g), 1 zak sla, klein potje bietjes

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-12-2015
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Salade met avocado en boterbonen

INGREDIENTEN

50 gram gepelde walnoten - 400 gram boterboontjes - 1 avocado - 100 gram Caesar dressing - 100 gram veldsla met bietjes

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-07-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Salade met avocado en boterbonen

INGREDIENTEN

50 g gepelde walnoten, ? 1 blik boterboontjes (400 g), ? 1 avocado, ? 1 bakje Caesar dressing (100 g), ? 1 zak veldsla met bietjes (100 g),

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Salade van Avocado en Boterbonen

Een vegetarische salade

INGREDIENTEN

50 gr. gepelde walnoten, 1 blik boterboontjes (gele boontjes), 1 rijpe avocado, 1 bakje Caesar Dressing (AH), 1 zak veldsla met bietjes,

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-06-2002
  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  0-10 min.

Lekkerbekje met caesarsalade

INGREDIENTEN

2 pakken Saladbar Caesar salade (Knorr), 2 zakken ijsbergsla met, tuinkruiden à 200 g (C1000), 250 g cherrytomaten, gehalveerd, 2 scharreleieren, hardgekookt, 4 lekkerbekjes, ravigotesaus (Calvé),

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Caesarsalade met stokbrood

INGREDIENTEN

, 4 eieren, , , 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g), , , 5 eetlepels boter, , , 1 krop ijsbergsla, , , 1 rode paprika, , , 1 doosje cherrytomaten (250 g), , , 2 dozen saladbar Caesar salade (a 114 g), , , bruin stokbrood, ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-06-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Caesarsalade met stokbrood

INGREDIENTEN

? 4 eieren, ? 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g), ? 5 eetlepels boter, ? 1 krop ijsbergsla, ? 1 rode paprika, ? 1 doosje cherrytomaten (250 g), ? 2 dozen saladbar Caesar salade (a 114 g), ? bruin stokbrood,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-10-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Caesarsalade met brood

Klassiek recept, altijd goed!

INGREDIENTEN

1 krop Romeinse sla, 1 sachet Calvé Caesar Dressing, 75 g Parmezaanse kaas, 4 witte boterhammen, 2 el olie, 1 stokbrood

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2013
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Wintersalade met suçuk

Stevige salade met pittige suçuk

INGREDIENTEN

2 Suçuk worstjes, 3 tomaten in plakjes, 2 paprika`s in blokjes, 2 hardgekookte eieren. Walnoten, half bosje radijs. 6 artisjokharten gehalveerd, 1 appel in stukjes. Oude kaas in blokjes, veldsla, Caesar saladressing.

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-02-2012
  •  
  •  10-20 min.

Ge­pof­te aard­ap­pel met steak de boeuf

INGREDIENTEN

4 grote aardappels (kruimig), 4 steaks du boeuf (schaaltje a 2 stuks), 2 eetlepels boter of margarine, 5 eetlepels sladressing caesar (fles a 270 ml), 2 zakken gemengde ijsbergsla extra (a 200 g), 1/2 bakje gebakken spekjes (a 30 g), 1/2 kuipje kruidenboter (a 100 g)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2013
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste caesar salade recepten
Populaire salade recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top