Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Salade Vlees

Salade vlees recepten (2.910) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Boursinragout

Een snel en eenvoudig gerecht, wat heerlijk te combineren is met rijst (lekker licht) of pasta en een groene salade.

INGREDIENTEN

Benodigdheden:, 300 gr. kip/kalkoenfilet of 300 gr. rundergehakt (om kleine balletjes van te draaien), bakboter/olie, 1 blikje champignon creme soep (bijv. Unox), 1 pakje Boursin (met knoflook en kruiden) of slanke variatie: pakje halfvolle Paturain (Delinesse), , (eventueel verse tuinkruiden toevoegen), , Variaties:, plakjes champignons meebakken of tauge op het laatst toevoegen.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Vlees

Rundvleesschotel met cacao uit de Cariben 6 personen. De Azteken kenden de verrukkingen van de cacao lang voor de komst van de Spanjaarden. Men serveerde vaak chocoladesaus bij hartige gerechten.

INGREDIENTEN

50 gr hele walnoten, 1 fijngehakte ui, 1 chilipeper, van zaadjes ontdaan en fijngehakt, 3 teentjes knoflook, 2 eetlepels rozijnen, 1 1/2 eetlepel cacaopoeder, 1/2 literblik tomaten, olie, 1 theelepel gemalen kaneel, 4 kruidnagels, 1 in plakjes gesneden wortel, 25 grof gehakte walnoten, 3 dl bouillon of water, 1 kg in blokjes gesneden magere runderlappen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vlees

Hawaiaanse spaghettisaus

INGREDIENTEN

2 uien, 10 gr boter, 550 gr gehakt, zout, peper, knoflook, ketjap manis, 2 paprika's, 1 literblik ananasstukjes, 100 gr champignons, 2 tomaten, 2 bananen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vlees

Chili con carne III (Mexico

INGREDIENTEN

2 eetlepels reuzel of olie, 2 kleingesneden uien, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 750 gr mager rundergehakt, 1 blik ontvelde tomaten ( 225 gr), 4 eetlepels tomatenpuree, 1 laurierblad, 1 theelepel gedroogde oregano, 1 theelepel gemalen komijn, 1 eetlepel chilipoeder, 1 mespuntje cayennepeper of enkele druppels Tabasco, 1/2 liter runderbouillon, zout, 500 gr gekookte en uitgelekte bruine bonen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vlees

Guisado

INGREDIENTEN

3 eetlepels olie, 750 gr magere hamlappen in blokjes, 2 kleingesneden uien, 2 teentjes knoflook, 2 rode paprika's in stukjes, 1 groene paprika in stukjes, 1 fijngehakte rode peper, 50 gr rozijnen, 1 dl bouillon, 3 eetlepels pindakaas, 3 schijven ananas in stukjes, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vlees

Filled leg of lamb (lamsbout met tapenade) (6 personen)

INGREDIENTEN

75 gr zongedroogde tomaten in olie, 2 lente-uitjes, 1 teentje knoflook, 75 gr zwarte olijven zonder pit, 3 ansjovisfilets, 1/2 eetlepel kappertjes, 25 gr pijnboompitten, 4 blaadjes basilicum, 1 lamsbout van 1 kg, 2 uien in ringen, 1/2 fles Zinfandel (rode wijn),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Salade Met Vlees

Als u het weglaten van vlees uit uw dieet toch erg moeilijk vindt, kunt u vlees of vleesproducten het beste met een basissalade combineren. U zult langzamerhand merken dat u minder vlees en meer groenten gaat eten en in combinatie met veel rauwe groenten is het vlees toch makkelij- ker te verteren. Probeer zoveel mogelijk scharrelvlees (het liefst rundvlees) te kopen.

INGREDIENTEN

1 Basissalade, Basisdressing, 2 porties rundvlees,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-09-1999
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Kapsalon a la bartje

Het enige gerecht wat iedereen in het gezin lust, gaat altijd volledig op!

INGREDIENTEN

Pond patat, Ruim pond shoarmavlees, 4 grote plakken jong belegen kaas, Zak ijsbergsalade met tuinkruiden, 1 grote rode ui, 2 trostomaten, Koelverse knoflooksaus 3 x 150gr, Zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-07-2011
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten

Wie denkt dat salades alleen koud lekker zijn, moet deze eens proberen. snel een een heerlijk recept. per persoon:290 kcal

INGREDIENTEN

4 biefstukken (125 g elk), 8 gedroogde tomaten op olijfolie wat van de olie, 1 theel. grofgemalen zwarte peper, 200 g champignons, 4 eetl. balsamico azijn, 1 theel. Franse mosterd, 4 eetl. mayonaise, 4 eetl. tomatensap, 200 g gemengde salade,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2000
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Salade met koud vlees en aardbei

Een lekker voorafje voor in de aardbeien maand.

INGREDIENTEN

Zakje gemengde sla, 12 plakken kalfs- of varkensfricandeau iets dikker gesneden, ca 16 aardbeien, zakje gepelde amandelen (baukje), Aardbeien Dressing

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-04-2004
  • Internationaal Voorgerecht
  •  0-10 min.

Salade van groente en vlees

INGREDIENTEN

- Aardappels, - Bloemkool, - Wortels, - Boontjes, - Witte kool (kan), - Tomaat, - Oude kaas, - 2 Uien, - Varkensreepjes of kip, - Ontbijtspek, - Kerrie, - Knoflook, - Zout, - Peper/sambal manis, - Ketjap manis, - olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-2002
  •  
  •  30-60 min.

Salade Met Soep Vlees En Kaas

Met spek.

INGREDIENTEN

400gr gekookt soepvlees en300g emmental in reepjes, 2 in fijne reepjes gesneden komkommers in azijn., saus:10gr boter,60gr spekblokjes,1 in rondjes gesneden ui,1 uitgeperst teentje knoflook,1 eetlepel mosterd,peper,zout,4 eetlepels azijn,8 eetlepels olie,waterkers.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-04-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Salade met geroosterd vlees en mango

Het is klein maar het vult wel!

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie*4 eetlepels sojasaus*5 eetlepels medium sherry*2 eetlepelscitroensap*400 gram mager varkensvlees*1 mango*1 bosuitje*100 gram bamboescheuten*zout*versgemalen peper*75 gram gewassen veldsla.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-2002
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Salade Met Vlees En Vis

Ik vind het bij dit gerecht moeilijk om nu precies de categorie aan te geven, ik eet het als maaltijdsalade, dus als hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

1 krop ijsbergsla * 2 witte boterhammen * 5 el. olie * 1 komkommer * 1 el. azijn * suiker * peper * zout * 100 g. cervelaatworst in plakjes * 100 g. ham in plakjes * 1 blikje tonijn

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-12-1999
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Oud vlees salade recept

Dit recept is al jaren in onze familie, we aten dit standaard met Kerst en oud en nieuw en af en toe ook als avondmaal. Omdat je het zowel koud als warm kan opeten.

INGREDIENTEN

- 1 blikje ham, - 1 blikje corned beef, - 1 zoetzure appel, - 1 pot augurken, - 2 ½ kilo aardappels, - Zout, - Peper, - Paprika poeder, - 1 mayonaise pot, - 1 pot zilver uitjes, - 1 krop sla, - 2 tomaten, - 2 eieren,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-11-2015
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Salade met geroosterd Vlees en Mango

INGREDIENTEN

4 el olijfolie, 4 el sojasaus, 5 el medium sherry, 2 el citroensap, 400 gr mager varkensvlees, 1 mango, 1 bosuitjes, 100 gr bamboescheuten (blik a 229 gr, Blue Dragon), zout, versgemalen peper, 75 gr gewassen veldsla.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2003
  •  
  •  10-20 min.

salade met geroosterd vlees en mango

Hoofdgerecht

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 4 eetlepels sojasaus, 5 eetlepels medium sherry, 2 eetlepels citroensap, 400 gr mager varkensvlees, 1 mango, 1 bosuitje, 100 gr bamboescheuten, zout, versgemalen peper, 75 gr gewassen veldsla, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-07-2002
  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.

Salade Van Koud Vlees

INGREDIENTEN

150 gr. achterham in lange dunne reepjes, 150 gr. gekookte worst in lange dunne reepjes, 150 gr. gebraden rollade in lange dunne reepjes, 4 eieren hardgekookt en in partjes, 3 augurken in schijfjes, 2 vleestomaten in partjes, 1/2 komkommer in reepjes, 5 el. mayonaise, 3 el. creme fraiche, zout, peper, 2 el. bieslook, 2 el. peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-03-2000
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Frisse macaroni salade met of zonder vlees

Heerlijk voorgerecht, maar ook prima geschikt als hoofdgerecht, vooral op een warme dag! Kan `s morgens al klaargemaakt worden! Lijkt qua smaak erg op huzarenslalade

INGREDIENTEN

130 gr. elleboogjes macaroni, 50-70 gr. smac, boterhamworst, cornedbeef, ham of restje koude kip, 1/3 rode paprika, 50 gr. belegen kaas, 2 augurken, 6-8 eetlepels slasaus (meer mag ook, dat maakt het smeuïg), 4 schijven ananas uit blik, 5-6 eetlepels sap van de ananas, , Zonder toevoeging van vlees, met wat extra paprika en kaas even lekker !!,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-05-2009
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Salade voor bij gegrild vlees

Rijke salade voor fase 1, te maken voor meerdere personen

INGREDIENTEN

1000 ml ijsbergsla (dit is ongeveer 1 krop), fijngesneden, 200 g worteltjes, grof geraspt, 250 g komkommer, in stukjes, 100 g tomaat, in stukjes, 65 g rode paprika, in blokjes, 4 el slasaus, sladressing naturel of yoghurtdressing, eventueel slakruiden

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-08-2003
  •  
  •  10-20 min.

Barbecue vlees, salade van witloof en sinaasappels

Goedkoop Makkelijk 01 u

INGREDIENTEN

Vleessoorten voor barbecue : 700 gr-, fijngesneden witloof : 400 gr-, verse sinaasappelschijfjes : 400 gr-, citroensap : 0.67 l-, uitgelekte kappertjes : 1 soeplepel-, zout -, peper en paprika -, arachide olie : 10 soeplepels-, mosterd : 1 koffielepel-, alcoholazijn : 2 soeplepels-, look en piment, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-07-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Duivels Vlees

Heftige maaltijd-ik heb hier tot nu toe altijd succes mee gehad...

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 6 eetl. azijn, 1 eetl. pindakaas, 3 eetl. ketjap, 3 eetl. ketchup, olijfolie, ca 350 gr kipfilet of varkensvlees, bakje champignons

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-10-1998
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Barbecue vlees, salade van witloof en sinaasappels

INGREDIENTEN

700 g vleessoorten voor barbecue, 400 g fijngesneden witloof, 400 g verse sinaasappelschijfjes, halve citroen, 1 eetlepel uitgelekte kappertjes, zout, peper en paprika, 10 eetlepels arachide olie, 1 koffielepel mosterd, 2 eetlepels alcoholazijn, look en piment

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-06-2001
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Rode lauwwarme salade met pikant vlees

INGREDIENTEN

500 g trostomaten, gewassen en gedroogd, 2 rode paprika`s, zout en versgemalen peper, 4 eetl. olijfolie, 250 g gekruide runderreepjes, 1 rode peper, zonder zaadjes, grof gehakt, 2 teentjes knoflook, in plakjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-10-2011
  •  
  •  20-30 min.

pittig vlees.

INGREDIENTEN

1 kg. hamlappen, 8 eetlepels bruine suiker, 1 pond uien, 1 1/2 eetlepel bloem, 9 eetlepels sambal badjak, 2 kopjes water, 9 eetl. tomatenketjup, 4 theel. paprika poeder, 2 theel. knoflook poeder, 1 1/2 eetl. ketjap, 4 eetl. oosterse kruiden roerbakolie.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-08-2001
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Zuur vlees

INGREDIENTEN

1 pond magere runderlappen - 2 grote uien - 2 blaadjes leurier - 1 teentje knoflook - 2 a 3 eetlepels azijn - 2 grote moesappels - 1/2 pond champignons - zout en peper - kruidnagels - mespuntje Buisman voor de kleur - boter om te bakken.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-03-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Vlees met broccoli

Een Hollandse groente, maar dan Chinees klaargemaakt!

INGREDIENTEN

300 gram hamlap - 2 theelepels maizena - 1 eetlepel suiker - 1 eetlepel sojasaus - 1 eetlepel sherry (eigenlijk Chinese rijstewijn) - 1 teentje fijngehakte knoflook - 4 eetlepels olie - 1 pakje diepvries brocolli - 1 teentje fijngehakte knoflook - 1 theelepel gemberpoeder - 1 eetlepel sherry - zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-06-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

bladerdeegpakketjes met vlees

INGREDIENTEN

100 g chorizo, in stukjes, 250 g rundergehakt, 1 ui, gesnipperd, 1 eetlepel bloem, 2 dl vleesbouillon, 3 eetlepels peterselie, fijngehakt, 8 zwarte olijven, fijngehakt, zout, versgemalen peper, nootmuskaat, 8 plakjes bladerdeeg, ontdooid,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-04-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Croissant warm vlees, pindasaus en oosterse salade

Lekker!

INGREDIENTEN

Ingrediënten, 4 croissants, 20 plakken varkensrollade, , Voor de salade, 1 rode paprika, gesneden, 150 gr taugé, 150 gr peultjes of sugarsnaps, 100 gr bos ui, 100 gr wortelreepjes, 1/2 komkommer in plakjes, 1 eetlepel Japanse dressing, , , pindasaus, 1 zakje gado-gado pindasaus, 7,5 dl water, 1 theelepel sambal oelek, 1 eetlepel zoete chilisaus, 1 eetlepel gembersap, 2 theelepels knoflookpulp,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-09-2015
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

salade

INGREDIENTEN

Een tomaat, zeeuwse salade, slalade kruide, gesmolten kaas, een stukje vlees

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-08-2009
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Vlees salade voor op stokbrood of toast

Altijd een succes op feestjes

INGREDIENTEN

1 pot knakworst (je kunt ook ham of boterhamworst nemen), 1 flinke ui, 6-8 stukken augurk (party sticks zoet - zuur), halve eetlepel vocht van de augurken, Mayonaise, sambal oelek, slagroom, zout, peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2016
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Restjes Koud Vlees Met Saus

Erg lekker van een restje vlees, met een heerlijke saus van rode wijn en champignons.

INGREDIENTEN

# 125 g champignons, #3 eetl boter, #1/2 dl water, #1 1/2 dl rode wijn, #1 bouillonblokje, #1 eetl tomatenpuree, #1 theel Worcestershiresaus, #1 theel maizena, #restje vlees,

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Gevulde MaaltijdSalade (met vlees)

INGREDIENTEN

1 courgette, 1 kilo shoarma, 1 pak gemengde salade en 1 pak rucola, 2 paprika`s, olijfolie, 1 doosje cherrytomaatjes en 1 potje mosterd-dille dressing.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-06-2012
  • Frans
  •  20-30 min.

Chinese Kool Met Gerookt Vlees

Verrukkelijke combinatie met citrusvruchten en een lichte mayodressing

INGREDIENTEN

350 g Chinese kool , 200 g mager gerookt vlees, kip of ham , 125 g blauwe druiven , 3 el halvanaise , 3 sinaasappels , 1,5 dl magere yoghurt , 1 (rode of roze) grapefruit , 1 el cognac , zout en versgemalen peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-04-2001
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Chinese kool met gerookt vlees

Een verrukklijke combinatie van Chinese kool, citrusvruchten en gerookt vlees met een lichte mayonaisedressing

INGREDIENTEN

* 350 gr chinese kool, * 200 gr gerookt mager vlees, zoals kip/ham, * 3 sinaasappels, * 1 grapefruit, * 125 gr blauwe druiven, * 3 el halvanaise, * 1,5 dl mager Yoghurt, * 1 el cognac, * zout en versgemalen zwarte peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-01-2003
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Vlees in cannelonisaus

Hoofdgerecht uit Ticino.

INGREDIENTEN

Voor de saus:, 50 gr. ontbijtspek, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, zout, 2 tomaten, 100 gr. champignons, 1 eetl. olijfolie, 2 eetl. tomatenpuree, 2 eetl. rodewijn, ? l. water, vers gemalen peper, 2 eetl. parmezaanse kaas, Voor het vlees:, 400 gr. kalfsvlees (of mooi zacht varkensvlees), 2 eetl. olie of boter, zout, vers gemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-10-2001
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pittig gekruid vlees met rijst

INGREDIENTEN

500gram lams vlees - zout - peper - 1 kopje olijf olie - 2 teentjes knoflook - 1 spaanse peper - 2 uien - 1 wortel - 1 stuk prei - 1.5 l groete of lamsboullion - 1 laurierblad - 1 takje tijm - 1 takje rozemarijn - 2 kopjes rijst - 1 snufje cayennepeper - 2 el tomaten puree - 1 el paprikapoeder - 1 bosje peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ovenschotel zonder vlees

Dit recept verdient beslist een applausje!!! want zonder vlees is dit zalig.

INGREDIENTEN

, , ca. 1 kg. aardappels ( geen afkokers)schoongeboend, 300 gr. jonge of licht belegen Goudse kaas, (grof geraspt), 1 groene en 2 rode paprika's, in smalle reepjes gesneden, 3 grote tomaten, ontveld en in smalle reepjes gesneden, 2 uien, in smalle halve ringen, 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt, zout en witte peper, 2 1/2 dl. bouillon, 4-5 eetl. kruim van witbrood. ca. 30 gram gesmolten boter

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-03-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Vlees in bladerdeeg

Ovengerecht dat ik jaren geleden eens uit de Tip heb gemaakt. De Tip is al lang verdwenen, het gerecht maak ik nog steeds!

INGREDIENTEN

500 gram hamlappen (maar kipfilet is een goed alternatief), 2 bakjes champignons, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 pakje bladerdeeg (diepvries), 1 groot bekertje creme fraiche, 1 ei, worcestersauce, shoarmakruiden, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Haringsalade in combinatie met vlees

Haring in een nieuw jasje. Lekker als tussengerecht, maar dan de porties wat kleiner maken.

INGREDIENTEN

4 zoute haringen van de visboer, ontdaan van graat,in kleine blokjes gesneden, 1 ons gesneden ham,in blokjes gesneden, 1 ons gesneden fricandeau, in blokjes gesneden, 1/2 zoet/zure rode appel,gewassen met schil, in kleine blokjes gesneden, besprenkeld met citroensap, citroensap, 1 eetl. verse peterselie, fijngehakt, 1/4 rood pepertje,ontdaan van zaad, fijngehakt, 2 sjalotjes,in kleine stukjes gehakt, rode bieten,kleinste potje, fijngehakt, , voor de saus:, 1 eetl.whisky, 3 eetl.mayonaise, 1 eetl. crème fraîche, 2 theel. tomatenketchup, 4 druppels tabasco, , voor de garnering:, ijsbergsla,dun gesneden en besprenkeld met goede olie voor koude gerechten en citroensap, kleine augurken, in dunne plakjes gesneden, rasp van een ( gewassen ) citroen,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2011
  •  
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top