1. Home
  2. Recepten
  3. Salade Vis

Salade vis recepten (1.105)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Vis in de pan (een grieks recept - psari plaki)

Vis in de pan is een Grieks recept ( Psari Plaki) dit recept is uit een kookboek wat in Griekenland is gekocht door een vriendin van mij. In het originele recept wordt geen knoflook vermeld maar als je het eet in Griekenland zit er wel degelijk knoflook in. (Heerlijk!) Eet er bvb. een lekkere Griekse salade erbij met feta, paprika tomaten enz. OF een ander lekker bijgerecht, zoals "Sperziebonen met aardappels in Tomatensaus" (Van dit recept heb ik de link onderaan gezet). Het is een van onze favoriete recepten (en van onze vrienden!) Op 14.09.2010 heb ik dit gerecht opnieuw gemaakt maar nu een slankere versie, Het originele recept is dus met 1-1½ kopje olijfolie! Ik heb dit keer eens Victoriabaars genomen. De ingrediënten voor het(slanke) recept voor 2 personen staan tussen haakjes. Sommige fotos zijn geplaatst bij beide recepten.

INGREDIENTEN

6 niet te grote plakken roodbaars of schelvis. (2) 3-4 uien in plakjes.(2) 2-3 rijpe tomaten (2) 1-1½ kopje (olijf)olie. of minder (2 theelepels gebruik ik nu) Sap van 1 citroen. (½) Half kopje fijngehakte peterselie.(half kopje) Zout en peper naar smaak. Eventueel 1 of meer teentjes knoflook. (2 vette tenen), geperst of fijngesneden.

Voorbereiding

De visplakken wassen, op een schotel doen en het citroensap erover gieten. Zout en peper en eventueel er wat kruiden over strooien en een uurtje afgedekt in de koelkast laten staan. De tomaten (als je dat wilt) ontvellen door ze bovenin een kruis te snijden, met kokend water overgieten, 1 minuut laten staan, afkoelen onder koud stromend water en je kan het vel er makkelijk afpellen.

Bereidingswijze

In een pan de olie verwarmen en de uien fruiten. Dan de tomaten, peterselie, zout en peper toevoegen. Indien je knoflook lekker vindt de knoflook op het laatst toevoegen en nog 15/20 minuten laten sudderen. Dan voorzichtig de plakken vis in de pan bovenop de groenten plaatsen, deksel weer op de pan doen en ongeveer nog 10/ 15 minuten zachtjes laten sudderen met de deksel op pan.

  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-05-2005
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

vis salade

INGREDIENTEN

Zureappeldrie gekookte aardappels uitje augurkjes, vis kruiden cajun zalm uit blikrivier garnalen mayonaise fijne peterselie, vers

  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-12-2011
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

vis salade

Vissalade

INGREDIENTEN

Sla, gerookte zalm, garnaaltjes, pijn boompitjes, cortons, tuinkruiden dressing en aardappelkrieltjes met tuinkruiden

  • Vis
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-08-2009
  • Vis
  •  0-10 min.

Vis

Met weinig voorbereiding klaar te maken.

INGREDIENTEN

2 lekkere afbakbroodjes of kant en klare, Bak rundsvlees salade, 1 bakje beenhamsalade, 100 gram beenham dikke plak, wat mayonaise, 2 kippoten of 4 kipkarbonades.4 blaadjes iceberghsla.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Salade Van Vis.

Heerlijke, eenvoudige vissalade.

INGREDIENTEN

1/2 appeltje,10 cm.komkommer,1/4 rode paprika,2 tomaten,2 augurken,200 gr.tonijn op water(blikje),120 gr.roze garnalen(A.H.) of 200 gr.garnalen op water(blikje).Enkele blaadjes ijsberg sla,peper,zout,peterselie en bieslook.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Vis

Van te voren wat voorbereiden

INGREDIENTEN

2 lekkere broodjes.bakje krabsalade, 1 pakje krabsticks,wat mayonaise, paar blaadjes iceberghsla,2 lekkerbekjes of 300 gram kibbeling, ravigottesaus,bak huzarensalade.

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Vis

INGREDIENTEN

Ingrediënten (voor 6-8 personen): Voor de ewtenpuree: 4 middelgrote bakaardappelen, 1 stronk broccoli, 500 g diepvriesdoperwten, een flinke klont boter, 1-2 dessertlepels muntsaus Voor de tartaarsaus: 3 augurkjes, 1 volle tl kleine kappertjes, een klein bosje verse bladpeterselie ½ blikje van 30 g ansjovis (in olie), 1 citroen, ½ pot van 400 g mayonaise Zoet paprikapoeder Voor de kabeljauw: 1 tl venkelzaad, 2 kabeljauwfilets van 600 g elk (of 6 van 180 g), met vel, zonder schubben of graten Een stuk van 200 g knapperig wit brood, 4 tenen knoflook ½ blikje van 30 g ansjovis (in olie), 140 g zongedroogde tomaatjes in olie Een klein bosje vers basilicum, ½ verse, rode Spaanse peper, 40 g Parmezaanse kaas, 1 citroen, balsamicoazijn Een paar takjes verse rozemarijn, een paar takjes verse tijm Algemeen: Olijfolie, extra vierge olijfolie, zeezout & zwarte peper Voor de salade: 6 plakjes pancetta, 4 tenen knoflook, 5 eetlepels balsamicoazijn 100 g gewassen waterkers, 100 gewassen rucola Voor erbij: Een fles koele witte wijn

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pasta met spinazie, champignons en zalm

Ideale studentenkost, makkelijk, snel en gezond, maar ook lekker als je geen student meer bent. Het schijnt trouwens dat je spinazie niet samen met vis mag eten, maar de combinatie is gewoon zo lekker!

INGREDIENTEN

Pasta (150-200 gram), ik neem meestal fusilli, zalm (1/2 stukken, diepvries is prima), halve/ driekwart zak spinazie (ik neem altijd verse, die zitten in een zak van 350 gram ofzo. Wat ik over hou gebruik ik de volgende dag voor een salade), 250 gram champignons, bakje boursin (of andere kruidenkaas, het merk is niet echt relevant)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-11-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Zomerse Salade Met Vis

Een lekkere lichte salade waar je je vingers bij opeet!

INGREDIENTEN

1 zak frisee salade, 1 bakje zalmblokjes van AH, 1 bakje gamba's of grote garnalen van AH, tomaten, komkommer, Remia slaolijf

  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-04-2000
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Zomerse Pasta vis salade

Pasta vis salade (lekker als maaltijd salade, lunch of voor bij de bbq)

INGREDIENTEN

Bij deze even een receptje voor het mooie weer wat er hopelijk aan gaat komen. Zelf zojuist bedacht en gemaakt:, Recept is voor ongeveer 1kg salade en goed voor een totaal 1180kcal (volledige bereiding, portie is uiteraard minder kcal), , Ingrediënten:, 200 gr gekookte pasta (penne of fusili), 80 gr komkommer, 2 stengels bosui, 1 rode zoete punt paprika, 1 gele paprika, 100 gr cocktail garnalen, 100 gr surimi krabsticks, 100 gr gerookte zalm, +/- 4 eetl. extra vergine olijfolie

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-03-2013
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Gemarineerde zalmfilets op de bbq!

Zalm is een lekkere, gezonde en verantwoorde keuze. Ook op de barbecue is deze vissoort prima te bereiden! Met dit eenvoudige barbecue recept maak je in no-time een heerlijk gemarineerde zalmfilet klaar! Lekker met een simpele salade en een heerlijk stokbroodje met kruidenboter!

INGREDIENTEN

4 el honing sojasaus, 1 ui 1 tl knoflookpoeder, 2 sinaasappels 1 tl gemberpoeder, zalmfilet,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-03-2011
  •  
  •  30-60 min.

Salade met allerlei soorten vis

INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water (netto 150 gram), 1 blikje zeevruchten cocktail (verschillende soorten vis), 1 blikje sardines, 4 eieren, 2 uitjes, 3 tomaten, 5 eetl. olijfolie, 1 eetl. witte wijnazijn, 2 theel. mosterd, 2 zakjes gemengde sla, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 potje rode viskuit

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-07-2005
  •  
  •  10-20 min.

Salade met allerlei soorten vis

INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water(netto 150 g), 1 blikje zeevruchten coctail(verschillende soorten vis), 1 blikje sardines, 4 eieren, 2 uitjes, 3 tomaten, 5 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 2 eetlepels mosterd, 2 zakjes gemengde sla, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 potje rode viskuit.

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-12-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Tropische salade met vis

DIT GERECHT IS GEWOON LEKKER.

INGREDIENTEN

, , , , , , , , , 150 gram (meergranen)rijst, 1 papaja, 1 kiwi, 1 limoen, 1 klein blikje ananasstukjes, 1 eetlepel olie, peper, zout, 100 gram gerookte heilbot- of zalmfilet, 100 gram krabsticks (surimi), 2 eetlepels seroendeng, slabladen, , , , , , ,

  • Indonesisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-08-2003
  • Indonesisch
  •  10-20 min.

Vis met gemengde salade

Recept van Irma.

INGREDIENTEN

8 krabsticks, 2 blikjes tonijn met pikante groente of een blik zalm, 2 eieren, 1 zak sla naar keuze, 1 rode paprika, 1 grote rode ui, 8 cherrie tomaatjes, 1 bleekselderij, sladressing naar keuze, cocktailsaus, zwarte peper uit molen, paprikapoeder

  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-2004
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Salade met gerookte vis

Lunch of brunch? Ik eet het ook gewoon als hoofdmaaltijd als ik geen zin het om uitgebreid in de keuken te staan. Lekker gemakkelijk als je alleen bent.

INGREDIENTEN

1 flinke plak gerookte zalmfilet, 1 gerookte forelfilet, Beetje salade, halve paprika, 1 stuk komkommer, 1 eetlepel olijfolie, beetje balsamico azijn, klein, of half teentje uitgeperste knoflook., Wat kerstomaatjes,

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-12-2018
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Zomerse vis salade

Een frisse zomersalade met zalm

INGREDIENTEN

250 gram zalm filet., 250 gram zalm lende. (indien je niet van rauwe fijn gesneden zalm houdt 500 gram zalmfilet pakken., peper / zout, balsamico azijn of azijn die je zelf lekker vind., Dille (liefs verse), Sla, diverse soorten (gemengde sla bij de supermarkt) of je pakt 1 ijsberg sla en 1 lollorosso of eikenbladsla erbij., Olijfolie extra verigine (of olijfolie die je zelf het liefste hebt of thuis hebt staan)., 1 ui en 1 bosui (of een andere ui achtige zoals sjalot/rode ui), lepel suiker of lepel gember nat., 6 kleine anjovis filet uit een potje/blik (de zoute variant)

  • Vis
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-06-2011
  • Vis
  •  10-20 min.

pasta salade met vis

Heerlijk voor warme dagen, als je eigenlijk geen trek hebt in een warme hap

INGREDIENTEN

[ongeveer]een half pak pasta, liefst biologisch, een pakje krieltjes, een bakje garnalen, een bakje gerookte zalm in blokjes, een half potje mais, halve krop sla, , voor de saus:, 2 dl yoghurt, 3 eetlepels mayonaise of halvanaise, 1 theelepel pikante paprikapoeder, 1 of 2 teentjes knoflook, 4 stengeltjes gesneden bieslook, 0,5 theelepel dille, snufje zout, ,

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-08-2005
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kaas Vis salade

Fris afsmakende salade

INGREDIENTEN

-bieslook, -4 eieren, -zout, -100 g geraspte oude kaas, -20 g boter, -50 g ham, -100 g gerookte vis, voor de dressing:, -100 g mayonaise, -2 eetlepels koffieroom, -zout, witte peper, -snuifje suiker, -1 th lepel mosterd, -1 th lepel citroensap, -slabladeren voor de garnering

  • Scandinavisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Scandinavisch
  •  10-20 min.

Pasta salade met vis

Een heerlijke frisse salade wat het heel goed doet bij een bbq maar ook gewoon op een warme dag

INGREDIENTEN

400gr penne of pasta naar keuze/2 rode paprika.s /2 avocado.s/2 bos uitjes/1dl. creme fraiche /2a3 eetl mayonaise/200gr zalmsnippers /150gr,hollandse garnalen/125a150gr verse zalm/wat dille/peterselie/zout/peper naar smaak/enkele druppelscitroen of limoensap

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Oosterse Salade Met Vis

De ingredienten van deze salade zijn kenmerkend voor de Thaise keuken: vers,fris,verfijnd en pittig

INGREDIENTEN

1 Gestoomde makreel,1 rode Spaanse peper,1 stngel sereh,2 eetl. Thaise vissaus,2 eetl. citroensap, 15 gr. koriander (vers of diepvries) 1 krop ijsbergsla,100gr. veldsla.

  • Aziatisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2000
  • Aziatisch
  •  10-20 min.

Salade van vis en warme eendenlever

INGREDIENTEN

3 cl notenolie - 1 cl champagneazijn - 1 tomaat - 1 mango - 200 g tarbotfilet - 200 g eendenlever - 4 takjes dille - 8 sprietjes bieslook - zout - peper

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2001
  • Belgisch
  •  10-20 min.

koude pasta salade met vis

INGREDIENTEN

300 gr ongekookte pasta - 20 scampis - 150 gr krab ( surimi ) staafjes - 250 gr kerstomaatjes - cocktailsaus - provencaalse kruiden - olijfolie - bieslook

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-08-2005
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

CEBICHE een salade van verse vis

Deze salade an garnalen, tonijn, knoflook uien en tomaten moet een halve dag in een marinade staan.

INGREDIENTEN

500 gr gepelde garnalen 500 gr verse tonijn zonder graten 4 el verse gesneden peterselie 6 teentjes knoflook 2 uien 4 citroenen 6 tomaten halve rode peper olijfolie

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2007
  • Frans
  •  20-30 min.

Frisse Vis Salade.

Zalm met salade.

INGREDIENTEN

Groot blik rode zalm,ijsberg sla [mix zak], mayo,2 gekookt ei,1 appel,1 manderijn peper zout, paprika poeder.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-04-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.

Salade van allerlei soorten vis

INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water - 1 blikje zeevruchten cocktail - 1 blikje sardoines - 4 eieren - 2 uitjes - 3 tomaten - 5 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel witte wijn-azijn - 2 theelepels mosterd - 2 zakjes gemengde sla - 10 zwarte olijven zonder pit - 1 potje rode viskuit

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-07-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

vis salade met mierikswortel saus

INGREDIENTEN

Gerookte zalm, Gerookte meerval, Gerookte forel, Mierikswortel uit potje, Mayonaise, Citroen, Tomaat, Sla,Ei, Peterselie.

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-10-2011
  •  
  •  0-10 min.

salade van wilde/witte rijst met vis

INGREDIENTEN

2 eieren, 100 gr krabsticks, 125 ml mayonaise, 125 ml zure room, 1 eetl. kappertjes, 200 gr wilde/witte rijst, 100 gr gekookte, gepelde garnalen, 4 eetl. fijngehakte dille, 2 theel. paprikapoeder

  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-04-2002
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

pasta salade met vis

Heerlijk voor warme dagen, als je eigenlijk geen trek hebt in een warme hap

INGREDIENTEN

[ongeveer]een half pak pasta, liefst biologisch, een pakje krieltjes, een bakje garnalen, een bakje gerookte zalm in blokjes, een half potje mais, halve krop sla, , voor de saus:, 2 dl yoghurt, 3 eetlepels mayonaise of halvanaise, 1 theelepel pikante paprikapoeder, 1 of 2 teentjes knoflook, 4 stengeltjes gesneden bieslook, 0,5 theelepel dille, snufje zout, ,

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-08-2005
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Salade Met Vlees En Vis

Ik vind het bij dit gerecht moeilijk om nu precies de categorie aan te geven, ik eet het als maaltijdsalade, dus als hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

1 krop ijsbergsla * 2 witte boterhammen * 5 el. olie * 1 komkommer * 1 el. azijn * suiker * peper * zout * 100 g. cervelaatworst in plakjes * 100 g. ham in plakjes * 1 blikje tonijn

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-12-1999
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

pasta salade met vis

INGREDIENTEN

1 pakje surimisticks, 250 gram garnalen, 1 courget, 1 teen knoflook, 1 rode paprika, 1 bakje zongedroogde tomaatjes, 6 eetlepels zilveruitjes, 1 zak gekookte koude vlinderpasta, 250ml yoghurt, 4 eetlepels frietsaus, Provencaalse kruiden, Peper, Zout,

  • Europees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-06-2012
  • Europees
  •  20-30 min.

Pasta met vis

Pastagerecht met vis in een witte-wijnsaus

INGREDIENTEN

500 gram verse vis, bijvoorbeeld zalm, kabeljauw of grote garnalen, mosselen etc. Pasta voor twee personen, 0.4 liter droge witte wijn, ongeslagen room(200 ml), 1 gesnipperde rode ui,een half bakje champignons, dragonkruiden, peper en zout en anderhalve eetl. tomatenpuree. Evt. wat maizena om te binden.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pilaki Met Vis

INGREDIENTEN

- 125 gram witte vis, zonder vel, - 1 kleine ui, gesnipperd, - 1 teen knoflook, uitgeperst, - klein bosje selderijbladeren, fijngehakt, - 150 gram tomaten, ontveld en kleingesneden, - 1 eetl. citroensap, - 1 eetl. versgehakte peterselie, - vers gemalen peper en zout, - 125 ml. bouillon, - 4 groene olijven, fijngesneden

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-03-1999
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Saladeschotel met vis

Deze salade staat gezellig op tafel en is fris in combinatie met vis.

INGREDIENTEN

Halve krop ijsbergsla 6 radijsjes halve rode ui 2 augurken 2 tomaten 2 hardgekookte eieren 2 stengeluien blikje sardientjes op olijfolie klein blikje tonijn op olijfolie 2 el halfvolle slasaus peper uit de molen

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Ovenschotel met vis

Lekker schoteltje uit Spanje

INGREDIENTEN

2 uien, 2 tenen knoflook, 1 rode paprika, 4 el. olijfolie, ? el. chilipoeder, 2 tl. tijm, 1 blikje tomatenstukjes a 400 gra, zout, versgemalen peper, 500 gram verse kabeljauw/zalmfilet, 100 gram gekookte mosselen, 100 gram pizzakaas, 2 el. fijngehakte peterselie

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2002
  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Proeverijtje van vis

Lekker klein hapje te serveren als amuse of klein voorgerecht

INGREDIENTEN

1 blikje tonijn, 1 klein pakje monchou, 1 augurk, , 1 plak gerookte zalm filet, 1 grote gekookte aardappel (vast kokend), Mayonaise, Creme fraiche, Bieslook, , 1 hard gekookt ei, mayonaise, kerrie poeder, paprika poeder, zout peper, worchestershire saus, mosterd, 4 coquiles (of meer maar dan kleintjes), , 1 blijkje rode zalm, cocktail saus

  • Internationaal Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2008
  • Internationaal Tussengerecht
  •  30-60 min.

Pastasalade Met Vis

Salade met Krab, Garnalen en Fetakaas

INGREDIENTEN

1 blikje krab, 200 gr pasta (strikjes of spiraaltjes), 1 kleine rode paprika, ontdaan van zaad en zaadlijsten en in dunne reepjes gesneden, 2 fijngesnipperde bosuitjes, 150 gr gepelde garnalen, 100 gr fetakaas, zwarte olijven, , Voor de saus:, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 theelepel suiker, een mespuntje mosterd, 2 eetlepels rode wijnazijn, 6 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie, versgemalen peper

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

pastasalade met vis

Een frisse salade met diverse soorten vis om je gasten voor te schotelen bij een feestelijk buffet of om zomers buiten op je terras heerlijk van te smullen !

INGREDIENTEN

Voor de dressing: 1 ui, 2 dl droge witte wijn, 1 bouillontablet, citroensap van 1 citroen, 2 eetlepels olie, zout, versgemalen peper, dille, peterselie., Overig: 200 gr pasta (bv fusili), 200 gr crabfantasy, 200 gr noorse garnalen, 200 gr gerookte zalm, lenteuitjes, paprika uit de pot, artishok harten, asperges uit de pot

  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-05-2002
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Maaltijdsalade met vis

Culinaire salade en lekker snel klaar

INGREDIENTEN

Halve krop ijsbergsla, blikje mais, gerookte zalm, gerookte paling, blikje tonijn, eventueel garnalen, tomaten

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Vis met fruit

INGREDIENTEN

400 gram Kabeljauw, 2 theelepel mosterd, 1 eetlepel citroensap, 1 appel, 1 banaan, 1 mandarijntje, 1 sinaasappel, zout, peper.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-12-2002
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Ovenschotel Met Vis

INGREDIENTEN

500gr (schol)filet, zout, peper, 1/2 citroen, 1 eetlepel bloem, 2 eetlepels geraspte kaas, 2 tomaten, 2 middelgrote zoetzure augurken, 1/2 camembert (ca. 75 g r), 1/2 ui, paprikapoeder, 25gr boter

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.
Nieuwste salade vis recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top