waldorf amuse
Deze amuse deed het erg goed op onze 12 1/2 trouwdag, veel complimenten gehad en zo makkelijk te maken.
4 stengels bleekselderij 1 schaaltje gerookte kipfilet (ca. 160 g), in plakjes 1 kleine zoetzure appel (bijv. elstar), in dunne schijfjes 1 zakje walnoten (50 g), grofgehakt 3 eetlepels mayonaise..
Schil de stengels bleekselderij met een dunschiller en snijd van elke stengel de bovenste 6 cm (met blad) af. Houd deze apart. Snijd de rest schuin in dunne plakjes. Meng de kipfilet, de appel en de walnoten erdoor. Roer 1 el water door de mayonaise en meng door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Schep de salade in 4 feestelijke coupes of wijde glazen en steek de stukjes bleekselderij (met blad) erin.
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-01-201120-30 min.
Amuse Eendenborst met kruidensalade
Maak een kruidensalade van blaadjes koriander, reepjes basilicum en stukjes bieslook met enkele druppels geurige olijfolie en limoensap. Maak bergjes salade op grote lepels of een amuselepel. bestrijk plakjes gerookte eendenborst met verse pesto naar keuze (bijv rode-peperpesto) en leg ze opgevouwen op de salade
- 0-10 min.
- Geplaatst op26-09-20100-10 min.
Amuse: Toscaans Soesje
Voor 12 stuks
6 soesjes (kant- en klaar, banketbakker), 2 gedroogde tomaten in olie, 50 g roomboter, 4 plakken parmaham, 12 groene asperges.
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op18-01-2001Italiaans10-20 min.
- Eigen recept
ijsberg amuse of voorgerecht
Klein fris hapje , goed als amuse of voorgerecht bij bijvoorbeeld lam, zware rollades etc.
K & k sellerie salade, krop ijsbergsla, , 2 eetlepels mayo, 1 eetlepel soya, zoet, 1 tl mosterd, paar druppels worchester saus, , 200 gram garnalen, 200 gram fijn gesneden gerookte kipfillet
- Europees Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-09-2015Europees Voorgerecht10-20 min.
Garnalen met mango amuse
Amuse van KB bij Inge
1 mango, 8 grote garnalen, 2 el sweet chilisaus, Scheutje sinaasappelsap, Bosje verse koriander, Sap van 1 limoen, Snufje paprikapoeder pikant, Zout, Peper
- Wereld Amuse
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-01-2019Wereld Amuse20-30 min.
- Eigen recept
Salade “de Kip en het ei”
Ik heb een heerlijk variant gevonden op de gewone huis tuin en keuken eiersalade. Door toevoeging van gerookte kipfilet krijgt de salade veel meer smaak. Deze salade is niet alleen heerlijk voor op een (stok)broodje of op een toastje maar is ook lekker en leuk in een glaasje met een bodempje sla. Ideaal als klein voorgerechtje of amuse tijdens het Paasdiner en ook prima geschikt voor de Paasbrunch of buffet. Het recept is makkelijk te vermenigvuldigen als je een grotere portie wilt maken.
- 3 eieren, - 100 gram gerookte kipfilet, - 3 el yoghonaise of mayo, - 2 el yoghurt, - ¼ bosje bieslook, - peper en zout, - ½ tl paprikapoeder, - ½ tl kerriepoeder, - eventueel wat rucola of andere sla wanneer je het in glaasjes op wilt dienen,
- Nederlands
- 10-20 min.
- Geplaatst op13-03-2015Nederlands10-20 min.
- Eigen recept
quinoa salade met makreel
Een veelzijdige salade die te gebruiken is als lunchgerecht, bijgerecht, amuse wat je maar wil
200 gr quinoa, bouillonblokje en halve ltr water, 1 gerookte makreel, gefileerd, ontveld en zonder graten, geplukt in stukjes, 1 rode ui heel fijn gesnipperd, 2 a 3 augurken zeer fijn gesnipperd., dotje mayonaise, verse peterselie, zest van citroen en wat sap,
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-11-201210-20 min.
Luxe garnalensalade in een komkommervorm
Een heel leuk voorgerecht (of amuse) bij een smulbuffet. Vooral de presentatie is bijzonder. Dit is een klein smakenbommetje en zo godsgruwelijk lekker !
1 komkommer voor salade, 20 g verse gember, 1/2 rode chilipeper, 200 g garnalen, gepeld, 75 g mayonaise, 1 theelepel kerrie, 2 eetlepels verse room, zout, cayennepeper, sap van 1/2 limoen, Tuinkers (om te garneren), Bosuitjes in fijne plakjes gesneden
- Internationaal
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-05-2012Internationaal10-20 min.
Salade met bospaddestoelen
Lekkere slade met bospaddestoelen en oestersaus. Erg lekker als lunch maar kan ook als amuse, voorgerecht of hoofdgerecht!
Voor de salade, , -Kastanjechampions, -Oesterzwammen, -Champions, - Lollo Rosso, -Lollo bionda, -Rode ui, - Tomaten, - rode paprika, - oestersaus (sinsin), - Peper en zout, - alfafa, , Voor de dressing:, - Magere yohurt, olijfolie en pesto
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-05-201010-20 min.
- Eigen recept
quinoa salade met makreel
Een veelzijdige salade die te gebruiken is als lunchgerecht, bijgerecht, amuse wat je maar wil
200 gr quinoa, bouillonblokje en halve ltr water, 1 gerookte makreel, gefileerd, ontveld en zonder graten, geplukt in stukjes, 1 rode ui heel fijn gesnipperd, 2 a 3 augurken zeer fijn gesnipperd., dotje mayonaise, verse peterselie, zest van citroen en wat sap,
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-11-201210-20 min.
Salade van haricots verts met rookvleesroosjes
Amuse
50 gr. haricots verts - zout - peper - 1 uitje - 2 el. olijfolie - mespunt tijm - 2 tl. balsamico-azijn - 25 gr. pijnboompitjes - 16 kleine pasteibakjes - 16 plakjes lichtgezouten rookvlees
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-01-200010-20 min.
- Eigen recept
Heerlijke lente salade met garnalen
Mmmm. Dit is niet alleen erg lekker, maar staat ook heel feestelijk. Leuk klein voorgerechtje of in kleinere porties een leuke amuse. Dit misstaat niet op de tafel met Pasen of Pinksteren.
1 bosje verse radijs, 1 ui, 125 gr komkommer, 1 bosje verse dille, 250 gr garnalen (Noordzee of Noorse), 4 el olijfolie, 3 el witte wijn azijn, Snufje suiker, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout
- Vis
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-04-2014Vis0-10 min.
Salade van Truffelmayonaise met ei en stukjes truffel
Echt een SCHITTEREND voorgerechtje. Maar kan ook als leuke amuse of borrelhapje gemaakt worden. Leuk op een rondje uitgesneden brood.
, 8 eieren niet te hard gekookt 100 gr fijngehakte truffel 1/2 lepel truffelmayonaiseVOOR DE MAYONAISE 1 ei 1 el mosterd 1 tl ansjovispuree peper en zout 1 scheutje witte wijnazijn 25 cl truffelolie 4// m zonnebloemolie,
- Frans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-12-2004Frans Voorgerecht10-20 min.
Salade van wortel,gerookte paling en mierikswortelcreme
Ook als amuse te gbruiken.......
2-3 wortelen,zout,peper,teel.lichtbruine basterd,kg.ger.paling,3 eetl., arachide-olie,2 verse koreandertakjes,3 eetl.room,mierikswortelsaus, ringen van 1 lente-ui.
- Europees Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-03-2014Europees Voorgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Salade (cocktail) met asperges, gerookte kip en mango
Dit is een gerecht wat je op meerdere manieren kunt presenteren. In de vorm van een salade (4 personen) of cocktail (8 personen) als voorgerecht. Maar ook lekker als lunchgerecht of in een klein glaasje als amuse of op een buffet. Het sausje smaakt werkelijk zooo lekker en maakt het geheel NOG lekkerder dan dat het al is. Als je het geproefd hebt zul je dat zeker beamen. Een verse mango is natuurlijk het lekkerste maar mango uit blik smaakt hier ook prima bij.
Voor de salade:, - 500 gram (witte) asperges (ongeveer 10 stuks), - 250 gram gerookte kipfilet, - 1 verse mango (of 1 blikje), - zakje gemengde sla (75 gram), - handvol bieslook, , Voor het sausje:, - 2 el mango chutney, - 2 el asperge edik (of droge witte wijn), - 1 el Cognac of Vieux, - 200 gram crème fraiche, - peper en zout, - een paar druppels Tabasco
- Regionaal Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-05-2015Regionaal Voorgerecht20-30 min.
Salade van Zeeduivel met vleesjus en jonge spinazie
Jean-Claudee Rigollet heeft hier met dit koude voorgerecht iets uit de grote kooktraditie van de Franse Tourraine gekozen. Het is een licht voorgerecht dat als amuse gueule ? uitstekend geschikt is om de eetlust op te wekken aan het begin van een uitgebreid diner.
1 zeeduivel gefileerd 500 gram jonge verse spinazie 1 tomaat beetje bieslook ca. 15 gram boter 3 el vinaigrette 1 scheut sherry 2 el vleesjus zout en peper naar smaak
- Frans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-02-2003Frans Voorgerecht20-30 min.
tonijntartaar
Heerlijke amuse voor 4 personen of als salade bij de borrel
100 g verse tonijn, 1 el mayonaise, 1/2 tl wasabipasta (heeft mierikswortelsmaak)1/2 lente ui fijngesneden, 1/2 el limoensap, 1 el fijngesneden koriander, 4 blaadjes koriander, zout, 4 grote ribbelchips
- Nederlands
- 0-10 min.
- Geplaatst op01-02-2005Nederlands0-10 min.
Hollandse garnalensalade
Amuse
200 gr. gepelde Hollandse garnalen, 1? citroen, ? dl. slagroom, 6 el. tomatenketchup, 6 el. mayonaise, 2 el. whisky, paar druppels tabasco, zout, peper, 100 gr. gemengde salade, 4 el. fijngeknipte bieslook
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-05-200010-20 min.
griekse garnalencocktail
Amuse
2 tomaten - 150 gr. feta - 50 gr. zwarte olijven zonder pit - 150 gr. gepelde Hollandse garnalen - 75 gr. gemengde salade - 4 el. citroensap - 1 el. mosterd - 1 mespunt suiker - ? tl. tijm - 1 el. fijngehakte peterselie - 12 el. olijfolie
- Grieks
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-07-2000Grieks10-20 min.
Meze/Tapas: Auberginerolletjes van de grill met feta
Deze kwam ik tegen en o, la, la dit is een lekker Grieks hapje ! Maak op de barbecue buiten klaar, maar binnen met een grillpan kan ook. Pure Griekse smaken deze borrelhapjes of Griekse tapas. Ook leuk om neer te zetten als amuse als je Grieks wilt gaan tafelen. Niet lastig om te maken en hiermee scoor je geweldig. Je kan er ook een Grieks hapjes-plateau mee maken (Meze). Knoflookgarnalen, calamaris, dolma`s, spinazieflapjes, Griekse salade, Kalamata olijven, Gegrilde courgette in knoflook-tomatensaus en wat je verder lekker vind.
2 grote verse aubergines, Griekse olijfolie (AH excellent), Zeezout, 200 g romige feta, verkruimeld, 30 g verse munt, Geraspte schil van 1 citroen (zest), 2 el citroensap, vers geperst, 2 tenen knoflook, gehakt, 1 verse rode chilipeper, zonder zaadjes, gehakt, 1 el extra olijfolie, extra vierge
- Grieks
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-08-2013Grieks20-30 min.
Car?bische garnalensalade
Amuse
4 schijven ananas (vers of uit blik), 1 kleine rode peper, 24 gepelde gekookte gamba?s, gemengde salade, 4 el. zoetzure chilisaus, 2 el. tomatenketchup, 4 el. mayonaise
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-05-200010-20 min.
Catalaanse garnalensalade
Amuse
100 gr. gemengde salade - 20 gepelde rauwe gamba?s - 2 fijngehakte teentjes knoflook - 2 el. olijfolie - 3 el. citroensap - ? tl. suiker - ? el. fijngehakte citroenmelisse - ? el. fijngehakte peterselie
- Spaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-07-2000Spaans10-20 min.
Indiase garnalensalade
Amuse
1 papaja - 24 gepelde gekookte gamba?s - 4 el. zure room - gemengde salade - 4 el. mayonaise - ? el. kerriepoeder - 1 el. limoensap - 1 el. mangolikeur
- Indiaas
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-07-2000Indiaas10-20 min.
Toscaanse garnalensalade
Amuse
6 gedroogde tomaten op olie - 200 gr. kreeftgarnalen - 75 gr. gemengde salade - 4 el. mayonaise - ? dl. tomatensap - ? tl. Italiaanse keukenkruiden - verse kruiden (b.v. basilicum - peterselie - majoraan) - 2 tomaten
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-07-2000Italiaans10-20 min.
Aardappelsalade met kwarteleitjes
Amuse, 10 st.
2 grote aardappelen, zout, peper, 2-3 el creme fraiche, 1 tl mosterd, 1/2 - 1 el mayonaise, 1-2 el fijngesneden bieslook, 5 kwarteleitjes,
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-12-2003Nederlands20-30 min.
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Voor een voorgerecht zijn 2 bolletjes genoeg voor een amuse 1 Ik heb me niet helemaal aan het recept gehouden naar eigen smaak eigen inbreng.
2 plakjes rosbief per bolletje, 5 grote aardappelen ( blijft er aardappel salade over is ook zo erg lekker), Paar takjes tijm, 1 thelepel kummel, voor onder ieder bolletje een plakje mager gerookt spek uitgebakken, 100 gram mager gerookt spek uitgebakken voor door de aardappelsalade, klein bosje bieslook, Crème Fraîche, Mayonaise, Citroen azijn, Mosterd, Rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten, Balsamico creme, zout en peper
- Voorgerecht
- Geplaatst op30-07-2014Voorgerecht
Bonbons van gemarineerde ossenhaas, met aardappelsalade, parmezaan, notensla en balsamico-vinaigrette
Dit culinaire gerecht van de top kok Erik van Loo is makkelijk voor te bereiden, de ingredienten zijn redelijk goed verkrijgbaar en het is lekker (staat in het kookboek ;-p)! Het kan als amuse gebruikt worden waarbij je per persoon 1 stuks serveert of als hoofdgerecht waarbij je p.p. 4 stuks serveert. Ik heb het zelf nog niet gemaakt, maar ik ben mijn kookboeken aan het opruimen (enkele recepten digitaliseren) en deze wil ik altijd nog een keer maken omdat hij er zo lekker uit ziet, als iemand hem gemaakt heeft ben ik dan ook zeer benieuwd naar het resultaat.
Voor de vinaigrette:, 150 ml balsamico azijn (20 jaar oud|), 150 ml rode port, 50 ml rode wijn, 50 gr sjalot, gesnippert, 350 ml druivenpit olie, 100 ml olijfolie, , Voor de aardappelsalade:, 3 grote aardappels, ongeschild (Nicola of Raga), paar takjes tijm, 1 tl kummel, 100 gr mager gerookt spek, uitgebakken, 1/4 bosje bieslook, crème fraîche, mayonaise, citroenazijn, mosterd, room, , Voor de bonbons:, 300 gr ossenhaas, in zeer dunne plakken gesneden, , Voor het garneren:, 16 plakken pancetta, krokant gebakken, notensla, Parmezaanse kaas, pijnboompitten,
- Frans Amuse
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-04-2015Frans Amuse20-30 min.
Asperges met gerookte kip, sinaasappel & druiven
Dit lekkere hapje mocht ik onlangs proeven bij onze plaatselijke supermarkt. Ik was meteen verkocht zo fris en lekker vond ik het Ik heb meteen de nodige ingrediënten meegenomen en gelijk even langs mijn "eigen" adresje gegaan want asperges koop ik veel liever rechtstreeks van de teler. Zo uit de grond, dezelfde dag op je bord, verser kan niet `s Avonds stond bij ons dit heerlijke gerecht op tafel. Je kunt het serveren als salade maar ook als cocktail en zelfs als amuse in mooie kleine glaasjes.
- 1 kg. (witte) asperges, - 200 gr. gerookte kipfilet, - 2 sinaasappels, - 20 witte druiven (zonder pit), - 4 eetl. mayonaise, - 6 eetl. room (slagroom/kookroom), - 1 theel. gembersiroop, - enkele druppels citroensap, - 1 zakje rucola.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-05-2013Nederlands20-30 min.
Crevettes a l?Italienne
Gamba?s op z?n Italiaans- als een prettige amuse.
, 8 ongekookte niet gepelde gamba?s, 4 dunne plakjes gerookt spek of cerrano ham, 1 dessertlepel maizena of allesbinder, 2 eetlepels vers geraspte parmezaanse kaas, het sap van een citroen, , Voor de salade:, 100 gram rucola of roquette, 1 eetlepel citroensap, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamico-azijn, 1 theelepel vloeibare honing, zout en peper,
- Italiaans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-09-2004Italiaans Voorgerecht10-20 min.
Eiersalade met gamba?s
Amuse
4 gamba?s - olijfolie - 2 eieren, hardgekookt - 1 sjalotje - 2 el. creme fraiche - 2 el. mayonaise - peper - zout - 2 el. zalmforeleitjes
- 10-20 min.
- Geplaatst op03-12-199910-20 min.
Cocktail van laagjes makreel-salade en radicchio,
Deze salade kunt u ook als amuse of tussen¬gerechtje maken. Schep de salade dan bijvoorbeeld op por¬seleinen soeplepels.
2 gerookte makrelen, 4 lente-uitjes, fijngesneden, 3 el zure room, rasp en sap van 2 limoenen, een snufje cayen¬nepeper peper en zout uit de molen, ½ krop radicchio, in dunne reepjes, 1 limoen
- Nederlands Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-02-2010Nederlands Voorgerecht20-30 min.
Escargotkroketje op gemengde sla
Amuse
1 middelgroot blik escargots, Kruidenboter: 250 gr. boter - 1 bosje peterselie - sap van 1/2 citroen - peper - zout - nootmuskaat - 2 teentjes knoflook - dragon, Paneren: 2 eiwitten - paneermeel, Salade: gemengde salade - 1 el. witte wijnazijn - 3 el. olijfoli - peper - zout,
- Belgisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op09-11-1999Belgisch10-20 min.
- Eigen recept
Proeverijtje van vis
Lekker klein hapje te serveren als amuse of klein voorgerecht
1 blikje tonijn, 1 klein pakje monchou, 1 augurk, , 1 plak gerookte zalm filet, 1 grote gekookte aardappel (vast kokend), Mayonaise, Creme fraiche, Bieslook, , 1 hard gekookt ei, mayonaise, kerrie poeder, paprika poeder, zout peper, worchestershire saus, mosterd, 4 coquiles (of meer maar dan kleintjes), , 1 blijkje rode zalm, cocktail saus
- Internationaal Tussengerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-12-2008Internationaal Tussengerecht30-60 min.
Eendenborst met kruidensalade
Amuse de bouche
Blaadjes koriander, blaadjes basiclicum, bieslook, olijfolie, limoensap, 100 g gerookte eendenborst, pesto
- Frans
- 0-10 min.
- Geplaatst op24-06-2004Frans0-10 min.
Aardappelsalade met pastrami
EEN ECHTE AMUSE.
200 g gekookte aardappel, 1 dl creme fraiche, 50 g mayonaise, 30 g bieslook, gesnipperd, 4 plakjes pastrami, 4 sprietjes bieslook, peper en zout, , , , , , , Bereiding, , , , , , , , , , Reactie(s) Geef uw Reactie, Er zijn geen Reacties gevonden, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
- Italiaans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-02-2004Italiaans Voorgerecht10-20 min.
Toscaans Soesje
Hartige amuse van soesjes met parmaham
*6 soesjes (kant-en-klaar, banketbakker), voor de boter:, 2 gedroogde tomaten in olie, 50 g roomboter, 4 plakken parmaham, 12 groene asperges,
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op03-01-1999Italiaans20-30 min.
- Eigen recept
zaterdag avond snacks deel 13
Weer 5 lekkere hapjes die niet al te bewerkelijk zijn. aantal stuks en personen is een richtlijn en dus naar je wensen aan te passen. en met een beetje creativiteit ook om te toveren in een amuse , tapas of voorgerechtje.
Oosterse tonijn salade:, 4 sneetjes duits brood ( oberlander of zo AH ), 1 bakje Philadelphia naturel, 1 blikje tonijn op water uitgelekt en geprakt, 2 tl wasabi pasta, 1 el citroensap, 1 bakje zeewiersalade, peper en grof zeezout, , mini zalm tosti :, 100 gram gerookte zalm, 1 bakje paturain zacht, 1 blikje mandarijntjes, 2 el gezouten boter, 4 sneden casino brood wit zonder korst, , gegratineerde mosselen :, dit is meer een tapas, maar als borrelhapje kom je wel verassend uit de hoek als je dit neerzet., , 1 kilo mosselen, 200 gram zachte roomboter ongezouten, 1 zakje slakkenboter kruiden, 2 el geraspte parmesan, 1 zakje panko paneermeel, , opgepimpte pate:, blijft 1 van me favorieten, alsof je foi grass eet maar dan volledig nep., 200 gram champignon pate, 2 el kookroom, 1 el cognac, peper zout, snack cups ( die harde ), wat frambozen jam voor garnering, , sticky bacon sausage :, 4 verse knakworsten, 4 plakjes bacon of ontbijtspek of pancetta, je favoriete BBQ saus ( ik heb Kentucky whisky van een bepaald merk gebruikt ), kerrie poeder, , , , , , , , , ,
- Fusion
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-08-2016Fusion30-60 min.
Zalm
1 pakje gerookte zalm, rode ui, bakje kreeft of krabsalade, 1 appel, bieslook, 4 kerstomaatjes, citroensap
- Belgisch Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-08-2005Belgisch Voorgerecht10-20 min.
Buideltjes met wilde spinazie
Amuse
200 gr. wilde spinazie - 160 gr. gorgonzola - 50 gr. pijnboompitjes - 4 loempiavellen - peper - zout - 8 stukjes slagertouw van ca. 10 cm. - frituurolie - gemengde sla
- Vegetarisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-12-1999Vegetarisch20-30 min.
Javaanse garnalensalade
Amuse
100 gr. ijsbergsla - 2 lente-uitjes - 50 gr. tauge - 200 gr. gepelde kreeftgarnalen - 4 el. mayonaise - ? el. sambal oelek - 2 el. limoensap - 1 el. gembersiroop - 2 el. fijngeknipte bieslook - 8 sprietjes bieslook - 1 limoen
- Indonesisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op11-07-2000Indonesisch10-20 min.
- Eigen recept
Spinaziesalade met sinaasappel
Dit is een bijgerecht dat bij mijn 5 gangen vegetarisch kerstmenu hoort. Bijna elk ingrediënt komt in verschillende gangen terug en bij dit menu zult u het vlees niet missen. Menu: Amuse : Poffertjes met geitenkaas en honing Soep: Knolselderijsoep met sinaasappel Tussengerecht: Zelfgemaakte ravioli met spinazie en ricotta Hoofdgerecht: Nutroast met cranberry`s Bijgerecht: Spinaziesalade met sinaasappel Nagerecht: Walnotenijs met karamel en poffertjes
- 3 sinaasappels, - 150 gram spinazie, - 50 gram rucola, - 3 blaadjes verse munt, - een rolletje geitenkaas, in kleine blokjes, - 2 el mayonaise, - 6 el yoghurt, - 1 el honing, - kaneelpoeder, - peper en zout, - paprikapoeder,
- Wereld Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-10-2013Wereld Bijgerecht10-20 min.