Rundvleessalade
heerlijke salade waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel je van wat gebruikt. Je kunt er een lekker stukje vlees bij bakken dan heb je een lekker hoofdgerecht. tip:lekkere sucadelapjes
Ingrediënten 4 recipe.people
aardappelen ( 1500gr), rundvlees( 700gr), augurken ( grote 5), ui ( 2 grote), zilveruitjes ( kleine), olie en azijn, peper en zout, mayonaise ( geen vette), appel ( goudreinette)2XVoorbereiding
snij de aardappel in kleine stukjes en kook ze ongeveer 5 minuten. Kook de riblap ongeveer 3 uur en laat het afkoelen, snij het daarna in kleine stukjes. Augurk kleinsnijden. ui snipperen. appel in kleine stukjes snijden
Bereidingswijze
doe de fijngesneden gekookte aardappelen samen met de fijngesneden riblap in een grote schaal / bak. meng het door elkaar roer daarna de augurken, uitjes (alle) en de appel erdoorheen. Als laatste meng je een scheutje azijn met olie en peper en zout en mayonaise door elkaar, giet dit over de salade ( goed mengen) en klaar is je salade.