Kerrieworst
Ingrediënten 4 personen
4 rundersaucijsjes, 500 gr kleine stevige aardappels, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 Madame Jeanette-peper, 1 etl massala, 2 dl runderbouillon, 2 tomaten, 500 gr snijbonen, olijfolieVoorbereiding
Snijd de (ongeschilde) aardappels in grove stukken en bak ze samen met de worstjes in een beetje olie aan. Hak de knoflook fijn, snipper de ui en bak 2 minuten mee met de worstjes en aardappels. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en voeg samen met de massala en de (ongseneden) Madame Jeanette-peper
Bereidingswijze
Schenk de bouillon erbij en doe een deksel op de pan. Laat 25 min. stoven. Snijd ondertussen de snijbonen in kleine stukjes en bak ze - als de rest bijna klaar is - met een snufje zput in een beetje olie vijf min. op half hoog vuur