Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Runderrollade

Runderrollade recepten (75) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Run­der­rol­la­de

De zelfgemaakte kruidenolie en gepofte knoflook máken deze rollade. U kan de rollade bereiden de dag voordien , zodat U de dag zelf alleen nog maar  in de oven gebraden moet worden. 

INGREDIENTEN

1 knoflook (bol), 6 el olijfolie, 1 kg runderrollade, 3 verse kruiden voor bij wild (tijm, rozemarijn, oregano), 150 g gerookt ontbijtspek

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-12-2017
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Runderrollade

Weer eens wat anders

INGREDIENTEN

1 Kg Runderrollade,zout,peper,Dijon mosterd,3 eetl.zilveruitjes,boter om in te bakken,75 gr.spekreepjes,2 laurierblaadjes,3,5 dl rode wijn, enkele takjes peterselie. (doorregen runderrolade)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-03-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Runderrollade

INGREDIENTEN

4 Stukken rundvlees dwars gesneden, en plat geslagen a 125 gr, 1 Winterpeen, Per rollade twee gesneden plakjes, ontbijtspek, 1/2 Ui, 2 Augurken, Seldery, Mosterd, 2 Theelepels Tomaten purree, Rode wijn (half droog) naar smaak, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-07-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Runderrollade

INGREDIENTEN

Een rollade van 1 1/2 kilo, boter of vet.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-04-2001
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Runderrollade Met Champignons

Feestelijk en een beetje zuidelijk

INGREDIENTEN

Ca. 750 gr. runderrollade, 1 bakje kastanjechampignons, 1 ui, 1 teen knoflook, ca. 25 gr. bakboter, 2 el olijfolie, 2,5 dl. rode wijn, 1/2 el. tomatenpuree, 1 el. Italiaanse kruiden (diepvries), 1/2 consommeblokje, 2 jeneverbessen, zout, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-08-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Runderrollade met madeirasaus

Voor 4 personen

INGREDIENTEN

400 gr runderrollade, 4 eetl ongezouten boter, 4 eetl bloem, 4 dl natriumarme runderbouillon, 2 uien, 1 dl madeira, 2 theel maizena, peper,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Runderrollade met tomaten

Runderrollade ui de slow-cooker met basilicum en tomaten.

INGREDIENTEN

600 g Doorregen runderrollade10 teentjes knoflook2 uien500 g tomaten (tros)10 takjes basilicum2 eetlepels pesto (rode)snufje zoutsnufje peper3 dl runderbouillon, , , ., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-06-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Runderrollade Met Kerrie

INGREDIENTEN

500 gram runderrollade, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 eetl. kerrie, 4 dl vleesbouillon, 1 eetl. gembernat, worcestershiresaus, boter, bloem, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-10-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

DOORREGEN RUNDERROLLADE

INGREDIENTEN

1 KG.DOORREGEN RUNDERROLLADE., 100 GRAM BOTER OF MARGARINE., 1 GESNIPPERDE UI,1 BLIKJE TOMATENPUREE., 1 LAURIERBLAD,1 TAKJE OF MESPUNT TIJM., 2,5 DL WARM WATER, 1/2 BOUILLONTABLET., 2 EETL.VIEUX OF COGNAC., 25 GRAM BLOEM.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-03-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Runderrollade stoven.

Een rollade die op zijn gemak is gaar geworden.

INGREDIENTEN

1,2 kg runderrollade2 el braadvet2 uien, in partjes gesneden2 wortels, in de lengte in vieren gesneden2 stengels bleekselderij, in stukjes van 5 cm2 laurierblaadjes2 takjes verse tijm3 dl hete runderbouillonzout en versgemalen zwarte peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-06-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

runderrollade met champignons

Heerlijk stukje vlees

INGREDIENTEN

800 gram runderrollade - 100 gram boter - 1 ui - 400 gram champignons - 1/2 wortel - 1 blaadje laurier - 10 gebroken peperkorrels - 1 takje tijm - 2 blaadjes foelie - 20 gram bloem - 1 dl bouillon - 1 dl madera

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-11-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Runderrollade met kerriesaus

INGREDIENTEN

1 kg. runderrollade, 150 gr, boter of margarine, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 25 gr. boter, 1/2 el. kerrie, 25 gr. bloem, 4 dl. vleesbouillon, 1 el. gembernat, worcestershiresaus, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-03-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Runderrollade met rode-wijnsaus

INGREDIENTEN

1 gekruide runderrollade a 1 kg -, zout en versgemalen peper -, 3 eetlepels olijfolie -, 1 theelepel gedroogde tijm -, 1 uitgeperst knoflookteentje -, 1 heel fijn gesneden sjalotje -, 1 theelepel Dijon-mosterd -, 1 eetlepel rode wijnazijn -, 1 pakje Maggi Rode Wijn Saus -, 100 gram boter, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gevulde runderrollade

Heerlijke runderrollade voor een feestelijke maaltijd.Kan ook oud gegeten worden!

INGREDIENTEN

Bereidingstijd: 20 minuten stooftijd 45 minuten,, 1 lap rundvlees voor een rollade van circa 500 g, 2 dikke plakken mortadella, samen circa 100 g, 200 g gehakt, ongekruid half om half, 1 bosje peterselie, 100 g verse roomkaas (bijv. Mon Chou), 50 g versgeraspte oude Goudse kaas, 1 eierdooier, 1 theel. gedroogde Italiaanse kruiden, zout en versgemalen peper, 50 g braadboter, 2 glazen rode wijn, 1 dl vleesbouillon of vleesfond (pot), ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Runderrollade met rode-wijnsaus

INGREDIENTEN

1 gekruide runderrollade van ca. 1 kg, zout en (versgemalen) peper, 3 el olijfolie, 1 tl gedroogde tijm, 1 uitgeperst knoflookteentje, 1 heel fijn gesneden sjalotje, 1 tl Dijon-mosterd, 1 el rode wijnazijn, 1 pakje Maggi Rode Wijn Saus, 100 g boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Runderrollade met bleekselderij

Uit de BK Snelkookpan: Runderrollade met bleekselderij

INGREDIENTEN

1 runderrollade van 750 g (van de slager), 3 el balsamicoazijn, 3 el olijfolie, 1 eetlepel gedroogde oregano, 6 kleine uien of sjalotjes, in vieren, 3 tenen knoflook, gehalveerd, 1 pot runderfond, 250 ml rode wijn, 300 ml sugo traditioneel, 1 struik bleekselderij, in stukken van 3 cm

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-12-2013
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Runderrollade met rode-wijnsaus

Een pittige rollade voor een gezellige maaltijd. De rode wijnsaus maakt het gerecht extra feestelijk.

INGREDIENTEN

1 gekruide runderrollade van ca. 1 kg, zout en (versgemalen) peper, 3 el olijfolie, 1 tl gedroogde tijm, 1 uitgeperst knoflookteentje, 1 heel fijn gesneden sjalotje, 1 tl Dijon-mosterd, 1 el rode wijnazijn, 1 pakje Maggi Rode Wijn Saus, 100 g boter, De Seizoenssaus Maggi Room-Cognac met paddestoelen is tijdelijk verkrijgbaar., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-12-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gebraden runderrollade

Rundvlees verschijnt in Nederland zo?n drie keer per week op tafel. Wereldberoemd in eigen land zijn de sudderlapjes met een bloemige aardappel en spruitjes of bloemkool. Als men gezonde honger heeft, dan is daar niets mis mee. Met een stukje eenvoudig rundvlees kan men immers vele (feestelijke) kanten op:

INGREDIENTEN

600 gram lenderollade, zo?n 120 gram boter, wat zout en peper, 1 verkruimeld laurierblad, ? theelepel gedroogde tijm of 1 takje verse tijm, 1 eetlepel grof gesnipperde sjalot of ui,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Runderrollade met tomatenpreisaus

Recept voor 2 dagen

INGREDIENTEN

Eerste dag:, ca. 500 gram magere runderrollade,, zout, peper,, 50 gram boter of margarine,, 1 prei, 1 ui,, 1 blik gepelde tomaten, 1 teentje knoflook,, 2 eetlepels tomatenpuree,, 1 theelepel oregano,, 1 theelepel Italiaanse keukenkruiden,, 1/8 liter slagroom,, Tweede dag:, 150 (groene) lintmacaroni, gebraden rollade van de vorige dag,, tomaten-preisaus van de vorige dag,, 2 dl basissaus voor spaghetti en macaroni (Grand'ltalia),, 4 eetlepels geraspte kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Runderrollade met tijmsaus

INGREDIENTEN

1/4 knolselderij, in stukken, 2 wortels, geschrapt in stukken, 1 grote prei, in ringen, 2 uien, in stukjes, 370 g geroosterde paprika`s (pot) in stukken, 6 runderlapjes (à 175 g), zout en peper, 6 tl mosterd, 2 el olie, 1 el tomatenpuree, gedroogde tijm, 1/2-1 groentebouillonblokje, 1 kg spruitjes, 1 kg aardappels, geschild, evt. tijm om te garneren, 6 satéprikkers,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-03-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

runderrollade met knoflookgehakt

INGREDIENTEN

500 gr rundvlees (dunne lap), zout, peper, 300 gr rundergehakt, 1 theelepel majoraan, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 1 ei, 1 beschuit, verse peterselie, 2 eetlepels boter, 150 gr Parijse worteltjes, 400 gr krieltjes, 250 gr bloemkoolroosjes (vers of diepvries), 1 glas rode wijn, 4 eetlepels rundvleesfond, 1 klein bekertje slagroom,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-09-1999
  •  
  •  > 120 min.

Runderrollade met sjalottencompote

Appart,vanwege het zoethout

INGREDIENTEN

1 stokje zoethout (natuurwinkel of drogist), 50 gr. roomboter + extra om in te braden, 1 kg. sjalotjes, in dunne ringen, scheut witte port, zeezout en versgem. peper, 1 lap rundvlees van +- 800 gr.,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-12-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

runderrollade met cranberry`s

Dit gerecht is erg geschikt voor de feestdagen.

INGREDIENTEN

Plat mals stuk rundvlees, ca. 1 kg., 100 gr. gedroogde cranberries, verse rozemarijnnaaldjes, jeneverbessen, 1 of 2 kruidnagels (of poeder), 1 tl. wasabipoeder, zout en versgemalen peper, keukengaren, 3 el. vloeibare boter, 2,5 dl. rode wijn, 4 el. cranberrycompote, 25 gr. koude roomboter

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-01-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

gevulde runderrollade

INGREDIENTEN

*4 Runderlappen; dun gesneden rundvlees, (zoals b.v. een schnitzel), *4 speklappen, *2 Uien, *8 augurken, boter, mosterd, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-01-1999
  • Duits Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gestoofde runderrollade

INGREDIENTEN

1 stuk mager runderbraadvlees van 750 gr, 1 dl grapefruitsap, het sap van 1/2 limoen, 2 teentjes knoflook, 1 sjalotje, 3/4 dl olijfolie, 1 eetlepel sherry, 1 eetlepel gembersiroop, mespunt komijn, 1 theelepel oregano, sesamolie, 100 gr chorizo-worst aan een stukje, een dikke plak ham van 100 gr, 50 gr pimento-olijven, 1 kleine (rode) ui, 1/4 groene en 1/4 rode paprika, 1 beschuit, 1 ei, 1 blik tomaatstukjes met vocht, 4 grote aardappelen, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-04-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Gevulde Runderrollade

Stevig gerecht voor een koude winteravond

INGREDIENTEN

1 kg Sucadelappen of runderlappen, 250 gr paddestoelen, 1 ei, 150 gr Boter (gesmolten), Mosterd, Peper en zout, mespunt Nootmuskaat (gemalen), mespunt Komijn (gemalen), citroensap,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-03-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde runderrollade

INGREDIENTEN

, 1 grote, platte runderlap van ca. 750 gr, , , 2 uitgeperste teentjes knoflook, , , Zout, , , Peper, , , 1 theelepel gedroogde oregano, , , 250 gr verse gewassen spinazie, , , 2 grofgeraspte worteltjes, , , 1 gepeld en in dunne plakjes gesneden hardgekookt ei, , 1 1/2 dl bouillon

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-11-2003
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.

Runderrollade Met Pesto En Pijnboompitten

Dit gerecht kan zowel warm als koud worden gegeten.

INGREDIENTEN

1 runderrollade van ca. 800 gram (niet gekruid), 100 gram boter, 150 gram pijnboompitten, zonnebloemolie, 1 potje pesto

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-1999
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gebraden runderrollade met rode wijnsaus

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

750 g runderrollade, op kamertemperatuur, peper, zout, 40 g boter, 1 el olie, 50 g gerookte spekreepjes (C1000 Vers), 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 150 g winterwortel, grof gehakt, 2 1/2 dl rode wijn (bijv. Canaletto Primitivo), 2 dl rundvleesbouillon (v.e. tablet), 1 kruidnagel, 1 laurierblad, 1 el tijm geknipt (C1000 Vers),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Runderrollade met mosterd en honing

INGREDIENTEN

1 runderrollade van ca 1 kg, een paar eetlepels Dijon mosterd, 1 eetlepel honing, (vers gemalen)peper, 1 eetlepel verse of 1 theelepel gedroogde tijm, 1/2 dl rode wijn, 1 dl water,1 flesje Maggi Vloeibare Rundvlees Jus.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-12-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Gebraden runderrollade met rode wijnsaus

INGREDIENTEN

750 g runderrollade, op kamertemperatuur *, peper * zout *, 40 gr boter *, 1 el olie *, 50 g gerookte spekreepjes *, 1 ui, gesnipperd *, 2 teentjes knoflook, gesnipperd *, 150 g winterwortel, grof gehakt *, 2 1/2 dl rode wijn *, 2 dl rundvleesbouillon (v.e. tablet) *, 1 kruidnagel *, 1 laurierblad *, 1 el tijm geknipt

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rosti met runderrollade en remouladesaus

INGREDIENTEN

6 eetlepels mayonaise -, 1 eetlepel koffieroom -, 1 in piepkleine blokjes gesneden augurk -, 1 eetlepel verse fijngesneden dragon -, 2 theelepels fijngesneden kappertjes -, 1 theelepel Dijonmosterd -, zout en versgemalen peper -, fijngesneden peterselie -, 1 zak Maggi Rosti Aardappelkoekjes -, 4 eetlepels zonnebloemolie -, 300 gram gebraden runderrollade in niet te dunne plakken, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rosti met runderrollade en remouladesaus

INGREDIENTEN

6 el mayonaise, 1 el koffieroom, 1 in piepkleine blokjes gesneden augurk, 1 el fijngesneden dragon (diepvries of vers), 2 tl fijngesneden kappertjes, 1 tl Dijonmosterd, zout en versgemalen peper, fijngesneden peterselie, 1 zak Rosti Aardappelkoekjes, 4 el zonnebloemolie, 500 g gebraden runderrollade in niet te dunne plakken

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-10-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Runderrollade in het zuur

Na 1 a 3 dagen marineren in de koelkast, kunnen we beginnen aan dit ovengerecht, dat subliem van smaak is, en erg makkelijk qua bereiding !

INGREDIENTEN

-4 plakken runderrollade, -4 th lepels mosterd, -2 uien (in sliertjes gesneden), -2 zure augurken (in repen), -1/4 l zure room, -5 el azijn, -1 el bloem, -1 th lepel paprikapoeder, -zout, -2 el boter of margarine, -2 koolrabi's (in stukjes), -2 groene paprika's (in reepjes), -1/8 l witte droge wijn, -1 th lepel bloem,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-04-2004
  • Belgisch
  •  60-120 min.

Runderrollade a la Bordelaise

INGREDIENTEN

1 kilo doorregen runderrollade (ca. ? 12 cm), 2 eetlepels olijfolie, 6 plakken bakbacon, 250 g champignons (kastanje, in stukken), 12 kleine sjalotjes (grof gesneden), snufje zout (uit de molen), snufje peper (uit de molen), allesbinder, Stoombraden, 1? liter water (heet), 2 deciliter rode wijn, 1 rode ui (grof gesneden), stukje prei (grof gesneden), stuk winterwortel (grof gesneden), 6 teentjes knoflook (in vieren), verse kruiden: bv. tijm, rozemarijn, peterselie, selderij, laurier, kruidnagel, peperkorrels, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-05-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Runderrollade met Bearnaisse saus (grootvlees)

Toen we ons 1 jarig huwelijksfeest vierden, nodigden we twee bevriende echtparen uit, die getuigen waren op onze huwelijksdag. Dit simpele gerecht, waarbij de saus het moet doen, behaalde succes en ik was heel trots want ik had nog nooit een rollade in elkaar gezet.

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo runderfilet (bespreek even met je slager dat je er een rollade van wil maken), peper, zout, 1 el olie, 30 gram boter, 5 tenen knoflook, 2 ? de water., Bearnaisesaus: 1.25 dl dragonazijn, 2 tl zwarte peperkorrels, 5 fijngesneden lente-uitjes, 5 ei dooiers, 250 gram gesmolten roomboter., ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-04-2002
  • Frans
  •  60-120 min.

Runderrollade op bourgondische manier.

Een machtig stuk vlees, voor een speciale gelegenheid.

INGREDIENTEN

1 kilo gekruide rollade, 150 gram boter, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 1 grote wortel, 500 gram kalfsbotjes, tijm, laurier, majoraan, peterselie, 2 1/2 dl rode wijn, 2 dl bouillon, 2 plakjes diepvries bladerdeeg.

  •  Tussengerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-12-2000
  • Nederlands Tussengerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Gevulde Italiaanse runderrollade

Een rollade is een echt feestmaal. Deze gevulde Italiaans runderrollade is gevuld met paddenstoelen, truffel en spinazie. Perfect voor bij het kerstdiner of een andere feestelijke aangelegenheid.

INGREDIENTEN

20 g verse Italiaanse kruiden, fijn gesneden, 4 knoflooktenen, fijn gesneden, 500 g gemengde bospaddenstoelen, heel fijn gesneden, 1 tl truffelpasta, 3 el zongedroogde tomaten, fijn gesneden, 400 g verse spinazie, olijfolie, versgemalen peper en zout, 1 kg runderlende, klont roomboter, 250 ml rode wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2018
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Runderrollade met rozijnen, pijnboompitten en tomatensaus

Heerlijk met aardappelduchesses

INGREDIENTEN

1,2 kilo runder-enctrecote (lendebiefstuk), 30 gram rozijnen, 50 gram pijnboompitten, 1 teentje knoflook.VOOR DE SAUS: 8 tomaten, 1 teentje knoflook, 500 ml olijfolie. VOOR DE GARNITUUR: 20 gram rozijnen, 20 gram pijnboompitten, andijviebladeren(of iets anders) 300 ml olie, knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

runderrollade in romertopf

INGREDIENTEN

1 lap rundvlees, 300 gram verse spinazie, bos jonge worteltjes, zomeruitje, 2 beschuiten, zout, peper, nootmuskaat, 1 dl bouillon, glas witte wijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-06-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top